Jaha ja!!!

Här sitter man efter att druckit förmycket te!! men de där blåbärs teet e ju sååå gott!!! men jag få se om jag kan sova någe!!!
Å jag har inte ätit godis på hela veckan!!! :)  ena dagen känndes d inte såå konstit men fasen 2a å 3e dagen....drömmde man inte om schwartchwald tårta då eller??hahaha

Idag har jag ju jobbat som vanligt!! sedan fick vi mat hos pappsen!! härligt !! d va mos å fläsk å stekt lök!! mumms mumms!!!
Har gjort matlådor me...p fick en med fisk å en sallad med pasta å salami ! å jag tog oxå en sådan!!! te lunchen imorgon!!!

P har försökt att fresta mej!!! han hade köpt lösgodis....men jag e sååååå duktig!!! jag luktade i godispåsen bara!!! hahaah!!! jag e ju så bara....typ att jag varit socker beroende i flera år men nu e d fan nog!!! :O) ska ju på fest på fredag å då bjuds d säkert på tårta å då har jag redan bestämmt mej för att kanske ta en liten bit!! men sen inget mera!!! jag e hård!! :D

Bajj bajj!!!

Snyggaste bloggen....

Ja d kan man lungt säga om den senaste bloggen.....hur ful blev inte den bara för att jag kom åt en knapp å inte kunde ställa tebax den!!! hahaha jag i en NÖT skal!!!

Inte så mycket har hänt här...vi har planerat in och bokat en göteborgs vistelse med goda vänner i juni....missar stadsfesten hemma men vem bryr sig egentligen...hahaha jag har inte varit på 2 år å tycker att den e lite skit!!! hahaha!!!

Annars ska vi väll dra me syrran å hennes kille utomlands åsså bli det 2 konserer i sommar tror jag!! har iaf biljetter te maiden!! åsså ska vi te fjälls nu snart å d bli nog några stockholms vistelser....där ar ni sommaren typ!!! :O)

Annars ska vi på 40 års fest på fredag !! å sedan te veckan ska vi på bio!!

Annars jobbar man å står i !! som vanligt!!!

Vi höres alla läsare te min bogg!!! bajj bajj!!!

La da di!!!

Imorrn e det fredag!!! jippie men jag jobbar lördag...men det går bra det med!!!

Igår bakade jag vaniljmuffins med marchan å after 8!!! hur goda blev inte dom på en skala....JÄTTE!!!
Tog med och bjöd mina arbetskompisar på dom idag!!! mums mums!!!

P söndag ska jag å en kompis iväg på någon kurs/info om träning hälsa och kost!!! det ska bli mycket kul!! 3h va d...

Annars har man inte så mycket å säga om idag...kanske ska åka på bio på lördag med!!! det skulle va kul eftsom det är typ hundra år sedan man var på bio!! vi har fribiljetter på bion...d kanske heter presentkort!! Nu kom jag åt en knapp!! så texten e jätte big ! :D bajjbajj


Ikväll blir det gala!!!

Jamen visst se ni!! i kväll e det ju sport galan på tv å den få man ju inte missa för allt i världen!! det är ju jätte kul att titta på!!

I helgen var vi bort till goda vänner i fredags å sedan så plockade jag bort julen lördag å hade storstädning  söndag!! i går va vi ute å tränade me...jag å en kompis!! å hunden!!!

I daghar jag jobbat å lagat middag!! det blev torsk! i ugnen å potatis!! det blev riktigt gott!! mums!! har även varit ut å tränat i dag me!! det är härligt!! speciellt att man får vara ute i friska luften!! :O)

Idag har jag gjort mat även på jobbet!! gratänger en kyckling å en skinka!! d blev oxå bra!!! nu sitter jag å kollar på lilla sportspegeln!!! det är faktiskt riktigt kul!!!

Har även bokat in semester!! vi åker till fjällen efter påsk!! superhärligt ska det bli!!! det är verkligen avkoppling!! sedan blir det även en sväng utomlands!! men vi vet inte riktigt vart!!! men vi bestämmer å bokar senare!!! d brukar bli så!!! ;O)

nu ska jag kolla på tv å brygga te tror jag!! BAJJBAJJ
 

Hello!!!!!! i'm back!! :O)

image35

Japp så har man snart gjort en vecka igen!! känns härligt!!! å vi e bjuden på 40års kalas!!! den 1a februari!! svampbobs gubbe fyller år!! det ska bli kul!!!
P har även firmafest den lördagen men det blir inget av...han tycker att deras e sååå tråkiga d bara pratar jobb där...han gillar våra mera!! vi e ju såå himmla knäppa på våra!!!! vi står på stolarna å har oss...ja ni skulle se oss in action så att säga!!!
Det blir nog någon sådan igen vi har en nybliven 30åring att fira åsså har vi en som snart ska gifta sig oxå!! så det kanske blir av någon fest frammöver!! d oxå!!!

Igår kväll bakade jag amerikanska jumbo muffins...alltså jättestora muffins!!! skulle bli ca 6st men jag fick till bara 5st!! men d blev riktigt bra!!! mina kollegor vill att jag börjar baka åt dem...hahahaha!!! jag gillar ju d!!!
Å igår kollade jag även på grammis galan där årets hårdrock blev mustasch!!! blev jätte glad att det blev dom!! d e ju jätte bra!!!! ;O)

Imorrn ska vi till några goda vänner på middag!! det ska bli trevligt !! å i helgen e man solo kvist för p jobbar så då ska jag städa bort julen...inte sååå kul men d måste göras...byta gardiner å storstäda d ska jag göra!! man brukar tycka att det blir så fint när man gjort d!!!!

Nu ska jag kolla runt lite !! bajj bajj!! sätter in en bild på Hetfield...det var ju ett år sedan sist!!! ;O)

Gott nytt år!!!

Och god jul för all del!!! ;O)

Veckan före jul var det hur mycket jpbb som hellst å därmed blev det inget bloggande för min del....det samma med nyårsveckan!  Förlåt å jag lovar att skärpa mej!! :o)

Men nu e det ett nytt år å nya tag!!! japp !! 2008!! hur sjukt kan det vara...åren bara flyger fram! man känner sig inte en dag yngre än typ 18! :O) men vart tog det andra 11åren vägen?? jadu den som det visste!!! i vår blir man 29bast!! HJÄLP!!  :O)

Jag har fått en massa bra julklappar i år!! Julhelgen var ju superhärlig!! fick dock va ledig i dagarna 3!! men det gick bra det me!!!

Nyårsveckan = jobb = Migrän= 10 alvedon!!  = sängläge!! men jag lyckades ta mej på jobbet ändå!!! man få tänka positivt!!!

Positivt tänkande in på det nya året!!! :O) ja på årets 1a dag var det inventering med...jaja nyårsafton var lungn å städad å riktig mysig!!! vi åt 3rätters räkcoctail till förrätt oxfile i rödvinssås å gratäng till middag å crisptårta till efterrätt!!! mumma!!! :O)

*P* fick ett nintendo wii av mej i julklapp!! så vi har haft fullt i folk här på kvällarna det är hur sjukt kul som hellst!!! att det kan vara så roligt!!

Jag har fått värsta låten på hjärnan... Wannabe me HÅLL I ER ELLER KÄNSLIGA BLOGGARE VARNAS!!!! spice girls!!! har även tagit hem skivan!!! hahahahaha  ha haha!!! Bara för jag såg denna dära dokumentären på 4an så kom jag på hur låarna va!! :O) så jag har lyssnat p dom i smyg!!

Januari månad e sååååååååååååååå tråkig!!! ingen lixzom !! i december är det ju julen man längtar efter men januari ... sedan februari...mars är kul då fyller mamma å pappa år åsså e det vasaloppet!!! april då brukar vi åka till fjälls så d brukar va kul!! å sedan börjar ju sommaren!!! å man kan plocka fram mcn!!! ;O)

13januari börjar singing bee på 3an!!!! LÄNGTAS till d!!! :O) det verkar va kul!!!

Bajj bajj!!!!

RSS 2.0