Fear of the dark...

Ja d kan man säga....mörkt jämt!!! hjälp!!!

Nu har jag nyss kommit in har varit ute å sprungit lite med my little fella.... :o)
Har även bakat 2  sockerkakor....fast inte vanliga dårå....en mes apelsin smak å en med glögg smak!! ska bli kul å se vad d blev för någe!!!

I helgen e det firmafest!!! det ska fakiskt bli kul även om jag inte hade lust först men det drar ju tankarna år ett annat håll iaf!! å det e ju bra!!!

I dag har jag jobbat med!!! å nu ska jag ta å slänga in mej i durchen !!! å sedan i kväll ska jag kolla på greys!!! det e ju sista för  i år!!!! hoppas att allt blir bra för alla....men det tror jag inte att det blir...har allt sett en koll i en reklam snutt vad som ska hända i detta programm!!!

Fear of the dark.....fear of the DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK! :O) bajjbajj

En kreativ jul!!

Tja!!!

Har inte skrivit på en vecka men det har varit tråkigheter så det har inte varit några uppmuntrande miner här!!! men men vi tar en dag i taget!!
Min älskade farmor somnade in förramåndagen!! i hemmet!! jag älskade henne så mycket!! men jag vet att hon har det bra i himmlen med farfar å mormor å morfar!! :O(

Jag ska ta å vara lite kreativ innan jul...ska göra godis , baka kakor, åsså göra egen marmelad!! mums mums!! så det tänkte jag försöka att göra på min fritid...jag ska även ut å springa med min tränings partner!!! :) det är så kul!!! åsså får man vara ute i friska luften vikket är nyttigt!! fattar inte alla som sitter inne vid tv hela tiden....jag hinner inte med det nu förtiden ja....hinner inte med datorn ens!!

Nu ska jag ta å göra i årdning lite grejjer tills imorrn!!

BAJJ bajj

Har ätit världens godaste mat! någonsin!!!

Tja!!!!

Gårdagen var helt suvverän!! god mat å bowlingen gick ganska bra!! kom ju inte sist iaf!!  å trevligt sällskap!!
Maten var den godaste jag ätit någonsin!! biff i cajun sås!!! MUMS å klyftpotatis till!! alltså den biffen går inte att beskriva!!! den va helt gudomlig!!! sedan blev de efterrätt!!! jag tog marängswiss å *A* tog kladdkaka!! den största biten någonsin å kaffe!!!
Grabbarna tog öl å irichcoffey!!! sedan åkte vi hem te dom ett tag!! mycket trevligt å kul var denna kväll!

Idag hade vi en sovis morgon å sedna var jag ute på prommis med hunden !! åsså svängade jag in te mamma å pappa!! sedn tog jag å hunden en längre sväng!! jag råkade halka omkull me!! det var inte lika kul!! men vi halkade vidare!!

Sedan har jag städat huset å plockat å haft mej!!! det äckligaste som finns är när det ser sunkit ut hemma!! speciellt på toa!! där kan man ju städa jämt!! :O)

Nu ska jag kolla på travet på tv!! sedan kanske man kan kolla på någe på tv om det e någe bra villsäga!! det kanske det inte e...

imorrn jobbar jag 11timmars skift så det e kanske lika bra att lägga sig i tid ikväll!! så man orkar både måndag å tisdag när man jobbar 11h!!!

BAJJ BAJJ bajj.....

Bowling for dollars....

Det finns det en häst som heter....men bowla ska vi göra ikväll...dock inte om pengar...hoppas jag HIHIHIH :O)

Idag har man blevit utskälld av 2st !!
Först en gubbe som tycker att vi ska sluta fråga om våra kort som man får poäng på...vi skulle strejka till å me...hälsa dina arbetskolegor me...javiss ja STUPID!!  e det inte bara att säga nej på våran vänliga fråga...

Sedan kom det en kille som skulle köpa snus....det är fruktansvärt svårt att se ålder på folk!!! han blev oxå jätte irriterad men jag vill inte riskera mitt jobb bara för att inte jag kollat!!! det visade sig att han var 23 år....e man snus/rök sugen!! va beredd å visa leg.... hur jobbit kan det vara?? fattar inte d jag heller!!

Annars har det varit en kul arbetsdag men den började inte så kul! våran granne på mamma å pappas gata hade dött....  jag var ju där när jag var liten han var 67 år oxå bara!! :(  de hade en hund som jag jämt va ute å gick med när jag var liten!!

Nu sitter jag å väntar på att bowla!! å åka ut å äta!! ska bli RUSKIT kul!!!

Har pratat me *K* med å vi ska nog åka med hennes brorsa både dit å hem på våran julfest ska bli jätte kul det me!! faktiskt!!!  synd bara att inte svampbob ska me!!! men det går flera tåg!!

Bajj bajj 4 så long!!! :O)

jobbar imorrn å sedan ut!!

TJABBA TJABBA TJABBA TJENA!! HALLÅ!!

Ja nu e det fredag igen....snart e tillå med julen över :( lite läskit att dte går såå fort bara!!!
Idag hade jag med mig de fula tomtarna på jobber !! I å P å A fick var sin av mej!!! den hade jättelitet huve å sedan var den jätte fet!! å hade försmå tomtebyxor så den vsa halva arslet å magen hahaha!!!

När jag kom hem idag har jag hunnit varit ute med min hund!!! ätit!! å kollat på en dålig film!! på smällen!!!

Nu ska jag ta å kolla lite på tv!! sedan bli det natta för mej!! eftsom jag jobbar imorrn!!!

BAJJ BAJJ!!!!

förkyld!!??

Tja!!

Jadu idag så nyser jag utav bara tusan...men känner mej ganska pigg!! jag har ju jobbat idag å det kändes ganska bra!!! idag när jag kom hem blev det grillad kyckling file!! å potatis sallad!! mycket gott!! mums mums!!!

nu e jag åxå förkyld men jag hoppas att det inte blir värre!!! har tagit en whiskey i förebyggande syfte :O)

I går var det ju greys....e kite besviken över att det handlade om den rödhåriga läkaren sååååå mycket ...hon e ju liksom inte sååå intressant !! :O)
Åsså såg jag roomservic...bert e ju helt klart en cool snubbe!! haha ja d fick ju det inte direkt lungt när han snokade omkring!!! men han e ju hur kul som hellst!!

I kväll ska jag ta lite glögg!!! det är ju suoergott!! mums mums!! åsså kanske en liten pepparkaka!! men det ska vara vanlig affärs glögg...vinglögen e inte direkt någon höjdare tycker jag!!

Om 2veckor e det personalfest me!! et ska faktiskt bli kul!! jag hade ju inte tänkt att gå men nu gör vi det ändå!! jag e ju allti så velig när det gäller å bestämma sig om någe!!! d va likadant förra gången me!!! då va jag lika daN!!

Nu ska jag lyssna på maiden tor jag!!!

BAJJ BAJJ

Astrid 100år!!

HAllå!!!

Världens bästa sagotant!!! den bästa !! hoppas att hon har det bra!!  å att de har firat hennes födelsedag!!
Idag har jag jobbat!! fick ändrade arbetstider men det gjorde inte sååååå mycket!!

Sedan har jag följt med mamm att kolla på gardiner! men vi hittade inga!! :O( har sett ett par roliga på dollars av alla ställen!! ett par svarta panelisar med tomtar!! :O)

Sedan har jag å hunden lekt i 45 minuter så han somnade på sängen sedan!! :O)

Nu e det greys anatomy på tvn!! 

BAJJ BAJJ


toodeloo å toodeloo!!

Tja!!

Idag har jag haft sovmorgon :O) vaknade när kl visade 0935!! då var d raka spåret upp å ge min hund mat å sedan ut å rasta honom!! sedan så fick jag rostat bröd hos pappa!! d tyckte jag va bra!! med marmelad!!
Sedan så for jag å sambon till stan å handlade...dock bara mat men iaf!!  sedan så gick vi en sväng med hunden...det blåste å var riktigt otäckt väder....
Sedan lagade jag mat!! det blev linssoppa!!! mums mums!!! å sedan gjorde jag i årdning matlåda med + att jag gjorde i årdning fruktsallad me att ta med på jobbet imorrn!! fick lite ändrade tider men det går bra d med!! förkylnings tider även på jobbet!!!

Annars så har jag inte gjort mycket ! kollade på våra bästa år slutet på d iaf!!! hahaha d e ganska kul program!! snart börjar glamour...ibland får jag för mig att kolla på dessa såpor...inte för att d e bra!!! men imorrn e det greys anatomy!!! i lööööve etta programm!! mycket bra e det!! åsså e det dubbel avsnitt!! hoppas att det inte är sista för sesongen....då skulle jag bli mycket ledsen!!!  å imorrn är det roomservic me...där de skulle göra om bert karlssons hus!! haha det kan bli en riktig höjdare å se!!!

Nää nu ska jag sätta in en bild på grabbarna....det har jag inte gjort på länge! ;O)
image33 BAJJ bajj!!

Mååndagen igen!!

Tja tja!!

I helgen har jag mest tagit det lungt!! min sambo har jobbat så här har det inte blevit någe spec gjort!!!
Jag har varit ute med min hund i snövädret som kom in igår!!! fy vad det snöade!! men kul ochzå!!

Idag har jag jobbat!!! jag fick stanna längre men det gjorde inget tycker jag!! en jobbarkompis fick sjukt barn så jag fick tjäna lite extra!!! hahaha!!! inte gör det mej någe iaf!!

Imorrn e jag ledig! tror jag ska hälsa på farmor en sväng!! tror d iaf...skulle vilja åka te solle en sväng me!! å kolla lite julklappar kanske....d börjar att bli dags!!! isf ska jag köpa någe te farmor som kom hem från sjukhuset i lördags!!!
Kanske jag går in till min morbro som har ett bageri å tar hem någe till farmor!! d brukar hon uppskatta!!! åsså skulle jag kunna tända ljus med!! på gravarna!!!

sedan tror jag att vi ska kolla på despret houswifes! eller hur det stavas jag e inte så haj på d!!! men själva programmet e jättebra!!!

Idag har jag inte äte någe gotta!!! hihihi får bara äta på helgerna har jag sagt!! å det går nog bra!! i helgen ska vi ju ut å bowla me!!! d ska bli kul!! vi ska ut å äte oxså!!! undra hur maten e som dom har på bowlingen det e 2 kräsna själar som är med!!! jag e en !!! hihihi!!!

Näääää nu ska jag väcka min sambo som söver på soffan!!! :O) BAJJbajj

Doobidoo+ Pollygodis!!

Å lite idol e d ikväll!!!! Robert gustavsson rules!!!  jag höll på att skratta ihjäl mig!! hihihi!!!

Idag har jag ju jobbat!! tiden har gått fort!! bra d!!!
D har varit full fart på jobbet med andra ord!!

Sedan jag kom hem har jag gått prommis med my lovely dog!! :O)

Å sedan har jag städat!! d känns bra när d e gjort!!

Sedan har jag tvättat kläder....åsså har jag nu äntligen fått min älskade polly godis!! d är jätte gott!!!

Imorrn ska jag ta å gå en längre sväng med min hund!! för jag har ju ledig helg!!! :O) men min sambo jobbar!!

Jag e den enda i sverige som inte gillar idol!! urch!! nu ska jag plocka ur marskinen!! BAJJ bajj

har köpt biljett nu!! Iron maiden!! stadion!

Tja!!!

Idag har vi köpt våra maiden biljetter!!! ska bli sååå jädra kul...men det e ett tag dit!!! men d spelar ingen roll!! hihi va kuuuuul!!!

Idag har jag jobbat å sedan har jag lagat mat...laxfile med romsås å pärer å sötpotatis!! mums!! sedan har jag bakat en cheese cake till sambon som han ska ta me sig på jobbet imorrn!! :O)
Sedan har vi varit ute med hunden!!

Imorrn e det jobb igen å sedan ska vi te mamma å pappa å äta!! å sedan ska jag ta ett glas vin å sedan ska jag äta polly!!! mums d e mitt favvo godis!!! mums mums!!

Annars har det inte hänt någe spec idag!! förutom maiden biljetterna då!!! hahahahaha!!! fast d har ju inte släppts ännu men vi beställde dom före via hemsidan!!! lite smarta få man allt va!!! hahaha!!!

Nu ska jag gå å hä på bären på cheese caken!! bajjbajj!!!

ullevi här kommer vi igen!!!

Förhoppningsvis!!! om inget inträffar..men d tror jag ej att det ska göra!!! JIPPIE jag längtas!!!
Jag har lagt upp en plan!! jag ska kanske ta ut 2 veckor semester i sommar å sedan spara 2 veckor utifall att vi får för oss å göra en långresa :O) inte helt klart men d e lika bra att spara!!! ska ju fara te fjälls 1 vecka på våren iaf!!! kul kul!!!
Hoppas att detta år blir lika kul som detta har varit!!! jag räknar redan dagarna till jul å nyår...å sedan kan vi spola fram till april!!! å sedan få vi ta fram vår käre motorcykel igen!! JIPPIE!!!

Idag har jag jobbat!!! lite strul på jobbet men d lste sig ändå!! hahaha
Sedan har jag varit ute med min hund på prommis men gud så kallt d va!!!  inte lika skoj!! men hällre att det e kallt än att det ska vara +grader å regn!!!

Jag var sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
Godis sugen förut!! men jag tog mitt sunda förnuft till fånga å åt en banan å pumpa kärnor...inte lika gott som en gottpås men nåväl för denna gång!!! får äta karra till helgen då istället!!! :O)

Ikväll e d greys d ska jag inte missa!!! nu ska jag surfa lite !!! BAJJbajj

Iron maiden!!

Tja!! idag har jag jobbat!! fick höra av min sambo att maiden ska spela både i stockholm å ullevi!! vi ska sikta in oss på ullevi!!! jippie!!! jag älskar att åka på konserer å man ska allt göra skaer när man e ung!! annars ångrar man sig när man sitter där gammal å grå!!!
Åssa lär det ju bli en till konser..om metallica kommer så lovar jag att i'll be there!!
Inge kula grejjer annars som hänt här!! har handlat middag till imorrn! det blir linssoppa med morötter!! å purjo!! mumma!!mumma!!!

Nu ska jag kolla på despret housewifes! men jag rapporterar mera!!

BAJJ BAJJ

Svårt å sova!! d e jag!!

Torsdag: jobbat jobbat å jobbat!
Fredag: ledig!! ledig! ledig!!
Lördag! var till stan med mamma å pappa!! å sedan var det hem å laga mat!! förrätt: slkagenröra crustader å sallad!!! mums!! middag: inbakad fläskfile med paprika ost å bacon!! å potatis gratäng!! å efterrätt blev det tosca päron! mycket gott å mycket mätt blev man!! orkade knappt röra sig!!
Vår hitbjudna gäst skulle på krogen men vi stannade hemma!! VI kollade på amerikanska hotrods ist!! ;O)

Söndag: idag har man inte gjort så mycket! varit ute med hunden å varit å hälsat på farmor en sväng! kollat på despret houswifes å ska snart äta en hawaii!! alltså en pizza!! mums!!

Imorrn e det måndag å då e d jobb som står på tapeten igen!! snart e det jul! allt går så fort!! iallafall e det advent!  å då får man plocka frammalla tomtar!! jag gillar verkligen julen!! jippi!!!

Nu ska jag kolla vidare på nätet!! å sedan kanske jag sover i några minuter.....jag har verkligen svårt å somna på nättren!! fattar inte varför!! jag tror et e stress relaterat...man får typ hjärtklappning me!!! inte kul!! bajjbajj

RSS 2.0