Hos mig nyss..... Tomtarna har kommit fram...

img_2605 (MMS)

Hos mig nyss..... Tomtarna har kommit fram från skrubben på övervåningen :0) känns som jag e sen me tomtarna iår:0) idag har jag varit till frissan å slingat å klippt upp lite!! Vill INTE klippa av det när jag fått det så långt;0) sedan sprang jag över på stans present butik å shoppade 2 st julklappar:0) sedan sprang jag in på jobbet å handlade lite!! Sedan så spenderade jag å lilleman eftermiddagen hos mamma å pappa :0) jag gick ut en sväng med hunden:0) sedan medans jag varit ute så hade lilleman rammlat in i en dörr så nu har han 2 bulor/ blåningar på huvudet:0( men det gick bra ändå:0) jag har ju anmält mig å syrran på zumba pass å de var 2 timmar isf en:0) hihi!!! Den 27 ska vi dit:0) jag vill se Änglagårds filmerna!! Kommer inte ihåg dom! Å ni som undrar om vi fått mycket snö.... Nä 15cm kanske :0) ingenting!! Trodde det skulle va 2 meter i morse:0) kraaaam alla goa vänner!!


Kommentarer
Postat av: Carina

Vi har inte heller fått så mycket snö som de sagt, ca 10-15 cm gissar jag. Skulle också behöva klippa mig men det får vänta till efter jul!

Tomta på du :)

Kram Carina

2010-12-16 @ 20:51:20
URL: http://skalet2001.blogg.se/
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-16 @ 23:16:52
URL: http://www.grinders.se
Postat av: Liw

Vad mysigt! Här hemma finns det inte ork att pynta, vi ska ändå inte fira hemma och flyttar någon vecka efter nyår så.. Men det är lite trist med bara gardiner, stakar och dukar som sprider julkänsla..

kram

2010-12-17 @ 13:30:49
URL: http://liwetochvardagen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0