Morsdag....

Lite bilder......

 Baka liten kaka!!!







Min morsdags present! fin fin blommster grupp!! å choklad!!
Å tårtan jag gjorde!! maräng med vaniljkräm å hallon å grädde!!

vi höres imorrn!!! kram kram!!


Grillning....

Hello!!
lördag hela dagen idag! Elitloppshelg med!! har många roliga minnen från denna helg!!!!
Som när jag å syrran köade för att få plats på e-läktaren å for till solvalla kl 04:00 tror jag det var om jag inte minnes fel! =0) Men plas fick vi!! =0)
Jag e ju en Häst tjej i grund å botten!! (djur i allmänhet!!)  Så denna helg är helig den!!!

Igår skulle jag å mamma gå på en affär där de sålt friis & company men ack så paff vi blev när den inte fanns kvar =0/ mamma hade sett ett armband som hon skulle få i morsdags present men nu verkar hon få ha det innestående! =0(

Lilleman e aktiv aktiv aktiv!!! han har verkligen svårt att koppla av!!! han e på g hela tiden!!! Har även tänder på g uppe!! därav kan det bli hemskt att sova på nätterna!!! Å han vill komma till mamma!! så han har fått sovit där hos mig!=0) men sover oroligt gör han!

Ikväll ska vi ha lite främmande, ibland känns det lite jobbigt =0) men det brukar ju oftast bli bra!!! Jag tänker grilla lax i folie tror jag med potatis dill lök å grejjer!!! ville inte ha kött idag!!  sambon ska grilla karre han!! (det gillar inte jag!)
Ska sno ihop en rabarber paj med!!! hoppas den blir god!
Sedan måste vi dammsuga altanen.....det har kommit in kusar där, tydligen från alla björkar vi har!! det var ju nån lus av någe slag stod det eller sa dom på tv!!! Jippie..... näe...äckligt!!!!

Satc2 var askul!!! den gillar jag skarpt!!! skulle kunna se den igen!!! Ni som gillar serien å 1a filmen gilllar även denna!! det vill jag lova!!! =0)

Nu ska jag kanske städa ihop lite här! sambon drog iväg på nån mc dag......typiskt att de alltid gör sådanna saker!! hahaha!!! e det inte fiske så e det någe annat!! =0)

Ha en fin lördag!!! KrAm!!!!!

tandis....


Japp!! då var detta gjort för denna ggn....5 år sedan sist å ett litet hål!! känns ju skönt!! han lagade hålet på en gång!! Usha!! =0) Men nu e det gjort!!!!

Annars har det inte hänt mycket här de senaste dagarna!! utan de rullar på!!!
Igår hade vi tur!!! var ute på en kvälls prommis å hann komma hem innan rgnet öste ner!! tur d!!! fy vilken skur!!!

Ikväll blir det S A T C 2!! jag längtas!! efter min stoooora popcorn!! hahaah!!! å min cola zero! jag blev sugen på en sådann!!! haha!!!

Jaja nog med svammel för nu!!
Kram till alla mina fina läsare!!!

Klickit....

Mina shopping fynd på Lindex:

Från Lindex sida!!

Zebra leggingsen e jag lite rädd för=0) haha!! men till en svart tröja eller en vit så passar det nog bra!!  Det turkosa linnet e ju super fint när man fått mera färg än det jag har nu!! (Albyl blek)

Imorrn ska jag back to da wörk.... chefen ringde å behövde lite hjälp.... det känns lite kluvet! jag vill va hemma med lilleman med!! men men !! det går nog bra!!! jag har ju sagt att jag kan hoppa in ibland!!! om det verkligen krisar!!! å när han ringde var det nog MEGA kris skulle jag tro!! =0)

Nä nu e det gröt time för lilleman!!!

Ha en bra dag!! om vi inte höres mera!!! Kram!


Längtas tills torsdag!!



Är det flera som ska se den på premiärdagen måntro?? det e det säkert!!! Är sugen på att se lite avsnitt!! har ju hela serien  + filmen!!

Hoppas ni har haft en fin pingst!! Det har vi haft!
Igår var vi i kyrkan å firade Lillemans kusin (Lilleman var hemma å sovde =0)  ) Som konfirmerades! Sedan så kom mamma å pappa över på mat! grillad Oxfile å ytterfile sedan friterade vi pommes å sedan ville jag ha pärsallad!!! Mums!!! Sedan hade mamma gjort tårta ! Med maräng!! Mums!!
Nä jag måste måste dra ner på dessa sötsaker!!! jag få lov att äta nå gott på helgerna!! Men ska INTE äta på dagarna!!! Jag har för tillfället Lördag hela veckan lång....det märks på vågen...hahaha!!!

Ha en fin söndag på er!!!!!
Kraaaaaaam!


Fredag IGEN!!!

Igår höll jag på att försöka locka håret med en platt tång...det e inte svårt men om jag ska göra det på hela håret tar det låååång tid!! men ganska coolt att man har fått in knixen iaf!! =0)





Solnedgång igår!!! lite gallring utav träd skulle göra susen!! fast det funkar som innsyns skydd med!! =0)

Ja! igår hände det inte mycket!!! varmt kvavt men jag ska INTE klaga!! nyss var det ju minus 34 grader!!!.... känns det som iaf!!
Idag blir det rester till middag från gårdagens fläskfile i sötsur sås!! å svamp!!! Mums!!! Gott gott å enkelt!! bara steka fläskfile å sedan öppnar man en burk sweet n sour! =0) tillsatte lite champinjoner!! mums!!!

Nä nu ska jag ta lite kaffe å käka någe!!!
Ha en fin fredag!!! Kramen!!


Kvälls solen!

'



Tagen med iPhonen igen!! men jag orkade inte springa å leta kameran! den har en förmåga att försvinna när man ska ha den!! =0)
Men de hade just kommit en såndär sommar skur å det var lite magiskt över det hela!! med dimma över åkern å ett orange sken över berget!!!=0)
Nu håller jag på att tvätta kläder!! sedan ska jag när dom e upphängda ut å springa!!! ska gå med lilleman å hund ner till mamma å pappa så ska hon gå med lilleman medans jag springer!! Smart!!=0)

Har ni provt Magnums nya "Gold"?? det har jag å den var riktigt god!!! Mums!!
Nu längtar jag tills helgen å hoppas att det blir likadannt väder då!! ska ta ett glas vin å äta ostkrokar till!!! Hihihi!! det e sååååå gott tycker jag!!

Hoppas ni får en fin torsdag på er!!! de tänker jag ha!! /Kram!!!


Klick klick....



Hmmm har shoppat igen ...en svart å en turkos topp å zebra tights från Lindex....men NU e det färdig shoppat!!! de vill jag lova!!! hahaha!!! ja de ska va till lilleman isf!Men det var 25% rabatt på hela köpet!=0)
Nu håller vi på att vänta på en tvätt marskin, ska hänga upp tvätten sedan ska vi ut å gå!! hoppas det inte kommer en stört skur bara!!!
Ha en fin onsdag!!! på er nu då!!
Kram!!


Gårdagens shopping...

Bildbevis....men tyvärr urusel kamera/ljus på korten men en sneek peak vad jag hittade iaf! =0)


En cult kruka/ljuslyckta med rosa ljus sammt stenar!!=0)

  Turkos tunika från beyoung tro jag det va!! mkt härlig!!! Finare i verkligheten änn bild!!

 Jeanstunika/klänning från samma som ovan!! härlig härlig!!!

 En likadan fast med resor nedtill, mkt härlig!!! hade den igår!!!

 Denna var jättefin på!!! fast inte på hängaren....hade aldrig köpt den om jag inte provat den!!!

 En storskjorta! att skrota i hemma med leggings/skärp! =0)

 En stor ljuslyckta at hänga eller ha stående på altanen!!!=0)

 -II-


Lilleman fick bagy jeans shorts å en t-shirt!! kostar typ mkt pengar ...hahaha!! men kul att handla till de små!!

Ja ni ser!!! fast vi inte hann med allt vi skulle igår...å våran lilla stad e liten!!! Hittade ett par bagy shorts med till mig men storleken var för liten...surt !!! men ganska bra med!!! hahaha!!! sedan handlade jag ju en konfirmations present åt sambons brors barn som konfirmeras på lördag! det blev örhängen å halsband från guldfynd i silver å med pärlor på!!
Var ut å gick en sväng igår med!!! härligt väder!!!!
Idag har jag ryckt hunden så nu har vi en ny vovve hemma!!! =0) det blev lättlagat idag!!! Potatis bullar !=0) direkt ur en frysdisk nära dig!!!
Sitter å funderar om jag ska ta å bege mig ut å motionera men vet inte hur vädret blir...vi få se!!!
Kramen till er alla!!!

En liiiten uppdatering! bakade ju krämbullar igår! 1a ggn!! snabbt å gott!! =0) farligt gott!!! =0)


Hej Hopp!

Hallå!!
Ni ser!! jag e tillbax!!
är i veckan har det varit sjukstuga!! Lileman har varit febri snuvig å hostig!! sedan blev sambon sjuk!! jag har klarat mig!!! har haft ont i halsen till å från! men jag hoppas innerligt att jag klarar mig nu då!!!

   

Min shopping från förra veckan!! Klänningen/tunikan från H&M  Skorna från Intersport å tröjan till Lilleman från Lindex!!
Funderar på att klicka hem kläder från Lindex med!! det e 25% på hela köpet! om man e medlem i clubben!!!
Imorrn ska jag med mamma på shopping tur till da city!! få se om jag hittar någe!! på lördag e det konfirmation med!

Ha en fin dag!!! Hoppas det blir samma väder som igår!!! jag å grannen sammt sambon avnjöt vin på altanen i gudomligt härlig värme!!!! =0)

KraM!!


Sjukstugan...

Jo !
Nog e det så....
Nu är hela la familia sjuk....
Lilleman hostar å snuvar, likaså sambon....jag vet dock ej om det e förkylning eller om det e allergin som gjort sig påmind...*SUCK*
Jaja!! sambon e hemma från jobbet iaf, lilleman sover, jag har försökt få tag på bvc vilket inte värkar gå, vi fick maila dom å hoppas att de ringer upp nu då!!
Ja så är min dag så långt!! Inte mycket att hänga i julgranen!!!

Kramar!!!


Shoppingen igår!

Bilder Kommer senare!! har ju 2 st krassliga typer i huset!!
Lilemans förkylning e väll lite bättre men ska ringa bvc imorrn ändå!! med tanke på hostan =0/ men annars verkar han pigg å ingen feber!! lite snorig!
Stackars sambon verkar ha blitt eller va det han som var smittbärare till lillemans förkylning? iaf ligger han på soffan idag!! förkyld!!
Jag proppar i mig sinova tabletter för säkerhets skull!! få se om jag kan va ute lite sedan när lillen sover eftermiddags luren!! så få jag i mig lite luft=0)

Igår shoppade jag ju "Maria Montazami klänningen på hm! garden collection för 199kr, sammt ett svart brett bälte för 179....hahaha!!! nästan lika mycket som klänninigen!!!
Sedan blev det en emil tröja åt lilleman en kortärmad body!
Intersport köpte jag ett par löpar skor som försäöljaren hade sålt till massa som skulle till stockholm maraton så jag slog till!! inte för att jag direkt ska springa maran!! men de hade kostat 1100 å nu 690kr så jag fyndade!! de var ett par adidas!
Sedan var vi på jula å jag köpte ett våffeljärn kombo grill å smörgåsgrill!! så nu kan jag göra belgiska våfflor!!! Jippie!!!

Igår kväll de som ska på ac/dc över till oss å grillade ! jag gick å var tråkig å la mig 23:00 huvudvärk/migrän å sambon kom å la sig vid 01:00 när de åkt hem!!
Lillen hostade så jag hämtade honom till oss vid 03:00! stackare!!=0(

Ha en fin söndag så får vi se om de kommer bilder sedan under dagen!!!!
Hugs!!!


en till!!



Vem vill inte vara som Maria??
Jag tar gärna hennes frissyr!!! =0)
Klänningen ska jag leta imorrn!!!
Håll tummarna!!!
(dena bild har jag lånat från hennes blogg!! )

Trevlig fredag!! Kraaaam!!


Sjukling in da house...

Jo lilleman e lite rosslig å hostig lite snuvig! hade feber igår kväll å imorse!! nu värkar den ha försvunnit! håller tummarna för det!!
Tapper e han min lilleman!!
far omkring i stolen bla.!
Idag har jag inte gjort många knop...man få ha sådanna dagar med!



mitt på dagen fika!! lite gotta!! nu gnager jag på ett äpple!!!



sitter i 40 gradig hetta på altanen å kollar i denna läckra lilla bok!!



hittade detta som låter gott!!

Imorrn få vi se om mamma å pappa kommer å passar lillen så vi får åka å kolla lite å¨ikea!! få se hur han är först å främmst!!! Han har druckit mycket idag med!!! duktiga lilla vännen!! Hemgjord svartvinbärs saft som bvc rekomenderade!!! så han få det idag!!! =0)

Kram å fin helg!!! om jag inte kollar in en gång till!!! man vet aldrig!!!


I brevlådan....



Mmmm denna goda bok fick jag i lådan av syster yster idag!! jag blev såååååå glad!! =0) Satt å bläddrade i den på altanen idag när lillen tog en tupplur!!!
Mycket godsaker jag skulle kunna tänka mig att äta där!! =0)
Hoppas ni har det bra nu såhär på torsdags eftermiddagen på väg mot helg imorrn igen!!!
Ha det toppen!!
Kramar från mig!!

 


Krax!

Lilleman har fått lite hosta =0( han har ju aldrig varit sjuk på sina 6 1/2 månader!!! så jag ringde upp bvc orolig som jag kan bli!=0) man skulle pallra upp med Böcker under madrassen i sängen sammt att han skulle dricka ljumma saker!! typ lite svartvinbärs saft!! Han har ingen feber heller!!! men jag e väll en riktig höns mamma!! =0) Han har farit runt i sin racer bil för ett tag sdan men sett lite matt ut på  sina små ögon! men glad ändå!! Nu sussar han sött i våran säng! =0) e man sjuk så får man vara där!!;0)

Så här ser det ut på tomten våran just nu!

     

     

   

Ja som ni ser har vi stor tomt...det tar tid med gräsklipparen!! Här har "Påskblommorna" blommat!! vi e lite sena i norr.... rabatten e okrattad å oplockad på framsidan...ska sägas att vi har mindra att klippa där!! bara en plätt!! =0) Grillen står där med för det blåste så när vi grillade sist bak..=0)
Hoppas ni får en fin dag!!! nu ska jag hänga tvätt!!!
Kramen!!


cocoo....=0)

 

JAg fick min söta ring idag!!! med rosett å allt!!! fort gick det med att beställa från cocoo.se!!
Ni få ursäkta fotona...jag vet att d blev suddiga!!! =0) men de blev iaf 2 st okej kort !

Nu ska jag ut å jaga lilleman!! han e överallt nu för tiden!!! Kul e det med!!!

Kram å fin kväll på er!!!

ps.har kommit i ett blogg flow eller vad det heter!! håll till godo med allt!!! det kanske inte varar!!! =0) ds.


Förmiddags tur!

     

Visst e det konstigt!! att man bara sådär kan bli peppad att va ute  å hurta=0)
Konstigt tycker jag inte att det e egentligen, med alla sjukdomar å anfall bla har jag inte kunnat ´röra mig som jag kanske ha velat på bra länge!! men nu har jag å hunden kommit igång!!
Efter alla förmiddags grejjer e vi på g!! passar på när lilleman sover!!! han fick stanna hemma med sin pappa!! å jag å hunden joggade å gick omvartannat!!!=0)

Jag gillar inte själva skogspartierna som vi har på våra turer..... jag e rädd att en björn eller någe annat ska hoppa ut!!! hahaha!!! även på dagen!!! =0/

Hoppas ni har hafft en bra dag så länge!!!

Kramen på er!!! 


Vädret utanför mitt fönster.....



Men tempen står på noll!!! men tack o lov var det ingen snö idag man vaknade till!!!=0)
Håller på att tvätta kläder!! sedan ska vi ut på tur om inte lilleman somnat innan förståss!!!
Ha en fin dag!!! hoppas det blir solsken hela dagen!!! å lite varmare tack!!!


Tro det eller ej!

Jag tog å motionerade i eftermiddag!! joggade å gick om vartannat!!!=0)

     

     

 Som ni ser har våren inte riktigt kommit till oss här uppe!!! inte riktigt änn!!
Lilleman sussar sött å jag kollade lite äntligen hemma!! men e ganska trött på Timell å gänget nu!!=0)
Ha en fin kväll alla!! Kramen!


Skit!!



Vad som står bakom detta kort vill jag inte veta av!!
Jomenvisst!!
Jippie...tandläkaren vill att jag ska dit!!.....jag är redan nu nervös fast det e typ 3 veckor kvar!!! jag gillar inte INTE att gå dit!!! jag e livrädd!!!
Hoppas att det går bra!!!
Svettas i 2 veckor få jag göra nu!! =0/


Vad hände?

Hallå!!! Sommaren??? våren???? vart tog du vägen??
Så hära såg det ut när jag klev upp idag!!
Fotat från altanen.....



Vet ej som sagt om man ska skratta eller gråta!!!
Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt!!!
Få se vad som händer!!!
Kanske bloggar jag mera!!=0)

Kom på en kul sak som hände igår när jag sat i köket vid datorn!!
Lilleman i sin lilla racer stol....
Det blev välllllllldigt tyst!!!
Han var ute i hallen!!
Rätt som det va kom en sko flygande...min nya sko...efter kom han!!! min lille bus!!=0) det såg faktiskt skit kul ut!!! kanske inte lika kul om man läser dock!!

Kramar!!!!!


HAPPY BIRTHDAY 2 ME =0)



Har startat dagen med en STOORT glas kaffe å en nóugat muffins....detta med att sluta med sötsaker går inte så bra för mig!
Ska ju som sagt fara å köpa nya skor så sedan finnes ingen utväg!!! =0)
Det e fint väder ute men bara en grad varmt!!
Har fått ett presentkort idag med =0) från sambon på kläder!!! Jippie!! =0) det önskade jag mig!!! nu kan jag shoppa nya kläder! Alltid välbehövligt!!!
Nu ska jag skicka sambon på affären sedan så jag kan mumsa lite frukt!! =0)
Kramar på er alla!!!


sköna söndag! =0)

Helgen går mot sitt slut!!
Har i vanlig årdning tvättat 2 st marskiner sammt bakat muffins!! Muffins med lemon curd blev det denna gång!!

   

Detta muffins träd fick jag av syrran för några år sedan coolt tycker jag!!=0)
Annars var syrran hit å fick smaka å ta hem muffins innan hon åkte hem igen!! =0( men hon kommer snart igen!!=0)
Igår kväll så var min moster hit på middag!! av dom fick jag 2 st grönväxter!!! det är bra med inte allt för krävande blommor tycker jag...har inte direkt gröna fingrar!!=0)
Sammt kom dom hit med en frukt tårta utan grädde!!! så fräch!! Me like a lot!!!

Ikväll ska jag försöka få mig att sätta mig vid ro å kolla på Did you hear about the morgans...!=0)
Jag gillar Sahra Jessica Parker!!! så den hoppas jag blir bra!!!

Min Lilleman är ute i sin "gå stol" å far om kring å surrar i köket!! så söt!!=0) mamma e så stolt över honom!!=0) hihihi!!

Ha en fin söndag på er!!! här blåser det huggaormen!!!
Kramen på er!!!

P.S. fick ett presentkort hos frizzan med av syrran!! sammt kommer det att tillkomma en present till!!!=0) Sedan sa hon att hon skulle kika när hon åker till kansas!!=0) d.s.......


Ett brev på posten!...

Jo visst kom det ett brev på posten!=0)

 

Ett jättegulligt kort!! en triss!! å ett super fint armband!! tack bästaste Camilla!!!=0) Jag blev såååååå glad!!! oväntat var det med!!=0)
Synd att det inte var vinnst på lotten! då hade du fått halva vinsten!! SÅKLART!!!!!!! Tusen Tusen tack!!!

   

Skor fick jag av sambon med!!! Skulle bara behöva ett par nya (Jogging) goretex skor med!!! Lite coola var dom allt tycker jag!! sambon hittade goretex han!! Lyckosen!!!

 

Lilleman fick en halsduk (Lasse Åberg's kollektion) En mössa å ett par byxor som inte kom med på bild!! av mamma å pappa å syrran!! Lasse Åberg hade visst börjat göra barnkläder!!! lite småcoolt tyckte jag!!

Idag hade jag tänkt åka en blixtvisit på ikea bla...men bilen hade visst endämpare trasig så sambon ville inte åka någe långt med den...hade tänkt köpa joggingskor (goretex) sammt rosa kaffe glas som Camilla hade köpt =0) åsså lite kläder till lillen!!! men vi få ta en tripp när bilen är lagad!!

Igår kväll var mina föräldrar här å syster så vi satt å åt kräftor, räkröra, skinka, plommonspäckad karre, potatis sallad ost kex mm..... Det vart en riktigt lyckad kväll!! sedan satt vi på altanen å drack kaffe å åt likör godis!! sammt tvärs över vägen hade någon bonde hölt på att elda upp någe ri å den brasan gott folk tog om sig så vi fick se majbrasa med minnsan!! =0)

Idag kommer släckten hit ( min moster med fam) sammt mamma pappa å syrran!! på tårta!!

Ha en fin dag mina fina bloggisar!!! Kramen!


RSS 2.0