I LOVE MY HAIR!!!!!! :D

TJA!!!!!!!!!!

Gissa om jag e glad!!! jaghar fått mitt hår tebax...inte för att jag har varit utan men sist när jag gick te frissan blv d ju rödbrunt!!! urch!!! never more!!!!! jag menar d!!
Jag har blont igen  åsså myckwt uppklippt med ganska långt håt i nacken!!! hon e helt bäst min frissa!!! om ni undrar så har jag bytt!! vill ojärna gå hos henne som färgade d röd brunt!!! jag e mig själv igen!!! :D

Igår kväll va jag å en kompis ute å hurtade åsså ville *C* åxå följa me för bäbisen ville inte sova!!! så hon grinade mest hela tiden vi gick så efter ett tag bestämmde hon sig för att vända!!! hon hade plockat upp bäbis *T* å då blv hon tyst!!! hon sa d vaskit jobigt att både dra barnvagne å bära  *T* hela vägen hem!!!

men vi andra fortsatte rundan runt!!! d va härligt när man väl kom hem!!! :D


Idag har jag varit hos frissan å sedan har jag handlat mat å sedan va jag å hunden ute på prommis!!! sedan åt vi middag å nu ha vi varit på en längre tur!!! men vikket jädra väder det blev... d va rena rama april vädret!!! d snöade å blåste jätte mycket såp här sitter man med ett fryst ansikte som man försöker tina i närheten av kaminen!!! :O)


Jag såg ju köping igår!!! man blir så lycklig när man ser detta program!! D  e så kul å se vad som händer där!!! tobbe e ju så himmla kul!! han säger som han tycker å tänker!!! :O)


Nu ska jag värma mig!!! BAjjbaJJ


Gårdagens kalas!!!

Japp!!

Vissat hade vi tacos kalas ala schlager i går !!! vi va 6 personer som hade en mycket trevli kväll!!! vi åt tacos kollade schlagern åsså åt vi cheescake !! åsså spelade vi så det kan låta!!! hahaha det va ett riktigt kul !!! hahaha !!! trevlig kväll å trevliga vänner !! vad kan då gå fel?

Igår på dagen va jag in te stan å handlade lite!! mest till middagen men lite andra grejjer me!! sedan så var det bara hem å förbereda allt!!!
Men jag han även me att träffa min kompis me bäbisen me!!! hon e som hon allti varit det e d som känns härligt!!! att vissa människor e sig själv medans andra tror  att d e något..... :D te bäbisen hade ju vi köpt jättegulliga kläder!!!  hoppas att hon blir fin fin i dom!!!
Det blev en sen kväll igår!!! i säng vid 0130!!! d e länge för mej!!! hahaha!!

Idag har jag kollat skidor å skidskytte på tv!! åsså har jag å mamma varit ute i det härliga vädet!!! det va +grader å sol!!! satt ute ett tag me!!! min hund myste me!! nu e våren snart här!!! ÄNTLIGEN!!! sedan har jag å hunden varit på prommis!! å nu ska jag å en kompis ut å hurta om typ 25 minuter!!!  vi brukar vara ute typ 1h!!! nu e det minusgrader..... :( men men!!

Ikväll e det -I en annan del av köping!!! å det e såå bra!!! det e nästan det bästa program på tv nu!!! man blir så glad när man kollar på det!!

I morrn e det stora klippar å slinga dagen!!! hoppas att det går bra!!! jag ska ju vara är på morgonen!!!  längtas faktiskt!!!
image38Denna såg ju god ut!! men d e inte min..... min hade björnbär på sig!!!  men tänk å få sätta tänderna i denna!!! :O) BaJJbajJ

Alla hjärtans dag!!!

Å jag har fått blommor!!!
ja blev jätteglad!!!
JAg hade köpt en allahjärtans ask åt p med choklad i!!! å vad gått det skulle ha varit med en karra ;D men blommorna va bättre!!! :D

Idag ringde jobbet å väckte mej....trodde det va mamma så då brukar vi svara lite knäppt när vi ringer till varan eftersom man ser att det e mamma å pappa som ringer !!! men då va det p som ringde från jobbet å fråga om jag kunde komma tidigare å visst kunde jag d!!!:D man ställer allti upp i kris!!!

snart e det ju min favvo kock på tv!!! Vad blir det för mat!!! så nu ska jag kolla på d!!! bajjbajj!!!

Greys ikväll!!! JIPPIE!!!

TJA!!!

I dag har jag varit ledig å det har blåst som tusan!!! inge kul med andra ord....Men jag å min hund vi trotsade detta å gick ut ändå!!! hade både mössa å huva på mig!!! det blåste för jädrit!! man nästan lättade när det tog i...åsså blåste det kvistar å grenar överallt!!! hoppas att det inte gör det i morrn!!!

Jag hade ju hoppats att få se skidskyttet idag jag men som vanligt när det handlar om mej så blev det innställt pga blåst!!! typiskt!! å inte kul!!! å när sänder dom det nästa gång?? jo imorrn kl 14 ...när jag jobbar!!! hur typiskt är det!!! TYPISKT!! :D

Nu sitter jag å funderar över vad man ska göra för mat på lördag ...ska få främmande....kanske tacos eller kyckling?? eller göra fläskfile med soltorkade tomater å nå gott!! få allt dundera på det ett tag!!! man kan ju marinera med dom tomaterna jag berättade om förut i bloggen...åsså grillar man dom !!! MUMMS!!!

vi får främmande med på dagen utav en kompis som fått barn!!! så både jag å mamma har köpt kläder till bäbisen!!! det e ju superkul att handla bäbis kläder de tycker mamma med!!!  hahaha!!!
så nu funderar jag på vad jag ska bjuda på för fika till dom med..det blir mycket att stå i på lördag!!! men om jag e pigg å rask kan jag göra fikat på fredag när jag kommer hem!!! :D

Ikväll e det äntligen dags för greys anatomy igen!!! jag längtas!!! undra vad som händer där??? lite unkit ändå men så mycket reklamer som det är på tvn!!!

Nu har jag rabblat klart!!! dags att leta recept!!! BAJJ BAJJ

Mitt tips....

MÅÅÅÅNDAG!!!!  JA d e väll det idag!!! har inte gjort någe mera förutom att kolla på simon å thomas på 3an!! det e jättebra!!! :O) annars har jag jobbat mitt jättekula skift!!! 0745-1915...de ni alla glada!!! haha!!

Jag har gjort sallader idag en skinka å en kyckling!! åsså gjort mat!!! 2 gratänger!!! å sedan har man stått i deli disken å varit i kassan...typ man har varit överLLT!!!

Mitt absoluta tips är :

Pomamore tomater

Basilika & parmensan med rejäla parmensanflingor och god , vacker grön basilika blev extra omtyckta när de testades av Allt om mat!

Dessa är sjukt goda å finns i vissa delikatess diskar!! lägg dessa på minnet!! gjorde en sallad med dom  te lax...man kan äta dom som dom är å med basilikan å parmesanen blev d extra goda!!! mumms!!!
Istället för godis så tipsar jag att ge bort dessa pomamore tomater istället nu på allahjärtans dag!!! till dom ni tycker om!! d kan vara lite dyra men ska man lyxa till det så rekomenderar jag dessa små juveler!! :D

Nu ska jag snart kolla på travet å sedan ska jag nog krypa te kojjs så jag ska ut å hurta med min bästa polare imorrn bitti!!! :D

Vi ses....å höres...å kom i håg dom å lägg dom på minnet!!! Pomamore tomaterna!! ;O) BAJJbajj


ÄNTLIGEN!!!......

Har melodifestivalen börjat...,hahaha!!! man sitter som klistrad vid tvn alla helger den e...dum som man e...men d hör ju till!!!
Istället för chips igår ät jag morötter!!! det gick bra me...jag har tappat mitt godissug!! vikket är kanon tycker jag!!! :D

I går blev det ju jobb å det gick bra d me!!! när man väl kommer till jobbet är det som vikken dag som hellst!
Sedan melodifestivalen!! sedan sova!! :O)

Idag har man varit ute med hunden å nu håller  jag på med maten!! lax å gratäng blir dagens matsedel!!!
Åsså ska mamma å pappa hit å äta!!!
Sedan ska vi åka pulka....hahahaha med några kompisar,....det e ett tag sedan man gjorder d!!! :D

Nää nu ska jag kolla hur det ser ut med maten!!! BAJJbajj

Bio...national tresure...

JApp!!!

Idag har man jobbat...åkt hem...å sedan i väg ut å äta å sedan bio!! den var sevärd!! å ganska bra....jag hoppade högt som vanligt!!! d e som d ska va...man vet ju alltid att det kan stå någon bakom  en dör...men jag blir lika rädd varje gång!!! :D

Jag ska kolla reprisen på Lets dance me tyckte mamma hon sa att mat tina va bäst i kväll!!! men det e ju så mycket bra hela helgen på tvn....skidskytte...å super kalla!!! så jag har inte nån lust att jobba i morrn men vad fasen det går bra bara man kommer dit!!! :D då e ju det som vanligt...imorrn e det ju eliten som jobbar!!! HAHAHAHA

Apropå bion så somnade vår kompis som var me....hahaha!!!

Nu ska jag kolla tv!! bajj bajj!!!

Man har ju lagat mat med årets kock 2008.....

Ja de har man!!! vårt jobb vann en tävling å då kom tom å hon som var med i carl jahns änglar!!! det var riktigt kul å gott blev d!!! men det va för ett år sedan!! men det var sjukt kul iaf!!!

Idag har jag jobbat åsså har jag inte gjort så jädra mycket mera....jag har ätit hos pappa å mamma idag det blev makaroner!!! stuvade å korv!! mycket bra !! gott!!! MUMS!!!
till efterrätt så åt min sambo en glassbåt... lyckos han !! HAHAHA!! men konstigt nog går det bra nu....det e som om när det gått en vecka så blir man inte sugen längre....det känns skönt!!!

Imorrn ska vi på bio....national tresures eller vad den heter...jag har ju inte riktigt koll på sådanna grejjer...inte riktigt!!! men häromkvällen såg vi en skitkul film...HOT ROD....hahaha det var längesedan jag såg en sådan kul film.....å vad spelade dom för musik i filmen...en massa gammla europe låtar!!! hahahahaha!!! jag höll på att stendö....men d gammla låtarna e bra!!! :D
Den e värd att kasta ett öga på!!! helt klart!!!

Ikväll e det min favvo kock !!! PER MORBERG!!! jippi kayeey att han e tillbaka!!! inget matlagningsprogramm  lika kul som hans eftersom han e ju kung!!! åsså e han så rolig!!! mycket knäppa grejjer hela tiden!! jag å syrran kollar allti på hans programm åsså brukar vi ringa i reklamen å garva!!! han e bäst!

!image37
Så här tycker jag faktiskt me james...att inte ni kom te sverige i sommar!!!

Nu ska jag göra nytta!!! BAJJBAJj

Träning med hunden och sambo!! halleluja....

Ja det kan man säga faktiskt!!! sambon följde med mej när vi skulle gå våran runda!! hahaha det trodde jag inte...men jag lurade honom!! :D

Idag har man jobbat!! som vanligt!! har gjort 3dt smaskiga sallader idag...2 kyckling!! en tacco å en pesto å en skinka å melon!!! åsså har man fått gjort tårtor!!! det e allti lika kul att göra!!! 
Inorrn blir det smarriga sömörgåsar å wraps!!! MUMMS!!!
Åsså har jag å A städat i P's disk....men hon städar allti tebax det så d e ju som d e me d!!!

Min sambo har köpt en ny mobil...en mycket fin sådan!! det e ju bra för honom som e projeckt ledare för någe nu!! han har penna till den å tillgång till windows...mycket avanserad med tryckskärm..eller va det heter!! jag har ju en sådan UNIK mobil...hahaha så den kan ju inte jag hä bort i första taget...den har varit på både Robbie williams, Linkinpark å metallica konserter så det kan man ju inte hä bort....HAHAHAHAHA!!!! åsså nu iron maiden!!

Jag ska bli skyddsombud om jag inte ångrar mej....hahaha jag å A!!! hoppas att det inte sker så mycket olyckor på vårt jobb bara!!! ;O)

Idag blev det en sallad te lunch åsså stuvade mackaroner te middag!! det va gott!!! nu ska jag hoppa in i durchen å sedan ska jag nog se på jonnie å mattias i roomservic!! det e ett jättekul programm!! BAJJBAJJ

Idag har det hänt ett rån.....

I våran lilla loser stad..... vår stad kör man igenom på närmare 15sek om man kör fort....å kanse 30sek om man kör sakta!!!! ..... ja det e inte mycket att hurra för.....en kiosk = stora looooser kiosken!!! URCH DÄR GÅR MAN INTE IN FRIVILLIGT!!! DEN E VIDRIG.... den var lysande ända tills ägarna sålde den.....på den gammla goda tiden!!!.....åsså har vi en ok mack å 2 mataffärer....å ett kafe...en tatuerare....å en loppis!!! ha där e den!!! åså har vi ju en blommaffär!!
Blommaffären i fråga blev rånad idag....måste varit någon desperado som måste ha åengar...det rörde sig om typ 2500kr...å kanske en blomma ??? vem vet!! HAHAHA fast ganska hemskt ändå...för den drabbade...men d har fått tag i den som gjorde det å det e d bästa!!!

Annars har vi varit te farbro docktorn med vovven!! han skulle ta några prov! åsså vaccination!  åssa har vi ...jag å hunden varit på prommis!!

Jag har ju varit ledig idag!!! JIPPIE!!! men nu jobbar jag ända tills tisdag till veckan!! :O( men d går nog bra me!!

Nu kollar jag på bygglov!! jag har spelat in...våra bästa år....jag har spelat in det!!! hahaha det e sååå himmla bra för man kan spola sig igenom serien om man inte riktigt har tid att kolla!!!

Idag e det semmeldagen!! jag har faktiskt ätit en!!! det var gott!! men jag saknar det inte ändå!!! jag hade lika bra kunnat tagit en morot!!! ;O)  fast nu har jag ju ätit en!!! lite mums!!!
Bajjbajj!!!
image36Ät en semmla å må gott!!!

frisyrer våren 2008??

HJÄLP!!!!

Jag står inte ut med mitt hår längre!!! har beställt klipp tid!! den 18 februari ska jag te frissan...jag ska ju spara mitt hår igen...jag hatade verkligen min frisyr som jag klippte sist....åsså brunt!!! VARFÖR!!! å kort...VARFÖR!!! ska spara mitt hår nu...för snart e det dags att ta fram motorcykeln :D

Jag undrar vad som e på tapeten bland frisyrer i år?? i vår ?? :D ska både slinga å klippa lite då mitt hår nu e så tungt så det bara ligger efter huvve som slickat typ...inte sååå jävla kul när man måste vara i kassan å se lite proper ut i håret iaf!!! hahaha!!
Jag måste även boka in en tid till våren så jag får klippa mej innan göteborg...å det e ju studenten åsså e det ju stadsfesten som e i stan så  det e lika bra att va ute å boka i tid!!

Jag längtas så till våren å sommaren!! :D det kommer att bli så kul i sommar!!! hahaah!!!

Igår va jag å hunden först på morron prommis på ca 1 h å sedan på kvällen ringde en kompis så då gick vi med henne me så i går va vi rigtigt hurtiga!!! :O)

Idag till middag blev det taco soppa!!! det var gott!!! tack C för ditt recept!!! :D

Å nu till sommarens NOT !!! Metallica ska te norge....SAD BUT TRUE!!! så kommer inte dom te sweden någe!! jag blev så sur!!! varför kunde d inte komma hit istället!!! jag vill ju höra dom live igen!!! d va ju BÄST!!! satt å kolla annonser å såg 3 kent biljetter för 800!! det var riktigt bra pris!! men jag vet inte om jag vill se dom!! men vi ska ju se maiden iaf!! jag få nöja mej med dom!!! ;O)

Nog pratat är...nu ska jag göra nytta!!! bajjbajj

40-års kalas!!

Japp d va vi på igår!!! jätteskoj eftersom han inte visste att vi skulle komma :O) vi hade även mat med oss så det blev riktigt bra!! han fick en 15årig rökig whiskey!! av oss!! blev riktit glad!!!
vi satt å surra lyssna på musik å drack cider å öl å whiskey....å visst va man lite mosig i morse!! men det hör ju till!!
Idag har p's jobb fest men vi hoppar den...man e ju inte laddad  på å parta i dagarna 2 direkt!! ;O)

Idag har jag å hunden varit på en prommis å sedan har man inte gjort så mycket!! kollat lite tv bla...

Min kompis K hade just köpt en ny bil...en 96a ...hon hade haft den i dagarna 3...tills i onsdags kväll när hon for hem från jobbet så fick hon sladd å körde av vägen...tur att hon klarade sig...bilen står på skroten...!! d kan gå fort i bland om man har otur!!

te veckan ska vi på bio!! undra vad det blir för film???? å till helgen jobbar man... :O( men med tanke på alla grejjer man ska göra te sommaren e det lika bra att jobba!!! m å h surrade igår om kiss eller vad dom heter...d skulle va i stockholm i maj!! så man vet inte om man få åka på d me!!! haha .. dit d bär....så bär d!!!
I kväll bli d lungt!!! ska kolla på spåret som en annan pensionär!!! å imorrn e mina favvosar på tv igen!!! i en annan del av köping börjar då!!!! /// bajjbajj

RSS 2.0