Burrrrrr burrrt!!!

-23 grader bara att gräva ner sig inne!!! Usha va kallt!! Spanar på robbie biljetter gör vi! Jäklit dyra måste jag säga! Typ för en biljett vars som hellst kostar ca 1300... Men men vi få se vad som händer!!! Igår var jag å grannen å zumbade i grannkomunen! Så jäkla kul!! I löööve it!! Men det beror nog på vår ledare som e såååå bra:0) Annars så händer det nog inget här idag!! Bara vara inne å kojja :0) kolla lite tv mm! Ha en trevlig dag i kylan!! Kraaaam

Robbie i england i sommar?!?

Ja det tåls att tänka på! Att åka dit å se take that:0) med syster på en liten weekend?! Idag trotsade jag å lilleman kylan å gick 7km i -14 gradig kyla! Han sovde gott i vagnen!! Ikväll ska jag å grannen på zumba!!! Längtas!!! Ha en fin måndag!! Kraaaaaam!!

Nu säger jag hej då bloggen:0) lilleman e ...

img_2637 (MMS)

Nu säger jag hej då bloggen:0) lilleman e nybadad å ska få välling! Sedan ska jag kolla tv:0) skyltningen var svinkall burr burr -16 å blåst!! Imorrn blir det zumba i grann komunen med grannen:0) latjo lajbans:0) kraaaaam


Första advent!!!! Men jsg har kandelabern ...

img_1809 (MMS)

Första advent!!!! Men jsg har kandelabern tänd!! Måste upp å kolla var jag gjorde av med adventsljustaken förra året:0) den väntar nog på övervåningen tro jag!!  Våran julbock av granris som var i centrum hade nån tänt på fast lyckats rädsa som tur var:0) idag blir det julskyltning en sväng å då tar vi med vagnen till lilleman så han kan sova om han vill!! Sedan blir det middag hos mamma å pappa!!!<3 trevlig första advent!!! Kraaaam!!!


Bilden på barnvagn å hund som inte kom med...

img_8331 (MMS)

Bilden på barnvagn å hund som inte kom med i förra :0)


Bilder frn vår prommis härom dagen!!! Japp...

img_5474 (MMS)

Bilder frn vår prommis härom dagen!!! Japp det e sant!! Det är någon som klätt en julgran runt en väg vi brukar gå!! Haha!! Till påsk är det en massa fjädrar där med:0) lite kul e det allt!!! Sedan kommer eb bild på barnvagn å hund! Det var samma dag jag blev skit arg på en sladdande bil , den sladda sida till sida runt en kurva där jag kom med hunden å barnvagnen!! Ful fingret höll på att komma upp men det blev pekfingret !!;0) Kramen!!!


Dessa små smarrigheter fick bli efterrätte...

img_7598 (MMS)

Dessa små smarrigheter fick bli efterrätten i kväll!! Vi bjöd in grannarna på oxfile med söt potatis å bakpotatis i klyftor:0) sedan dessa små godingar till efterrätt!! Nu blir det till att sova!! Ska på julskyltning imorrn!! Åsså ska jag å grannen försöka komma in på ett zumbapass i grannkomun!:0)


Tomteskum!!!  FredagsMys på hög nivå!! Jag...

img_1801 (MMS)

Tomteskum!!!  FredagsMys på hög nivå!! Jag har svurit över ljusstaken som aldrig funkar nån advent!! Sitta å byta ljus e inge kul!!!:0/ men annars har jag gjort bananpannkakor å risalamalta!!!  Skumkramar från mig:0)


Snart så kommer tomten till oss.....

Japp!!! har julstressen satt sig hos er??
Likadannt varje år!!! '
Men i år ska jag försöka va ute i tid!!!! japp!!! hör å häpna!!! 3 julklappar e handlade!!! =0)
Få spana lite på nätet tills vi ska neröver en sväng å handla!!! =0)
Till lilleman e det kläder å några leksaker! =0)Denna bild e fotad utanför tvättstugefönstret igår.... nästa gång jag gick dit hängde det en hackspett där!!! haha!!
Matar ni fåglar??Dessa stjärnor skulle hänga på ett fönster, men sugpropparna ville liksom inte sitta kvar.... därav fick jag pimpa nyckelskåpet =0)

Årets första julskiva är innhandlad.... 89 kr på den lokala lill ican om man hade ica kort! =0) sammt hade jag 25 kr  rabatt kupong! så det blev nästan gratis =0)

Idag ska jag å lilleman fortsätta å pyssla hemma, koka riktig tomtegröt till lunch!! å sedan ska vi gå ner till mamma  å pappa å käka kålpudding!! =0)
Ikväll bli det ZUMBA!!!!!! jippie!!!! jippie!!! vad skoj!!! snart e det Zumbathon med!!! =0) hihihi

ni har väl köpt blossa 10?? den med smak av saffran!!!! Den var riktigt god!!!! Mums!!!

Ha en fin dag!!!!! kraaaaam!!!!


Todäys gräys:0) Hehe!! Japp såhär har vi d...

img_1788 (MMS)

Todäys gräys:0) Hehe!! Japp såhär har vi det i köksfönstret!! Idag har vi inte gjort så mycket förutom städat köket och varit ute på prommis!! Nu väntas det lax i hummersås!! (camillas) :0) å potatis!! Mamma å pappa kommer oxzå:0) ikväll e det bonde å greys!! Mc Steamy:0) hihi!!! Kraaaaam


Hos fotografen akt 1....

Hej å hå!! Ja vi akulle föreviga lilleman idag.... Men han tänkte annat... Ville inte alls va gla å go! Som han brukar vara.... Så vi får återkomma en annan dag!:0/ Jaja!! Man kan inte styra över d små.... Men d vore härligt att ha gjort:0) Har handlat julklapp med!! Nä nu blåswr vi hem! Hem å lagar mat!! Imorrn e det fisk onsdag hos oss ;0) kraaaaaaaaam

Hos oss nu!!! Dax för lillemans sovstund, ...

img_1768 (MMS)

Hos oss nu!!! Dax för lillemans sovstund, jag fyller pellets i kaminen! -18 va det i morse!!:0/ dricker kaffe pepparkaka!:0) Igår kom julgardiner upp i köket!! Ska bannemig ta fram julstjärnorna i köksfönstret med!! Å just ja!! Fåglarna har fått påfyllt av mat med:0) trevlig dag!!! Kraaaaam


Nu drar jag på zumba!! Haha!! Ville inte v...

img_1754 (MMS)

Nu drar jag på zumba!! Haha!! Ville inte va med själv därav den snygga bilden:0) Ha en fin kväll alla:0) kraaaaam


Glömde denna :0)  Ska höra till de nedre:0)

img_2913 (MMS)

Glömde denna :0)  Ska höra till de nedre:0)


Just nu.... Är vi på prommis!! -9 grader ...

Just nu.... Är vi på prommis!! -9 grader å strålande sol!!! Gillar det till tusen:0) Ha en fin dag:0) kraaaaam


På vår gård igår!  5st va dom!!!

img_1739 (MMS)

På vår gård igår!  5st va dom!!!


Farsdag<3

Grattis älskade papps på farsdag!!!!! Ingen e som du å mamma!!! Är lyckligt lottad att ha er till mina föräldrar!!!! Å grattis till maken på hans 2a farsdag:0) Helgen började med att vi i fredags tog å tjuvstartade med att prova Blossa 10 årsglöggen med grannarna!!! Vi bjöd in oss själva;0) vi vuxna drack glögg å pepparkaka! Å kidzen drack saft! Å fick satsumas å morots stixs;0) Mysigt att bara kunna glida över!!! Vi gick ju en pulka med till lilleman av dom!! Så den har vi innvigt idag å igår!!! Igår blev det en pulka tur med lilleman å sedan va vi till stan ensväng!!! Till middag blev det file och gratäng!! Idag blev detsamma upplägg fast en tur i vagnen på eftermiddagen för lilleman å middag hos mammsen å pappsen!!! Nu blir det godnajt här;0) Kram kram!!!

Snö snö snööööööööö

Jo jag e glad!!! =0)

Nu har snön kommit lite mera här i norr!!!!
`Men det e lika kaos artat varje gång den kommer!!!! Hahaha!!!
Hur som har jag skottat  ggr idag!!! varit ute å dragit barnvagnen i oplogade vägar!!!
Innhandlat peppearkakor å glögg!!!

Hämtat ut farsdagspresent mm mm!!!

Jag har som sagt inte många minuter att göra något själv på nu!!! därav de dåliga bloggningen!! =0)
Mn jag återkommer lite hipp som happ!! =0)

Ha en fortsatt trevlig kväll!!!!!! alla!!!
Kram kram!!!


Hej hallo!!

Det har varit si å så med bloggandet!! Men jag har inte riktigt haft tid!! I lördags var vi med kompisar ut å åt!! Mumma!!!! På dagen var jag å shoppade ett fint tränings linne till zumban:0) åsså blev det grejjer åt lilleman:0) Idag väntar vi främmande! Få se om de dyker upp eller ej!!! Vi höres!! Ciao

RSS 2.0