Våran blåa kompis!!!

image61

Här är våran mc....för den som e intresserad!!! :O)
Kanske inte den bästa bilden som e tagen hittils men ändå!!!
Idag har jag hjälpt pappa med att ta hem ved! åsså har jag å sambon + våran mc burna kompis varit ute å åkt!! Det har varit en mc träff i en närliggande stad! å nu ikväll e det bara att trycka i sig skinnstället igen!!! det är inte så trevligt!!! men vad säger man....det e ju skinn ii sommarvärme man pratar om!!! :O)

Hoppas att alla andra har det bra  nu på lördags kvällen!!!  nu ska vi på cruising!!! tjing tjong!!!

En dagens var det här!!!

Ja idag har det inte hänt så mycket förutom att det har varit sjukt med folk ute i farten!!!
Jag har jobbat så jag har ju varit på jobbet ;O)

På lunchen hann jag ut å  köpa ett nytt koppel till hunden!!! å äta en grekisk sallad!!!

Efter jag slutat jobbet var vi en sväng förbi mamma å pappa å sedan for jag hem å stuvade in allt jag handlade innan jag började jobba!!! bla en vattenmelon KÄRNFI!!!! hurra hurra!!! idag va vi lata å  beställde pizza!!! jag tog en med skinka banan annanas å curry!!! mums!!!

Nu ska jag gå till tvn!! sambon e ute å åker mc!!!

Tjing tjong!!!

Uppdaterat!! grekisk sallad!!!!

Det är kärlek d!!! :O) som ni ser så åt jag de för en liten stund sedan!!! Gott!!?? gottigottgott!!! lätt!!?? lättlätilättlätt!!! hahaha

image59 MUMS MUMS!!!

Nyheter från igår å idag!!!

Tjenixen!!!

Vädret e toppen!!! högsommarvärme med andra ord!!! härligt!!! härligt!!!!

Gårdagen vårrus gick bra!!! jag trodde det var 4km....jag e tjejen med noll koll....jag följer strömmen!!! :O) så när jag kom till 4km började jag att undra vart målet va....jag tyckte inte att jag kom ihåg att det såg ut så förra gången.....å jag tyckte att det var rätt långt till mål!!! :O) men jjag kom i mål iaf!!! på 37minuter ....jag sprang från början å gick mestadels !!!
Jag å en jobbar kompis vann på startnummren det va kul!!! fick en handduk å en vrist plånbok... åsså fick jag en stegräknare!!!  Det var en kanon kväll att ha picknik i med!!! härligt!!!

Idag har jag jobbat å nu ska jag å en kompis ut å gå!!! det ska bli härligt...sedan få se om man kan gå ut å påta lite i rabatten på baksidan....även fast vi ska flytta så vill man ju ha det fint  ändå runt omkring sig!!!! :O)

Syrran har hittat nya resemål...jag följer med oavsett tror jag!!!! vad har jag för val??? hahaha!!! nu va det nice å italien!! det lät kul!!!

Nu ska jag svida om till lite bekvämare träningskläder!!! på återseende Spatsiba!!! ;O)
image57Jag har laddat med en sådanhär.....:O) inte för att den e nyttig men god!!! ska va kall!!!

Vårruset nästa!!!!

Idag har jag ledig dag men ska vara med jobbet ändå!!! ska på vårruset !!! ska bli kul!! det e en sådann grej vi gör varje år!!!
Man får ju en picknik korg med efter loppet så då e det bara att sitta å mumsa i det gröna!!! härligt väder är det oxå!!! :D

Idag har jag hämtat ved me...så här ligger man inte på latsidan iaf!!!! åsså planerar vi huset med!!!

Nu ska jag äta en sallad innan vi ska fara iväg å vårrusa!!! man kan ju inte smälla i sig en massa fett då inte!!! även om det är gott med någe flottigt ibland :O)

Tjing tjong!!!

Ny parfym!!!!!

Japp !!! det blev d köpt iaf när vi var i stockholm...man går runt där i affärer å intalar sig själv att det finns bättre grejjer på nästa men så hittar man ingen!!! jag var på kicks å köpte en ny parfym iaf!!!!

Miss Dior cherie heter den och luktar jättegott!!!!! :O)
image56
Idag är jag ledig för vi ska till vetrinären med den lilla hunden!!!! han ska på återbesök!! å imorrn är det min lediga dag!! jag ska på vårruset imorrn kväll med jobbet!!! känns kul!!! fast ett tag hoppades jag på att jag inte skulle få nån nummerlapp!!! ;O) latheten kallade på mig då!!! men nu känns det kul!!! det brukar allti vara trevligt folk där oxzå får man ju en matkorg med en massa gott i om man får i hop ett lag!!!  så vi hoppas att solen är med oss imorrn me!!!

Nu håller jag på att tvätta!!! det är ganska tråkit men det är bra när man får hänga ut tväten!!! :O)

Igår såg jag på filip å fredriks avsnitt me Mike tyson....de gick väll sådär!!! men d var tappra iaf!!! jag tycker at de är hur bra som hellst iaf!!! å hoppas att jag får se mera av high chaparall i framtiden....men dock inte me tyson!!! :O)

Nu ska jag ta å plocka ihop lite grejjer!!! ser ut som en tornado gott fram här......// hola!

Helgen i stockholm!!!

Ja!!! alla ni som läser denna blogg vet ju att jag varit i stockholm i helgen ....eller en skallad långhelg...tor-sön!
Det har varit jättehärligt å jättetrevligt å sjukt kul har vi haft!!!
Våra kort som e tagna så ser vi inte ett dugg konsti ut....hahaha!!! men va fan har man en ny kamera så har man!!! så det blev många tokkort i lördags kväll!!!

I Fredags så var jag till min kompis cillen!! å hälsade på!!! det bor i ett gulligt hus i en lant idyll!!! verkligen mysigt!!! så då träffade vi Tyris me!!! hon var en rikti glad skit!!! nu längtar jag tills de kommer upp i sommar!!! då ska de få fika i ny huset!!! har redan sagt att vi ska sitta där på midsommar me....haha!!! på altanen!!!

Så igår var det elitloppet!!! ni som inte varit där fattar det ej!!! jag behöver inte skriva mer...det går nämligen inte att förklara!!!

Sedan har vi varit hemma hos faster!! å ätit å druckit gott!!! där fick man lite ny inspiration!! åt en mycket god citronkyckling blandannat!!!

Idag har man jobbat å stått i hela dagen!!! så nu ska jag ta å tvätta lite å stuva undan hemma!!! hoppas vädret håller i sig för det blir nog cruising med motorcykeln i helgen!!! :O)

Över ut!!! //

Nu drar vi!!!

Till huvudstaden över en lånhelg!!! ska bli kul att göra någe annat!!! ska hoppa i durchen bara först!!! å packa d sista grejjerna!!! så e vi klara!!!


Har sett att jag bloggat snart 200 inlägg!!! otroligt !!! haha!!!


Nu ska jag se om jag hittar någon rolig shopping!!! kanske en svampbob tröja??? vem vet...men jag har inga förhoppningar om d!!!


Har sett en paul frank klocka som va röd *plast* med apor på!! den va jättesöt å säkert svindyr!!! jag håller hårt i pengarna å ska spara te göteborg me!!!


Tjing tjong!!!


Nu ska jag......

Packa!!! till våran stockholms vistelse!!!
Min käre sambo är så yr  i bollen så han trodde vi skulle åka på fredag......ojojojojoj!!!! vad säger man....män lyssnar bara på d dom vill....men snackar man bakom ryggen på dom så nog fan hör d vad man sägen!!! :O)

Tror man kan nöja sig med att ta med jeans till stockholm...det verkar inte vara allt för bra väder på gång!! d e såååå kallt i luften!!!

Nu lyssnar jag på Madonnas nya skiva!! Den e bra!!! åsså har jag ashlee simpsons nya!!! den är åxå riktigt bra!!! En annan låt som e bra men som är gammal är slayer-raining blood!!! den e kanoners!!!

Nästa vecka ska vi tydligen ut å åka motorcykel!!! det blir 1a turen för i år för mej!!! kulikul!!! kommer det att blir....det var någon träff eller om det va cruising!! jaja hur som haver blir det nog kul!!! :O)
På onsdag är det våruset me!!! det kommer att bli kul!!! även fast jag haft en förkylning som jag tror har försvunnit nästan helt nu!!! hoppas på det !!! nu e det bara allergin jag har kvar!!! inte så kul!!! men jag blir lite bättre med  allergi medicin!!

Idag har det varit en mindre brand i närheten där vi bor......när vi hade varit ute med hunden på prommis kom det sotflagor å for i luften....åsså luktade det brandrök!! så jag hörde brandis när dom kom!! ,men det kunde inte va såå farligt för att de hade åkt därifrån rätt fort!!!

Nä nu ska jag ta å rycka upp mej!!! ska packa åsså ska jag hoppa i durchen åsså ska jag äta jordgubbar!! å grädde!!! kanoners!!!

Jag tror att kanoners är mitt nya favvo ord!!! /// tjing tjong!!!

Filip å Fredrik!!!

Ja !!! jag skrattade så jag höll på att formligen dö !!! dessa 2 ljushuvven e ju bara för bra!!! Å jag älskar deras High chaparall avsnitt med kändisar!!! det blev ett helt sjukt kul avsnitt igår!!! jag skrattar änn!!! hahahaha!!!
Å krokofantmannen ...... ja dö höll jag på att smälla av närFilip kom in studsande på barnkalaset å skrek AAAJJJJJ!!!! innan han skulle börja sjunga!!! hahahaha!!! inte undra på att barnen blev rädda för denne svenske krokkofant.....eller som vi i sverigen säger ....bajsmannen!!!
Mera sådanna hära knäppa program!!! jag älskar dom!!!!

Annars har jag varit ledig å varit å klippt mej idag!!! inte mycket men lite iaf!!! åsså blev det slingor igen!!! så nu e det bara att bättra på brännan lite!!!! hahaha!!! men solen e ju på semester nån annanstans å inte här iaf!!!den saken är ju klar!!

Nu sitter jag å väntar på tvättisen ska gå klar å lysnar på Lillasyster, Stone sour, å Disturbed!!! mycket bra låtar!!!  åsså har jag läst andras bloggar!!!

Idag har det varit en riktig slöar dag....var ute på prommis med hunden me!! åsså har jag lyckas sova i en timme!!! hahaha!! de e sådant tråkit väder ute !!! inge kul alls!!!! vart tog våran värme vägen??? ja det kan man undra!!!???

Imorrn blir det packning innan vi blåser till stockholm!!! ska bli kul att göra någe annat!!! det har varit lite häktiskt de senaste veckorna....med vårt husköp å så!!! nu få vi vila upp oss!!! för den 10juni e huset vårt!!! å då e det bara att sätta igång!!!! vi längtas så!!!! haha!!! ska bli sååååå kul!!!
image55 Bilden talar för sig själv!!! dessa rules!!!!! // ciao!!!

Dumle å jag.....

Har tydligen blevit kompisar.....ja!! som sagt godiset dumle....hade en påse i skafferiet å nu e den slut!! undra vart den tog vägen??? om ni undrar åt jag upp den....känns sådär nu!!! men jag få te en extra sväng med hunden sedan!!! :O)

Idag har jag jobbat å burit in ved i vedboden åt pappa!! sedan så har det egentligen inte hänt någe annat här??!! Jo jag tog av hunden lite hår så att han blir finare'' innför stockholmsvistelsen!!! hihi!!! han ska även få bada sedan oxå!!! det e mindre kul!!! åsså ska han få sitt nya innförskaffade fästingkoppel på sig!!!
Nu igger han ute i hallen å e jättesur!!! han vill ut nu ...men jag väntar på sambon som skulle ut me motorcykelen lite åsså väntar vi på en tvätt!!! att hänga upp!!!

Igår kväll fick jag mycket gjort!!! gräsmattan här hemma blev oxå klippt + att jag tog å rensa rabatten med så det ser ut för någe....d gjorde det inte förut...det såg hemskt ut!!! haha!!! det växte mer ogräs änn flowers där kan jag lova!!!

Har även en till rabatt på baksidan runt ute platsen som jag måste göra något åt!!! det e ganska mycket jobb med dessa blommor!!! men det e bara sommar 1g om året!!! sådeså!!!

Nu längtas vi tills den 10 juni me när vi få övertagandet av huset!!! det käns jätteskojj!!! å spännande även fast vi inte flyttar långt men ändå!!!

Nu ska jag gå å göra något!!! sitta å vänta med hunden tills tvättis e klar kanske!!?? å imorrn ska jag klippa mej! ska bli så jädra skönt!!!

Bajj!!! image54

Söndags bestyr!!

Ja!!! d kan man lungt säga!!! jag kommer att somna ovaggad ikväll det kan jag lova!!! jag e redan trött!!

Jag vaknade vid 9 tiden i morse men drog mej te närmare halv 10!! sedan gick jag upp å gick en prommis me hunden!!!
Sedan hann jag se på tv4as nyhets morgon om nya Sex and the city filmen!!! jag tror att den e jättebra!!! vill se den ja!!!
Sedan bar det i väg te farmors hus där jag klippte gräset å sedan va jag å hämtade ved me pappa!! jag fick bära!!! så nu har han ett lass med ved som jag å *P* ska bära utav släpvagnen imorrn efter jag slutar jobbet!!
Efter att vi kom hem så tog jag mej en prommis med hunden åsså fick mamma å pappa komma å äta middag här!!! det som blev över från igår!!! så nu e det slut!!! känns bra d!!!

Nu så ska jag gå ut å klippa gräset!!! har ju sagt åt min sambo att jag klipper baksidan om han tar framsidan...i vittnens närvaro me...hahaha!!! å till huset som vi ska flytta till har en jäklit stor tomt på baksidan så nu e det bara att klippa!!!

Näe nu e det bäst man gör det!!! tjabbatjing!!!

Satörday!!!

Gud så skönt me kväll!!! ;O)

Min dag började med att jag åkte med pappa te sjukhuset å väntade på honom å sedan så for vi in te farmors hus å sedan  så for vi hem å åt lite granna å sedan for vi te stan å handla!!!
Jag har ju haft främmande!!! vi åt tacco gratäng med tacco chips!! mycket gott va de!!!
De hade med sig efterätt!! det blev en välldans god schwartshwalds tårta ( om det stavas så??)

Så nu har vi varit ut med hunden en sväng å sitter inne å eldar...det är svinkallt här!!! urch!!!
Snart börjar hockeyn på tv!!! GO SWEDEN!!!!

Själv har jag en smygande huvudverk som inte e allt för kul!!! typiskt när man e ledig!!!  hade ont i ögonen i morrse me!!! :O(

Nu ska jag slöa !!! vi höres!!! CIao

Bakar tagen!!!

Ja!!! d kan man lungt sä'ga att jag är....har bakat te min käre sambo muffins med mariannekross att ta med på fikat på jobbet imorrn!!!! D e alltid uppskattat på hanns jobb när *P* kommer med hembakat te grabbarna!!! ;O)
Osså håller jag på att baka jordgubbsmuffins!!! ska ut å gå å tänkte lämna av några hos våra vänner!!! :O)

Jag ska efter jag bakat klart gå ut på en prommis med sambo å hund!!!

Igårkväll efter jag å hunden hade varit på prommis så fick vi besök av min kompis!!! vi spelade lite wii!!! det är riktigt kul!!! åsså satt vi å surra!!! det va riktigt trevligt!!!

Idag har man jobbat å slete!!! å har varit jäkligt trött av någon anledning...även fast jag fick mycket beauty sleep inatt!!! hahaha!!!

Nä nu måste jag nog kolla i ugnen om d börjar att bli klara.....känner för att göra nån nutella frosting....men jag vet inte !!!! tjabbatjing!!!

( ikväll tittar jag på så ska d låta....vart fan e mitt band....å om jag inte sommnar så kollar jag nog hockeyn me)


Irriterad....är jag!!

Jag har ju varit på apoteket i tisdag å köpt frontline mot fästingar!! å våran hund käkar medicin å får inte använda detta!!! Så här sitter jag med bruten förpackning å liksom vet inte vad jag ska göra....har tejpat men det blev inte så snyggt....men bipacksedeln va ju inne i själva paketet!!! så hur skulle jag då få reda på detta inne i packetet!!! surt mycket surt tycker jag!!!!

Annars har det inte hänt så mycket .....ska gå en prommis med hunden å kanske rensa lite i rabatten....ser inte så kul ut d heller!!!! men men ....man får så lova att skärpa till sig....allt ska ju inte va kul heller...eller???
Jag har ju varit på jobbet me...så d har varit som vanligt!!!

Kanske jag skriver igen sedan!!!! tjingtjong!!!

Nu få det va nog!!!

Tjolahopp!!!

En dagens här vad jag har hittat på i helhet!!! - Jobbat, äte middag hos mor/far, sedan hem å det kom främmande, bjöd på fika, surfa, var ute å gick med hund!!! det är det som hänt idag typ kanman säga!!! :O)

Det är fortfarande kallt ute...Nu få det va nog!!!! det är jättetrist väder!!! hoppas på bättre  nästa vecka...vi ska te nuevo estockholmo då!!! :O) ( uttrycket från sällskapsresan)

Sällskapsresan e en av mina absoluta favvo filmer!!! de e hur kung som hellst!!! första tycker jag e bäst!!! När det åker te kanarieöarna!!!

Det e mycket att räkna ner till nu!!! nästa vecka bär det av te stockholm...sedan om 3 veckor blir det göteborg!! å samma vecka få vi huset!!!   Då ska jag riva tapet för fulla muggar!!! jag e förste tapetrivare!!! min sambo säger att jag e duktig på d!!! ;O) å jag tycker att det är kul me, sedan har vi Iron maiden me i stockholm!!...spännande å flytta även om det inte e långt härifrån!!! hahaha!!!

Vårat hus har vi en spekulant på som ska ha det!!! så vi slipper annonsera det!!! det känns bra!!! å de kommer i goda händer !!!! :O)

Vill åka å kolla tapeter å så.....våtrummstapeter golv ja U name it lixsom!!!! 

Nu lyssnar jag på madonna fest justin 4 minutes!!! det e azabra!!!
Nu ska jag gå å durcha sedan ska jag kolla när & fjärran!!!! // ballalajka!!!

Cupkakes!!!

Ja så här blev mina cuppisar!!!

    

Ine så tokiga va???? kanske frostingen inte vart den bästa....men det här var mina försa cuppuisar jag gjort med en sådan frosting!!!
Frostingen var med vit choklad!!!! jättesmarrig!!! MUMMS!!!!

Nu ska jag kolla andras bloggar!!! vi ses!! :O)

Den har kommit!!!

Kameran är äntligen här!!! stor som ett kredit kort!!! å baby rosa!!!! hahahahahah!!!

Så jag ska prova å fota med den senare idag!!!

Tror jag ska baka lite nu!!! men jag har inte riktigt bestämmt vad!!! men det lutar åt nå smaskiga cupcakes!!! ;O) isånafall kommer bilder lie senare!!!

Idag blåser det spik ute här....inte roligt alls...det har till å me haglat!!! HALLÅ!!!! det e ju maj!!! den enda värmen vi har haft det är den som va i lördags när man låg inne på sofflocket å va sjuk!!!

Måste försöka å hä mej ut i blåsvädret med hunden med!!! som e lite missnöjd med att han inte få va ute!!! men jag e ju rädd att åka dit i förkylningen igen!!! vi få knalla en sväng efter baket!!!

Nu ha jag fått M.I.A 's paper planes på hjärnan!!! den e rolig tycker jag!!!

Idag har man jobbat å slete!!! men det har gått bra!!! Finfint!!!

Näe nu ska jag cupcaka eller nå annat!!! Tjing Tjong!!!

Tjakkat kamera!!!

Hahaha!! ja det har jag gjort!!! en rosa digitalkamera!!! jättefin!!! å i rätt prisklass tyckte jag!!! jag ville ha en liten å behändig en som man nästan allti kan ta med sig!! blir perfa när vi åker till göteborg om en månad i morrn!!!

Idag har jag varit ute å gått med hunden i blåsvädret!!! ingen höjdare...det blåste så jag fick ont i huvve!!! sedan har jag nyss kommit in från en prommis med min snart granne å kompis!!! vi gick med våra hundar!! det är allti kul att ventilera vad som hänt på dagen!!!

Stackars cillen!!! min vän!! hon har magsjuka/ matförgiftning!! ja något i den stilen....hon satt med en hink bredvid sig!!! å ja jag vet att det inte e ån höjdare att åka på!!! tycker synd om dig!!! krya på dig!!!!

Bajjbajj!!!

Sommarplågan???

Ja jag tror jag har hittat den....Arash feat. shaggy-Donya.... jag tycker att den e jättebra!!! den har nästlat sig fast i hjärnan liksom...jag får inte bort den...d e lite utland över den!! :O)

Idag har jag städat!! åsså har det varit en kille å kollat på vårat hus...nu e det 2st som e sugna!!! ena skulle gå å höra me banken!!! så nu jädrar!!! ;O) men det är ju bra det me så  man ine behöver lägga ut d kanske!!! :O)

Annars har dt inte hänt så mycket här!!! har varit å skulle innhandla en stor kruka eller en större balja att plantera i men jag hittade ingen sådan!!! lite trist!!! köpte pulver klubbor i stället....Fizzy lollis eller vad dom heter!!! d smakar som pulvergodiset gjorde när man var liten.....säkert bara socker åsså mår man inge vidare när man har ätit många :O)

Snart åker vi med våra goda vänner te göteborg me!!! det ska bli kul!!! Jag ska innvestera i en bra lite billigare kamera ja....jag har ingen å fotar rätt mycket!!! den ska hellst va rosa å flashig!!! men huvudsaken e att den inte e så dyr!!!
Jag har bestämmt mej när vi ska på liseberg att jag ska åka karuseller!!! kanske föruton uppskjutet å balder.....d va ingen höjdare...jag har alfri skrekit så mycket som jag gjorde då!!! hahaha!!! d va när vi var på robbie williams!!! en solig sommardag!!! jäklit kul hade vi!!! jag skulle vilja åka tillbaka dit igen!!! till 2006 å se om konserten!!!

Jag tycker om Madonnas nya låt me justin t. å timbaland!! me!!!  få göra ett innköp kanske någon gång på lite skivor!!!

Nu ska jag göra någe skoj....vi  ska kolla film!! ska yra en men vet ej vem!!! // Ciao!!!
Min coola mugg som jag fick av syrran när jag fyllde år!!! Nu glassmugg!!! :O)

S.A.T.C!!!

Tjing tjong på er!!!

Nu e jag lite bättre ...änn vad jag va igår!!! så jag har tillå med varit på en liten sväng med hunden!!!
Håller på att tvätta nu för det är bra väder att hänga ut i!!! de e sol å blåser!!!

Idag ska det komma någon å kolla på vårat hus.....BUHUHU!!!! så jag måste skicka iväg sambo + hund så jag få städa i årdning lite!!! dammsuga å damma å  så!!! Det känns lite konstit att någon ska komma å kolla!!! men men ......

Jag längtas så tills sex and the city filmen kommer!!!! jag tycker att dom e jätte roliga å bra!!! sedan har ''carrie'' alltid så fina kläder!!

Annars kommer det inte att hända så mycket idag!!! inte vad jag vet iaf!!! Skulle vilja köpa en kruka eller en balja att sätta ner mina blommor jag fick av faster!! så att man kan ta med dom när man flyttar sedan!!!
Få se vad vi hinner med idag nu då!!!
Nä nu måste jag sätta igång!!!

Trevlig söndag!!!

Besök av en rymmling....

En sjuk människas helg...min helg!!!
Tur att man är ledig så man överlever denna helg.....

Vaknade kl 9:00 ....hade knappt sovit något inatt....jäkla förkylning alltså!!! jag orkar inte mera!!! nu vill jag bli bättre!!
Gick med min stackars hund en liten prommis ner till mamma & pappa!!!
Min sambo skulle iväg på trav så jag orkade inte gå en meter till utan stannade där idag....var ute i kanske 1h på hela dagen!!! verkligen härligt väder sommar å sol!!! +22 grader varmt!!! kan en helgdag bli bättre kan man ju undra???
Ja de kan den.....
Vågar knappt snyta mej längre...mina blodkärl i näsan i näsan är för veka utav all snytning!!!
Iaf under den lilla tiden jag visstades utomhus så kom rymmaren.....

Rymmaren= en hund!! som bor på andra sidan ån....en jättesöt hund men som allti rymmer...lite surt är det att inte ägarna kan hålla reda på han...men pappa fick iaf gå hem med honom.....väl hemma så fick pappa reda på hur han hade lyckats rymma.....han hade hoppat över en ganska hög grind!!!  å han brukar aldri rymma när det vankas mat...men han gjorde det iaf!!!

Min dag har varit stillsam med andra ord...en liten tupplur har jag oxå hunnit me!!! nä nu vill jag bli frisk!!! jag vill inte känna mej eländig någe längre!!!
Jag har ju en hel del andra grejjer å tänka på å ta mej ann snart!!!! HUSET menar jag!!!

Nu ska jag ta å durcha ..... kanske blir lite piggare iaf!!!! CIAO som dom säger i italien!!!

Bumlingar!

Tjena!!

Nu sedan jag kom hem från jobbet har jag sutit å msnat å kollat runt på datorn....å ätit sura bumlingar....köpte kanske 8st!! det finns ju många olika färger me!!! å goda e dom!! :D så nu har jag ont i munnen...som vanligt!!
De typ fräter utav någon konsti annledning i munnen!!

Har varit på boa idag å köpt rosa vin....hahaha eller bubbel vin!!! hoppas att det är gott nu bara!!! ska fira husköpet!!! hahaha!!!

Min sambo ska iväg på trav imorrn med jobbet! jag ska stanna hemma eller kanske åka på marknad!?? få se vad jag gör under dagen!!

Annars har det inte hänt någe spec här!!! så jag ska kolla in magnus ugglas -vart fan e mitt band??!! som jag tycker e bra!!! han e jättekul!!! spec när han tog en jättedyr cognac å satte upp den på svt.... :O)

// godnatt alla å trevlig fredags kväll på er!!!!

a piece of cake :O)

Hallå alla glada!!! Hoppas att ni har sovit gott inatt....vilket inte jag har!!! Kunde inte alls sova när jag gick å la mej....hade typ 1000 frågor som behövde svar i hjärnan...sedan när jag väl lyckats somna så vaknade jag igen...kring 0355 tiden....min förkylning var det som spökade.... så jag snöt mej å tog nässprey å kunde inte somna...blev klarvaken av det me... Ett tag tänkte jag att jag skulle gå upp.....men jag somnade kanske kring 05:00 tiden igen!!!
Sedan klev jag upp kl 07:55 å gick en sväng med hunden!!! härligt å varmt väder!! Hoppas att det blir fint i helgen nu då!!! håller tummsen för d!!!

Idag ska jag jobba!! jag börjar kl 12:00 till 19:15 så då vet jag vad jag ska göra!!! på lunchen måste jag springa över på apoteket å köpa mera nässprey så jag överlever helgen!!! annars kan det bli hemskt!!! spec när man inte kan andas!!!

Är sugen på att baka något nytt i helgen!!! tycker att kladdkakan med pistage verkar som en bra ide!! så det får bli en sådan tror jag!!!
Såg även något som heter franska fruktflarn.....eller så ska jag prova å göra muffins/cupcakes med mina nya muffins formar!!! :O) isf tar jag ett kort å lägger ut!!! dom e såååå fina mina nya formar!!!
Har hittat en massa andra grejjer jag vill ha med i bakväg!!! vad sägs om sockerkaksformar som hästsko...handväska...hus...mm!!! tycker att sånt är jätte kul!!!
Det finns även muffins formar i silicon!! vilket är ganska bra!!  å kanske miljövänligt?? :O)
Här kommer iaf bilder på mina fuffins formar!!!
 fjärilar  glassar mini cupcakes formar :O)

Hur snygga & coola är inte dom på en skala!!! ???? jag tycker att de är jätte coola!!!

Nu ska jag gå å fördriva tiden lite medans jag väntar på att åka på jobbet!!!  TJA TJA!!!

Back to the front....

Känndes lite segt må jag säga....att sitta å känna sig hängig å va trevlig utåt e inte min grej men det gick d me!!! jag har överlevt dagen!!! :O)
Imorrn jobbar jag igen men då e det ju helg me oxå nästan!! ska bli härligt fast jag inte jobbat så mycket i veckan!! då ska jag ha sovmorgon å gå prommisar med min hund!!!

Ska prova baka någe nytt då med tror jag!!! eftersom det e helghelg fast ändå en vanlig helg!!! ...... om ni fattar vad jag menar!!!

Jag skulle vilja ha ett eget fik!!! men att öppna de i denna håla som vi bor i e det inte troligt iaf!!! fast bara man har rätta grejjer där så går det nog bra!!! tänka att ha ett eget fik/sallads bar!!! det hade varit något d!!! :O)

Nu ska jag gå å borsta hunden som fäller päls!! sedan ska jag kolla tv!!! å äta en grej som jaghar köpt...inte bra men ack så gott........

  men det e bara ibland man bir otroligt saltsugen å då måste jag äta lite krokar!!! :O)

Nää nu ska jag borsta hunden!! tjatjing alla glada!!!

Till pingst äter jag!!!....

Lyxig laxpaj!! ( 6 portioner)

½ dl parmesanost
1 dl dill
1 st gul lök
1 tsk salt
1 ½ dl gräddfil
1 ½ dl mjölk
1 ½ dl lagrad greve
300g kallrökt lax
4 ägg

Pajskalet:

250 g smör
5 dl mjöl
4 msk vatten

Hacka & fräs löken utan att den tar färg, riv och tärna osten.
Skär laxen i strimmlor & hacka dill.
Platta ut degen i formen , blanda ägg, gräddfil, mjölk och smaksätt med parmesanosten, samt salt och häll det i formen.
Grädda i nedre delen av ugnen 40-50 minuter på 225 grader.
Serveras med sallad!!!

Detta tyckte jag såg supergott ut å skall troligat göra det här på pingstafton!!! tyckte att det verkade enkelt med!!!
God tur till alla som provar denna lyxiga paj!!! :O)


Middag & efterrätt i samma blogg!!!

Tja!!!!

Äntligen har min förkyldning blevit lite bättre!!! jippie!!! inte kul att bli sjuk på våren!!! idag blir det jobb men jag  måste fixa lite här innan jag ska på jobbet!!! Röjja undan lite grejjer!!! :O)

Har även börjat leta recept igen!! då e jag på bättrings vägen!!!
Vad sägs om Potatis & broccoli soppa med timjan?? eller Punch rulltårta!!! :O)
Jag har ju ätit båda Naturligtvis!!! Mumms!!!

Här kommer recepten!!Potatis & broccoli soppa ala anna skipper....( du är vad du äter)

4portioner....

0,8 liter vatten
2 msk buljong
0,5 tsk timjan
0,5 krm sambal oelek
4st potatisar
4 st vitlöksklyftor eller en lök
400g broccoli
1 msk olivolja
salt
peppar
färsktimjan

Koka upp vattnet med buljongen (man kan ta en vanlig grönsaksbuljongs tärning) timjan & sambal. skala & skiva potatis & lök grovt, skär broccolin i grova bitar.

Låt potatis & lök  & broccoli få koka i buljongen i ca 10 min.

Mixa potatisen & broccolin med buljongen, rör ner olja & smaka av med salt & peppar!

Ringla sedan över chili sås innan du serverar soppan!!! som är JÄTTEGOD & enkel!!! :O)

Dagens slisk!!! :O)Punchrulltårta!!

3st ägg
1 ½ dl socker
2 dl mjöl
1 ½ tsk bakpulver

Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter på 250 grader

75g margarin
1 ½ dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 äggula
2st punchflaskor ( krossade) ( då menar jag godis flaskor....)

Vispa ägg & socker poröst rör sedan i mjölet å bakpulvret....häll smeten på ett bakplåtspapper grna med socker på papperet då lossnar det enklare!!! grädda i ugnen !

Låt den sedan svalna å gör i årdning fyllningen!  smeta sedan på detta å rulla i hop tårtan!! till ja en rull tårta!!! den är jättegod & enkel!!! Mums!!

Nu ska jag kolla runt lite på nätet innan jag gör ett ryck här hemma!! :O) bajjbajj


Here i go again....

Hallå!!!

Här sitter jag i min ensamhet å bloggar!!! idag har jag inte gjort så mycket va till stan å banken å huset e vårt!! mer än så har det inte hänt här!!!
Fick ett burger mål av min sambo idag :O) d va jätegott å längesedan man åt ett sådant!!! sedan var han å hämtade iron maiden biljetter å våra biljetter till STCC eller inte våra.... jag å kompisens sambo som vi åker med ska gå på stan!!!  :O)
Sedan somnade jag nere hos pappa efter middagen igen..... min dag har varit en sjuks dag!!! ;O)

Imorrn e det back to work igen!!! men det e en smygstart...men som jag känner mej så  vill jag hellre va hemma...har så jädra ont i huvve av förkylningen!!! men d e bara att bita ihop!!!

Jag har wiiat idag!!! det gick bra...jag körde lite yoga bara!!! åsså lite slalom!!! :O) kul kul!!!

Berätta lite om vårat nya hus... ett rött hus med 7 rum å kök!  en hörntomt med värsta baksidan....jättestor!!! å  med en jätte altan!!!
Jaghar redan planerat lite...skall klippa ner buskar på framsidan....d var vildvuxna å fula!!! någe måste man ju göra...åsså ska vi tapetsera om hela kittet!!!  Jag älskar vårt kök i detta hus som har skåp som går ända upp till tak!!! vikket d inte gjorde i nya huset! ska köpa nya å försöka bygga igen mellan rummet som är där nu!!! jag vill ha ett vitt kök!!! eller beige/vitt.....ingen sådandär modern färg...då blir man olycklig efter ett tag!!! ;O)

Nu ska jag ta å hoppa i durchen å sedan ska jag kolla på leila bakar !!! :O) // Bajj bajj

Wii fit!!

Ja min förkylning e kvar....men imorrn få det bli jobb...jag får väll äta tabletter under dagen...jobbar bara 2dagar isf...ledig helgen!!! å börjar 15 på måndag!!! :O)

Idag ska jag nog ta å träna lite på min wii fit platta igen!!! det är jättekul!! Ett smart träningsgrej till barn...å ett spela där man få jobba lite det där wii...annars e ju barnen allt mera stillasittande som det verkar...när en annan va liten fick man ju inte ens kolla tv om d va bra väder...då fick man va ute å leka ist!!! å det tackar jag mina föräldrar för!!! :O)

Läste ett recept på kladdkaka hos en  anan bloggare tidigare.... den verkar supergod!!!

Kladdkaka ca 8 bitar!!2 ägg
3 dl socker
100 g smält smör eller margarin
1 chokladkaka
1 ½ dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
2 msk kakao    
Smält margarin och bryt chokladen i mindre bitar och rör ned i smöret. Låt svalna lite. Vispa under tiden ägg och socker poröst och smörj & bröa en springform med löstagbara kanter. Tillsätt den smälta chokladen och margarinet och rör ihop. Rör sist ned de torra ingredienserna.
Grädda långt ned i ugnen 175° i cirka 30 min. Låt svalna, kakan är  nästan godast dagen efter....serveras med vispad grädde!!

Nu ska jag ta å äta sallad!!! med skinka!! sedan ska jag kolla lite på alla värdelösa serier som går på tvn!!!
bajjbajj


hittat vill ha grejjer!!!

E man sjuk så e man....man får inget gjort...har kollat in en massa saker på nätet nu å hittat en väska som jag tyckte va fin å till en billig slant!!!
 Dehär var den....å bara 199kr...ett fynd!!! ska be syrran gå å kolla d åt mej!! :O) tyckte den va fin å sommrig!!!

Annars har jag suttit å kollat in kök på ikea....å funderat hur vi ska ha det i ny huset :O) för köpet e till 96% klart!!! spännande...å lite tråkit....mitt älskade lilla hus!!! hoppas vi hittar en bra köpare till dig!!! ;O)

Fick middag hos pappa å mamma idag...somnade där...fattar inte att man blir så jäkla slut utav denna jaddra förkylning...har ganska nice hosta me!!

Sedan har en kompis igen hört om vi ska åka å rida islandshäst....men det känns som att vi har fått så mycket att göra så vi har nog inte tid med någe andra grejjer nu frammöver med ett husköp!!! där man ska riva tapeter å tapetsera å så....undra om man kommer att se solen något i år??? ;O)

Hittade även ett fint tårtfat å en fin mugg på indiska!!!
    dom ser gammla ut!!! det gillar jag!!!

Nu ska jag ta å gå å durcha!!! å sedan kolla äntligen hemma.....å snyta mej!!! :O) tjing tjong

Förkyld & eländig!!!

Ja så kan man se det hela!!! min förkylning e inte såå bra!!! jag känner mej hel risig!!! urch!!!
En kompis till mig hade oxå ont i halsen å feber så det e tydligen någe skit som går!!! typislkt när det e vår!!! jaghar lyckats att klara mej så länge men nu e det kört!!!
Så jag ska sitta inne å deppa idag med!!! hade jag tänkt!!

Ska kolla om det är någe bra på tv...annars kan man ju alti kolla någon film eller så!! å äta glass!!!
Det är en anledning till att få äta glass.....att va sjuk!!!

Har lyckats att tvätta en marskin iallafall...det såg inte allt för kul ut i tvättstugan.....jag har ett helt berg med kläder som ska tvättas!!!

Håller på att kolla in ikeas hemsida nu!!! om vi flyttar så finns det ju lite att göra på huset....det var kattklös i nästan alla rum...så det är bara att riva tapeter å hoppas på det bästa!!! att vi vinner lite pengar :O) närå så farligt är det inte....man vill ju allti tapetsera om å så!!! så så får det bli!!! om vi så ska leva på vatten å brö....
Har även set en bänkskiva som jag tycker va fin på ikea....åsså skulle jag vilja ha en ikadan fläckt som vi har här hemma!!! jag skulle typ villja ta me hela köket ;O) men det går ju inte!!!

jag har införskaffat duffys skiva..... d lilla jag har hört verkar bra!!!

Igår gjorde jag lite yoga på wiifit!! d e ju jättekul....d känner av allt...om man råkar vingla å sätta  ner en fot blandannat!!! jag e glad att jag fick d!!! :o)

Nu ska jag gå å fördriva tiden med något!!! vad vet jag inte !!! Tjing tjong!!!

Mumsiga Bregott kakor!!!

Ja här sitter jag inne å fryser å kollar på termometern som visar +20 grader ute!!! skiiiit att man ska ha blevit sjuk just nu!!!'
Min sambo har åkt å kollat huset igen :O) jag har kollat lite på ikea på nätet å sedan har jag sovit välldit länge!!! Nu har jag ätit glass ur min coola mugg som jag fick av syster!!!

Satt å letade recept i brist på annat å hittade bregottkakor!!! mumms mumms!!!

Här kommer receptet!!!

Bregottkakor!

300g rött bregott
1 ½ dl socker
2 ½ dl majsena mjöl
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Blanda till en lös deg å klicka i formar....(små) grädda i 150 grader i ca 30minuter!!

 så här  blir dom!!

Nu ska jag fortsätta att va sjuk!!! Bajjbajj

recept på blueberry cheesecake!!

Tja!!!

Ja nu har vi kollat in huset lite mera....jag har ju separationsångest över vårat lilla fina hus...men det går nog över....men det var mycket som skulle göras på d....tapeter åsså badrumm.....men men!!! man få väll ta hjälp med att riva tapeter av kompisar!!! d e väll d man har dom till!!! HAHAHAHAHA!!!
Nu lutar d åt att d blir köp...men kaminen stod ju lite muppit till enligt oss....men men!!!
Jag e sjuk idag me...... mera förkyld änn igår!!! d e bara skit med mej!!! jag blir hemma imorrn!!! :O(  Blueberry cheese cake!!!

Kexbotten.

300g digestivekex
150 g smör

sätt ugnen på 175 grader
krossa kexen släta å tillsätt det smälta smöret, tryck ut kexblandningen i en rund form med löstagbar botten.24 cm i diameter.
förgrädda  i ugnen i 10 minuter.

cheesekake smeten.....

600g philadelphiaost
2  ½ dl kesella 10 %
1 dl strösocker
1dl majstärkelse
2tsk vaniljsocker
3 ägg
1dl vispgrädde
200g vit choklad
1 ½ dl blåbär

när kexbotten svalnat så rör i hop kesellan med philadelphiaosten, blanda i strösocker majsstärkelsen och vaniljsockret, rör i ett ägg i taget å till sist vispgrädden...
smält chokladen i ett vattenbad och tillsätt denna i smeten.
Häll i smeten på kexbotten å häll på blåbären.....grädda i ugnen i ca 40min tills den fått fin gyllenbrun färg. Låt den sedan stå kvar i ytterligare 30min i ugnen efter du slått av den....( ta gärna en bir folie å lägg på så den inte blir för brun!!)

Smaklig måltid.....denna kaka räcker till många eftersom den e välldans mäktig!!! ;O)

Gnajt!!!

Grattis!! och blueberrycheescake!!

 Min blueberry cheescake!!! :O) Hade jag gjort på min aldeles egen födelsedag!!! :O)
 Detta fick jag av min sambo!!! så nu kan jag äta min a kakor å träna samtidigt!!! :O)

Ja idag fyller jag altså år!!! Happy hippo till mej!!!  Jag har fått en massa bra grejjer!!! 2st presentkort!!! hos min frissa och på intersport!!! sedan fick jag jättefina ljustakar!! coola temuggar :O) parfymer ( en som lucktar blåbärsmuffins!!) å bodylotions!! ansiktskräm!! hårsprey! en bakbok!! en tröja!! blommor!!  ja en heldel jättebra prylar!!! Tack för alla presenter!!! I love u!!!!

Så idag har jag inte gjort så mycket...eller d har jag iof!!  igår  hade jag så jäkla ont i halsen så ni kan inte ana....å idag kändes d lite bätter som tur va!!!  tror jag hade feber igår......

Mamma som e min levande väckarklocka å snooz ringde å väckte mig halv 9 å jag snooza te nio!!! :O) sedan klev jag upp å gick ner till dom med hunden!!! fick mina packet va don där!!! jag fick välja !!! :O) man e ju sååå nyfiken!!! sedan fick jag paket av syrran å sedan dök min sambo upp oxså!!! så jag fick paket där me!!!
Sedan åkte vi å handlade lite till min blueberry cheesecake!!!

Sedan åkte vi å tog kort på farmors hus!!! lika sorgset kändes d..... sedan fick  vi kaffe där utav faster!!! sedan åkte jag hem för att städa å baka min cheescake!!!
Sedan kom mamma pappa syrran & faster med man hit å åt!!! idag blev det potatisgratäng med grillad fläskfile & kycklingfile och lax!!! å sedan åt vi min kaka!!!
Sedan va vi så mätta....å när jag till å me fick lämna en kakbit så då e jag mätt!!! :O)

Nu ikväll har jag å sambo & syrran spelat wii fit!!! snacka om att jag e helt slut!!! ska hasa mej  i durchen nu!!! känns som d behövs!!! :O)
En kul grejj har hänt me!!! jag har lyckats gått ner 5KG!!! happy birthday 2 me!!!! /// BAJJ BAJJ!!!


Välkommen!!!

Sköna maj!!! :O)

Idag på den första dagen i denna maj månad så har jag inte legat på latsidan !! jag å min sambo har hjälpt till att kratta uppe hos  farmor!! det måste ju göras även fast hon e borta!!
Det känns sorgligt att farmor e borta! man kan lixsom inte fatta det!! d känns hemskt med huset me att man ska flytta ut alla saker å fara å slänga lite med....ett helt liv...åsså ska man kasta!! jag tycker att d e jätte hemskt iaf!!! 
Från början var det ju pappas farmor som bodde där å sedan byggde min farmor å farfar ett hus till bredvid!!! Så jag tycker att det e hemskt...har varit där i nästan 30 år...åsså en vaker dag så ska nån annan bo där!! jag vill att alla ska leva å ingen å bort..... nu blev jag ledsen me..... :O(

När vi kom hem ifrån farmors så var det bara att durcha å byta kläder å gå på middag te mamma å pappa!!! men jag hann spela guitar hero med.... jag e på hard nu där!!! e ganska bra på det!! hahaha!!!
Hos mamma å pappa blev det röding!!  Röing som vi fiskade i fjälls!!! me pärer å min supergoda sås!!! Efterrätt cheezkake!!! mums!!!
Sedan blev man så mätt så man somnade nästan!!! :O)

Nu ska jag gå å kojja!!! jag jobbar ju imorrn me!!!  fast jag vet inte hur kul det blir...jag har fått blåsor på mina händer...utav krattningen!!! inte lika kul!!! buhuhu!!!

Gnajt were ever u are.... eller någe sådant!!! ;O)

RSS 2.0