Söndag.

Sista söndagen i Januari är det ju Prix d'Amerique! Världens tuffaste travlopp!! Har sett det åtskilliga ggr..dock aldrig live...men det e oligt att se!!

Har inte gjort mycket dessa dagar....sambon har jobbat heeeeeeeeela helgen...jag har deeeeeeegat hela helgen! =0)
Dammsög bara för någon dag sedan å dammtussar har redan dökit upp....undra vart alla tussar kommer i från...kanske hunden...fniss...han tappar ju lite päls...
Imorrn ska sambon iväg till vetrinären med honom å kolla tablett dosen!! Jag å lilleman ska gå ner till byn å gå på apoteket! ska bla.köpa sådannt dära medel som man dushar i före operationen...både kvällen innan å morgonen!!

Tänkasig att i vår lilla by har vi inga klädaffärer...bara en ica å konsum butik!! hihihi!! man få åka till stan för att hitta lite affärer att shoppa i!hahaha!!
Kom ju på vi har en ok/q8a med!! ;0)

Nu har jag badat å matat lillen...snart börjar I en annan del av Köping! =0) de ska jag se!!

oo en sak till min kära galla spökar idag igen ...men försvann med bara 1 tablett!! halleljua!! =0)

Hoppas ni får en fin vecka nu!! vi går mot ljusare tider!! =0)
Kraaaaam!!!


Vill ha!!

Ska köpa när den finns att beställa igen!! haha!! så rolig tycker jag!!




nu blir det natta här tror jag!!

kram alla bloggisar!!


Tack! =0)

A: Kopiera awarden på er blogg!
B: Länka till personen/erna som gett dig awarden!
C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
E: Länka till deras bloggar!
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dem denna award! 

1a gången jag får någe sådannt tror jag faktiskt!! Tackar Nina http://ninadays.blogg.se/
Jag fattar inte riktigt detta med att länka å grejjer...inte på bloggen här iaf! så ni får hålla tillgodo med detta =0) Hihi!!

Nu ska jaf försöka att berätta intressanta saker eller fakta om mig själv!! hihi...ok! jag ska försöka med det!! =0)

1: JAg gick ut gymnasiet som undersköterska! har jobbat lite som det...på sommaren...som sommarvikarie...Men jag mådde så dåligt at jobba innom vården...blödde näsblod, magont, stress.... Man han inte med de man skulle göra sammt att man inte hann prata med de gammla nästan.... hemskt var det!! jag tycker att man ska ha tid med dom man kommer hem till som väntar på att det ska komma någon hela dagarna! kanske den enda som kommer å hälsar på om dagarna! =0(

2: Har haft 3 st hästar!!! Himmel vad kul vi har haft med dessa syrran å jag!! =0) De var varmblodiga travare!! syrran fick 1a hästen, sedan köpte pappa in sig i en som jag fick överta när de inte ville hålla på med henne längre ( ångrar idag att jag aldrig tog ett föl efter henne...) Sammt fick jag en som jag skötte om....

3: När jag jobbade som hästskötare på travbanan! där jobbade jag i över 3år...började efter gymnasiet ! Jag har kört travlopp å tagit licens för att köra! en gång var vi över till norge å körde!! =0) det var kul! saknar faktiskt mitt gammla jobb iblad...men det var slitsammt med.. man började 0700...kom inte hem förrens efter travet på kvällarna ibland...värst var det när vi var på solvalla med en häst när man kom hem 03:00 å upp igen på jobbet 07: 00 å då skulle vi uppöver på travet på kvällen.... men kul när de gick bra var det!! =0)

4: Jag är jobbets egna karaoke marskin...kan alla texter när vi e på firmafester...tåm så chefen tappade hakan första gången...jag kunde alla låtar som "gruppen" som underhöll hade...gammla låtar...okända norska schlagers...ja you name it! =0)

5: jag gillar att baka ( men det vet ni redan...) skulle vilja ha ett eget cafe! =0)

6: Har en hund som har Cushings sjukdom. Det är när kroppen producerar för mycket kortison... vi for in å ut med honom till vetrinärer 2007...tog ett halvår å en förbannad syster som fixade in oss så vi fick komma in på uppsala universitets sjukhus! där de konstaterade denna sjukdom... han får åka på koller å äta tabletter för resten av livet =0(

7: Är välldigt rädd av mig...speciellt operationer...flyga...... kan bli rädd för personer man möter i mörkret när man e ute...men har blevit mycket bätter!! hahaah!! När man ska iväg nånstans på semester kan jag bli orolig... ja det finns mycket saker!!! =0)

Ja där har ni lite om mig!! om ni inte kände till det redan då!! =0)

Denna Award skickar jag vidare till:

http://blondis81.blogg.se/

http://norrlandseliten.blogg.se/
http://preggomonster.blogg.se/

http://www.metrobloggen.se/regnbagsmamman


http://skalet2001.blogg.se/
http://crazygirlinthisworld.blogg.se/

http:mmio.blogg.se
Skulle vilja skicka tillbax denna till Nina åsså Camilla Men hon hade fått en av nina! =0)

Trevlig helg på er!!


Snö...

Ja vad säger man! Vintern kommer att stana länge ;0)
Igår drog jag ut vagnen å gick ner till mamma å pappa..vilken pers....var helt slut av att ha gått dit ner...å värre va det hem...
Det vore kanoners om plogbilen kunde vara ute! men inte da....en gång kom den på heeeeeela dagen här! HALLÅ!! en gång.... ujujuj...
Det snöar ännu...de har kommit över en halv meter nu! så det e bara å va inne! =0) Skotta få jag inte göra heller...pga gallan! men men!! sambon få träna desstå mera =0)

Annars sitter jag å funderar på att städa lite ...lilleman sover så jag tror jag ska göra d!

Jajust ja! Vi har ju gevalia kaffe....det e det dom känner ....våra oinbjudna gäster...MYRORNA... de har hittat in igen...å myrdosor e utställda! så jädra vidrigt!! hatar småkryp! ormar å andra äckliga djur ! =0(

Nä nu ska jag sätta fart! ( det enda som e bra är att jag hinner åka skidor jag med sedan jag opererat mig) =0)

Ha en fin snötorsdag!!! Kram!!


Ac/Dc =0)

Jippie!!
Det blir av igen!! vi far till stockholm å ser dom med samma gäng som förra året! =0) Trodde inte det skulle bli nån konsert i år å inte att dom just skulle komma tillbax i år igen!

Imorrn e det klass2 varning här! kanske lika bra att vara inne...man skulle inte gå ut om man inte måste sa dom...jaja!! vi får se imorrn vad det e för väder!! =0)
Hoppas på att kunna gå en sväng imorrn med!! det e trevligt med luft tycker jag!! sammt att lillen sover bra i vagnen när man e ute å drar den!!

Annars så har vi ju köpt biljetter idag! dubbelköpte med! så vi har 4 st tillsalu! =0)

Annars har det inte hänt så mycket här!

Nu ska jag hoppa i dushen! ikväll blir det Mästarnas mästare på 1an!

Kramen bloggisar!!


Helgen! =0)



Japp så var det söndag igen då! jisses vad fort det går!!
I fredags så var jag å en kompis hemma hörande i Örebro men är här åp hälsar på sina föräldrar ute å gick! mycket trevligt sällskap!! Alltid trevligt när hon e hemma på besök!
Till veckan kommer hon å hälsar på någon dag med!! =0)
Annars så hände det inte mycket i fredags...inte när jag tänker efter iaf!! =0) det blev Lets dance å travgalan på tv iaf! sedan blev det natta! =0)
Igår var jag ute med mamms å papps å handlade....kollade på kläder ( mest till lilleman...) men jag har så mycket å får mycket så jag väntar tills det kommer mera vår sommar innan jag köper någe mera tror jag nu iaf! såg en fin " skin" jacka åt honom på kappahl men den va brun....jag e ute efter en svart! =0)  Annars handlade jag på apoteket! Huvudvärkstabletter å berocca åsså nappar å nappbands hållare till lillen så inte nappen åker på golvet hela tiden! =0)
Sedan köpte jag en Volumaster åt mig själv!! den funkar faktiskt!! provade den när syrran va hema ( hon hade sin med sig!) å imorse provade jag min! det e lite krångligt till en början men man vänjer sig! =0)
Annars blev det mat handling med!
Gårdagskvällen spenderades hos grannarna Åsså fick jag känning å fick ta ytterligare en tablett... det blev även robinsson!

Idag har jag hunnit med en prommis med lilleman å örebrotjejen! =0) å hunden! Nu ska jag sätta fart i köket! mamma å pappa ska hit på middag! jag äter rester för jag vägrar äta Gös som min sambo fiskat ! =0) är mkt kräsen så därför vill vi ha hit mera folk så den går åt! =0)

Nä ha nu en trevlig kväll allla!! ikväll ser jag slottet! som jag spelade in igår!!
KrAm!!!



Baka baka baaa aaaa ka!!! =0)

Jo visst se ni!
Fast bild bevis kommer imorrn förhoppningsvis när jag vet vart sladden är....tror sambon stulit med sig den på övervåningen!!
Har bakat bullar...vad lång tid det tar...speciellt när man bakar på en halvliter åt gången...
Det blev vaniljsnurror ¨å äppelbullar!!
Riktigt gott vart det oxzå!

Åsså till högvinsten idag!!!

Har fått op tid för gallan!! den 4 feb om det e någon som vill veta!!
Å slippa mitt gallprat!! =0)

Nä nu ska jag kolla vad lilla drutten gör....det lät ifrån sovrummet!! men jag tror han sover sött!!! för det blev tyst!!

Ha en fiin fiin torsdag!!! Kraaaaaaaam!!!!

Äppelmos bulle

 Vaniljsnurra

Ny bok....


Undra om denna är bra!.....
Hoppas!!! jag gillar ju hennes böcker!!

Godmorgon tisdag!!

Mitt humör är bra!! =0) solen skiner!! man får lite vårkänslor!! Jippie!! å det e bara -5 grader ute!! Wiiihaaaaa!!!!

I torsdags så for min käre sambo på möte med jobbet å blev borta tills fredag....Men då kom syrran hem å sovöver här!! det e jag tacksam för!!
Mitt själv förtroende e i bott bara för gallans skull!! har inte hört någe mera ang operation....ska ringa imorrn om jag inte hört någe tänkte jag!! då var det över 2 veckor sedan jag ringde å undrade!!
Jag törs ju inte göra något...å det e jäkligt jobbigt...det enda som gnager i huvudet e ju denna jädra galla!! =0)
Men iaf så sovde syrran över!! Hon hade med sig pressenter!! wiiiii!!!
ag fick ett jättecoolt halsband i form av en cupcake!! =0) rosa e den med!! bild kommer sedan!! =0) åsså fick jag dush crem i form av bodyshops passionsfrukt!!! =0) mycket glad e jag!!!

Annars så har jag ju spenderat helgen med familjen!! mycket trevligt var det iaf!!!

Lilleman har börjat att dra i mitt hår....AJJJJ .... så nu e det bara att ha i hästsvans!! enbart när jag e ute å går med vagnen så e det utsläppt!! =0) man vill ju inte bli flintis !! hahaha!!

Igår så var det sprut dax för lillen!! =0( buhuhuhu!!! jag gillar ju inte sprutor!!! han va så söt å skrattade å när själva sticket kom så reagerade han inte men när de började spruta in vaccinet så blev det krokoliltårar!(nästan på mig med!!)

Annars rullar ju vardagen på!! igår kollade jag idrottsgalan på tvn !! Kul at Helena Jonsson fick pris!!! hon förtjänar vart enda pris hon fick!!!
Ikväll tänkte jag kolla p mästarnasmästare på 1an!! =0) de ycker jag e kul!!

Har bokat in (fast ej hört någe om stugan ännu...) en vecka i fjälls!! storlien i vår!!! Hoppas få mycket sool!!! det brukar va så härligt i fjälls på våren!! sedan har vi ju Gotlands vistelsen i sommar med!!!

Vad trevligt allt är förtillfället!! hihihi!!

Nu e det slut svammlat....konstigt inlägg...jaja!! kram på er där ute !! vem ni än är....hahaha!!!
    där kom bilden med!! hur söt som hellst!!

Minus minus minus...

När??
När?? ska vi få det lite varmare?? =0)
Nu e jag less!! på denna kyla!! minus 20 idag....bättre änn 30...men det e inte kul ilängden!!
Tur att man kan sitta inne å kolla på tv!! det e ju skidåkning idag!!
Sambon jobbar så jag sitter å klurar på något att göra!!
Skulle baka! sambon hade åkt till byns lilla affär ( det finns 2 =0) ) å igår när jag skulle baka så var jästen redan utgådd....sur blir man!

Jaja...var det någon som såg stjärnorna på slottet?? Haha vilket gäng de har sammlat ihop!! roligt tycker jag att det är!!
Vi kollar även på robinsson...det e oxzå spännande nu!!

Nä detta blev ett litet inlägg...men bättre d änn inget!! =0)

Camilla: Robbies skiva är bra!! du kanske kan lyssna på den på spotify innan du köper den?? den e inte som hans andra tycker jag!!

Kram å fin söndag alla bloggisar!!!

Kär i ett wåffeljärn....

Satt å kollade runt i bloggar å sedan spanade jag in i Kitchenaid's tillbehörs avdelning på bagare & kocken.... herregud vad mycket jag skulle vilja ha på den sidan!
Såg en glassmarskin som jag skulle vilja ha!! Vill försöka göra så mycket som möligt själv istället för att köpa färdig produkter...speciellt nu när jag e hemma å fått barn!!
Såg även ett wåffeljärn!! som tillverkar sådanna tjocka frasiga häeliga wåfflor!! =0) Mums!! ge mig ett sådannt! TACK!!!!

Annars så e det lite varmare här idag!! bara sis sådär..-17 nu!

Igår var vi till vetrinären med hunden som fått ett excem... vid munnen lämpligt nog....så nu vill han inte äta heller...jippie!! det e så synd om honom!! ='0(.... men det blir förhoppningsvis bättre....fick recept på salva som vi ska smörja på 2ggr dag i en vecka...sammt fick jag köpa ett shampo som man ska löddra in där vid munnen...å en fuktspray... plus att jag köpte torrfoder...där slutade kalaset på 1600kr.... ja vad gör man inte då??? jag skulle göra allt för min lilla hund!!! =0)

Nu har jag gjort trav till sambons jobb...så vi får hoppas att de vinner pengar!!! å lilleman sover sött!! jag har hunnit äta frukost å kollat lite på tv!! även fast det inte var någe! =0)

Hoppas ni får en fin lördag på er!! käre vänner!!! Kram på er!!!

Jodå...

Väder kan man inte göra mycket åt men visst är detta trist...-30 ute...blä!!
Idag har jag plockat bort lite jul i tvrummet!! det är bara julstjärnorna kvar i fönstret! Började känna av min galla så jag fick ta tablett!! har inte vågat mig ut i brevlådan idag så få se om jag har fått en kallelse upp till sjukhuset!!

Jag såg Twilight igår, å det var faktiskt rätt ok!! den var bra!! =0) Vi ska se "2"an idag!

Annars så händer det inget!! ville bara ge er en uppdatering om min välllllllllllllllllllldigt händelselösa dag! =0)

Vad gör ni i kylan tro?? kram å trevlig torsdag...för det är väl det idag...man vet ju inte vilken dag det är...men till veckan e det vardagen grå!! =0)


-100 grader....

Jo visst känns det som det!! Det var iaf -27 imorse...å förväntas att bli kallare inatt...

Det finns inte mycket att göra när det är såhär kallt...man kan inte gå nån prommis med barnvagnen så det e ganska kört att vara ute på dagarna....å vem vill gå ut på kvällen...Hallå...inte jag!! men jag måste få gå ut en sväng med hunden iaf!! men han e inte sugen att gå ut han heller!! =0)

Kanske jag börjar stöka undan julen imorrn eller så väntar jag tills helgen... det e ju mysigt med julen med!! men brukar kännas frächare när man fått ut allt!!

Nu ska vi se twilight filmen....har inte sett den ännu...så jag undrar hur den är...

Trevlig helg på er!! mitt i veckan =0) Kram!!


År 2010!

Ja så är det ett nytt år!
Undra vad det har att erbjuda...vissa grejjer vet jag redan å några till vet om mina planer...=0)
Annars har detta år börjat sådär...fast det bara gått 2 dagar av detta!

Nyårsafton hade vi ju bjudit in mamma å pappa att fira in det nya året med oss!!
Det började redan efter skidturen att jag började att må halv dåligt...em å tog en tablett...vart kanske lite bättre men lagom till maten började de om igen...höll ut under middagen som blev helt lyckad enligt mamma å pappa å sambon...jag åt lax!
Sambon får 5 plus i att göra oxfile planka!!
Efter maten var det dags för tablett nr 2... kollade lite på tv med resterande å såg iaf grevinnan å betjänten...sedan gick jag å la mig, sambon fick va värd å springa fram å tillbax å bjuda på lite godsaker , kolla mig, å lilleman.
när klockan slog 00:00 låg jag fortfarande i sängen å mådde hemskt! Sambon ringde akuten...fick ta tablett numero 3...sedan slocknade jag till halv 2.... jävla galla säger jag bara...men jag e expert på att stressa mig med.... nä detta år ska jag försöka att slappna av!

Gårdagen blev som den blev... en prommis ner med barnvagnen till mamma å pappa på middag å sambon var å fiskade... sedan såg vi Couples retreat...den var ganska kul!!

Ikväll blir det kanske en film till eller så ser jag stjärnorna på slottet!! spelar in robinsson!! =0)

Nu ska jag sätta på lite kaffe!! får fika främmade strax!

Hoppas erat år har börjat bra!! Kramar!! från mig till er!

RSS 2.0