Städ dag...suck...

Ja! inte är det kul direkt men välbehövligt!!
Städar köket å torkar skåpen mm....sedan över till badrummet....övriga huset....=0) men så härligt när det e klart å det luktar klorin på toa!! det e fredags mys de!! ;0)

Till middag ikväll blir det grillad kycklingfile med egengjord klyft potatis & aioli....lite sallad!
På tv blir det Så ska det låta!!! gillar all sorts gissa låten programm!! =0)

Lilleman sover, sambon bär upp köks luckor vi fick av våra grannar!! 5år gammla härjedals köks luckor!! man tackar å bockar...med spegel å mandel tror jag de heter....http://www.harjedalskok.se/?id=6 där hittar ni luckan om ni vill se.....

Nu ska jag fortsätta stöket.....suck....hahaha!!!!
Imorrn bär det av på sambons personal fest...dags att klä upp sig...har fastnat i mysbyxans fäste när jag e hemma!!! =0)

Trevlig helg alla rara fina bloggkompisar!!!!

uppdaterat!!!!!

Hallå i bloggstugorna!!! =0)

Jag måste dela med mig av ett gott recept!!

Chili fläskytterfile!

En fläskytterfile
1pkt krossade tomater med chilismak
2,5dl (eller efter smak å tycke) matlagningsgrädde/grädde

stek på fläskytterfilen å lägg i en panna tillsammans med tomaterna å grädden!! puttra på ett tag å servera med ris eller annat! ( jag åt med pasta igår!! =0) )
Det e ganska starkt om man inte låter de koka ihop ett tag!! =0)


Annars rullar dagarn på! det har inte hänt så hisskeligt mycke här!! jag beställde faktiskt en klänning/tunika på H&M igår å 2 st tröjor åt lilleman!
Till mig blev den jeans blå grå...jag har varit på jakt efter någe dyligt , få se om det e någe att ha!! den kostade bara 199 kr så annars få jag skrota i den hemma!! hahaah!!! det e ju inte så jag behöver en massa nya kläder när jag e hemma!! =0)

Hoppas allt e bra md er i bloggvärden!! ska bli bättre att kommentera era bloggar med!! =0)


Hoppas ni får en fiiiiiin tisdag på er!!! jag längts tills på torsdag!!! då börjar min favvo kock igen på tv4a+ Per Morberg!!!!
Kraaaaaaaaam!!!!


Lördaj!=0)

Idag ska här åkas skidor!!! ( preggomonster- Jag har inte så ont i fogarna nu..det är snart 5 månader sedan lilleman kom ut!! å jag åker inte fort i spåret!! hihihi!! )
Å ikväll kommer våra kompisar över som vi ska planera resan med till sommaren ! det blir till Gotland där vi ska roa oss kungligt!! hahaha!!!...

Annars händer inge spec...Lilleman ligger i baby gymmet å snor runt på mage titt som tätt!! =0) han e snabb nu han!!! äter gröt på morgonen med!! mums mums sammt lite mosad banan!! det e grejjer det!!

Jag har drucki X koppar kaffe å är lite speedan för tillfället!!
Hunden ligger å vill gå ut!
Sambon ligger å drar sig !! de får man göra på lördagarna...men då ska man inte säga något om sambo går å lägger sig kl 22 heller!! hihihi

Ni har väll inte missat Solsidan?? hur kul e inte serien!! jag hade inte sett förra avsnittet å fick se 2st igår!! å som jag garvade åt Ove Sundberg... den killen den killen...hahaha!! tror fasen att han blev utskälld!! =0)

Nu ska jag sätta fart mot lunchen !!

Kram alla bloggisar!!! trevlig lördag på er!!!!

Så var dagen här...sista dejten med Lisbeth...

Nu har jag som ni säkert förstår (?) sett sista delen i millenium filmerna!!
Hua vad bra dom var!!! Å varför måste Stieg gå bort..... skulle ju ha blevit flera utav denna serie tro jag närmare bestämmt!!!
Spännande var dom in i sista secund!! men jag gillade ju 1an å 2an bäst ändå...måste jag medge!!!
Vi såg filmen i 2 delar....hahah!! det e så när man har en liten bäs som vaknar till å från ibland!! å en mamma som e trött!!! =0)

Idag skiner iaf solen ute å det ser jättehärligt ut ute!! så sedan efter den lille har vaknat å ätit ska jag bege mig ut i friska luften var det tänkt iaf!!! =0) Blåser gör det med!!! men det gör ju inget!! huvudsaken det inte stormar!!!

Igår var jag till frissan!! det blev bara topping på längderna å sedan slingor i hätta....AJJJJJJ!!!! jag hatar hättor....men jag tar ju folie ibland med!!! Men igår blev det hätta!!! har ju det mörka partierna kvar i håret ändå...men snart kan man slinga över dom med!! !hehehe!!! även fas det inte bekommer mig något men jag vill vara mera blond! =0)
Tog även å bokade en tid till om 12 veckor....likabra de att va sommarfin innan det blir knök fullt hos henne!!! så i början av juni ska jag dit igen!!

Sambon har fått tag i pjäxor iaf så på lördag blir det åka av i spåret!! =0) hoppas vädergudarna är med oss!!!
Sedan på eftermiddagen / kvällen kommer det lite folk hit som ska äta å vi ska kanske nu denna gång planera ite semester!!! =0) kul & spännande!!!

HA en fin torsdag!!!! KRAM!!!!

Bilder å sånnt!

Os är ju slut!! men här ser ni varsin mössa till lille A å mig!! =0) fina va??Kvällens väder....kommer stormen med snö måntro???

  

BagLady armband som jag fick av mamma å pappa!! det var finfint tyckte jag!!!

Lite konstigt inlägg, dagarna har ju man levt i bubblan av lycka med den lille sonen!! å på kvällarna de senaste veckorna har man ju sett OS på tv!
Så nu kommer man tillbax i det vanliga igen!! =0)
Det har ju inte hänt så mycket annars menar jag!! =0) ni som har mig på fejjan vet ju vad jag sysslat med! =0)

Idag var sambon ut å letade pjäxor till längdskidor( han ska låna pappas skidor) men gud va det var urplockat på skidor!!! Nada!! så jag hoppas han finner på nätet å kan skicka efter rätt storlek!
Jag däremot hittade stavar!! till rea pris 140kr!! haha!! mina uråldriga skidor duger gott å väl till mig! jag måste få upp min usla kondis!! å där av inget konditori! =0) hihihi!!!
Men idag blev det en bakelse....pappa fyller ju år!! så of course blev det en god bakelse!!

Nä nu ska jag plocka lite!! ni ser jag har kommit tebax efter OS!!
Kramen!!!!!


RSS 2.0