Bland björnar å brända kameror så har vi nått hem!

Nu har vi nått hemmets lugna vrå =0) efter våran resa med grannaren ner till dalarna & mora!
Härligt väder å inget att klaga på eller ....ja jag kommer till det med =0)

Måndag morgon kl 8:30 for vi från hemmets lungna vrå neröver mot dalarna å Mora! Vi hade ju inte direkt brottom utan tog det relativt lungt ner eftersom vi inte skulle få stugan förrns kl 15:00.
Vi for till Grönklitt's djurpark å såg både björnar, tigrar, å isbjörnar! snacka om stora djur!!!!
Efter vi gått runt å kollat på djuren så for vi mot mora å stugan!
Stugan var jättefin å mysig! men herregud vad mygg de var där! Hjälp säger jag bara!!!! Det blev en lungn kväll med!! Men sambon å grannparet tog en semesterdrink iaf! =0)

Tisdag: Vaknade kring 8:30 å klev upp å tog en duch å åt frukost.
Sedan bar det av till Tomteland! där vi kom fram kring sisådär kl kvart över tio å gick där tills hon var närmare tre!! snacka om ett paradis för barnen...jag tyckte det var ganska kul jag med för jag var ju där som barn jag med!! Det var ju vissa saker man kom ihåg å så!! Mycket mysigt å detta rekomenderas!!
Sedan for vi till Nusnäs å handlade dalahäst! =0)
Sedan väl hemma i stugan så relaxade vi ett tag innan vi gick ut å käkade å strosade inne i mora! Vi åt på en liten kina resturang! mycket god å mör biff hade dom! jag tog det säkra före det osäkra å gick loss på biff med bambuskott å purjo =0)
Sedan gick vi igenom moras lilla centrum å kollade! vi var väl inte hemma förrän kl 19:30!
Det var då det började.......
Trötta barn som blev irriterade på varandra.... lillasyrran kastade vatten på stora syrran som blev sur! å gedde igen ( vi snackar 8-4 år...grannparets barn!)  sedan måste den större tjejen vredit på spisplattan vars grannens kamera låg i kamera väskan ...en ny digitalkamera värd sisådär 5000-
Jag å sambon satt å kollade tv å såg inte köket för tillfället å tjejerna bråkade i köket...mamma å pappa deras var utanför i solen!
Sedan hör jag ett vrål! grannfugan kom in i stugan å la en svordomsramsa a v dess like.... Väskan med kameran på plattan hade börjat smälta....Jippi kaj ej... Det rök å luktade plast utav bara h-vete!  Hade ju bara tur att det inte började brinna....brandlarmet tjöt!
Vi fick ej gå in i stugan för att det e ganska giftigt med plaströken.... så där var jag ¨å  sambon + familen.... bland myggen!! vilket kaos.... Granngubben fick hämta stugägaren som var hur lungn som hellst å tog allt med ro.....
Jag var på myggen....
Sambon vägrade låta mig eftersom jag är gravid sova i stugan pga plast lukten... grannarna betalade ett hotell rum åt oss... eftersom de inte heller ville att jag skulle sova där! Å där var vi nu kl 23:00.... Godnatt!

Onsdag: Vaknade på hotellet som låg tvärs över gatan till stugan som tur var...ej långt å gå! hem till den rökskadade stugan som de hade fått vädra ut samt fajtas med en miljard mygg i under natten! Set verkade ha gått bra ändå! men kameran såg för hemsk ut å låg ute på brokvisten!
De bestämmde sig för att åka till leksand å vi åkte mot rättvik å till finnbacka dit pappas mormor å morfar bodde samt pappa tills han var 7år å började skolan....farmor fick barn tätt å pappa fick bo där uppe med dom ist! =0)
Det är jättemysigt å gulligt där uppe!! även jag hann med att träffa pappas mormor jag var 8år när hon gick bort! så jag har varit där på sommrarna jag med!!! =0)
Sedan efter vi stannat där å fotat så for vi till Bingsjö samt kyrkan där de ligger begravda!
Sedan for vi vidare mot rättvik å leksand ! vi kan säga att vi for å turistade som värst denna dag! Vi for till tällberg med! å såg ett mycket mysigt hotell!! samt jättegulliga vägar att åka på...svensk sommar när den är som bäst!
Sedan for vi mot rättvik igen då var nog klockan 16:00 där stannade vi å kollade på classic car week där det var cruising! det var JÄTTEMYCKET folk där! å vi hade jättekul jag å sambon som blev kvar där tills hon var halv 7 tror jag!
Sedan styrde vi oss mot mora igen där vi 2 mil innan höll på att köra på en björn som hade bestämt sig för att springa rätt ut i vägen så att sambon fick väjja!
Hemma i stugan var alla trötta efter dagen som varit så det hände inte så mycket mera denn dagen!

Torsdag: dagen idag! vaknade tidigt å hoppade in i dushen först av alla!! sedan var det bara att packa ihop å städa ut sig! sedan for vi in till mora å fotade målgången i vasaloppet å gick på vasaloppsmuseum! =0) det var riktigt kul!
Se alla gammla skidor å dressar från åkare å så! det kan jag rekomendera!!
Sedan gick vi på stan å tog en fika! en mora bulle å en latte blev det för oss innan vi styrde kosan norrut igen!
Var hemma halv 7!
Så nu sitter vi här å pustar ut å tvättar kläder!
Å har hämtat hunden ...samt granngubben är här nu...han verkar inte få nog av oss han!=0)

Bilder kommer imorrn!!! KRAMAR!!!!!


Lars Kepler!

Jomen visst!!
Jaghar neställt boken av Lars Kepler! efter ha sett nyhetsmorgon i tv4 så blev jag nyfiken på boken sammt vem som ligger bakom namnet!! eftersom det e en psedonym(om det stavas å heter så nu då =0) )
Tycker att den verkar spännande å bra så jag klickade hem den från adlíbris ikväll!!!

Annars har det inte hänt så mycket dessa dagar...igår var sambon på nattfiske...for kl 16:00 å kom hem strax före 06:00 imorrse!! jaja det e tur att han har ett intresse med! annars hade han nog suttit som från början då vi träffades alldeles förmycket vid datan! men nu har han både mc'n å fisket =0)
Medans jag inte orkar bry mig allt för mycket nu! jag e helt inne imina tankar ang...förlossning mm... bevis...å hur det kommer att bli att vara hemma !!
Tror jag kommer att bjuda ihjäl någon på fika...eftersom jag bakar allt för mycket redan nu! =0)
Jag har ju våran hund med...pälden borstar jag igenom varje dag nu! å han blir så vacker =0) sed<n surrar jag med honom så han undrar nog vad det tagit åt matte =09 men det har jag alltid gjort...så vi kommer att ha en härlig tid frammför oss tror jag! vi kommer att få gå på mycket prommisar mer än vanligt tror jag ! =0)
Bakade ju citron muffins igår med! kom jag på 24st blev dom till antalet! =0)

Idag har jag klevit upp i någotsånär bra tid...tror klockan var 09:00 å åt lite frukost...Kellogs cornflakes å jordgubbssylt! Mums! sedan gick jag å hunden ner till mamma å pappa å syrran ! Sedan satt jag där å åt smulpaj som mamma hade gjort igår =0) sedan efter det så gick jag hunden å syrran på en prommenix å träffade en som skaffat en lågbent russell å surrade med henne ett bra tag!
Sedan kom jag hem å började styra upp packning som vi ska ha med! på vår lilla tur!

Nu ikväll har jag kollat slut på sesong 2 av Brothers & sisters! så nu längtar jag tills sesong 3 kommer ! ska köpa den! den var himmla bra!! det e inte många serier man kan säga det om!! inte som visas nu iaf! =0)

Nu ska jag gå å joina min sambo i soffan! som kommit hem från sin mctur!!

Vi höres alla bloggläsare! å trevlig söndagskväll på er !!!! KrAm!! =0)


En liten blomma från trädgården! =0)

Summa sumarium....

Gårdagen var vi ju som sagt på trav! det var ju trevligt! men inte vann man någe heller...den turen finns ju inte hos oss inte att vinna pengar...grannen däremot satsade på fel lopp å vann .... inte mycket men ändå! =0)
Fin gård å fina hästar!!! fick vi se å klappa på iaf...!!!
Bussresan hem hade några av gatans så kallade oldies....(GUBBAR!) fått i sig för mycket sprit i kroppen så att ena rammlade i busstrappan å höll aldrig på att komma upp igen... tex.!

Idag har regnet öst ner här i ångermanland! vi låg å drog oss tills halv 11 idag! inte ens hunden ville kliva upp i detta rusk väder =0)
Sedan bakade jag en persiko/nektarin paj som jag bjöd in mamma pappa å syrran på sammt grannarna! så den e näääästan slut ! en liiiten bit kvar!!
Sedan så har dagen segat sig igenom här! man har liksom inte idas gjort någe alls! en riktigt tråk dag!
Middagen blev en kebabrulle.... inte ens det var någon höjdare....
Sedan jag blev gravid har jag inte ätit hamburgare om det inte varit vegisar...pizza har jag inte heller ätit! det enda som jag har blevit smått beroende av är Loka vatten av alla dess smaker! =0) Gott!! skulle nästan villja blitt sponsrad av dom =0)

Ieftermiddag när vi var på ortens ok mack...det finns inte mycket i hålan som vi bor i kan jag lova... en ica 1 konsum å en ok mack samt en pizzeria... iaf så på Ok när vi hyrde film så kom självaste Sven Wolter in där!!! hahaha!!! skit kul tyckte jag! jag kollade sambon å han nickade....tur att man förstår varann!! 
Det händer inte mycket här å definitivt kryllar det inte av kändisar...bara dom lokala fyllisarna liksom! =0)

Nä nu ska jag ta å dricka upp min lilla pepsi burk å göra mig redo för natten!!!
Ha det bra alla !! Kram!! å som Roland i Rolandz säger: Efter regn kommer solsken =0)

Nästa avgång...trav!

Ja! det e visst så! vi anmälde oss med våran gata att åka på trav ! =0) vi ska hem till en av sveriges fråmmsta travkuskar på besök å sedan blir det mat å dryck mm å spel såklart!! =0)
Det är till Bergsåker bussen tar oss å sedan hem till Robert bergh! det ska bli kul!

Så nu få vi se hur resten av dagen blir!!

Väder status....grått med insag av regn! ojoj så ovanligt!! =0(
Kameran ska med!! min lilla rosa så jag hoppas att bilderna ska bli bra ändå!!

Hoppas ni andra har en fiiin torsdag!! å herregud vad fint det blev när jag städade igår =0)



Robert Bergh med en häst =0)

Städa var det ja....

Hallå!!

Ja idag har man varit ute å rännt runt lite igen.... låg å drog mej i morse faktiskt!! men väl uppe så gjorde jag frukost å sedan så for vi å handlade mat samt hämtade min sambos Iphone......( som han har fått lämmna in 2ggr å fått ny 2gg =0) ....) men nu har han den igen å den funkar ännu iaf!!!
Sedan så bjöd vi hit mamma å pappa på en enklare middag i form av sallad!!! en skinksallad! det var riktigt gott!!!
Har inte bakat något ännu! få ta å göra det någon dag!!! =0)

Sambon har farit iväg å prova fiske lyckan i kväll igen! så jag tänkte att jag skulle ta i tag med städningen! lika bra de innan helgen!

Hoppas att alla har haft en härlig dag i solen!!! häår har den visat sig idag iaf...det var 10grader varmt mitt på dagen idag! =0) hallå!!!

Kram!!!


Min kära lilla hund =0) vad vore livet utan dig? matte älskar dig så!!!!!

Tisdagens hitta på!

Regnet å dimman vill liksom inte ge med sig.... den hänger i luften å det e såååå tråkigt!!

Som tur var så for jag med min mamma å pappa på en nöjestripp idag på dagen till stan där vi gick å kollade på möbler å sedan var vi in på affärer men det ända jag köpte var lite käk =0)


Sedan var vi in på ett konditori å fikade...idag hade de ingen smörgåstårtebit att köpa!! men väl en baguette med ishavsröra å räkor =0) me like!!!  en sådan blev det för mig samt en latte å ett gräddfyllt vinerbröd =0) Mums!!

Papps tog samma fast ingen baguette å mamma en potatisbakelse! =0)


Så nu har jag köpt så att jag kan göra en baguette med ishavsröra å räkor =0)  lite skagenröra kom med i korgen oxzå! åsså mina wienerlincer....godis alltså!!


Annars så följde jag me sambon när han var å köpte ett spö.... han for iväg nyligt å skulle kolla om han ficknån lax! hoppas kan man ju göra eftersom de fått mycket lax igår eftersom de släpper på mera vatten när det regnar! vi håller tummarna!!! =0)


Annars så har vi inte gjort så mycket här! jo jag var in till grannen på paj! =)


Nu ska jag läsa lite tror jag!! blir inge midsomer för mig....är lite rädd för de programmet!! Haahaha!!!




Solen vart e du!?? du e efterlängtad!!! =0) Kramen!



Undra vad man ska hitta på idag då?

Funderar på attåka in till stan å kolla lite...de har en "Yra" vecka där men jag vet inte!
Eller så ska jag baka....vet inte d heller...man vet inte vad man har lust att göra ! det e grått men det regnar inte idag iaf!!
Ska iaf gå ut med hunden å hänga tvätt!!! har faktiskt hunnit med att tvätta en marskin till morgonen! det e lite ovanligt!!

Hoppas att ni har det bra! å att solen lyser på er!!! här e den bakom målnen!!

Ha en härlig tisdag!!! KRAM!!!



Detta kanske piggar upp ! =0)

Näe fy!

Nu får det vara slut på detta eländes väder...man blir trött...depprimerad...arg...sur...å ja allt annat med!!
Inget blir lixsom kul hur man än gör känns det som!
Håller tummarna på att det ska bli bättre väder nästa vecka när vi ska till dalarna å mora...men det skuille inte förvåna mig om det blir samma dynga då med!!!

Idag har vi varit till vetrinären å kollat tablett dosen som vår hund har! hoppas den e bra så slipper vi fara dit  någe mera i år utan kunde vänta tills om ett år!! vilket skulle kännas bra !
Annars har detta varit en regnig dag! vi har inte gjort någe alls!!

Hoppas att det blir bättre!! =0) hoppas kan man ju alltid göra! iaf....

Nu ska jag ta å hoppa i dushen å sedzan tror jag att jag ska kolla lite tv eller gå över till grannen! ja ågot av detta iaf!!
Ett kort inlägg på en tråkig dag! =0)



Lägger in en bild sedan våra Robboe Williams konsert på ullevi 2006!! =0
)

Nektariner!

Det finns nog inge godare än just nektariner när de är mogna!! mums!!
Idag har jag varit ute på vingel med mamma å pappa!! eftersom sambon ändå jobbar å rabatten kunde vänta så var vi ute på en biltur som slutade i pappas jobbarkompis sommarstuga där vi blev bjudna på blåbärspaj! =0) vad säger man!!! mums!!!
En jätte mysig liten stuga vid vattnet!!

Så nu ikvällhar jag rensat rabatten på framsidan å även gången till huset!! medans grannen var å surrade hur deras helg hade varit!!! den verkade ha varit bra =0)

på torsdag ska vi på trav! hela gatan eller området vi bor på hade blevit bjudna "först till kvarn " var det! så vi å våra grannar kom med! det ska bli trevligt!!! har bara varit på banan 2ggr sedan jag slutade att jobba i stallet!!! så det ska bli jättekul!

Å imorrn ska vi på återkoll till vetrinären med hunden!! å kolla så att dosen ska vara ok!!

Annars e det en semestervecka som vi inte har något särskilt planerat förutom sambon som kanske ska åka å fiska lax med några kompisar! tror det var på lördag d!!

En slappar vecka!!! HÄRLIGT!!! =0) + att jag ska baka till semestern med grannarna!! =0)

KRAM!!!



Här e den!! visst e den fin! =0)

Lite knäppt!!



Hur gör ni för att kunna förstora "alltså klicka för att kunna förstora bilden?" är ej haj på Picasa! är ju nybörjare på detta!! =0)
Idag vaknade man på sin första semester dag med världens skallebank! har höllt i sig hela dagen!!
Har inte gjort så mycket idag!! var å handlade lite på affären å sedan så har jag spenderat dagen hos mina föräldrar i ett härligt sommar väder!! ätit Delicato bollar samt lite godis! men jag har mått sisådär för huvudvärken!! =0(
Hoppas att jag vaknar utan imorrgon!!
Här e ett nytt collage alla barn tema! med en bild på bäbisen med från ultraljudet! =0)
Nu ikväll har vi sett Jim Carreys Yes man! den var ganska rolig tyckte jag!! men nu tror jag att jag ska gå å sova!!!
Känner mej lite mör i kropp å knopp!! =0)

Ha en trevlig söndag alla!!! Kram!!!

Trixat!


Hejhopp!! hoppas att detta blir ok nu! är ny innom detta att göra collage...hihihi Hoppas att det blir något så när....
Här ser ni lite bäbis kläder samt min jacka som jag handlade, mina shopaholic böcker!! å min käre kitchenaid!!!

Annars har det inte hänt s åmycket grejjer här idag förutom att jag jobbade till 4 idag !! å att jag har 1dag kvar till semester!!! lovely!!! mycket Lovely!! det ska bli skönt!!

Är det någon som e haj på att göra om i bloggen så säg till!!! jag vill ha hjälp att pimpa den ! =0) ändra bakgrund å så!!

Fikade idag med =0).....en brownie bit!! men dom är inte stora!! så de kan jag äta med gott samvete! =0) ni måste prova att baka den ni med!! men först måste ni ha receptet! å jag lovar att det kommer någon dag!! har det inte i närheten av datan...utan i teleonen!! så ni få hållas ett tag!

Hoppas att ni har det bra!!! Kram!!!

Bäbisen =0)

Har börjat handla å fått lite barnkläder nu!! det e så himmla kul att handla småkläder!!! =0)
Hittade finfina Barbapappa (familjen) kläder på Åhlens! där fick jag lite av syrran med =0) måste ta å fota alla kläder jag har fått nu tror jag!!!
Fick kläder av mamma/pappa igår med det e sååå kul! =0)

Fick även en bok av syster! en shopoholic i väntans tider tror jag det var!! =0) så jag håller på med En shopoholic får en syster nu! har alla dom i serien nu! =0)

Annars har jag haft en låååååång dag på jobbet! men snart e det semester!!! HÄRLIGT!!!

Hittade ett annat brownies recept igår med så då blev det fest här!! gud så gott det var med!! Mums!!!

Nu ska jag ta å filura lite innan jag ska sova!!! bilder kommer ! lovar!!

KRAM!!!

Shopping igår!

Ja lite shopping blev det allt igår! köpte en jättefin jacka å en stooooor bricka!! som e bra att ha när man ska sitta ute på altanen på kvällarna!! =0)
Bilder får jag ta tag i sedan! har inte mått riktigt 100 i dessa dagar men jag hoppas att det blir bättre!

Idag tänker jag prova att baka Brownies! Fick en plåt av syster igår en liten brownie plåt så nu gäller det att hitta ett bra recept bara....vilket jag kanske har gjort!! =0)

Fick jättefina barnkläder i fredags med av syster som hade handlat gröna kläder denna gång!! =0) det e svårt att handla när man inte vet vad som finns i magen så att säga! men vi har nog uteslutit blått & rosa så länge!!

Här kommer receptet på Brownisen:

250g smör
5dl socker
4st ägg
1 3/4 dl kakao/oboy blandning
2,5dl mjöl
1/2tsk bakpulver
1/4tsk salt

Ev: nötter om man vill.... 20x40plåt 25-30min i ugnen på 175grader!

Nu ska jag ta att hänga ut tvätt å äta frukost/lunch vilket jag inte gjort ännu =0)

Ha en fin söndag!!!!

Vilka läser?

Ibland undrar man varför man bloggar =0) mest för att det e roligt att skriva av sig tycker jag! samt kul att följa andras bloggar!!
Jag är superdålig på att lämmna kommentarar hos andra men vissa har man ju nästan blevit bästa kompis med känns det som....Undra om det finns flera där ute som är som mig??

Idag har det regnat lite men det e uppehåll  fär tillfället!! jag vill ha varmare väder...dum som man var ville man ha regn när det var som varmast...men är det inte så? att man önskar tvärt om hela tiden!

Jobbat idag har man gjort med! haft kvällspasset... jobbade från kl 11 idag till 19 men det går ju bra!! idag har jag gjort 4bitars smörgåstårtor med att sälja ! det e roligt när man få stå å påta grejjer att sälja sedan! samt sallader tycker jag e jättekul att göra!!

Fick i från försäkringskassan att jag skulle lämmna in hur mycket pengar man tjänat på ett år med...för hela denna föräldra penningas bitens del!! mycket papper är det som man ska hålla reda på!! Jag som e såååååå duktig på d!! samt facket ska ju ändra månads avgiften med... där blev det ytterligare papper..... jaja det e bara att gilla läget med pappersbiten!!

Nu ska jag ta å ha lite hårvård utav hunden å ssedan tänkte jag hoppa i dushen!! samt kolla lite tv innan man gör kväll för idag!!

Hoppas att VÄRMEN kommer imorrn då=0) // Tjing tjing!!


( en gammal bild på mig å min häst Apache....)

Vagnen är beställd!

Japp!! så har denna underbart tråkiga tisdag snart gått till ända...mer höst ute nu än vad det var i höstas tror jag! =0)

Idag har det beställts hem en barnvagn som ska kiomma hem i oktober med återlämmnings garanti om något skulle gå fel!
Har även varit på fik med sambon å ätit smörgåstårta å delat en cola samt en kaffe latte å en bisqvi!! det ska va gott å leva =0)

Annars har det inte hänt så mycket här idag!! känner mig sliten å trött!!! ska återhämta mig i soffan å kolla på lite brothers and sisters har jag tänkt! å sedan blir det allsång på skansen!

+12 grader har det varit här idag!...vart tog sommaren vägen...kommer detta bli del av min semester så vill jag inte ha någon....blä!!!

Hoppas ni får en trevlig kväll å en FIIIIIIIN onsdag!!! //KrAm!=0)

Bilden tagen utav sambon! =0)


Måndag status här!

Jag tar tillbax allt jag har sagt om vädret förra veckan! jag vill inte ha detta väder vi har nu!
I lördags när vi for till syster ...ju närmare vi kom umeå ...desstå kallare blev d!!! det var +9 grader när vi kom dit å kring +12 när vi var på stan å shoppade! =0)
Det var ju inte så man gillade läget precis....man ville ha en jacka å nästan en mössa! =0)

Vi kollade in barnvagnar på barnens hus å vi bestämde oss för en sådan vi lade ut på bloggen förra veckan! ;0)
Den va både smidig å lätt!!

Blev att jag handlade lite neutrala bodys till bäbisen med!! min sambo har oxzå handlat ....en Ac/Dc body! =0) han beställde den från hemsidan deras!!! han var först!!! hihihi!!
Åsså fick jag 3st bodys av syrran å en fleece dress av mamma å pappa!!
Sedan handlade jag  handdukar å en hårinpackning på kicks som fick bäst i test i en tidning! =0) samt en chock rosa badrumsmatta!! Å en tunika på indiska!!
Ska fota någon dag!!

Igår bakade jag med min kitchen aid igen =0) en pecan nötspaj blev det som ajg bjöd in mamma å pappa på å sedan på kvällen så kom grannen in på fika!!
Annars så var vi bort bjuden på middan igår! till kompisar vi inte träffat på ett tag! det var trevligt!!!

Idag har jag jobbat å varit till barnmorskan å mätt magen å allt verkar ju vara som det ska!! tror den gillar att blogga för den sparkar nu! =0) Snart titttar den ut känns det som...men inte förräns i oktober!!

Imorrn har jag ledig dag å då e det ju Allsång på skansen...det måsten man ju kolla på!!!

Hoppas vädret vänder!!! //KRAMAR!






Trevlig helg!!

Äntligen kom det lite regn!! det blev en helt annan luft ute!! härligt!!
Men det e fortfarande välldigt kvavt!! jag gillar inte d....speciellt inomhus!! URK!! med stort U!!

Idag har jag jobbat! sambon fixade varma mackor som blev middagen idag! sedan drack jag lite kaffe å åt lite godis! sedan så somnade vi ....... vaknade halv 8 å insåg att tvättmarskinen var klar! =0)
Sedan har sambon gått kvälls prommisen med hunden medans jag hängde tvätt!!
Å där e vi nu! ska hoppa in i dushen å sedan glo lite på tv innan vi slår igen butiken för ikväll!!

Ha en trevlig helg!!

Som avslutning för idag! sätter jag in en bild min sambo knäppte igår!!! / KRAM!


Varmt!!


















Bilder!! har inte ork att blogga!! i värmen...... Blommor från gården å en bild på mej....=0)....Fågeln e tagen vid ett annat tillfälle!!
Idag har det varit över 30grader varm!!! Hjälp!!´
Efter jag slutat kom mamma å pappa hit å grilla! Det var gott!! rena utlandskänslan....men gisses så trött jag var...har tappat orken i värmen!!! Men som sagt sommaren är kort!!! MEN NU ÄR DEN HÄR....SÅ TA FÖR DIG...SOLEN SKINER IDAG.....Hösten kommer snart......
Lejde bort min kväll imorrn...skulle jobbat från 8-19....men jag e så slut så nu lejde jag bort några timmar... få ta igen det en annan gång!

Nu ska jag slappa lite innan det e dax å sova!!!//KRAM


RSS 2.0