40-års kalas!!

Japp d va vi på igår!!! jätteskoj eftersom han inte visste att vi skulle komma :O) vi hade även mat med oss så det blev riktigt bra!! han fick en 15årig rökig whiskey!! av oss!! blev riktit glad!!!
vi satt å surra lyssna på musik å drack cider å öl å whiskey....å visst va man lite mosig i morse!! men det hör ju till!!
Idag har p's jobb fest men vi hoppar den...man e ju inte laddad  på å parta i dagarna 2 direkt!! ;O)

Idag har jag å hunden varit på en prommis å sedan har man inte gjort så mycket!! kollat lite tv bla...

Min kompis K hade just köpt en ny bil...en 96a ...hon hade haft den i dagarna 3...tills i onsdags kväll när hon for hem från jobbet så fick hon sladd å körde av vägen...tur att hon klarade sig...bilen står på skroten...!! d kan gå fort i bland om man har otur!!

te veckan ska vi på bio!! undra vad det blir för film???? å till helgen jobbar man... :O( men med tanke på alla grejjer man ska göra te sommaren e det lika bra att jobba!!! m å h surrade igår om kiss eller vad dom heter...d skulle va i stockholm i maj!! så man vet inte om man få åka på d me!!! haha .. dit d bär....så bär d!!!
I kväll bli d lungt!!! ska kolla på spåret som en annan pensionär!!! å imorrn e mina favvosar på tv igen!!! i en annan del av köping börjar då!!!! /// bajjbajj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0