Flyttar....

Nu flyttar jag till  lillkakan.blogspot.com

Välkommen dit!!

Blä!!!

Så känner jag för allt idag!!!

Har tåm sovit vid tv'n å känner mej trött!!!


Det känns som ja inte ens orkar göra nån mat!!! =0)

Men de ska jag göra!!! idag blir det Morotsbiffar här i huset å mos hade jag tänkt!!!!

Hoppas att det blir gott!!!


Igår jobbade jag hela dagen å fick se till min besvikelse att Ingvar oldsberg ska sluta med på spåret!!!! det tillhör ju barndomen å är still going strong!!! Tycker att den serien e kung!!! å att programledarna är riktigt roliga!!!

Nu få d skärpa sig!!! Inget på spåret utan gubbarna säger jag!!!


På myrfronten så har vi hittat var de kommer ifrån... i hallen kommer d ifrån!! så vi har innförskaffat myrdoser eftersom inte Anticimex hör av sig å när vi ringde upp dom så var han som höll till uppe inor sjuk....-Då e den stora frågan varför de inte ringer å säger d!!!.....

Så nu har vi strött kanel i hallen med!!!! så de e såååå tjusigt där nu!!! =0)

Idag e de schlagern igen!!!! få se hur bra de e denna gång..... tycker inte att det e lika kul som förut med schlagern...det känns som det e många fylle ringningar... eftersom dekanske sitter å kollar å tycker ...-Gu va kul om denna skitlåt vann..... ja inte vet jag men det känns som det iaf!!!

Det är bara att se så bra det gått för oss sedan svenska folket börjat at rösta.....


Nä .


Daxs att riva morötter!!!! OJOJ så skoj..... *<=0)  ( glad gubbe med hatt.... )


Ha det gott mina Bloggvänner!!!


AC/DC...

YES!!!


Bra betyg från tidningarna!!! det e lovande....synd att vi inte skulle fara till helgen som tänkt!!! men vi har ju vårat roliga kvar ändå!!! =0)


Nu verkar det kirrat.....att vårt arbetsgäng ska åka till nuevo Estockholmo å kolla på Brolle i Buddy Holly!!!! kul!!! KUL!!! jag har inte varit på sådanna tillställningar förut så det kan ju bli spännande!!! =0)


Å vi drar neröver jag å sambon den 6mars!!! å se Metallica den 7e i globen!!! är fortfarande sur över att inte de ska ha en utomhuskonsert....såg att de skulle till Hultsfred!!! =0( ..... men men !!! man kan ju inte få allt inte!!!


Idag har jag jobbat å sedan va vi till vetrinären å kollade ögonen på Wow Wow å de tog odlingar men de visade sig inte vara något!!! En matte som oroar sig i onödan!!!! men jag e ju så rädd om min plutt!!!! =0)


Imorrn har jag ganska lång dag...9:30-19:15 .... men men !!! jag tog ledigt i helgen!!! Lovely!!! =0) annars var det ju min jobb helg!!!! men det kommer flera sådanna!!!! i know!!!


Nu lyssnar jag på en massa gammalt på Spotify!....The definitive 70's!!! hihihi!!!  Ibland kan det vara riktigt kul att lyssna på gammla låtar tycker jag!!!

På tal om gammla låtar ska pappa få LarzKristerz av mej å sambon!! så jag måste beställa den skivan!!! ikväll!!! funderar på en Kinsella bok åt mej med när jag liks e på g!!!!

Nu ska jag ta å göra d!!!

Ha det gott bloggisar!!!


Hade jag rätt om bären?? att om det e mycket blir mycket bär blir det mycket snö!! -Tror d! =0)


Uppdatering: har klickat hem både Larskristerz åt pappa till födelsedags present å Sophie Kinsella's-shopoholick får en syster!!!


Funderar!

Ja visst gör man d!!!


Hur gör man när man piffar till bloggen?? typ bakgrund å så!!!

Jag e helt oduglig på sådant å fattar ju nada!!!


Skulle någon kunna förklara d för mej eller beställer man en ny ??? =0)


Idag har jag jobbat!!! Det har rullat på som vanligt!!!

Sedan så for vi å hämtade grannen som hade varit på sjukhuset!!!


Vi fick middagen serverad idag!!! Blomkålsstuvning å fläsk å potatis!!! det var riktigt gott!!!! å en semla på d!!! sedan mådde man gott!!


Sambon har köpt Ben & jerry glass åt mej ! men jag vet ej vilken sort!!! ska kika på de sedan!!!


Nu ska jag gå å socialicera med honom!! =0)


Kram!!!


Bra kämpat!

Imorse hade jag å hunden en liten sovmorgon!!! vaknade kvart över 8a!
Sedan ringde jag vet eftersom han har fått nån släng av ögon fluss eller så!
Så på torsdag ska vi å kolla upp detta!!

Annars började ju dagen skitbra!!!
Vi skulle gå ner till pappa en sväng nu när mamma var på jobbet.... hade förtränkt att han skulle iväg till verkstan med bilen.... jag hade gått halvvägs när jag insåg att vi kommer inte in eftersom vi inte hade några nycklar!!
Istället för att vända å hämta nycklarna så hoppades ju jag att han skulle komma hem !!! så där var vi...jag å hunden ute i -18grader å vill säga : - UTAN långkallingar!!! jag kan säga efter vi varit ute å gått å väntat i typ 50min så kände inte jag mina lår!!! jättemysigt!!!
Vi gick hem ist!!!
Vara ute i -18 grader i över 1h e inte bra om man inte har lånkisar!!! =0) GOOD WORK!!

Efter d så satt jag å åt min frukost under filten!!! det blev en keso macka!!! tror vi var inne i 40min tills pappa var hemma!!! så då tog vi en till prommis!!!

Annars har det inte hänt speciellt mycket!!! det blev vego köttbullar å mos till middag!!! å även en matlåda till mej imorrn!!!

Inatt ska det bli upp til -30 grader sa de på tv!!!

I hope Not!!

Inge kul med kylan längre!!!

Ikväll ska jag se 24 på tv!!! jag längtar sååå!!!! =0)

Kramen!

The Cranberries...

Idag har vi varit ute å gått med hunden i det finfina vädret som var!!! det var trevligt å riktigt soligt å den värmde lite med!!!

Annars har sambon fixat Spotify åt mej!!! så nu kan man lyssna på en massa låtar!!!

Kom ju på ett par gammla favvosar som jag sett med!!! med syrran å sambon när vi nyss träffats.. The Cranberies!!!
Det var ju konstig att man glömt dessa gammla godingar!!! har ju sett E-type med!!! hahaha!!!

Annars har det varit en ganska lungn å behaglig dag!!! imorrn tog jag på mej att jobba extra i 6 å en halv timme!!! det blir ju pengar iaf!!! :o)

Nu ska jag göra en blogg runda å kolla in alla bloggar jag följer med!!!

Till veckan blir det STORA skärpningen med sötsaker!!!! ska förbjuda dessa nu!!! huuuuga!!! =0)

Godnatt!!

Objudna gäster..! -VA jag tänker inte bjuda dom på kaffe....

Typ i den stilen.... ja om ni läste mitt förra inlägg ang. myrorna så förstår ni varför!!!
Det är bara att ringa anticimex på måndag....alltså imorrn!!! imorse när jag gick upp för att ge dogelidog maten så var det myror precis överallt....i diskhon, på spisen, på kakel, på golvet....ja ni fattar!!
Det var bara att börja döda de jäklarna!!!

Pratade med grannen igår å de har haft samma problem med dessa myror fast dom hade det värre.....tåm i sovrummet!!!! HJÄLP!!!!

Så imorrn blir det tillatt ringa anticimex!!!! Verkligen!!

Hoppas eran gårdagskväll var lika kul som våran!!! Vi åt å drack vin!! ett mycket gott vitt vin var det!!! jag kan återkomma med vad det heter en annan gång!! då jag har ställt det i bevaring från myrorna!!!
Vi hade det jätte kul igårkväll!!! 
Vi kollade melodifestivalen å jag hejjade på Lili & Susi!!! jag tyckte det var ganska kul å se....de hade inte ändrat sin koreografi (heter d det??)  sedan d var som mest poppis!!!  =0)
Annars tycker jag att de har tjatat ut denna Melodifestival....det var bättre förr!!! tycker jag!!! =0)

Näää nu ska jag ta å väcka sambon å dricka kaffe!!! å ta en chokladbit!!!

Här skiner solen å det ser riktigt härligt ut ute!!!

Hej hej!!!

Myr invation var det här....

Trevlig alla hjärtans dag alla!!!!


Här kunde inte det ha börjat bättre...... eller JO!!!


Inatt när sambon kom hem så väkte han mej å sa att det var myror i köket!!!! å det var ganska många.....OFRÄCHT!!!

Nog har jag sett en eller två i huset men här snackar vi 40talet...det var myror över allt så nu har jag städat av... å hoppas att de fick en smärtsam död!!!! jo vi tog å klämde sönder dom!

De kommer fram när det blir mörkt dom jäklarna!!!!


Ikväll kommer våra vänner hit på middag å vi hoppas att myrorna stannar kvar i hemmen..... det har ju varit extremt kallt i hur länge som hellst nu så nu vill vi  ha kring  -10  grader.....så myrorna håller sig borta!!!!


Hahaha!!! hoppas ni har haft en bättre start på denna dag än vad jag haft!!!


KRAM!


Trevlig helg!!

Jippie äntligen fredag!!!
Har nyss delat en pizza med min mamma!! =0)

Idag har jag jobbat 8-1530!!! Lovely!!! lite trist bara att den ända fredagen jag slutar tidigt har sambon kvälls shift....men men!!! =0) det går ju bra  ändå!!

Igår skulle jag ha bloggat men jag satt å läste alla andras å sedan gick jag lös med klorinet å städade toan!! det känns bra att det e gjort!!!

Vad som står på agendan i helgen är att vi har bjudit över våra kära grannar!! på käk!!! ska göra tre 3rätters men har bara funderar ut uvudrätten som blir kyckling!!! =0)

Imorrn är det ju alla hjärtans dag!!! jag har köpt en choklad ask med små små hjärtan till sambon!!! å  åt hunden har jag köpt lite hamburgerkött =0)

Nu ska jag ta å sätta mej ner å kolla lite tv!! om sisådär 45min när Lets dance börjar....fast det är ju  På påret med!!!

Imorrn ska jag till stan iaf!! med mamma å pappa!! sambon får stanna hemma!!! han tjatar om en pecan nöts paj så han kan göra den då!!!! hihihi!!! NOT!!! få se om jag ids göra en ...det tar ju lte tid!!!!!

Ha en finfin fredag!!! KRAM
!

Vart är orken??

NÄÄÄÄ!!!!
Nu får det verkeligen va slut på kylan.....-27 grader i morse å när  jag gick hem med hunden -22.....Vågar inte kolla hur många grader det är nu!!! GAAAAAA nu e jag less!!!

Här har det inte hänt någe särskilt....det finns massor jag kan ta mej för känns det som men ingen ork!!! jag e lite less!!!
Ska ha grannarna över på lördag! vi ska äta 3rätters å glo på schlager!! inte för att det var någe att se tyckte jag....

Har inte ens fotat vad jag fick av sambon....men jag lovar att jag ska göra det en annandag!!!  =0)

Annars flyter det väl på som vanligt!!! idag på jobbet hade jag halsduk!!! hihiih!!! men vadå??? jag tänker inte bli sjuk pga att de inte kan få årdning på värmen...så där satt jag i kassan med en halsduk lindad runt halsen....man skulle behövt fingervantar med å mössa!!!!
Det blir så dragit när sjut dörrarna går upp + att de har öppet till lagret oxzå!!!

Men snart ska vi ju te stockholm iaf!!! lite ljus i mörkret!!! på Metallica!!! å snart e det ju vår konsert som vi bytte mot ullevie...med ac/dc!!! ska bli kul å kolla recentionerna av den sedan!!!

Igår satt jag å sappade å missade helt att nya 24 skulle börja....så det var en film innan sesong 7 började , som utspelade sig innan serien...för att hänga med så skulle man ju ha sett den!!! jag såh kanske 30min av filmen men hela 1a avsnittet!!! å jag älskar verkligen den serien!!!! =0) Jag e ju ett Kiefer fan!!!

Nu ska jag gå å försöka göra något!!! ikväll e det ju semestersvenskarna!!! å det måste man ju se på!!!

HA det FIIIIIINNNNNNNT!!!!!
KrAm!

Det snöar å snöar, å snöar, å snöar......



Ja visst gör det d.... har varit ute 2ggr redan...vart ska detta sluta???
Sambon tyckte att det va kul att rulla ut motorcykeln mitt i allt snöande....jag ser ganska dum ut där jag står å pratar med grannen...hahaha!!! Visste inte att jag kom med kan jag säga!
Det vräker ner snö här... 3dm om inte mera.... det känns i ryggen att man skottar!!!  vi har ju snö överallt!!! det kommer att ligga kvar till midsommar som det känns!!!

Igår hade jag främmande av min barndomskamrat C å hennes baby T! vi satt å surrade å åt smörgåstårta!!! mycket gott!!!
Sedan va vi till grannen å åt räkmackor!! snacka om att bli räkförgiftade i helgen!!! tur att det e såå gott!! Vi hade med oss ett vitt bubbligt vin!!! som var jättegott!! kommer inte ihåg vad det heter!!! ska försöka att komma på det senare!!!

Hunden ligger på golvet!!! han tyckte inte att det var spec kul att vara ute!!! jag som hade tänkt att gå en prommis men jag tror vi hellre stannar inne idag!!!

Ha en FIIIN!!! Söndag!!! =0)

På strålande humör!!

=0) Ja verkligen!!! har nyss mofflat i mig middag, det blev nudelwok med grönsaker å grillad kotlett å till efterrätt råkade de bli Carte D'or  Stracciatella!!! mumma!!!

Idag har jag jobbad å sedan har jag inte gjort så mycket mera ! sprang några ärenden på stan bara!!! så nu sitter jag här med en kopp kaffe!!!

Sitter å lyssnar på lite musik  med... nu lyssnar jag på Mando Diao....http://www.youtube.com/watch?v=A9rLqHBaxBg
Den låten är bra tycker jag!!! =0)

Sambon å en till kille på hans jobb har gjort en ide som gör att de sparar pengar!! nu ska dom belönas!!! det blev en rejäl slant i kassan!!! tjohej!!! Va kul!!! nu funderar han på att byta bil ! våran har börja krångla lite....bla slirar den på kopplingen.... så nu funderar vi på att byta! det blir en BMW denna gång!!! har ju haft 2förut å jag e ju uppvuxen i en!!! hihihi!!! =0)

Nu e min grannbarndoms kompis hemma!!! ska försöka att träffa henne i helgen med!!!  hon å lilla barnet!! som e hela 1,5år nu!!! huga vad tiden går!!!

Vi ska kanske åka till stockholm en helg med jobbet!! kanske blir kul!! jag har inte bestämmt mej änn!! =0) men det e ju roligt att hitta på något med dom med!!! jaja få se hur det blir!!!

Nu ska jag lyssna vidare!!! bilder få jag lägga ut i helgen!! kanske kommer det några från sambons resa med!??

Kram!!!

Hello Kitty!

=0)
Nu har sambon kommit hem!!! Jag e såååå glad!!!
Fick presenter med!!! typ Kimono fast det kallades någe annat! (habbi?) Å en liten söt Hello Kitty figur!!! så jag blev såååå glad!!!
Hunden blev inta alls så glad som jag trodde....det var mest...jasså kommer du hem...jaja jag går å kollar läget å sedan försvinner han å lägger sig igen!!! hihiih!!

Idag ska sambon på möte å jag ska till frissan å klippa å slinga eller göra något kul....vill inte ta nå mycke på längden nu när jag väl fått ut håret en bit!!!!

Nä nu ska jag fixa käk!!!

Vi höres!!!!

Tillbaxs!

Nu e jag tillbax igen efter några dagars uppehåll
...detta har jag gjort!!!

fredag jobbade jag hela dagen å kom inte hem förrns efter kl 18:00 så jag blev gäst hos mamma å pappa!!! kja sov över där eftersom jag ändå skulle jobba lördag!!
Vi kollade på lets dance!!! sedan hade jag köpt en skvaller tidning som jag bläddrade i å åt lösgodis!! =0)

Lördag: vaknade lockade håret å for på jobbet....blev där till kl 15:15 ... sedan for jag hem å sedan for jag å grannen på kina resturangen å åt!! Men hallå det tar tid att bara få beställa lite käk där!!!
Vi fick sitta å vänta i 45minuter på å bara få beställa maten!!!....=0)
Jag tog biff med bambuskott å champinjoner å räkchips!!!
Vet inte om magen min krymt eller så...jag fick i mej liiiiite liiiite granna bara!!!

Sedan for vi hem till mej å kollade körslaget å innan d for vi till jobbet å köpte glass!! så vi tog efterätten här kan man säga!!! =0) Kaffe å glass!!! Mumma!

Idag har jag haft en slöardag så här långt!!!! det är kallgrader här .... -17 tydligen!!! det var inte så trevligt!!!

Igår ringde sambon med!!! han har det bra!!! men han kommer hem snart!!! om sisådär 3dagar om man räknar med idag!!! jag längtas så!!! ;0)

Nu ska jag göra ett ryck här hemma!!! måste käka lite å sedan ska jag ut i det kalla vädret!!!! me min trogne följeslagare!!! lilla hunden!!!

Kram!!

RSS 2.0