Ståltanten....

image16

Ännu en dag har passerat...med jobb å fika besök!! åsså regnar d ute...fy tusan!!! riktigt dricka te väder e d...känns som höst!!!
Måste sätta in en bild på james...så  man mår lite bättre!!!  ;o)
Min dag började med att jag vaknade, gick med hunden på kollot....alltså till mamma å pappa!! han e hos moffi på dagarna!!! :0) å sedan for jag te jobbet....han bla lyssna på astronomy 2ggr....man mår lite bättre när man lyssnar på metallica!!! sedan jobbade jag!! vi sitter allti över på våra luncher...men när The Boss har holiday så gör d inte så mycket....vi sitter å snackar om allt från himmel å jord!! Mkt kul!! ......men vi sitter nästan allti för länge på rasterna...utav någon konsti anledning så går dom sjukt fort....vikket inte arbetsdagarna går...IBLAND vill säga...man önskar man hade mera tid ibland!
Sedan efter jobbet så gick jag å syrran på stan i värsta regnet!!! HUGA!!! å sedan fick jag å pappa hjälpa en tant som inte hade någon tv...å när vi väl kom dit så hade hon fixat d!! haha d e värsta ståltanten...hon skottar snö på vintern å klipper gräset på sommaren!!! :0)
Annars så åker syrran imorrn....BHUHUHUHUHUUUUU!!! d e allti roligt att ha henne hemma!!! men du få läsa min blogg istället nu!!! åsså få vi snart hem taxfree katalogen!!! åsså  måste vi beställa bla strand klänningen eller toppen ell va d kallas!!!
Men nu ska ja söve....så ja ork upp imörrn....hej då macken vi ses imörrn.....zZzZzZzZz

Bland munkar å troll......

Hej!!!

Idag på jobbet har jag bla bakat lite bröd å tinat munkar....till min STORA förvåning hade den som vikkat för mej inte tagit hem några choklad munkar.eller någe annat bakeoff bröd...lite surt...å spec när d inte var sån ordning heller.....tydligen hade hon inte velat lära sig bakugnen heller....SUCK!!!
Annars har d inte hänt så fruktansvärt mycket nytt!!! Vi har betalat resan iaf...så nu bär det av te kreta!!! Vi tog extra benutrymme bla...d e 1a klass på långflygningar så d har vi på dit å hem resan!! JIPPIE!!
Annars har jag inte gjort så mycket....sov inte vidare bra i natt...dels för att det va första dagen på jobbet...då sover man inte bra,å dels för att min sambo läste när jag skulle sova med lampan tänd... :O(  å dels för att mellan  03:00 å 06:00 var de värsta åskovädret här...så man låg å lyssnade på d eländet!! men sedan på eftermiddagen lyckades jag somna i en solstol!!!
Nu ska jag snaka för ytterliggare en härlig dag på jobbet imorrn!!
Ciao

Kreta!!!!!!Tjenixen!! igen!!!

Nu e d bokat å klart!! till Kreta ska vi åka!! syrran å hennes kille ska oxå med!!! ska bli sjukt härligt att få åka te värmen i höst!!! jippie kajeyy!!
Ska köpa löparskor imorrn....kolla om det finns några som passar mina fötter iaf!! jag har kommit på att det är roligt att träna!!! åsså ska man inte äta så mkt karra heller.....:o) d har jag oxå kommit på!! men hela min semester har jag rört på mig så d så!!!
Näää nu ska jag plocka på lite hemma!!!

Svampbob....

http://www.rcuniverse.se/viewtopic.php?p=18340&sid=bcba1017285c7a85842677fe93de3719Hallå i stugorna!!!

I går gjorde jag å min sambo inte speciellt mycket...han klev upp typ 15:00.....saken talar för sig självt!!! han mådde inte bra!!! Men jag fick med honom på en sväng med hunden...fast då var ju kl nästan 17:00 men då mådde han bra....han fick ju i sig lite syre!!!
Sedan på kvällen grillade vi burgare JÄttegott!!! MUMS!!! å sedan hyrde vi en film....NORBIT!! den va faktiskt riktigt kul!!
Hörde utav en kompis att hon inte tänker dricka på ett tag....de hade en liten fest igår ....å hon mådde som hon förtjänade idag.... d va kul!! hihihi!!

Jag saknar min arbetskamrat ....hon har varit sjukskriven i snart 1år....men vi håller kontakten....det är hon som e svampbob å jag svambobs kompis patrik...hahaah ingen fattar riktigt men vi har samma humor å vi brukar allti hålla ihop på jobbet!!! vi få ta å ses framöver!!! fast vi hörs ju av ändå! men det är allti trevligt att ha någon att tex gå ut å äta med!!!

Nu ska snart  vi få fikafrämmande!!! å det roliga med de är att de hade med sig fika.....behöver bara koka kaffe å te!!! JIPPIE!!!

Jag fick lov att sluta skriva för ett tag sedan så åskade de riktigt mycket så man blev ju lite nervös!! jag gilar inte åska...HUGA!!! man drar ut allt vad som går att dra ut!!!! det tillåme började blinka när jag var i tvättstugan!!! Hjälp!!!

Senare idag blir det en prommis med syrran å hunden....hon e hemma igen en sväng innan hon oxå börjar att jobba....å jag börjar imorrn!!! men det blir bra!!! jag börjar med en kort dag!!! sådeså!!!
Tjing tjong på er!!!!

Whiskey and beer......and metallica!!Tjabba!!!
Igår hade vi en liten whiskey in the jar kväll... de synes när den andra halvan ligger under täcket....å har lite ont i bollen....alltså huvve!!! d blev sent jag brukar ju vara tant berit 209år som lägger mej kl 21-22 tiden...men imorse var jag oxå uppe....vi gick å la oss kl 04:44 men d va trevligt!!!  bara satt å tog det lungt å mådde prima å lyssnade på metallica :o) som tur va höll jag mej bara te whiskey....annars blev de öl för d andra....å Whiskey...inte konstigt att sambon ligger i sängen.....Hihihi!!!
Man känner sig lite seg i dag med andra ord....det enda jag åstakommit är att jag....
1: Hade beställt väckning kl 08:30......dumt av mej....
2: Hade ställt klockan själv på 10:15.....lite bättre
3: Gick med hunden till mamma å pappa.....drack saft å kaffe där!!
4: gick hem med hunden...Såg jehovas vittnen.....
5: låste dörren i väntan på att de skulle komma!!!
6: öppnade inte....om jag vill kontaktar jag dom själv....fast d gör jag ALDRI!!!
7: Hunden skäller å morrar å dom gick till nästa granne.....
8: sambon kliver upp å ojjar sig lite!!!
9: startade datorn å diskmarskinen!!
10: ska snart gå å äta något.....är hungrig!!!

Idag blir det inte mycket gjort här kan jag tänka mej....kanske man kan grilla burgare i kväll om vädret e bra!! ska faktiskt gå å ta en huvudverkstablett i förebyggande syfte!!
Åssså ska jag läsa  kvällstidningarna!! å äta!!!

Vi höres!!! kanske senare....idag!!!

Äppelkaka!!!Tjenixen alla glada!!! nu har jag bakat en äppelkaka som jag ska ta med te farmor!!! min faster å farbro är där med så jag tänkte bjuda på hembakat idag!! med vaniljsås!!! :o)

Annars så har det inte hänt så mycket idag!! tänkte grilla för vädret är bra men vi tänkte gö d i kväll någon gång...få ta å äta upp våra makaroner å korv som blev kvar sedan igår!!! Jag har Sweetchili sås på allt nu mera...igår även te makaroner å korv!!

Ska skicka iväg sambon på stan en sväng!! han får köpa vaniljsås bla.

Trodde att kakan va klar men d va den inte.....luktar sjukt gott iaf!! MUMS!!!

Ikväll ska jag ta en Whiskey in the yar hade jag tänkt.....å lyssna på Metallica....har faktiskt inte tjatat om dom på länge nu!!! där ser ni!!!
Sätter in en bild.....dessa kan man inte få förmycket av!!! He På Re!!
image15

Soligt å varmt värre!!!

image14

Jaja vad ä'r väll en bal på slottet??? mot en härlig dag hemma i solen!! å värmen....
Idag har vi kört ytterliggare ett lass skräp på tippen...hur mycket skit kan man hamstra på sig.....fattar inte att man sparar på allt!! känns bra iaf!! att man har kastat bort lite!!!

Idag har det inte hänt så mycket att hänga i garderoben.....man har gjort d vanliga.....tvättat gått prommisar med hunden å varit på tippen...varit te stan en sväng....lagat mat.....konstit att steka inne....gillar inte att steka...d sprätter så förbannat hela tiden..... :o/

Annars har jag börjat nedräkningen utav...mina lata dagar.....där jag inte gjort så mycket...var tebax på brottsplatsen idag å kopierade papper å faxade i väg lite papper....d känndes bra men lite tråkit e d allt att sommaren e förbi....men jag längtas te jag få ha min bubbels på mig....kanske någon dag framöver....

sambon for ned på jobbet nu en sväng skulle vässa på klingan på gräsklipparen....den lyllon har semestern kvar han....börjar inte förrens i augusti...men jag har ju min utlandsvecka kvar jag med!! känns bra d me....

Nu ska jag gå å städa badrummet man vrt ju aldri om man får oväntat besök....gillar ine när d ser ut å spec inte på en toa....hellre frächt där å dammtussar på golven!!!

Hej svej!!!

Bubbels.... :o)

Tjabba tjena hallå!!!

Idag har man varit till systeyster i Umeå!!! en riktigt trevlig dag.....d må jag säga!!!
Å tackar för fikat!!! munken va jätte god....mmmmmmm donuts!!!!

Vi sprang runt hela staden.....å till sist började jag handla.....:)

Hittade en klänning på h&m men jag undrade när jag skulle ha den så jag hängde tebax den.....:)

Sedan så va vi in på mq....hittade en kul klänning som syrran provade.....hon köpte den....jag ville ju oxå ha en sådan.....vi for till strömmpilen...där har d oxå mq.....där fanns oxå den svarta bubbels klänningen...så jag slog oxå till och köpte den!! Få se till att inte ha den sammtidigt bara....
Sedan va man in på kicks....köpte nagellack å en kajalpenna....å en vässare......åsså köpte jag ögonskugga ....å hårspännen....diadem....leggins....ett par te leggins....(cerisa) åsså blev d nå andrasmågrejjer!!

Sedan va vi å fika på news....en jättegod macka å en chokladboll må en kaffedrink....

Sedan va vi å letade linnement åt mej....fick ta syrrans för det fanns inget att köpa....Tack för d!! :)

Sedan så va vi ut å åt på great eastern....d va oxå gott....sedan va vi å fikade igen på news....

När vi väl forhem fick jag ont i magen.....tror jag inte tål mjölk.....surt sa räven.....

Nu ska jag kvälla!!!!

En sak e säkert.....jag ska ut å röra på mej imorrn!!!!  allt gott man stoppat i sej idag.... :o)

tack å hej.....leverpastej!!!!

24!!

image13

Nu e det jättespännande på 24!! jag vill köpa boxen....alltså serien....d e så sjukt jobbigt att kolla på alla reklamer..man hinner nästan att kolla på 2st avsnitt ist för 1!!! Men nu e d spännande som sagt var ....därför sätter jag in en bild på Jack bauer....läste att han skulle få en kvinnlig president i den nästa 24a.....

Nu ska sambon åka å hämta släpvagnen....igen....igår blev d inget av d hela...klippte våran looser häck på framsidan....sedan va d så bra väder så att vi gick en sväng med våran lilla hund ist....så igår gick jag ganska många svängar!!!! D v så härligt!!!

Annars så  låg nätet nere...jag har blevit besat av att surfa....nästan iaf!!   :o)
Blev så jäkla sur!!
Sambon fick åka å jobba lite oxå fast han hade ledivecka!! men han hem till 24!! sedan så satt jag i ren panik å försöka komma ut på nätet men insåg att det inte gick!! så ist för att sura så tog jag en Whiskey å sambon drack upp en hel flarra rövin...HUGA!!! åsså lyssnade vi på Metallica live på stadion...hur sjukt som hellst va f**king bra d e!!! med lite högre volym så kunde man nästan trott att man va där igen !!! Men hunden va ju hemma så man ville inte ha på den volymen fast vi hade bra högt ändå....men hunden låg å sov....hahaha!!

Nu stack sambon iväg för att hämta släpet! så nu få man nog ta å pila sig ut i garaget!! å förrådet....BLÄ!!!

Kanske skriver mera om i

Metallica stadion 12/7 2007!!!

image12

Äntligen!!! å Jippie!!
Nu finns låtarna från stadion ute att köpa!!! ska be min sambo hjälpa mig med d sedan!! jag e så sjukt glad!! ska ladda dom te telen så jag har något man själv varit på där så man kan lyssna när man är ute å hurtar!!
Tror vi ska städa garaget å förrådet idag....TRÅKIT!! men vi kommer knappt in där som d e nu!!
Solen skiner idag me!!! JIPPIE!!
Idag har jag hunnit me följande.....gått med hunden, sjutsat syrran, gått me hunden å surfat! men d e bara än så länge..

Å boj.....Så fick man ju lite sol idag!! jippi kayey!! å peps....oboj låt!!! haha....solen har ju inte synts till någe på nå dagar...inte så här härligt iaf!!!
Idag har man inte gjort så mycket....d vanliga....fast jag har gjort en äppel kaka!! d va jätte gott!!! få ta en extra prommis imorrn så den inte fastnar någonstans...hahaha...men bara man rör sig e d npg ingen fara...åt faktiskt yoghurt till...vanilj! d gick bra me....ingen marchan här inte!!! fast d e ju MUMS d me.....
Å idag åt man en riktig söndagsmiddag me...stek sås pärer å gele....MUMSMUMS!!! få fasen ta en riktigt jäkla lång prommenad imorrn....man åt ju massa sås!! :o)

Idag har vi kollat resor igen....vi få spara pengar å åka te new yort el nån annan stans i usa nästa år kanske....d bär nog av te Kreta å Chania...d  går ganska bra d me....ligga å läsa å dricka drinkar!! å bada...om d inte är så kallt!! hahaha!! men visst har resorna gott upp i pris! minst 1000 kr.....kanske d beror på d jätte kassa vädret man har haft i år!
Man ska inte ha semester.....man har ingen tur me vädret!!!  fast d e inge kul å jobba om man inte har finväder heller !!
Börjar jobba igen om en vecka!! jaja...skitsamma...jag gillar att jobba!!! hahaha...en konstig filur!!!

Idag hände en kul sak....mamma å pappa ropade på mej å syrran när vi satt inne där å fikade...m å p var ute på deras baksida....då hade en hund kommit in på gården....han hade smitit från tvärs över ån....hahaha---min hund vart sur eftersom den andra hunden tog hans morfar.....men bara på en prommis hem!!!

Nu ska jag googla....å ni jag sätter inte in någon bild på james idag.... å bara så ni vet har grannarna groggat till på andra sidan vägen så d e rätt högljudda!! hahaha

Gonatt eller seeyaaa all!!! :)

New york??

Att åka eller inte åka ......det är frågan! med stort ??


Kan d va så svårt att bestämma vart man vill fara?? ja om man har med mej å göra......så kan d va d!!!
Ibland vill jag åka långt å ibland max 1h,s flygresa!!!
Men d e svårt å bestämma sig!! har varit te grekland 2år...Rhodos,Corfu, men min sambo har allti velat åka långt....
Nu har jag å syrran pratat lite om New York!! å d verkar intressant.....men att få alla att enas e svårt! å d skulle vara jättekul å åka allihop!!

Annars har jag varit ute å hurtat idag igen....d syns på mina fötter...har 2 stora blåsor,,,,inte kul!!!
Å sedan har det inte hänt någe spännande här....googlat å kollat resor....sedan har sambon jobbat hela dagen! har tvättat me...hatar verkligen d...gillar inte å hänga upp tvätten!!!

Åsså har jag slö kollat tv. rapper show.....på vh1.....jag fattar inte att de kan sända sådanna program....om d va duktiga kanske d skulle va kul....d e nästan så jag kunde gjort bättre ifrån mej!!! HAHAH!image11Min bakgrundsbild....hahaha!!


Whisskey in the yar!!!Tja!!

Idag hadde jag värsta sovmorgonen....jag blev lite rädd för mig själv...vaknade kl 1045.....jag sover aldrig så länge!!
Så jag fick en jädra fart! upp å ut med hunden å sedan tog jag å gick en runda själv!! HÄRLIGT att röra på sig lite!! sa åt en kompis att det är dags at man rör på sig innan bäst före datumet går ut!! :)

Annars så har det inte hänt så mycket spännande idag!!

Jo jag å sambon å en kompis ska te umeå igen te veckan!! onsdag tror jag det blir....d ska kolla mc å jag ska handla igen....dock inte revaxör....hahaha!!! då kan man kolla runt på stan! d ska bli kul å extra kul sa det bli eftsom vi fått lön....den 25 smäller d...

Fick ett mms igår kväll från en kompis....d hade lite skoj tror jag d speöade gitarr å sjöng bonjovi låt!! själv har jag hittat te en sida med alla metallica låtars texter!! mkt bra tycker jag ...speciellt astronomy,,,den hör man inte va d sjunger i...så man har typ fått sjungit som man trott att d sjunger.....PINSAMT va fel man hade!!

Nu ska jag söva!!!

Musha rain dum-a-do-dum-a-da
Whack for my daddy-o
Whack for my daddy-o
There's whiskey in the jar-o

Hahaha!!!

Har varit i storstaden!!!


image10    
Tjena!!!

Idag har jag varit hos syster.....man säger allti att man ska handla en massa.....kom hem med en Whiskey flaska....c-vitamin...å håll i hatten.....Revaxör......skulle köpt d för typ ett halvår sedan men d har inte blevit av lixom....haha men jäklar vad döv jag har varit!!! nu xar vi fingrarna å hoppas på det bästa att proppen lossnar!!
Så sådär kan d gå när jag e i stan....:o)

Har haft ont i huvve idag me....så nu har jag smort in hela jäkla nacken me linement!! så nu ha d lättat lite iaf!!

Hoppas på bättre väder imorrn så man kan vara ute å hurta lite iaf....har inte blevit mkt av d på slutet inte...ska iaf gå ut på en prommis!!! kanske man hittar formen efter vägen om man har tur....eller inte om man har otur!!!

Har tvn på i bakgrunden e lite rädd nu kollar på vh1 å där visar d aha's take on me.....hahaha!!! men videon e ganska kul!! det är the greatest songs of the 80's....kanske d visar något me...m.....ica!!! hahaha gissa den 3je typ....

Nääää nu ska jag tjecka aftonb å expressen på nätet!! vi Höres!!!!!

Du storkakan..... :o)

Glöm inte att ha någe gott när vi kommer å hälsa på imorrn nu då!!!!
Vi kommer som Veiron i ottan....  :))

Och om du följer me oss till the city of sweden ska du få lyssna på metallica....MUHAHA!!

Fixade jobb åt grabbarna i dag iaf....d grillade å friterade lökringar å strips i regnet!!! tur att inte jag behövde laga mat iaf....jag vägrar att steka inne inge kul för det sprätter överallt!!! HUGA!!! sommarstuga!!!

Fasen redan en vecka sedan vi var på metallica imorrn.....å som idag höll jag på att packa....BUHUHU!!!

Nu lyssnar jag på  ASTRONOMY!!!!! huga så bra d kan va...... skickade den te en kompis,,,,,vi vart lite ledsen på ögat då!!! haha men d e ju så sjukt bra!!!!
Hade inte lyssnat så mycket på deras andra låtar förutom på den alltid lika skitbra'a Whiskey in the yar på fest å d andra från black album men nu kan jag inte va utan d gammla låtarna me!!!''

Nu e d snart dags å nana....hahaha...å zzzzzzzzz

BAJJ!!! sätter in en bild på grabbarna me!!! å d va inte dom som grilla......hahaha!!!


image9


Grillat e godast.....

Tjabba tjenna halllåååå!!!!

Idag har jag haft sovmorgon å sedan har jag gjort dom dagliga prommisarna me hunden.....som vanlit med andra ord....

Sedan har jag inte gjort så mkt kollat runt på nätet å så....äte godis bilar....FY SKÄMS!!!

Såg just på nätet att paris ska släppa en ny platta........undra vad denna kommer at handla om....sin tid i finkan....även stars are blind!!!!

Annars så e vädret crap!! inget vidare alls....ena stunden jätte fint å nästa värsta regnet....vi som ska grilla idag å ja vi ska äta hamburgare me friterad pommes å lökringar när min sambo kommer hem.....vi har ju främmande idag....han ska oxå äta!!!
De har varit å kollat på mc saker idag mest kläder tror jag.....hoj har ena halvan redan....fast han vill byta....allti något nytt på gång serru!!

Tv 4 a vill nog värva alla som jobbar på 1an å 2an.... de blir kanske inte så många kvar.....fast jag kollar så sällan på programmen som visas där ändå.....ibland kan man ha slökollat!!

Nu ska jag plocka fram lite mat!!

Och JA vi ska kolla på ngn metallica dokumentär me......hahaha!!!

Har även varit in å kollat robbies hemsida så han inte blir ledsen på ögat.....d vill man ju inte!!

He På Re!!!

YES!!!!

image8

Så har man fått tag i LIVE från lissabon......ska köpa när d kommer ut från stockholm....har suttit hela jäkla kvällen å lyssnat....e så sjukt bra!!! HURRA HURRA!!! d e bara d jag har att säga.......

Å var d någon som kollade på d numera kallsång på svansen.....dynga m stort D!!
D e ju bara en massa skruttar som e där å blaha....
D livade ju upp lite med marcoolio....d må jag säga!!
Men d andra kan d strunta i,,,,,
Å grattis tv 4 som värvat ernst!! e d någon som gjort en lampa av glödlampor som han gjorde en gång?? hör av er....å dessa grejer på sidan av....handsalva !! va e detta ett skönhetsprogram eller?? e d sommar torpet eller vade d.....
Ja jag e inget fan av honom iaf så han kan gott hålla på....

Å på tal om å byta kanal så tycker ja att d va synd att jideh bytte kanal....jag tyckte att han passade in bra där han va!!!

Jaja.....ska bara lyssna på några låtar till......d e ju så jäkla kung!!

Ha De

Skit väder!!!

Ja d kan man lungt säga.....grått å regn!! fasen!!
Idag har jag städat...vikket var välbehövlit!! gud så d såg ut här......huga!!!
Men ikväll har jag något att kolla på iaf.....allsång på skansen.....lite tant varning har jag sagt....men vad finns det att glo på då....inte mkt!
Åsså e d tori å dean som jag oxå ska se....börjar att känna en mojnande huvudvärk igen....INTE kul alls!!
Såg något skoj i aftonbladet iaf.....james hetfield åkte berg å dalbana med händerna för ansiktet....han som var så hård....trodde jag....haha....:o


en men ack så man bedrar sig.....bara för man e hårdrockare så måste man inte va tuff......:)

Nu ska jag gå med min lilla hund som vill ut på en prommis......

Tjing tjong!!image7

Semester....men vad ska man göra??

image6

Hallå!!!

visst är det härligt med att ha semester ..... men jag har ju svårt att sitta still å jag vill allti ha något å gö...
Ja d e lättare sagt än gjort iaf!!
I dag har vi varit te stan fast nedöver.....:) med hunden till veterinären å det gick bra!
Å sedan har jag googlat lite på span efter meatllicas spelning i finland utan resultat!
Annars har jag å min hund varit ner till mamma å pappa en sväng å druckit kaffe....
Vi ska snart ut en sväng igen! å sedan ska jag träna.....har inte blevit så mycket utav de de senaste dagarna....jag ska ut å gå idag hade jag tänkt!!
Grilla ska vi oxå göra få ser hur det blir.....jag gillar ju inte kött ibland....men jag har hittat  andra burgare som e godare....vegitariska sådanna...hälsans kök eller vad d heter....JÄTTEGODA var dom....så d kan jag rekomendera!!

Näe....nu ska jag gå med hunder för att senare gå vidare själv med Metallica i propparna......lite tjatigt måntro....men d e d coolaste jag varit med om!!!

See yaa dood's!

Huvudvärk/migrän......

Tjena på dig!!

I går gjorde man inte så mycket....var till stan en sväng... var på dressman men dett par byxor min sambo köpt som var trasiga....d skulle laga dom!
Annars gick jag en sväng med hunden, var & hälsade på några kompisar som INTE var på METALLICA!! d är allti kul att surra om d för de förstår ändå inte hur d var!!
Sedan var vi till mamma å pappa och åt lite mat!
D var sedan d började....den hemska huvudvärken....försökte att lägga över metallicas skivor till telefonen....mella huvudvärkstabletter å nära kräkupplevelser.....så när jag hade fixat telen så var det natten å jag gick å sov....

Idag regnar det å jag mår sådär sedan gårdagen så jag ska inte göra mkt idag...tänkte försöka att baka en kaka men baileys åt min sambo som han kan ta men´d sig på jobbet iaf...
Nu ska jag googla lite.....man vet aldri vad man hittar!!

See yaaa

Metallica!!!

image5

Har inte fattat riktigt att man såg dom igår!!!
En nära religös upplevelse!!
De va hur kung som hellst!!

Semester!!!

image4

Sådär ja...nu har man börjat sin semester...startade för 1h å 6 min sedan!!! slutade då!!
Nu få man bara be en liten bön till alla väderguar...om d nu finns sådanna....att det inte regnar på oss  imorgon och på Metallica!!! å alla andra på stadion i stockholm!! oss inkluderar eller vad d  heter...mej min sambo och en kompis!!! ska bli sjukt kul!!!
Annars har inget hänt idag inte...bara en massa vanliga saker!!
Har köpt en kul grej som jag tänkte smaska på om ett tag....Jag har köpt Pecan nöts glass Jippie kajey!
Nu ska jag kolla vad man ska ha med sig te nuevo estockholmo....
vi ses om inte annat höres vi!!
Sad but true!!  :)

Hej hej hallå!!

image2

Tjena!!!!

Nu har man börjat blogga med.....nästan så man blir rädd....mest för sig själv!!! :)

Idag har man jobbat.....åsså har syrran åkt hem....d e tråkit!!!  nu e det bara jag å hunden!

Man är ju trogen allsångs kollare....( allsång på skansen....) men vad var d för knöl på dragspel....hahaha jadu håret var lika gammalt som dragspelet han hade tror jag!! :)

Å snart ska man se tori å dean.....jag älskar sådanna serier.....lika så newlyweds....:) få se om de får någon ordning på b&b!!!
 
Jaja snart får man semester eller rättare sagt imorrn!! å på torsdag smäller det!! Metallica på stadion!!! JIPPIE!!!
men inget bräcker det man såg förra året....Robbie Williams!!! d var nästan en religös upplevelse....(d säger sambon om Metallica... tyckte d lät coolt!.så jag härmar honom där...:)

Nää nu ska jag surfa vidare men vi höres....HEPÅRE!!!

RSS 2.0