jobbat å bakat kärleksmums!

Ja de e vad jag gjort idag
Snart så kommer denna dator att lägga av!!!......så nu få jag skynda mej att blogga lite!!! :o)

Nu sitter jag å slökollar på lyxfällan!!! å har en hund som vill leka!!! :o)

Tjing tjong!!!

har slöat idag!!! :o)



Här kommer lite bilder från GÖTEBOOOOOOORG!!!
Ja denna kanonen åkte jag!!! fattar inte hur jag vågade....åkte den dessutom 2ggr!!! :o)



Denna tur med paddan åkte jag å kpmpisen med hennes dotter!!! det e faktiskt ganska kul!!! :o)



Den supermysiga baren vi var på å drack......



Frozen strawberry margaritas!!!! MUMMS!!!



Här en till margaritas.....



Här är en bild från våran prommenads runda!!! det är mycket djur här...tyckte denna häst va sååå söt där den tog siesta!!! :o) Hemma är detta!!! det blev inte så många bilder men det kanske kommer flera från göteborg!!! jag uppsaterar sedan !!! :o)




Vårat NYA hus!!! baksidan av det iaf!!! frammsidan har sååå mycket buskar å ska kapas till hösten!!! man har ingen innsyn!!! det är liksom buskar hela frammsidan!!! lite innsyn vill jag ha iaf!!! :o)
Altanen är guld värd å inte en kotte bor det på baksidan...en hörntomt dessutom!!  har bara grannar på en sida!!! Lovely!!!

Nu ska jag hänga tvätt!! har legat ute hela dagen lån i en solstol å tyckt synd om sambon som sliter i huset!!! :o) han sa att det skulle han ta igen när jag skulle dammsuga!!! hihihi!!!

På återseende!!!






Extrem trötthet!!!

Ja det har jag nu!!! men det e inte så konstigt när man jobbar hela dagarna å sedan på kvällarna e man i huset å håller på!!! snacka  om trött!!!

Idag har jag varit lite off!!! har bara ångat liiiiiiite tapet å sedan har jag bara varit hemma å varit å hälsat på mamma å pappa!! å spenderat tid med hunden :O)
Har även träffat *E* å hennes lilla familj som ska bli en till nästa år!!! dom ska ha barn!!!

MIn dator är fläpp!!! bildskärmen bara hoppar så snart lägger väl denna av....skulle inte förvåna mej särskilt mycket iaf!!!  Tur att man har försäkring på den!!! så att man kanske bara kan få hämta ut en  ny om den inte kommer att funka någe mera!!! hihihi

Det har inte hänt någe kul här annars....man har ingen kraft att göra något när man alltid tänker på huset....det suger musten ur en förtillfället!!!

Nu ska jag sova!!! jag å min bäste hund!!! :O) godnatt!!!

ny bok å bakar äppelkaka!!!

Tjabba!!

Det känns som en evighet sedan  jag bara var hemma å donade på lite!!
Jag har jobbat ett trevligt 8-19 pass idag å när jag kom hem så plockade jag ihop lite å ämtade in posten!!!

Har fått en ny bakbok!! :o) jippie!!!

Nu bakar jag äppelkaka !! ska ha till i helgen en bit hade jag tänkt + att jag hade tänkt ta med till jobbet imorrn!!! hemmbakat går alltid hem!!!

Imorrn efter jag slutat jobbar bara 8-18 imorrn så ska vi åka till huset igen!! måste ånga bort resterande tapet i vardagsrummet!!!
Ska även klippa mej imorrn!! härligt härligt!!!! men vet inte hur!!! det återstår att se!!!

Måste även hoppa in i durchen!!

Blev inte så mycket bloggande idag heller!!! men till helgen ska jag försöka blogga mera!! :o) // Tjao!!!

Å storkakan!! ( syster) jag blev lite grinfärdig jag med utav denna video!!
http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc

Allsång på skansen!!

Nu e sommaren här.....kan man ju säga!! hihihi för nu har detta mångåriga program börjat igen!!!

Jag tycker att det är kul att titta på fast vissa artister  ju bara förmycket å pinsamma!!! :o)


Idag har jag jobbat åsså har vi varit till vetrinären med hunden!! sedan  har jag hunnit med att ånga bort lite tapet med i nya huset! så nu ska jag gå å ta en durch å gå å sova!!! e kronisk trött!!! Znark!!!!


// Lillakan!!


Hujedamej!!

Jag lovar att jag ska ta mej i kragen å lägga upp lite bilder sedan vi var i göteborg!!! har haft så mycket för mej så jag har inte haft den rätta tiden att sitta ner å ta det lugnt!!!
På all vår lediga tid e man ju i det nya huset!!!
Det är inte bara en grej å göra utan vi har ju revit ur badrummet blandannat!!! sedan har vi dragit tapet i sovrum , matrum, tvrum ! tagit bort en kamin med!! så nu stoltserar huset i ett hål med!!! mitt i taket!

Idag har jag gått runt med ett fånit skratt hela dagen!! jag har tänkt på sex and the city filmen!!! hahaha!!! ja det gick bra på jobbet!!! men det var tack vare den att det var så kul!!!
Närå det har gått hyfsat med att jobba med!!! men nu ska jag sova!!! det blev ett lite förvirrat intryck i denna blogg men men !!! ja e såååååååå trött!!!

// goNatt

Jag har sett den!! Sex and the city!!



Jag har tv serien å jag älskar den!!! jag SKA köpa filmen så jag har den med!!! när den kommer ut!!
Jag har sällan å aldrig skrattat så mycket på bio!!! denna film e verkligen sevärd!!!
Bion var fullproppad av tjejer!!! 2killar hade vågat sig dit!!! hihihi
Filmen var helt fantastisk!!! jag rekomenderar denna!!!



Nu ska jag natta mej själv så man orkar med jobbet!!! // ciao!!


Midsommar!!

Ja nu har denna sommriga helg oxå hunnit passera!!! varför går det så fort???
Jag jbbade ju igår med och slutade 1515!!
Sedan var det bara hem å sätta på sig midsommarstassen!!! jag valde bort mjukis byxorna!!! fast dom e härlig å riktigt fula!!! hahaha!! jag tog på mig en balongklänning med cerisa/lila tights!! Det är faktiskt riktigt kul att klä på sig någe extra fina kläder ibland!!!
Fast man trivs ju bra i sina mysisar me!!! hihihi

Vi åt mat hos mamma å pappa !!! de bjöd på ostbicka å vin, sill å nubbe, potatisgratäng å utskurenbiff å sallad!!! sedan rullade vi iväg mätta å belåtna till vårat rese par som vi var med till göteborg!!! det var riktigt trevligt!!! även om det blev jädrit jobbigt på slutet!!! jag kunde knappt hålla ögonen uppe!!! :o)

Idag klev jag upp halv 8a å sedan var jag å hämtade min lilla bäbis!!! min hund alltså!! sedan gick vi upp till huset å rev tapet så nu e sovrummet helt klart!!! ska bar aunderarbetas lite å sedan kan man börja tapetsera där inne!!!

Till veckan ska min sambo ta ut kaminen i tv rummet!!! så där gör vi inget innan den e borta!!! för man vet ju inte hur mycket den kommer att sota!!! i morrn blir det tapet rivning i matrummet å förhoppningsvis köket med!!! hoppas att vi hinner klart!!!

Och i morrn kvll ska jag å en kompis gå på Sex and the city filmen!!! det ska bli kul!!! jag längtas!!! då ska jag köpa popcorn med!!!! :o)

Nu ska jag ta å kasta in tvätt!!! Ciao!!!!


Frozen till helgen???

Ja jag tror det blir det !! alltså en Frozen starwberry margarita!!! recept kommer här!!


3cl tequila

3cl triple sec

4-5 jordgubbar

3cl sockerlag

3cl lime-citronjuice
8cl krossad is!!!

Mumms!!!! prova!!! love it!!!

Idag ha man jobbat!!! det har varit full huggning idag !! kunderna är som tokiga !!! :o)

Åsså har man varit i nya huset å ragit lite tapet igen!!! det gick  ganska bra!!!


Å nu kollar vi på fotbollen!!!  de spelar ganska dåligt vi sitter å e sur nu!!! :o)


Nu ska jag ta å hoppa i durchen!!! jag har lite att göra !! ska durcha å tvätta håret å sedan ska jag sova börjar 0730-1915 imorrn så jag har lite mycket att göra!!! hahaha

Har lovat mina jobbar kompisar att jag ska göra någe gott till fikat på midsommarafton så nu ska jag baka med imorrn!!! hahaha!!!


Tjao!!



En vanlig tisdag fast ändå inte!!!

Hej hej hallå!!!

Har ju stavat margeritas jag.....fast det stavas margaritas!!! :o) jag å stavning = kaos!!! :o) Jag ska lägga in lite bilder någon dag när jag har gott om tid!!!  från vår tripp!!!


http://www.tranquilo.se/

Kolla in där !!! på Tranquilo!!! jätte bra personal å fantastiskt goda drinkar!!! Mumms Mumms!!!!!  å helt fantasisk inredning!!! love it!!längtar tillbaka faktiskt!!! det är ju helt lovely i göteborg!!!

Men nu har man jobbat igen!!! mycket nu innan midsommar!!! har gjort min årliga chilisill!!! som brukar gå som smör i solsken!!! så jag hoppas att den gör det nu med!!!
Annars har det varit mcket annat stt fixa med!!! har gjort jansons frestelse med!!!  åsså sallader i alla olika varianter!!! idag gjorde jag en italiensk sallad med parmaskinka ruccola åsså pestooliver med soltorkad tomat å olja!!! lovely!!! åsså blev det en på bulgur sallad å skinka å en grekisk!!! så nu har våra kunder en del att blanda eller köpa imorrn!!!

Nu har jag satt igång en tvättmarskin!!! det e ju oxå ett nödvändigt ont!!! :o) jag handlade på rea jag med på hemtex!!! hahaha!!! sängkläder= örngott å påslakan som egentligen skulle kostat 549kr st men som bara kostade 149 !!! kr! så det blev ju att man gatt köpa !! det va ju kanon billigt !!! å lakan köpte jag med!!! det va halva priset så de kostade 299!!  så där gjorde jag ett super kap!!! tyckte jag själv!!!

åsså handlade jag denna nya pink gold!!! luktar helt lovely!!! åsså shimmrar det!!! bara en sådan grej!!! :o)
Åsså köpte jag en duchcrem som luktar gröna päron!! på H&M!!!

Nu ska jag ta å plocka lite i huset!!! ser inte kul ut för tillfället!!!! :o)


Super helgen i göteborg!!!

Nu e man återigen hemma i sitt lilla hus i den lilla lilla hålan!!!!

När man varit i den stora staden så e detta inte mycket att ha!!! Typ INGET!!! men den har ju sin charm denna med!! ;o)


Vi for ju i fredags morrse! vi flög å va nere i göteborg efter 14 tiden!!! å innan vi kommit fram till lägenheten så var klockan närmare tre!!!


Killarna sprang ner på satn till närmaste system! hahaha!!! medans jag å min kompis fick underhålla deras dotter på 7år!!! efter de så bar det iväg till LISEBERG!! ;O)

Ja jag var ju där för 2år sedan men dra åt öge va kul vi hade!!! hahahahaha!

Den första karusellen jag åkte var med kompisens sambo! å han hade valt lagomt till 1a karusellen! kanonen!!! Gud så nervös jag var innan...knäskålarna hoppade å mina händer darrade!!! men gud så kul det va!!! ;o)

Sedan så åkte jag den igen med min kompis!!! åsså åkte vi virvelvinden å pariserhjulet åsså lisebergsbanan!!!

Kanonen va ju kul å Lisebergsbanan med!!! :o)


Sedan i lördags gjorde vi brudar stan! å grabbarna var på STCC!!! Vi var i nordstan!! men jösses vikket köpcenter det va!!! :o)

Sedan åkte vi Paddan båten med!!  hahaha!!

Å sedan va vi på en jättehärlig å mysig brasiljansk inspirerad bar å drack en frosen strawberry margerita!!! mumms mumms!!!

Sedan blev det ju mat med!!! en god köttbit på Lilla london!! där tog jag även en vanlig margerita!!! å sedan var det ju fotboll så hela avenyn var ju avspärrad!!! synd att vi åkte dit i sista sekunden!! men vi tar nya tag i fotbollen på onsdag!!!
Sedan bar det av te lägenheten igen!! där vi tog det lungt å drack en cider!!!

I söndags var vi på universeum! det tyckte kompisparets lilltjej va kul!!! en riktig barnfamiljs dag.... lite gråväder med så det va ju rätt så mkt folk där!!! men det va ju ganska kul det med!!! men barn tycker nog att det e roligare  än vuxna!!! ;o)
Sedan blev det fika å lite koll i affärer å middag!! 
Å kortspel i lägenheten!!! å cider!!! HAHAHAHA!!!

Så idag har vi varit på stan igen!!! grabbarna fick städa ut oss ur lägenheten!!!  å innan vi gick från stan så var vi in på baren  igen!! namnet vet jag ju inte ! men ska luska fram det!! tog en starwberry margerita å min kompis en moijito!!!
Så nu jädrar ska jag tillverka egna !!! margeritas!!! jättegoda!!!!!!

Jag kommer med bilder å så en annan dag!!! nu e man rätt så slut å ska sova!!! jobb i morrn med!!!

Tjingeling!!!!


Solen ! var e du???

Hoppas hoppas hoppas att det blir bra väder i helgen nu!!!!

Men enligt aftonbladet & expressen ser det inte lovande ut!! tur att man inte e gjord av socker!!! :o)

Men det är ju så mycket roligare med SOL!!!


Idag har jag jobbat kortdag!!! fick stå å göra smörgåstårtor för brinnande livet!!! det var ju beställningar i massor!!! :o)


Tror inte att det blir någe jobbande med huset idag!!  Vi skulle hyra en ångmarsin å ta bort tapeten med!!! ganska bra faktiskt !!! för det e ju inte så kul att hola på å riva!!!

Måste få bort kaminen med!!! den står ju på helt fel vägg......kaminen står så att den blåser mot en vägg i stället för tvärsom å ut i hallen!!!

Mamma å pappa tyckte att vi skulle annonsera ut den!!! så vi gör nog d!! det kanske finns någon som vill ha en i tex sommarstugan???!!!


Min sambo e ju alltid ute i sista minuten han!!! idag kom han på att hans jeans skulle tvättas!!! jaja men det är bara att hoppas att de hinner torka!!!! det e inte torkväder precis!!! men men !!!


Undra vad man ska ta med sig te göteborg nu då!!?? ska det bli varmt eller kallt!? regn eller sol!? tur att vi tar den största väskan vi har så det rymms både det ena å det andra i den!!! :o)


Jag har handlat ciabatta bröd skinka salami! å fetaost!!! tänkte göra mackor att ta med!!! även har jag köpt Ballerina kex! egentligen gillar jag ju inte köpt bröd men e d något som e gott så e det dom åsså oreos!!! de e ju bra förpacka med!! så jag tänkte att man kunde ta med i handväskan!! dom e förpackade 2 i en förpacning!!! :o)


Nä nu ska jag ta å plocka fram de som jag ska ha med!!! jag skriver nog i kväll med!!!! ciao


Jag , Ernst, å martin timell :o)

Ja det kan man ju säga!!!

Just nu sliter jag ut badrummet....tapeten i badrummet drog jag igår...idag golv!!! hahaha!!! jag e värsta byggjobbaren....
Min sambo är ju inflammerad i ryggen så vill man ha något gjort få man göra det själv!!!
Grannen kom över å sa....-Men är du här å håller på!!!! japp man få ju vara lite erns å timell nu !!! jag känner mej stålt över mig själv!!! ;O)

Fast ska jag va ärlig så satt golvmattan ganska bra!!! men det är badrummet som det känns mest panik med!!! Men nu e det sbnart klart!!!

Håller även på med att dra tapet i sovrummet så att det inte ska bubbla på våran fina fondvägg sedan!!!

Våran hund har hittat sin uteplats på altann med!!!! han ligger å håller vakt....den e ju innglasad å har glasen enda ner i backen lixsom!!! så det är jäkligt öppet å ljust!!! Jag lovar att fota lite !!!! det är kul att se hur det ser ut före å efter!!!

I helgen åker vi te göteborg!!! vi flyger ner fredag morgon!!! skall bli härligt!!!

Nu ska jag fortsätta!!!!

Är det någon som vill ha hjälp att riva ur allt i erat badrum?? hör av er!!!! hahaha!!!! Mvh ernst!!

På shopping runda!!!

Japp det har vi varit!!! jag å min sambo!!!

Det har blevit att vi handlat mest tapeter idag!!!

En jättefin fondvägg till sovrummet!!! + en vit tapet dit!!! skall försöka att fota när det är klart.....har dock bara börjat med underarbetet ännu!!!

Till Vardgsrummet tillika tvrum blev det oxå en vit tapet med fondvägg i lite beigea snirklar!! den ville sambon ha!! jag ville ha en grå!! men denna va oxå fin!! ;o)

Till matrummet blev det en gammeldags tapet!!! det är svårt att beskriva denna men jag LOVAR att få till någe kort!!

Åsså till köket blir dt vit tegel tapet!!!! GUD va dyrt det är med tapeter!!! :o) Men åååå va fint d Kommer att bli!!


Köpte gardiner med på bauhaus!!! 2 vita gardiner , en i bomull å linne, å en i vitt med ljusa ( genomskinliga mönster i! ) åsså handlade jag en  crem färgad gardin med bruna ränder!!!


Åsså köpte vi en POLLY påse!!!! hihihihihi!!!


I dag hade en städ firma varit å putsat fönstren där i huset!!!  å nu e det VÅRT!!! har skrevit å betalat idag!!! 


I eftermiddag har jag revit tapeter inne i vårt sovrum åsså i badrummet där det skall bli nytt med!!!

Jag får ju jobba å stå i min sambo skall ju te naprapaten imorrn!!! hanns rygg e inte bra ännu!!! :o( LITE synd om honom e det allt!!


Imorrn blir det jobb igen!!! skall vara stationerad i kassan imorrn men det skall gå bra!!!


Idag har det regnat här å varit grått å kallt!!! kallt var det om man jämnför med förra veckan!!! idag var det 12-13grader ute!!! BURR!!


Nu skall jag gå å kolla lite på tvn!!! Ciao


Lyxfällan!!!

Det jag inte kan förstå....det är hur man kan tjäna så mycket pengar å ändå måsta låna i slutet av  månaden!!!
Charlie å Mattias gör iaf ett bra jobb!!! :o)

Jag  gillar ju inte enns lån ...men visst finns det drummlar som alltid handlar över sina tillgångar....e det något VI är noga med att man handlar inte grejjer om man inte har råd....då får man spara till det ist!!!

Ha det gott!!!

BlondinBella!!

Ja jag hörde intevjun med henne på radion idag å tyckte att hon verkade som en trevlig tjej!!!  Vissa har ju fått för sig att hon verkar var a lite snobbig å så...men jag tyckte att hon verkade ha båda fötterna stadigt på jorden!!!

Annars idag har man ju jobbat!!!! Åsså har man hunnit med en prommis med hunden!! åsså har jag klippt gräs hos pappa!!! åsså har jag rensat rabatt!!

Har inte hänt så mycket annat!!!
Imorrn e jag ledig å skall då ÄNTLIGEN!! få börja lite smått i nya huset!!
+ Att vi ska fara å kolla tapeter å så!!! så nu börjar det att kännas lite pirrigt !!!

Har även hunnit med en liten kvällsprommis med hunden nu!! datorn hängde sig!!! så jag stängde av skiten å gick ut istället!!! hahaha !!!

Har oxå ätit jordgubbar !!! gott!!! fast detta var italienska!!! d var oxå bra!!! men det är en speciell smak med  svenska gubbar!!! mumms mumms!!!

Hur som haver ska jag ta å städa av lite!!! herregud!!! kan inte sitta still nå länge alls!!! :o) men men !!! då behöver man inte skämmas om man får objudna gäster!!! hahahhaha!!! // ciao





Damp var det här.....

Tycker iaf min sambo!!
Han kan gnälla att jag e ute å ränner en del när jag e ledig...jag brukar vara hos mamma å pappa eller ute å gå eller............
Så nu när jag e hemma så tycker han att jag gott å väl kan sitta på baken lite....:o)
Men dagen började iaf med en sovmorgon vakande halv 9 men drog mej till halv 10!!! det var härligt!!!
Vi har ett myggfönster i vårat sovrum så man brukar lyssna på fåglar när manvaknar!!! men idag lät det himmla konstigt!!! det visade sig dock att garnn barnen fått en studsmatta ALA STOR!!!! så nu studsas det vill jag påstå!!! :o)

Jag gicksedan med hunden en prommis å sedan när jag kom hem så tog jag och:
1: Klippte gräset
2: tvättade 4 marskiner med tvätt.
3:Tvättade trall golvet på våran alta
4: rensade i gruset å drog till det med en kratta.
5:Tvättade bilen
6: Gjorde en jordubbstårta!

Han säger på sjämt att jag har en släng av damp....jag kan nästan aldrig va i still het...jag blir lätt utråkad om jag inte har något att göra...nästan ångest ibland!!! :o)

Å ännu e inte dagen slut!!

Men ikväll kan man ju ta det lungt å sitta ute på sin nytvättade trall iaf!!! å läsa lite kanske!!??

Hoppas att det inte blir någe skitväder för jag har ju tvätten ute på tork!!!
Det är bra när man tvätar handdukar å så att det får torka ute !!! här i huset har vi ingen stor tvättstuga!! men dit vi flyttar är det lite större!!! så man e tacksam att man kan hänga ut tvätten nu på sommaren!!!

Tycker lite synd om sambon!!! han har ont i rygen å har varit hemma i helgen från jobbet!!! ska uppsöka naprapat imorrn!!! inte kul å va sådär nu när vi ska te Göteborg heller!!! Hoppas att dom får till honom!!!

Nä nu ska jag leta någe annant att göra!!! vi  kanske hres igen!!! ha d , så länge!!!! :o)

Lördagen snart till enda!!

Ja!!! nu har man snart gjort denna dag med!!! men imorrn ska jag iaf va ledig!!! ska kännas sååå jädra bra!!! ;o) !!!
Idag har det blåst å varit 16-21 grader ute...normalt kanske för denna årstid!!! men jag frös faktiskt idag!!! hahaha!!!

Idag har jag jobbat!!! fick ju rycka in tidigare än planerat idag på jobbet!!! fick vara i frukt avdelningen först å sedan chark å kassa!!! så man blev lite yr ibland!!! man visste inte riktigt vart man var!!! :o)

Idag har jag åxå hunnit baka en cheeze cake till min kompis!!! hon kom förbi å hämtade den nu!!! den såg ut som såhär ...

     kanske inte va den bästa bilderna eftersom det satt plastfolie på!!! :o)

Nu spelar dom Depech Mode på vh1!!! det är Final countdown top 50 from The 90's!!! ja illar verkligen deras gammla låtar!!! har tåm en samlings skiva med dom!!! dom ligger på plats 6 !! om det var någon som undrade med Enjoy the silence!!!! Mycket bra låt!!!!

Näää nu ska man kanske ta å varva ner lite!!! kolla lite tv å så!!! mysa lite!!! !! Ha det bra!!! // tjing!

Bakverken!!!

Sommriga tårtor med jordgubbar å lemoncurd å grädde!!! mumms mums!!! jag hade mina föräldrar på fika samt min faster å hennes karl!! åsså gav jag en mycket god vän den andra!!!







sådär ja!!! nu ska jag ta å hoppa in i durchen!!! ska bort till några kompisar å snart grannar!!! ha det bra !!!

Inget kul att vakna till....de vill jag lova!!!

Urch å fy!!!!!

Ja nu ska jag berätta om min morgon.....min hund hade sovit på golvet hela natten d e sååååå varmt här!!! men på morgonkvisten blev han gosig så han fick hoppa upp vid 06:30 snåret!!!!
Han har fått iår ett fästing halsband för förra året fick han 2st...men då hade vi ju varit i stockholm me!!! lika så iår!!!
Tyckte han kändes konstig på halsen å JAPP UNDER fästing halspandet satt där en äcklig sådan!!!!
Den var halft som halft mosad  så det var bara att sprätta upp ur sängen!!! ( om jag såg en sådann varje morgon så hade man varit klar i tid!!! d vill jag lova!!!) jag har aldri varit uppe så snabbt tror jag!!!
Fick bort den men vi få hålla koll där den suttit!!!
Så sedan ville inte jag sova!!! det var såååå varmt ute så jag å hunden tog en morgon prommis ner till mamma å pappa!!!
Trodde dom var vaken så jag light knackade på dörren!! Pappa trodde mamma hört en hackspett!!! hahaha men det var ju jag!!!
Så jag har suttit där å fått mej en kopp kaffe!!

Nu har jag kört igång en tvättmarskin  å nu ska jag börja att göra botten på min jordgubbstårta!!! hoppas att den blir bra!!!
Vi höres igen idag!!! d vill jag lova!!! Ha d !! i värmen!!! tingelingeling!!!

Torsdag!!!


Mina off road crocs!!! så ser dom ut!!! hahaha!!!

Tur att dagen är slut snart!!!  Det har varit fullrulle hela dagen lång!!! är helt tom i mitt huvud!!!
Nu ser jag framemot att vara ledig imorrn!!! :o)

Imorrn är det gravsättning efter min farmor men jag vet ej om jag ska gå!!! Det var nog hemskt med begravningen i vintras!! jag gillar inte sådanna grejjer!!

Imorrn ska vi äta lax iaf!!! det ska bli gott det var ett tag sedan man åt det nu!!!
jag ska baka en tårta med jordgubbar imorrn ...kanske det kommer en bild smygande!! :o)

Idag har det varit över 30+ här i SKUGGAN!!!!! men man ska inte klaga ...det kan börja att tokregna i en månad!! man vet ju aldri!!! vi få njuta av värmen så länge vi har den!!!

Idag har det varit full fart på jobbet!!! det har varit beställningar på lax fat å smörgåstårtor....åsså har vi grillat en massa!!! å stått i deisken å serverat !!! det har varit kul med!! men när man just ska gå hem å fortfarande har kunder  är det inte så kul!!! Men men ...man kommer ju hem förr eller senare!!!

På lördag har kjag fått i uppdrag å baka en cheeze cake åt en kompis!! så det ska man göra när man kommer hem efter jobbet på lördag!!!

Nä nu ska jag dricka upp min inte allt för goda cider...en ny sommarcider...Rekorderlig sommarcder med rabarber å jordgubbar!!

JA jag har ju handlat 2st tröjjor idag me!!! bild kommer !!! men en annan dag!!! // tjing tjing


då va onsdagen gjord....

Ja så  kan man säga..... man har hunnit me mycke!!
Idag på jobbet har jag bjudit på mat...eller mat å mat... det var grillade fruktknyten ( banan,jordgubbar,kiwi,annanas) åsså skulle det vara en skvätt svartvinbärs saft(outspädd) å sedan när det blevit varmt så skulle man ringla över en sås gjord på grädde å vit choklad!!! det var mycket gott!! åsså serverades det hela med en lten muffins bit!! ;O)

Imorrn är det studenten här hemma i kommunen!!! så imorrn ska man göra lite uppläggningar å så!! så det blir rätt mycket att göra...mellan 14-15 tar de studenten så då brukar det vara rätt folktomt!! men man jobbar hela dagen...8-19!!
Åsså trodde jag att man skulle va ledig i helgen så jobbar man...men men!! pengarna är allti välkommna!!! :O)

Idag hare min sambo fått köpt värdens coolaste enligt mej ...klotgrill!!! med ett limegrönt lock!!! hahaha!! ! annars har jag bara sett svarta men nu har jag fått den!!!

Ikväll efter jag kom hem från jobbet så åt jag lite åsså åkte vi upp till farmors hus igen å pappa hade lykats laga klipparen!!! det gick jättebra men tillsist så krånglade den igen.....så ena halvan av tomten e oklippt... :o/
Sedan när vi kom hem så var vi ute å gick med hunden å sedan durchade jag av honom...det var skönt tycker han!!! speciellt i denna värme!!!
Tror vi var hemma 2130...så då slog jag mej ner vid datorn så nu ska jag ta å durcha å gå å sova!!!
Gooodnight!!!!

Vikken dag!!!

image64


Ja!!! så blev det kväll igen.....dagarna försvinner!!! det går ruskit fort!!!
Idag har jag jobbat .....det har varit mycket idag...fick göra en sallads uppläggning me...den fick jag en timme innan jag slutade så det va bara att jobba på som tusan för at få den klar!!! men det gick!!!
Dagens lunch bestod: Tomat ciabata åsså en sallad med lite blandade valörer...det va lite skinka å tonfisk med citorn....vegetarisk... pasta... stora couscous!!! åsså lite dressing... sedan stod jag mej hela dagen!!!
Dom som säger att det inte blir mätt av sallad har nog bara ätit  salladsblad ;o)

Efter jag slutat skulle jag upp å klippa gräset i farmors hus...men den dumma klipparen vägrade att starta!!! så jag fick åka hem igen....höll på i en timme med klipparen...det kändes inte så kul!!!Men nu har pappa tagit hem den så han skulle försöka att fixa till den!!! Hoppas han klarar det!!! så få jag klippa där imorrn efter jag slutat!!

Sedan har jag å en kompis varit ute å hurtat!!! det var härligt men blåste lite!!!
Å nu går tvättmarskinen för fulla muggar!!!  Det bli ju så när det inte e någon hemma på dagarna!!! man få ta igen allt på kvällen!!!

Nu ska jag ta å äta lite jordgubbar!!! å kolla på äntligen hemma å bläddra i Amel

Härligt att värmen håller i sig!!

JAAAAAA!!! värmen stannar idag med!!! härligt !!!
Fast idag har man varit inne mellan 8-19 på jobbet!!! men men det går bra d me!!!
Fick gå ut en sväng på rast iaf! det e inte illa!!! :o)

Igår var ju jag å hjälpte pappa med veden å sedan så var vi ute på motorcykeln!!! det var riktigt skönt!! men jättevarmt!!! ;o)
Vi var ute å åkte å for till ett par kompisar som har sin husvagn uppställd en bit härifrån!! å satt ett litet tag!!! sedan for vi vidare å sedan så for vi vidare vi var säkert ute i 5timmar!!! tiden rinner iväg!!! haha

Sedan när vi kom hem så bjöd jag över mamma å pappa på pasta pytt!!! å de tyckte oxå att det var riktigt gott!!!  sambon fick en matlåda me!!! han tyckte att det nästan va godare idag!!! hihihi!!!
Sedan så var vi ute å gick med hunden!!  som inte tyckte att det var så kul med värmen!!! men det gick bra!!! vi gick en sväng extra !!! för det var en tjej som var ute å körde en unghäst å den va lite dum!!! d tycker jag att tjejen e med som har hästen....körde den tåm på en gångväg å den sparkade å hade sig!!! FYYYY SKÄMS!!! tycker jag!!!
Nog för att vi oxå haft hästar men ingen unghäst som vi var ute å körde på gångvägen ;o)

Nu sedan jag slutade jobbet har jag å sambon tagit en sväng med hunden!!! det var riktigt härligt ute!!! det kom en liten regnskur  igår kväll!!! men inget som märktes...det kan få regna på nätterna å vara fint på dagarna!!! men man får inte betsämma allt!!! de e ju lite synd!!! :O)

Snart far vi te göteborg me!!! den 13 åker vi!!! det ska bli kul!!! är det någon som har någe förslag på resturanger eller så???

image63
Sådanna hära blommor växer på våran baksida....vet inte vad d e!!! Tjingeling!!!!


Igår kväll å början på en ny härlig sommardag!!!

Vädret är helt underbart!! termometern visar +27 grader i skuggan!!! min hund öär inte lika glad som jag men hanns lång prommis får vänta tills ikväll ist!! 

Jag var ju välldans smart imorse...tog på mig träningsoverolls byxorna....jag höl på att svimma av värmeslag!! de vill jag lova!!! :O)


I går kväll var vi på cruising, men innan vi var dit så hälsade vi på en gammal klasskompis !!! henne hade jag inte sett på jättelänge!! det var välldigt trevligt!!! hennes syrra jobbar hos oss ibland så de bad oss komma förbi!!!

Cruisa går inge vidare med en sport hoj....det gick i snigelfart å när dom går så sakta så blir dom varma så vi stannade å kolla ist!!! men gu va mycke konstiga bilar det finns!!! :O) de hoppar hit å dit å lixsom skuttar fram!!! tur att man inte satt i en sådann för då hade jag nog blevit åksjuk!!! ;O)


Jag har hjälpt pappa med ved på förmiddagen med så nu e det inte så mycket kvar!!! kanske en släpvagn bara!!!

Så nu ska jag snart dra på mig skinnstället igen för en dag på mc!!

HAde tänkt att vara hemma men det e sånt härligt väder så jag måste åka en sväg jag me!!! Om inte annat så fläktar det ju skönt!! :O)


 här är min nya kamera!!! men de jag lagt ut på bloggen har jag tagit med telen!!! den e liten 
                                   gullig å baby ROSA!!!! 
                                   Ha en bra dag i värmen!!! // tjenixen!!


RSS 2.0