Migrän var det här...

Urcha !
Idag har man haft jätte ont i huvve!! hela dagen ....började med att ögona var svällda i morse när man vaknade...sedan blev det värre....har legat på lat sidan idag...blä! Låg till klockan var 11 =0)

Annars igår var vi å shoppade det sista???? kanske ill bäbisen...det blev lite nappar(om nu denne vill ha en napp) sedan en vällingflaska, sedan en babysitter sammt en blöjhink! Doftfri en som kapslar in en å en blöja =0) sedan handlade jag faktiskt en kjol på indiska åt mig själv =0)
Sedan blev det en fika på Waynes...en toast med pesto mozarella å tomat!! SKIIIIT god !! lova att prova den när ni väl ska fika där =0)

Idag kom min jacka som jag beställdei måndagsmed!!
Här kommer lite bilder...håll till godo...å varning för mobilkameran gjorde så att det ser lite skummt ut =0)

 Babysittern...samma färger som vagnen å samma märke!!=0)

 Kjolen är svart men ser grå ut! lite i spets hållet =0)

 Jackan!! färgen ser även här lite skumm ut =0) Sorry!!

min friis väska!

Nu ska jag ta en glass tror jag =0) ha en fin kväll bloggisar!!

 

 


Fick beställa jackan...

Förstoring av Didriksons Expedition parka, plommon

Så här ser jackan ut som jag fick lov att beställa!! Visst e den fin!!!!!!
mailade tåm Didriksons å de berättade att ingen affär häromkring hade tagit hem färgen så jag blir kanske ensam om att ha denna färg här uppe då =0)
Sidan jag klickade hem den på heter:http://www.joolin.se
Å jackan kostade 1895- å ingen frakt =0)

Nu regnar de ute å  blev höst på en gång!! det blev mörkt så vi fick tända fönsterlamporna tåm!
Nu ska jag kolla Hem till gården å  äta en glass! =0)

Trevlig måndag alla bloggisar!!! Kramar från mig!!


Gott & blandat var det här!

Här kommer lite bilder från gårdagens middag! Låt smaka =0)

     

Ärtor , räkor, sparris, sallad, citron, ägg! en räksallad!! det fattas bara tomaten! =0)

 Serveras med vitlöksbröd sammt egen dressing på gräddfil, majonäs, chilisås =0)

Efterrätten löd:



Mina hemgjorda glass skålar sammt class med choklad kross!! Mums!
Behöver man säga att man blev mätt ?? =0)

Idag har jag varit på vinterjacke jackt!! en Lila didrickson e jag ute efter!! de skulle se om de kunde beställa hem en åt mig....annars finns det bara svarta röda eller vita i dessa affärer....lite tråkigt tycker jag! vill ju ha en med en cool färg!!
Jaja!! annars blev det fika idag med...2 wienerbröd har jag ätit =0/ haha!! gott var det iaf! ett choklad å ett vanilj...fast jag åt ju dom inte sammtidigt iaf! =0)

Igår var jag å en arbetskamrat som är sjukskriven ute å fikade å kollade lite i affärer! jag handlade inget...har ju köpt det som finns i babyväg här omkring... =0) nu vill man ju se vad man får först!!
Vi fikade iaf! var sin räkmacka å cola sammt en caffelatte med mintsmak å en napoleonbakelse! =0)
BB är i samma stad som konditoriet jag skryter om...så sambon vet var han ska fixza min frulle på!! hihihi!!

Hoppas ni har en fin helg! här var det 19 grader varmt idag!! härligt!!

Kramelikram!! på er!! alla!! =0)


Todäjs bildääär!! =0) å bak!




Jag & hunden tog en morgon prommis å passade på att få upp ett spår på en tant med gångstavar 3meter bort!    =0) det var kallt å blåsigt å tror det bara var 8 grader ute!! Burr burr!! men hunden var glad iaf!! =0)

  

Dagens bak blev chokladmuffins med vit choklad i!  detta är innan gräddning! så här blev dom:




Vet inte vad jag tycker om dom... kanske hammnar dom hos sambons jobb imorrn =0)

Camilla min vän! jag hann  inte med att göra den där listan idag! å nu hade du tagit bort den från bloggen!! får göra en sådann en annangång! =0)

Hoppas att ni har en trevlig kväll mina vänner!! JO jag kom ju på att jag varit hos barnmorskan idag...nu har jag bara ett möte kvar med henne sedan ska ju bäbis komma! men allt såg bra ut! å mitt blodtryck har legat stabilt på 120/70 hela tiden förutom idag ! 120/80 =0) men det var normalt sa hon!!

Kram på er alla!!




Bakar tagen...









Ja sådär kan det se ut....
Isf rullrån gjorde jag små dessert skålar ... jag tog dem ur rånjärnet å lade dom på ett annat glas å tog ett till glas å pressade ner kanterna!

Så nu har vi egna ätbara dessert skålar att ha glass eller annat i! =0)

Annars har det varit jätteblåsigt här idag...har gått på prommis med hunden...varit å handlat! sedan har jag inte gjort så mycket mera!!

Ha en fin onsdag kväll på er! / Kram!


Det sparkar och far..

Då blev det tisdag då!
Tyvärr inga bilder nu, men kanske senare i kväll/ eftermiddag! det e tråkväder här med surdimma som ligger kvar ännu! har bara blevit mera å mera av dimman! suck! vart tog det klara höst vädret vägen??

I går så satt jag å försökte boka in en rid till vetrinären åt hunden! vi fick komma dit kl 15:45 så det var både tur å bra!
Vår hund har åkt kana på baken så det var bara att åka å kolla upp det! å han hade analsäcksinflammation...=0( men de tömmde han å fick pencillin så nu e han mycket gladare igen! det e inge kul när djuren blir sjuk! eftersom de inte kan prata!! =0(

Sedan när vi kom hem så höll mattläggaren på uppe i badrummet som troligast blir klart ikväll!! Jippie!! då e det bara ett nytt tak som ska in å det kan ju sambon fixa lite själv!! =0) förhoppningsvis...sedan ska vi köpa rörer till vatten! Sedan ska toan å tvättstället in...åsså måste vi leta ett badkar!! för vi slängde det som var nere när vi renoverade!! ( så smart vi var då .....)

Nu har jag ätit lite frukost! den dagliga juicen å järntabletterna å 3 limp mackor med kalles randiga....( gillar inte den igentligen ) men tror att det e saltet jag vill åt!!

Nu ska jag ta å bädda å klä på mig å gå på en prommis i tråk vädret med hunden !!
Det ska bli härligt!! även fast det inte e kul i detta väder...hoppas det inte e dis med!! ;0)

Glömmde nämna mitt the som jag drack till frukosten...MUNK the!
Kanske lägger i bilder i kväll!!
Kramen å trevlig tisdag på er!!

Fredag-lördag-söndag....

Hallå!!
I fredags var vi som sagt på bio å kollade på Flickan som lekte med elden!
Den var helt superbra!! tror jag måste ge mig i kast å läsa sista boken! e bra sugen iaf!!! jag vill veta vad som händer!
I fredags for sambon i väg på en gratis bandag med motorcykeln så jag å hunden blev ensam på dagen, fast pappsen kom å hälsade på! =0) sedan så åkte vi å hämtade syster som kom hem över helgen!!!
Kan medela att jag tog den största popcorn skålen på bio...ala 50kr! =0) å åt upp hela innan filmen var slut! MEN har aldrig hört så många hosta eller snörvlat som då...jag satt å hade en halsduk över näsan ett tag! =0)

Lördagen for jag å syrran på shopping tur till grannkomunen! där hittade jag bla:

    

Det blev en tjockare mössa,en smurf body som vi fick av syrran =0) en tjockare vinteroverall som var 4-6 månader då snackar vi februari april...men det e ju i slutet av januari februari vi brukar ha riktiga kall perioder här...å i mars april brukar i fara till fjälls så det e lika bra at vara rustad! =0) å brunt passar ju båda könen!! =0)

Sedan blev det en kudde å ett mumin påslakan sett! =0)

   Åsså fika förståss! =0) en napoleon bakelse sammt en kaffelatte!

Sedan köpte jag å syrran med oss en tårta hem med! men den hade jag tyvärr inge kort på! ( ska sägas att vi delade på ett danskt winerbröd med chokolaaaaade i mitten..=0) som dom sa på solstollarna om det e någon som sett detta programm! =0)

Söndagen inehöll detta!:

     

    

 En höstpromis med syster innan hon for uppöver igen,sedan for vi å handlade lite! hittade nya vantar...sådanna här lurviga tunnisar! sammt reflex å en spritpenna (alcogelpenna med duch funktion) sedan blev det en deo å en duch!
Middag hos mamma å pappa lasagne!! sedan oxzå en prommis med en kompis!!
Sambon e & fiskar lax han! han hade fått en på 2,7kg! =0)
Nu e det fina vädret bortblåst så nu ösregnar det!!

Jag har fått tillbax blogglusten nu! med att ta kort å så...kanske inte de bästa korten men det e med mobilen!! =0)
& idag e det precis på dagen en månad kvar tills bäbisen kommer!!

Ha  en Fiiiiiiiiiinkväll på er!!!//Kram!


torsdagen i bilder...






Blommorna är plockade från trädgården =0) finfina!!

 
Dessa på övervåningen byttes ut mot dom här ist...
 
Lite mysigare tyckte jag !=0)


En annan tvbänk som vi har köpt till övervåningen (som inte är riktigt klar...övervåningen alltså! =0) ) & vi har även ljusstaken uppe! hahaha!!! vi renoverar toan där uppe...varav röran..=0)

 Toan + det nya golvet! =0)




Bebis tavlor =0)


Bebisens vagga! =0)



Att se normal ut...hur svårt ska det vara!!! hahaha!!!

Lite bilder från idag !!

Godkväll!! =0)

 


Godmorgon torsdag!

Ojoj!! veckorna försvinner innan man hinner ana det =0)
Är uppe med tuppen idag å tvättar kläder =0) det e ganska härligt att vara uppe tidigt å hålla å att dona...ligger man för länge nlir iaf jag seg!
Ska ta å äta lite frukost hade jag tänkt å sdan lunch idag!! tänkte vara duktig...annars blir det en mix av lunch / frukost här på dagarna... hihihi!

Idag tänkte jag hämta lite kartonger så mankan rensa lite hemma hos föräldrarna! =0) så man kan slänga eller frakta hit å ställa undan grejjer...vi har ju kall utrymmen på vinden så jag hade tänkt att packa saker för sig så man vet vad man har å inte har....

Sedan ska vi väl handla lite med!

Sedan var det det där med hur många dagar man kan ta ut i veckan när man e hemma med bäbisen....tänkte snåla på så gott det går! så att man får va hemma längre sammt att man sedan när barnet e lite större att man kan gå ut å jobba lite extra skadar ju inte heller med! =0)

Annars börjar badrummet uppe ta form...på lördag åker mattan in på väggarna...det låter knäppt med en matta på väggen...men det e ingen tapet iaf =0)

Kanske tar jag å byter gardiner på övervåningen med...får se hur mycket man hinner med idag....ska iaf se Trueblood med...vet inte vad jag tycker om serien riktigt....den e ju inte superbra tyker ja men jag vill se hur det går! =0) sammt ska jag kolla på min fina serie hem till gården =0)

Nä nu ska jag ta å koka ett ägg till mina mackor tror jag!!

Ha en fiiiiiiin torsdag! /Kramen!


ToodeLoo...

Blurga...så kan man oxzå se denna start på veckan... den har inte varit en av de bästa veckorna hitentills med alla dagar kan ju inte vara bra heller......

Söndagens bravader innebärda å börda var ju att tapeterna vi köpt för 198kr rullen till bäbisrummet var missfärgade i skarven...men sambon hade redan börjat å tapetsera så vi gav tusan i det! Det synns en svag ljusare nyans i skarven på ena väggen...men men ....vi får ta det! bården är även den satt på plats!å vi har skruvat ihop vaggan å vi har ställt inn byrån i rummet! Vi e nästan bäbis redo...eller ja ni som känner mig vet =0)

Igår hände det inte så mycket förutom att badrummet börjar ta form...men shit så dyra badrummsgrejjer e att köpa...vi tänkte på ett badkar med fötter...men dom ligger ju på kring 10.000-kr!! =0/ golvet är inne iaf! =0) eller mattan....=0) det ser ut som stenar...får försöka fota sedan!

Idag har min sambo haft möte med sitt jobb! å jag var nere och hälsade på pappa medans han var där! sedan har jag kollat på hem till gården....hihihi ätit en glass!! medans pappa hjälpte sambon i badrummet, det var nån skiva som skulle upp!
Sedan satt vi å kollade på badrumms grejjer på nätet...vi åt ungsbakad korv å potatis å chilisås till middag! å nu hålls det på med bebis rummet å piffa till det med några tavlor bla.


Just nu ser det ut såhär utanför köks fönstret!! en riktigt härlig höst eftermiddag!

Nu ska jag gå ut å läsa tror jag i kvälls solen ! =0)
Ha det bra alla!! =0) godkväll!!


Dålig på e.f.i.t.....

Hallå!
Få skämmas över att jag som påminnt alla om just E.F.I.T glömde bort det själv innsåg jag på eftermiddagen...få ta nya tag nån dag! =0)

Fredagen flöt på som vanligt! följde med mamma å pappa till stan å handlade...kuddar till den nya soffan 2 st lila...gardiner upp...lite granna vardagliga saker som spolglans till diskmarskinen bla...lite käk med fick ju slinka med ska ju tilläggas! =0)
Sambon rev tapet i bebis rummet å annars hände det inte så mycket...kollade lite på pirates filmen på tvn med! sedan blev jag trött å gick å la mig =0)
Inte sån rolig dag men men...

Igår lördag så var det en regnig å trist dag...mamma å pappa kom förbi med Napoleon bakelser så lyckan var ju gjord!! =0)
Sedan spacklade sambon rummet å for ut å fiskade!
Jag tog mitt pick å pack å följde med mamma å pappa hem  till dom å kollade travet å åt tacos =0)
Sedan så kollade vi på 24 Redemption ( tror jag den heter...) eftersom vi inte har tittat på den nya som gick på tv så måste vi beställa hem den =0) denna serie tycker jag e bra!!

Sedan har jag hört Robbie Williams nya låt på radion som jag tycker var bra!! längtas tills skivan släpps i  november..eller var det oktober...jaja längtas gör jag iaf!!
På tal om låtar=0) har ni hört pinks nya i reklamen??
Här kommer länkar....
http://www.youtube.com/watch?v=ngHYSKMW_Wo   Robbies nya låt....
http://www.youtube.com/watch?v=RsM0RLAK1nY&feature=PlayList&p=E16E355E535CA7A3&index=0&playnext=1
Där kom pinks låt =0)

Nu kommer lite bilder...men dock inge efit...

Som bäbisen har fått/ ska få nu när syrran kommer hem =0)


Mina supersnygga mössor till vinter/hösten =0)


Saker att läsa...som jag kanske ta tag i nu...eller imorrn ...eller...=0)


Bården till bäbis rummet! mot en ljusgul tapet =0)


Lite dålig bild från i fredags å pirates filmen....

Här kommer 2
 st låtar till som e bra! =0)
http://www.youtube.com/watch?v=6j7huh5Egew

http://www.youtube.com/watch?
v=kkbgNnUp4G0&feature=PlayList&p=7825C6F7B4D7919F&playnext=1&playnext_from=PL&index=47





Hjälp!

Det närmar sig med stormsteg nu.....
Dagen d...
Då bäbisen kommer fram! Kul och lite läskigt....Men ändå spännande...
Hur kommer vårat liv att bli/ Förändras?? det e de som e läskigt! att inte veta! å vad som befinnersig i magen...vem är det? Nyfiken såklart att veta!

Annars så beställde vi soffan Rambo

Klicka för att se nästa bild

(Bilden är lånad från Blocket)

Vi funderade på att köpa med bara en divan men det blev denna som föll oss i smaken! så nu kan vi sitta å trycka i varsitt hörn...å superhärlig var den med ska tilläggas!=0)
Skulle ha den på övervåningen men den rymmdes inte där =0) så vi flyttar upp  de vi har nere till övervåningen!
Denna soffa kostade 15.000- tyckte det var ett rimmligt pris!

Annars så e det full aktivitet i huset...med både bäbisrummet som sambon river tapeter i ( sammtidigt som han fiskar å åker motorcykel ska medges...hihihi)
Och på övervåningen där toan görs i årdning...mattprover kom idag å det verkar som vi besämmt mattan iaf...ser ut som stenar...

Annars så har jag varit på jobbet igen en sväng å hälsat på sammt att vi varit till barnmorskan idag å mätt magen å pratat med barnmorskan.

Så ser min dag ut! tror jag ska höra av mig till en kompis å höra om hon vill gå en sväng med mig å hunden!

Kramar alla bloggisar! från mig!! =0)


Tisdags temat lyder...

Ja då var det ännu en tisdag .... jag har ätit frukost =0) limpa å varm choklad fick det bli idag....liiite karra slank ner med!
Sambon har höllt på uppe i toan så att det bara är at ringa mattläggaren som ska komma å kolla tror jag =0)
 Nu har han farit på tippen med allt skräp som vi haft i garaget...mer skräp änn saker just nu har vi... man lägger på hög å hoppas att det ska försvinna eftersom...men det ligger kvar ändå =0)
Jag har iaf tvättat det minsta bebiskläderna så jag tänkte lägga ner dom i byrån som ska stå i bäbis rummet =0)
Även en lite tjockare overoll som är ljusbrun å ser ut som en nalle =0)
Måste säga att det såg kul ut när alla småkläder hängde på rad där i tvättstugan! =0)

Nu e jag alldeles själv i huset, hunden följde med grabbarna på sopgropen han...han gillar att åka bil å hoppade in å vägrade gå ur skuffen =0)

Ikväll ska jag nog kolla Idol uttagningarna....nu e det verkligen höst...när alla dom serierna börjar igen!!
Nu ska jag kolla på evighets serien Hem till gården...=0)

Glöm nu inte alla bloggisar som läser denna blogg att det är E.F.I.T på fredag har jag snokat till mig =0)
Då ska kameran vara laddad!!

På återseende mina vänner!!! trevlig tisdag på er!! //KrAm


Hösten är här!

Det var på 0 imorrse...nu e hösten verkligen på g!
Huga!! fast mysit med!

Idag vaknade jag kl 06:00 å gick upp å satte igång tvättmarskinen å sedan så gav jag hunden mat å sedan borstade jag på honom...sedan gick jag å la mig å började läsa 3e Mari Jungstedt boken! mycket bra den med må jag säga!!

Idag har jag inte gjort så mycket annars....sambon å pappsen har börjat lite med badrummet uppe medans jag å hunden har varit ute i fiiiin fiiina vädret å läst lite =0)

Sedan har jag ju beställt Blossa 09 på systemet =0) man vill ju inte missa den!! i år med smak av clementin! låter ju spännande! har även förra årets kvar...ala 1 flaska då! =0)

Sedan håller vi på att kolla på en soffa up...funderar på Europa möbler...de har en massa fina nu med divan...jaja...det kanske snart e ute med det men vi vill ha en uppe som man kan sova i om vi får övernattningsfrämmande...sammt skulle vi ha haft en tv upp...man vill ha så mycket men det kan man ju ta pö om pö så att säga! =0)

Vi såg ju Män som hatar kvinnor i fredags å vi bokade 2a filmen när den har premiär den 18 tror jag det var "Flickan som lekte med elden" både jag å en kompis höll för ögona ibland...denvar rejält otäck tycker jag!! men den var himmla spännande med!! =0)

Nu börjar dt kurra i magen...rotade fram bullar ur frysen idag...har inte ätit så bra idag om jag själv ska erkänna...det e därför jag kan ha mått lite små tjyvens idag...bättring imorrn...vi måste fara å handla lite..det ekar i kylskåpet!!!

HA en fin måndags kväll!!! Kram!

Kom ihåg att det är efit den 11/9 =0)


Förbannad!!

Ja  det e vad jag är...
Varför kan inte ALLA hundägare vara lite mer uppmärksammade på vad deras LÖSA hundar gör??
Jag å min pappa var ute å gick med hunden en liten sväng i det fina vädret idag!

Rätt som det var så kom det 2 st shäfrar springande rakt emot oss!! jag rök ju upp min hund (som förövrigt ej får bära något...himmla smart men vad gör man??....) de skällde å for runt oss! sedan efter jag minutrar som kändes som timmar så kom ena ägaren i en bil å fick inte heller fatt på dom...han sa inte ursäkta eller förlåt eller så heller...
Sedan jagade han dom med bilen....upp mot gården....vilken jädra IDIOT! Undra varför hundarna uppför sig så...??? sådanna ägare sådanna hund...

Och när man är ute å går å möter dom i bilen så hoppar de & skäller mot bakrutan i skuffen på bilen så man e rädd att den flyger upp....
Fattar inte att dom inte har dom kopplade....eller har mnkorg då...

Jaja...en rolig sak hände idag å det e att tapeterna till bäbisens rum kommit idag! så nu e det bara att tapetsera! =0)

Nu sainar jag ut för idag!!

Baj baj!


RSS 2.0