Tro det eller ej....

Igår fick jag ju denna hemska gallbesvären igen... tog en tablett men det satt i ett bra tag ändå..inte alls kul är det! önskar ingen människa detta h*vete!!

Annars har dagarna flytit på bra...igår satt jag å ryckte av hunden hans långa päls så att han e lite vintersnygg han med!! han tycker inte om det men blir alltid som en ny hund när man gjort d!! =0)

Imorrn ska jag fortsätta att pynta här hemma!! det har ju inte blevit av i någe annat rum...ska göras imorrn bitti hade jag tänkt!

I helgen ska vi är det tänkt om vädret tillåter åka på julskyltning på de lördag å söndag....inte för att det är så mycket att åka på i vår lilla håla men vi tänkte gå dit en sväng iaf!!

Nu ligger lilleman å sussar i sin baby sitter!! =0) lite grin men gungar man på den så slutar han å grinar å somnar om!! man e väll kvinna å kan göra mycket sammtidigt!! nu bloggar jag å gungar lillen i baby sittern sammtidigt!! hahaah!!

ska ta å värma lite glögg tror jag!! idag har det inte regnat...men igår...snacka om att himmelen var öppen...å blåste gjorde det med!!!
Idag har jag iaf gått en prommis på en timme å en kvart sedan gick jag igen fast kanske en halvtimme...lillen sover jättebra i vagnen!! så det är ju bra!

Imorrn ska vi handla med! så vi har mat så vi klarar oss ett tag =0) sammt ska jag ta å baka någon dag!! lussebullar! =0)



här en bild från idag! =0) Lovika vantarna på å min härliga jacka!! =0) sammt lillen å våran vagn!!

Ha en fin kväll bloggisar!! Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!


Julsmygstart!!;0)

Jo mina vänner ni läste heeelt rätt!! =0)
Jag tog fram köksgardinerna idag å satte upp dom sammt satte jag dit i fönstret mina Adventsstjärnor ! men det är bara där jag har tjuvstartat...vågade inte sätta i alla fönster... hihihi!! en heeel vecka i förväg!! så busigt av mig =0)
Har även avnjutigt en kopp blossa glögg alkoholfri en sådan man köper på affären!! =0) å pepparkakor!!! ljuvligt gott!!
Annars idag har jagvarit ute å gått en lååååång prommis med sambon + hund å jag å barnvagnen på 2 timmar!
Man får passa på att gå när det var uppehåll!! det har ju regnat i en evighet här uppe...blä verkligen för detta trista väder!!!Vill ha kallgrader det behöver ju inte var -30 grader utan runnt en 10 minus!! å snö!!! jag längtar efter det nu!!
Annars har vi ätit til middag sötpotatis & bakpotatis som man skar i klyftor å la i långpanna med smörpapper å inn i ugnen! med en skiva lövbiff till!! det blev riktigt smarrigt!!
Annars har jag testat en ny cremfraich med saffran å tomat med som gick hem!
Här kommer lite bilder.....


Våran nya soffa!! som jag inte visat tror jag =0)

 

Laxbakelser å där var saffrans såsen jag pratade om! =0)



Robbie skivan!! =0) Pinsammt så har jag inte lyssnat på den ännu....=0)



Jul i vårt hus...synd att taklampan var ivägen...sammt att alla dessa bilder är tagen med iphone kameran!!

Ha en finfin kväll!! KrAm!

 

 


Klicketi klick!!

Jo jag har beställt jul/nyårs kläder till lilleman!! hoppas han bara kan ha dom nu då! =0)
Det finns på H&M hemsida!!

Dessa snygga kläder är det!:



Dessa snygga kläder ska han ha till jul/nyår nu då!! håller tummarna för att han har vuxit i dom! =0) har kläder i st52 på han nu! men då få man vika bodyn! annars få vi åja bort till någon å klä upp han! =0) eller om vi råkar bli bjuden på fest!! hihi
Det e ju så olika på modeller å storlekar!!

Ha en fin fredag å ha ett riktigt Fredags mys nu då!!! Krma alla bloggisar!! =0)


Livstecken från mig!! =0)

Jooo!! jag lever om det e någon som börjar tveka...men har varit dålig!!
Det e denna förbannade galla som har spökat...var till läkaren i tisdags så de tog ultraljud å i onsdags så ringde det en läkare som sa att jag hade mycket stenar å sa att det var lika bra att operera bort den... så i januari blir det av...HUUUUUGA!!! lite hemskt allt!! jag sjukhus å framförallt sprutor går inte ihop... =0)

Annars så tog vi gris sprutan igår jag å sambon å jag har haft ont i huve idag...inte kul...nu började jag att frysa med så jag hoppas att det e någe övergående å att jaginte blir sjuk !!!

Annars förutom detta är det fint med min lilla familj!! lille sonen sover på nätterna å vaknar 1 gång å äter! Han e SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ snäll!! jag har inte hört ett riktigt grin från honom ännu! men det lär ju komma om inte idag så senare! ;o)

Julklapps handlingen har jag inte börjat med heller...undrar allt när man ska få tid med den... å nästa fredag e det sista Millenium filmen med..men det känndes sisådär att lämmna bort lilleman för att gå på bio.... i dessa infuensa ider med! näää det riskerar jag inte!!

Ha det fint alla som läser!! å tackar för alla fina kommentarer jag får!!! KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!


Akuten akt 2....

Jodå! nog e jag på benen allt men det var värre i helgen det vill jag säga! =0(
I lördags kväll trodde jag inte att det var sant då började halsbrännan trodde jag om igen....vid 19 tiden började den å höll på till 05:00...innehöll kräkningar å svimmningar å besök på akuten...
Min mamma å pappa kom å va barnvakt!
Väl där på akuten så fick jag träffa en jättebehändig läkare som konstaterade att det var gallan...å att jag fått gallstensannfall.... så ultraljud är inbokat men väntar på kallelse....
Man känner sig ganska grå å ynklig när man mår som mig...å svimma dessutom...
Sambon sak iväg till gävle imorrn med jobbet så mamma å pappa ska vara här med mig å sova över... jag e inte husrädd men jag e rädd att börja må så hära igen...ingen rolig upplevelse...

Så det e därför jag varit osynlig här ute på bloggen!!
Uppdaterar mera sedan! Kram!


Grå väder...

Ja urcha vilket tråk väder det är!
I natt vaknade Algot var annan timme å var hungrig... fick mat vid 23:00 01:00 03:00 05:00 men sedan låg han å  sussade tills efter  08:00 sedan åt han igen å sover ännu!
Det är konstigt det dära....att man ställer om sig så å kliver upp utan större problem... annars vet man ju hur det brukar vara att kliva upp mitt i natten...man vet ju knappt vad man heter eller gör =0)

Idag jobbar sambon likaså igår sedan ska han spela badmington så vi e själva heeeeeela dagen lång! men det e rätt härligt det med! tror jag ska lägga mig ett tag sedan =0) man får passa på medans lilleman sover! =0)
Pappa har hunden idag med! för jag får ju inte göra så mycket på 4 veckor till då har det gått  veckor å snittet ska vara läkt!
Igår var vi ner till pappa som har tapetserat om det rummet jag hade hos dom när jag bodde hemma å jösses vad fint det blev....skulle vilja ha en sådann tapet här med i ett av små rummen... jaja sambon e inte så sugen på att tapetsera...å jag vet ju varför ...vi har ju renoerat i över 1 år här i huset å nu får det räcka för ett tag iaf!=0)
Sedan ikväll skulle nog pappa å mamma komma förbi när mamma slutar dels för att lämna hunden å för att kolla på Algot! =0)

Ska nog äta lunch idag! det blev ju över spagetti å köttfärssås sedan igår så jag kan nog ta lite sånnt! tiöö middag blir det pytt i panna ! =0)

Har 2kg kvar nu såg jag på vågen så vägde jag lika mycket som jag gjorde innan jag blev gravid!! så jag hade tänkt att gå en sväng i höst rusket med! bara det inte börjar regna!! Inte för att jag bantar eller så...de får försvinna när de vill dessa kilon! Det är inte bra att banta efter graviditeten heller har jag läst...om man ska tro allt man läser villsäga!

Nä nu ska jag ta å lägga mig å läsa tror jag i väntan på lillen ska vakna!
Ni missar väl inte Bonde söker fru ikväll?? hihi det ska inte jag göra....-Vad tycker du om mig då?(Roger) hihihi tycker han e roligaste bonden i år!! =0) stig helmer varning på han!
Sedan har vi ju även greys!! men det spelar jag in å kollar på imorrn bitti...sambon tycker inte om den serien...
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM! å trevlig onsdag! ( kom just på att jag hade en kexchoklad i skafferiet...blir de å en kopp the till Hem till gården idag!! Wiiiii!!! )


Förra årets jul cheezcake till bästaste grannarna! =0)


Har nätshoppat!

Japp!! både farsdagspresent till sambon från lille Algot! sammt från Hemtax butik på nätet! nya sängkläder! mycket billigt å bra!! då e det avklarat!
Tänk så mycket man hinner med när man inte går utanför dörren....det blev ingen prommis idag! det har varit riktigt höst rusk väder ute!! det har  blåst å det har regnat lite om vartannat!! Urka!! Kan det inte bara bli kallt å snö isf detta skit väder med regn! man blir depprimerad!! Bläääää!!! =0)

Annars har vi haft vårat första besök ( de gör hembesök 1a ggn här...) från bvc! å Lille Algot hade gått upp i vikt han! så det var ju härligt att höra! Sedan skulle sköterskan göra en koll på honom då passade han på att pinka på henne! =0) det gjorde han även på läkaren på bb!! hihi!! eller det gör han när man ska byta blöjja ibland med!;0)
Hon pratade lite om bvc å vi fick lite böcker å så! mycket trevlig var hon! ska dit å hälsa på till veckan med på vägning!!

Annars rullar dagarna på som vanligt! igår blev det en Låååååång prommis i det fina å soliga höstvädret!
Imorrn jobbar sambon så förhoppningsvis är vädret bra så man kan gå en sväng med vagnen å kolla in mamma å pappas nya tapeter i det rummet som var mitt förut! de har gjort en renoveringa av det nu!

Nu ska jag gå å kolla på det inspelade avsnittet av Halv 8 hos mig!
Hoppas ni har det bra i mörkret! Kraaam!!
Javisst ja...åt jättegod middag idag! bev bandspagetti som man kokade upp å la i en ungsfast form sedan la man dit broccoli å kassler sedan matlagningsgrädde å chili sås! å peppra på! sedan in i ugnen på 225grader i en kvart! mycket gott å lättlagat! =0)

Denna bild ä från 16 november i fjol.....



RSS 2.0