Gott nytt år alla fina!! Kraaaam

img_6811 (MMS)

Gott nytt år alla fina!! Kraaaam


Håll till godo! Världens sämsta bild!! Ant...

img_4448 (MMS)

Håll till godo! Världens sämsta bild!! Antar att det var samma rådjur som hälsade på hos oss :0) dessa kom skuttande nyss på min tur! Lilleman sovde gott i vagnen:0) kraaaam


Gott nytt snart:0)

Snart e det dax!! Ett nyttår en nyårsafton att njuta av ska vi ha iår!! Förra året trodde vi att jsg skulle få åka ambulans till akuten för min galla!! Fy vad jag var dålig!! Efter att jag tagit alla tabletter jag kunde mot gallan så kände jag trycket släppa!! Jag minns att jag grät mig igenom ring klocka ring imin säng:0( tur att gallan bortopererades i februari 50 st stenar hade jag juh:0/ Idag har vi varit ute å åkt pulka med min syster lillemans moster min storasyster:0) lilleman tyckte det var kul!! Nu sover han efter lunchen!! Gårdagens Zumba var kul:0) vår tränare är superbra!! Lite nya låtar blev det å då bli jag lite off:0) det e svårt med nya låtar men kuuuul:0) Kram alla fina läsare!!  (skulle ha varit en fin bild med men det blev något fel:0( )

Sitter hemma i barndomsrummet hos mina för...

img_1991 (MMS)

Sitter hemma i barndomsrummet hos mina föräldrar å kollar trav:0)  men d har gjort om sedan jag bodde där;0) lilleman sover å innan de var vi ute å åkte pulka! Eller jag drog å lilleman åkte:0) ikväll drar vi på zumba jag å syrran:0) 2 timmar var passet:0) få ta å kämpa bort lite julmat;0) hoppas ni har en bra dag!! Kraaaaaam


Goooooooood fortsättning:0) sista dagen i ...

img_1989 (MMS)

Goooooooood fortsättning:0) sista dagen i julhelgen är här! Lite vemodigt när jag e en riktig jul junky å älskar julen!! Få se om det blir nå mellandags  rea idag! Idag ska vi käka hos mammsen å pappsen!! Har lite jobbångest med! Ska ju börja Jobba 2 dagar i veckan efter nyår men nu få jag se hur det blir om vi har ôppet i trettondagen å trettondagsafton?!vi få väll se!! Kram på er alla fina:0)


Jora så kallt var det på julaftonsmorgonen...

img_1969 (MMS)

Jora så kallt var det på julaftonsmorgonen här!! Blev lite mildare typ -29 på dagen:0)  Julafton blev tipp topp här!! En massa fina klappar fick vi!! Till o med jag:0) hade tydligen varit riktigt snäll;0) idag kommer moster med familj hit. Så vi fortsätter ätandet idag med!! God fortsättning alla fina:0) å vi ska fòrsöka klämms in Änglagård 3 med nån dag hade vi tänkt!! Kraaaaam


Goooooood juuuuuuuuul!!!!!!!!!!!! Jorå en ...

img_2768 (MMS)

Goooooood juuuuuuuuul!!!!!!!!!!!! Jorå en repris bild!! Ska ta å varva ner å göra godis idag e det tänkt!! Lilleman sover änn:0) -30 idag med:0/  hoppas ni alla får en trevlig jul!!! Man vet aldrig om jag klickar i väg ett inlägg till så merry x-mas :0) kraaaaaaam


Jorå... Här kommer en i hem till gården......

img_1948 (MMS)

Jorå... Här kommer en i hem till gården.... I brist på mc steamy går dagens steamy till Matt Healy alias Matthew King i evighets såpan Emmerdale!! I love it!! Å han gillr jag med! Han e elak å dum i serien... En riktig badboy:0) jo man fastnar väl alltid för någon karraktär i serier... Eller e det bara jag!!!;0)  Skinkan e på spisen!! Granen e nedplockad men ej klädd!! Julen närmar sig!! Å jooooo Jag har kollat fusk öppenspisar på nätet;0) Kram på er alla!!!!!


Vår entre inn....  Till vårt hus idag! I v...

img_3714 (MMS)

Vår entre inn....  Till vårt hus idag! I vinterskrud:0) jag har skottat mm! Nu ska vi fara julhandla bara maken slutar!! Man blir nästan less julmaten innan man ens börjat handla:0) Hoppas ni haft en fin dag!!!! Kraaaaaam


Let it snow let it snow let it snow

Ja! Det snöar å e iaf kallgrader!! Mycket behändigare att skotta:0) Idag tänker jag nog inte göra så mycket!! Har varit ute med barnvagnen å gått till mamma å pappa!! Kollat emmerdale! Jepp jag e fast i serien!! Hahaha!! I like it alot;0) ikväll e det ju Ernst på tv... Mannen i huset gillar inte ernst:0) haha!! Sedan hollywoodfruar! Å natta! Ungefär så bli nog dagen!! Har lite omflyttningsplaner i huset med!! Blir säkert bra:0) Ha en fin dag!!! Kraaaam

Jul junky'n....

Its me... Me... Me... Me ... Me ... Me;0) De var faktiskt rea på julsaker i staden idag..., var på jysk å fyndade kulor som lyser som nu sitter i trappen:0) Sedan hittade jag en jul duk för lite å inget:0) En mini gran som lyser;0) En röd tröja på lindex! En vit å svartrandig me puffärm på kapp ahl sammt armband:0) Sedan blev det lite mat shopping! Jo jag älskar julen å alla grejjer som hör till!;0) Lilleman fick en sjungande mussepigg av mormor och morfar:0) Så nu sitter jag här! Halv försoffad:0) Hoppas ni haft en likasinnad dag;0) Kram mina fina besökare och vänner:0)

Jorå jag gick ut!

Jepp!! Tog min lille son i pulkan å gick ut i ovädret igår! Han satt med ryggen emot blåsten så det gick bra!! Men fyfabian vikket väder!! Ja det snöar idag med men inte så mycket dock:0) Vi har nyss varit ut på en tur med pulkan idag med! Senare ikväll kommer mamma å pappa hit å käkar taccos!! Lilleman får lax:0) Igår såg vi Änglagård ett å två!! Mycket bra filmer! Hade inte sett dom så nu e man sugen på sista filmen!! Å just!! Jag kom på 2a plats i en tävling hos min fina bloggis Camilla:0) tusen tack!! Vinner ju aldrig:0) Kraaaaam på er mina läsare!!! Jorå några har jag allt fast de sällan kommenterar;0)

Vem vill ut?! Idag!!!! Haha!! Jepp det blå...

img_1934 (MMS)

Vem vill ut?! Idag!!!! Haha!! Jepp det blåser å snöar för fullt idag!! Inte som jag tänkt det!! Just nu e det vitt utanför fönstret!!  Vi få kura hemma eller hos mamma å pappa!! Jag har faktiskt inte handlat till middagen heller..... Jaja! De bli som d bli:0) Trevlig fredag på er:0)


Hos mig nyss..... Tomtarna har kommit fram...

img_2605 (MMS)

Hos mig nyss..... Tomtarna har kommit fram från skrubben på övervåningen :0) känns som jag e sen me tomtarna iår:0) idag har jag varit till frissan å slingat å klippt upp lite!! Vill INTE klippa av det när jag fått det så långt;0) sedan sprang jag över på stans present butik å shoppade 2 st julklappar:0) sedan sprang jag in på jobbet å handlade lite!! Sedan så spenderade jag å lilleman eftermiddagen hos mamma å pappa :0) jag gick ut en sväng med hunden:0) sedan medans jag varit ute så hade lilleman rammlat in i en dörr så nu har han 2 bulor/ blåningar på huvudet:0( men det gick bra ändå:0) jag har ju anmält mig å syrran på zumba pass å de var 2 timmar isf en:0) hihi!!! Den 27 ska vi dit:0) jag vill se Änglagårds filmerna!! Kommer inte ihåg dom! Å ni som undrar om vi fått mycket snö.... Nä 15cm kanske :0) ingenting!! Trodde det skulle va 2 meter i morse:0) kraaaam alla goa vänner!!


Jag vardagslyxar såhär onsdagen den 15 dec...

img_1914 (MMS)

Jag vardagslyxar såhär onsdagen den 15 december med lite rollo godis!! Har nyss ätit gröt å ska försöka få lilleman att vara vaken ett tag till:0) kanske att vi vågar oss ut en sväng sammt att jag ska plocka fram julsaker som jag ignorerat i flera dagar:0) skärpning!! Skärpning!!! Kram å trevlig greyfri onsdag;0)


Pepparkakslatte<3

Muuuuums men sött!! Gillar ni kaffe latte så måste ni prova:0) Idag har det inhandlas några klappar... Men änn fattas det MÅNGA!!! Gahhh man blir lite knäpp när man irrar runt utan att man hittar vad man vill ha eller kommer på att köpa:0/ Men vi har fikat gott på Waynes det blev pepparkakslatte å cheescake där! Åt gjorde vi på max! Jag åt maria montazami burgaren!;0) den var helt ok!!!!:0) Vi har fortfarande lika kallt -26 imorse!! Man blir så less!!!:0( Nu vill jag ha mildare väder!!!!! Hoppas ni alla fina läsare haft en bra dag!!! Kraaaaam kraaaaam:0)

Sanktaaaaaaaa luciaaaaaa;0) Termometern vi...

img_1912 (MMS)

Sanktaaaaaaaa luciaaaaaa;0) Termometern visar....-24 grader.... Bilskrället startade med hjälp av batteriladdare... Maken på jobbet! Jag å lilleman hemma!! Vi skulle kliva upp å kolla tv på lucia men när liten håller på att få tänder igen:0/ så sov vi vidare ist:0)!! Tand 9 sammt 10 e på väg!!  Nä nu ska vi kolla om pelletsen behöver fyllas på i kaminen!! Kraaaaaam på er!!!!


Zumbathon!!!! Här kommer en liten bild på ...

img_6826 (MMS)

Zumbathon!!!! Här kommer en liten bild på dansuppvidningen vår tränare hade igår!! Det var skiit kul!! Hon säljer jättefina kläder med! Tror jag vill köpa lite:0) jag handlade pannband igår å en tshirt med hennes logga sammt en svart med zumba tryck:0) hade inte så mycket pengar med mig!! Med tanke på julen som nârmar sig å sllt sammt köpet av barnvagnen!! Vi fick lära oss steg grundligt!! Å sedan var det 2 st masterclass!! I love ZUMBA!!! Idag visar tempen -22 här! Blir till att plocka fram lite mer julsaker sammt baka lite kanske!!! Ha en fin söndag!! Kraaaaaaaaam


Nobel mys?!?

Hihi!! Visst brukar jag glutta lite på nobel middagen, men det e fruktansvärt tråkit med! Typ å nu sitter någon å tuggar på en bit pat'e oj oj oj en dricker lite vin.....zzzzzzz..... Men det e alltid kul att se vad dom har på sig :0) Tror det annars blir idol här! Håller tummarna för jay!!:0) ska till stan på banken en sväng med men annars ska vi vara inne när det är -19 .... Suck!!!!! Kan det inte bli normala tempraturer!!! Visst kan man bädda ner lilleman i vagnen!!! Men man e ju lite hönsig:0) när det gäller honom!!! Lilla plutten mammas!!! Nä dags att få någe mat i magen! Ikväll bli det tacco gratäng med till hörande chips:0) å grönt!!! Kraaaaaaaaaaaaaaam:0)

Pulkåkning, lunchande, bus, sömn:0)

Det är vad vi kommit så långt denna dag!! När lilleman vaknar igen ska vi ut å åka pulka:0) vi få passa på när det bara är -8 grader!! Inte direkt bortskämd med det nu!! Ska fixa julkort med!! Alltid ute i sista minuten :0/ lite less på det:0) Annars så gör vi inte mycket! Har blevit en buzzador med! Så jag hoppas jag få prova något å kanske annordna en tãvling! Vem vet;0) Kraaaam kraaaam( tänk att det redan är 3dje advent på söndag) hjälp:0)

-22 grader!! Burr burr... Blir koj dag ida...

img_1875 (MMS)

-22 grader!! Burr burr... Blir koj dag idag! Ska till mamma å pappa å käka är det tänkt iaf:0) ikväll e det steamy :0) alltså greys!! Å en dag närmare till zumbathon:0) mjukbyxor å sittandes i soffan med en sovande lilleman e vad som visas på bilden:0) igår blev det gymmet å 30 min löpband sammt 20 min trappmarskin:0) Kraaaaaaam


har ju köpt.....en sittvagn till lilleman!!!
Jag lyckades pruta 250 kr med!!! helt själv=0) 1250 kr fick jag den för!!!

Det blev en sådann istället för biljetter till take that!=0) HAHAHAHAHA


Vad vore julen utan glögg??


Har ni provat nya årgångsglöggen Blossa x?? Jag tycker den var god!!! fast jag tycker om alla som har varit!! =0)
På måndag e det Lucia igen!!! tycker det inte var så länge sedan vi firade det =0)
Igår var vi ju till fotografen med lilleman!!! de gick bättre änn förra gången! även fast det inte var värst kul tyckte lilleman!! =0)
Nu har jag beställt julskinka med!! okokt för vi kokar sjäv! tycker den blir godast!!!
Ikväll så ska jag på det lokala gymmet med en kompis! =0) löpbandet å trapp marskin tänkte jag träna på !! kanske lite rodd med!!! vi får se!!!
Ha en fin tisdag nu alla!!!!
Kram!!!


Tävlar

Om en Tassimo hos : http://www.alltforforaldrar.se/happilyeverafter/ Hoppas turen är med mig;0)

Tjoho!!!! I found it:0)...... Nu har jag f...

img_1859 (MMS)

Tjoho!!!! I found it:0)...... Nu har jag fått elda på lite för att komma ikapp:0) ska leta fram ytterligare grejjer å byta duken å städa på! Varför e det så jäkla tråkigt att städa!! Det värsta jag vet!! Har inte varit ut änn heller! Men det e ju så kallt!! Nu har jag bestãmmt mig! Jag skiter i take that konserten!! Jag gör hellre någe med lille man å MAKEN ;0) trevlig 2:a advent !!! Kraaaam!!!


2:a adevent!!!

Myyyyyysigt!!! Måste bara leta ner ljusstaken:0) sent iår;o) men jag har ju min kandelaber tänd:0) Idag har jag lite tränings värk men d måste man ju få ha va?!? :0) har aldrig kört en mil!!! Härligt var d iaf!! Kallt e det idag!!:0/ tänkte gå ut å dra lilleman i pulkan men vi få se hur det blirmed det:0) han fick ju nya fina vantar igår :0) Nä kanske man ska rycka upp sig:0) Kraaam!

Tränat:0) crosstrainer 5 km löpband 5 km a...

img_1856 (MMS)

Tränat:0) crosstrainer 5 km löpband 5 km alltså 1 mil:0) lövely!! Bjussar på en ubersnyggo bild;0) trevlig lördag på er!!!! Kraaaaaam!!! Det snöar idag!!!:0)


Frajdäy it is....

Jepp jepp!! Fredag idag!! Sambon kommer åter efter ha varit borta i östersund å kollat skidskytte! Jag har sagt till honom att sanera sig när han kommer hem!! Vi vill inte ha magbakterien som härjar där uppe:0/ Vi dvs lilleman å jag tog å sov över hos mamms å papps:0) det var superlängesedan:0) mysigt att inte behöva sitta själv!! Idag e det bara -16 här!! Så man kanske kan gå en sväng:0) Ikväll blir det till att beställa hem mat med tro jag:0) Kram å fin fredag på er!!!!<3

Saffransbulls bak med mandelmassa:0) Jepp ...

img_0748 (MMS)

Saffransbulls bak med mandelmassa:0) Jepp d har jag gjort idag:0) zumban var inställd idag:0( vår tränare va sjuk:0( jzg har kommit på att jag vill ha ett zumba spel i julklapp:0) till wiiet eller ps3:0)  kraaaaam å på lördag ska jag gymma löpband :0)


RSS 2.0