Less!!!

Ja det e jag nu!!

Nu vill jag åka på jobbet....

Gillar inte att jobba eftermiddag! det händer absolut inget kul när jag jobbar dessa dagar!!! man sitter bara å väntar på att någon ska be en komma tidigare till jobbet! ska man liks va där tills ikväll så e det väl bara å komma tidigare om tillfället ges :O)


Igår gjorde jag inget mera än att jobba! På lunchen så åt jag en grönsakslasagne....det va det enda som hände liksom....åsså var det en cider som exploderade i chefens hand.... där e liksom min dag igår ! :O)


Idag har jag hunnit med att kolla på "Våra bästa år" gissa om man skäms över att ha kollat på den serien....men ´när det finns tillfälle så kollar jag på den....OBS säg det inte högt till någon :O)


Jag börjar för övrigt kl 14:00 idag.........


Nä nu ska jag ta å gå en prommis med hunden!


Jag har ju iaf hunnit med att peela ansiktet idag så nu e man mjuk å fräch!!! ;O)


Have a nice day!!!!!   


Babaj!!Snart e det Halloween med!! denna gjorde jag för 2år sedan !! cool va!!???


Gud va d blåser!!!

JAAAAAAAAAAA!!!

Det gör de verkligen!!! inte roligt alls!!

Min söndag i helhet!:


Jag hade värsta sovmorgonen !!! hihihhi vaknade kl 9:30!!!! å sedan så var det bara att ge sig upp i blåsvädret å ut med hunden!!! vi tog en långprommis!!! med pannband å allt ;O)

Sedan så åt jag frukost!!! vid tv'n....... man ska ju inte göra d! men det kan va ganska trevligt d me!!!

Det blev 2 mackor idag ! söndagen tillära!! Med cambozola ost å salami!! lite paprika å en banan! samt svartvinbärs saft å kaffe!!! mumms!


Sedan så satt jag å degade vid tv å tvättade lite granna!! jag vågade inte hänga ut tvätten... då hade vi nog fått jagat den över hela stan tror jag!!!


Sedan så kom mamma å pappa över på fika!


Å sedan tog jag hunden å gick en sväng ner till dom!


Jag powerwalk'ade med en sväng å lämnade hunden med dom!! Metallica var i lurarna hela vägen!!! d e verkligen bra träningsmusik d! ;O)


Det blev köttfärsrulle med curry hos mamma å pappa ( det tog en stund för d hade strömmavbrott...)

Sedan kom sambon dit å nu e vi hemma! nu ska jag slänga mej in i duchen!! sedan blir det relaxing här tror jag!!!

Imorrn blir en hel dag på jobbet 0800-1900 ...... say no more... :O)

Babaj!!!


Min lördag!

Tjing på er!!!

Jag hade min väckare på 05:45.... snoozade tills 06:15 sedan var dt bara att skynda sig lite å sedan började jag jobba kl o7:30.... Idag har jag suttit i kassan på jobbet . Det var mycket folk det syndes att de fått lön :O)
Sedan slutade jag kl 15:00 å då handlade jag lite grejjer bla Clint Eastwood filmerna om följer med expressen...till sambon :O)

Sedan for jag till mamma å pappa å fick middag! sedan kom sambon oxå dit efter han slutade jobbet! så nu sitter man här!!

Det har ju inte alls hänt någe här idag! men imorrn e jag ledig å då kansek det händer någe kul! har funderingar på att baka lite ;O) Vi får se!!

Trevlig lördag på er alla!!!

PS: Camilla: tvbänken e innhandlad på ikea :O) Bestå tror jad den heter.... 2st 120 cm å en 60cm ihopskruvade! DS

EFIT.....

08:00   Nu vill jag ut!! matte vakna :O)

09:00     Ute på morron prommis.....

10:00   Min frukost....

11:00   Måste kolla lite dator.... :O)

12:00      Tapet rivning.....

13:00    Ute å ska hänga tvätt... ;O)

14:00      Ute å går med hunden igen, fint höst väder men lite blåsigt!

15:00   Har duchat ska blåsa håret till
            Metallica :O)

16:00   Var på jobbet å handlade :O)

17:00 

           
            Middagen bestod av grillad kycklingfile, klystpotatis,  tzatziki,grönsaker , å ost, bea sås :O)

17:30   Kollade på travet med pappa :O)

18:00      Hunden i soffan när vi kollade travet å sedan är vi på prommis igen..

19:00      Tänder lite ljus innan det mörknar :O)

19:30    I kylskåpet ! :O)

JA där e min dag....kanske inte världens roligaste men vadå! det har inte hänt så mycket! nu ska jag ta å göra en kaffelatte å ta en liten Bajapäron vid sidan av! det få bli mitt söta för idag! Har inte ätit någe godis idag heller :O)
Imorrn jobbar jag åsså kanske vi går över till grannen men det e inget bestämmt om d!! hoppas att ni som kollar tycker att det va ganska skoj ändå!

Nu ska jag snart se Doobidoo!!!!
Trevlig helg!!!!

OBS: taget med en mobil telefon ... därav den skumma kvalit'en.....


Sista turen...

Japp som det verkar blev det sista turen med mc'n för i år..... Herregud så kallt det var innan vi var hemma!!! brr burr...det var 11grader i luften när vi kom hem!!! Burr Burr!!!
Men det var riktigt kul att åka! har ju inte blevit så mycket åkt i sommar pga husrenoveringen!

Idag fick jag sluta lite tidigare än tänkt på jobbet med! fick sluta 13:30 ist för kl 16:00 det känndes bra!!

Idag har jag gjort på jobbet alltså 8st tror jag det blev små enportioners smörgåstårtebakelser :O) sedan höll jag på med hälsokost hyllan, å plockade grejjer i butiken!

Imorrn ska jag försöka mej på ett EFIT :O) få se hur det blir!! hihihi!! Jag har ju tagit en semesterdag så jag vet precis vad jag ska göra me..... riva tapet på vår övervåning bla..... Jippie !!! nä .... men det e lika bra man gör det så kanske sambon känner sig manad till att tapetsera när det värsta dyng görat e borta! ;O)

Jag har varit duktig med motionen med denna vecka! har gått prommenixar varje dag förutom idag! å jag har inte ätit en gnutta med karra heller! idag till tv'n blev det kaffe... banan....å ett päron :O)
Till helgen kanske redan imorrn ska jag ta å prova en ny cart 'dor glass! eftersom det inte existerar någon Ben &Jerry på denna lilla ort! :O( Men det e någon med choklad å kaksmulor så jag hoppas att det funkar ändå!!

Hoppas att ni alla får en trevlig fredag!!

Running,
On our way
Hiding,
You will pay
Dying,
One thousand deaths
Searching,
Seek and Destroy
Searching,
Seek and Destroy
Searching,
Seek and Destroy
Searching,
Seek and Destroy

Från Kill em all skivan Metallicas :O)


Back in blogg :O)

Tja! vad sk aman säga om denna dag!

Har jobbat, hunnit göra en hemmagjord pizza med salami skinka tomat oliver MUMS!

Sedan har jag å hunden varit ute på vår nya prommis sträcka!
HAr inte gjort så mycket mera idag faktiskt!
Spelat lite guitar hero klarade 2 låtar på hard!!! hahaha!! kick as.....NOT! men jag klarade 2 st till där!

Sedan har jag lyssnat på låtar på youtube bla lite depech mode åsså slipknot å metallica! Stonesour har ju sångaren i slipknot om jag inte är ute å cyklar! han e bra! jag gillar 30.30 150..... ja låten heter så!!

Nä nu ska man snart höra med john blund om man kan få en tupplur innan man ska på jobbet imorrn igen!
Det händer inte så mycket i byhålan här inte!!

Kanske kommer grannarna över på ost, kex å vin på lördag! vi får se vi får se!!

Godnatt bloggisar!!! :O)


Lediga dag! vart tog du vägen??

JAAAA!!!! idag har jag varit ledig men dessa dagar går ju alldeles för fort!! :O( men va tusan! det spelar jui nte så stor roll! jag skulle få så mycket gjort å sedan blev det nästan inget :O/
Jag började med att packa alla dvd filmer i en hockey trunk å släpade dessa från övervåningen å ner...men det blev inte så bra.... sedan så har jag dragit ner samma trunk med cd skivor! d blev ganska bra! nu återstår det bara att frakta upp denna jädrit tunga trunck på övervåningen igen... Hilfe !

Sedan har jag å hunden gott på härliga prommisar utan att rammla dock denna gång! det är 17 grader varmt å så vackert ute idag! det ser ut som hela skogen brinner! Lovely!

Snart ska jag gå över till grannen å dricka lite kaffe!!! sambon ska åka å spela badmington... så man ses i dörren nu mera! men men ! det är som det är!

Inatt har jag bara vaknat lite! några gånger bara! känns härligt å jag vill enästan inte kliva upp idag! jag var så himmla trött när jag vaknade! men det är härligt att börja dagen med en promminix med hunden oxå! :O)

Nu ska jag ta å byta kläder innan jag sticker över till grannen! jag sitter i mina mjukis kläder nu å känner mej ganska sunkig här jag sitter! ;O)

Ha en fortsat bra dag!
Idag diggar jag My apocalypse! med Metallica!
 
Denna bild är oxå från maiden i sommar......


WHY!!!me.....

Ja ni den som det visste...men d e lika bra att få det sagt! Jag har RAMMLAT!!!! hihihihi!! det e inte alltid så lätt att vara mig har jag kommit på! ibland kan jag gå å filisofera åsså sekunden senare kan jag ligga där på marken...å sedan tar det ju hundra år att at sig upp med för då håller jag på att skratta ihjäl mig !
Det e tur att man inte ligger där i någe lort!! d kunde jag ha gjort med!!! hunden kom å kollade vad fasiken jag höll på med å sambon höll på att garva ihjäl sig..... det e jag i ett nötskal! jag gjorde iaf inte illa mej! :O)

Idag hade jag kort dag på jobbet! å sedan dess har jag prommenixat med hunden först en lite kortare sväng å sedan en längre ja den jag rammlade! sedan har jag youtubat lite Metallica klipp! dom e ju så roliga!
Nu vet jag inte vad jag ska ta mej till utan jag ska nog sätta mej å relaxa lite i soffan!!

Får inte sova på nätterna igen...det har varit så förut med ....vet ej riktigt vad det e men det e inte så kul det kan jag lova!
Så jag hoppas att jag få sova inatt!! :O) HOPPAS!!! HOPPAS!!! HOPPAS!!!

Imorrn e jag ledig å då tror jag mej bestämt att jag ska ta å börja riva ner tapeten på övervåningen så vi blir klara där någon gång! skulle villja ha en innflyttningsfest! :O) ibland e man jätte på för att ha en å i nästa sekund e man INTE sugen!!
Men snart om 2veckor ska vi ju på Casinot så då kommer min 40års jubilerande kompis hit före å ha en egen fest innan vi sluter upp med resterande! Hihihi
Å hon kom på att jag fyller 30år nästa år då blev det inte lika kul! hahaha jag trodde jag var 28 men det visade sig att jag inte var det utan 29 ;O)

Nä nu ska jag gå å va lite social....om man nu kan va d! har ju inget å äta på....få nog ta en morot eller två!!

Tjing!!!

 Bild från migrän konserten i sommar :O) Iron maiden! på stadion... The Trooper.....


Förra sommaren...Denna bild tog jag på Metallica förra sommaren med min mobil...inte så bra men jag har flera! sambon va i extas å ville inte ta kort! jag ville ha lite kort! å vikken kväll det va! Dom e grymma live! Me like!! :O)

Vi lyssnade ju på dom igår på festen med! stackars trubadur...hahaha!! men det gjorde ju inget tror jag!

Igår plockade jag å pappa lingon på en plätt brevid farmor å fick ihop 9kg! bra gjort av oss!! Vi var ju typ ute i 1 ½ 2 timmar så det gick fort att plocka!!

Det har varit kanon väder här!!! jätte jätte härligt!! så jag å hunen var ute å solade ett tag! bäst att a vara på det stckars soltimmar som finns kvar!!!

Nu ska jag ut å gå en prommis igen! nu med en kompis! gick alldeles nyss med sambon som har kvicknat till lite från gårdagen ..... hahaha

Om Metallicas nya skiva! så e den superbra!!! de har hittat tillbaka lite till sina första plattor!!!

Dagen efter.....

Dagen efter ett 40års kalas! min bäste vän å kollega fyllde ju år igår! så det blev ett stort partaj! vi var över 30st! Hon bjöd på mat å dricka till! så man klarade sig hela kvällen!
Underhållning med musik med! men han som skulle spela gitarr nehövde aldrig ta fram den utan det blev cd spelaren istället! :O)

Vi har även bestämt att vi ska åka på AC/DC när d kommer till sverige å även Metallica! så nu jädrar är det bara att hålla ögon/öron öppna!

Imorrse när jag gick för att hämta "barnet" (hunden :O) ) så var det värsta dimman! den låg som ett lock! men nu skiner solen å det är en ljuvlig höst dag ute! jag tänkte att jag skulle städa av lite i huset å ev byta gardner i tvrummet å ev matrummet! få se hur mycket man hiner med!

Sambon ligger ännu...vi kom hem 01:00 igår så han e väl lite bakis :O) även fast han inte erkänner det! hahaha!

Nä nu ska jag ta mej för något! skulle även vilja baka  en morotskaka! få sse vad jag prioriterar å hinner! jag mår inte bra jag heller.Dock inte bakis ! utan jag har troligen en infektion i kroppen! Får inte sova på nätterna å är halvt död när jag ska kliva upp!
Tror jag ska ha penna å papper när jag går å lägger mej å kryssaför hur många gånger man vaknar om natten! :O(

Ha det bra där ute!!!

Latte dax...

Ja jag vet...det var ett himmlandes tjat om denna latte men jag tycker att det är såååå gott!!! :O)

Det har inte hänt ett skvall här dessa dagar utan det är det gammla vanliga!! jobba alltså!!! Igår gick jag en prommis med!! efter jobbet!!!

Åsså har jag börjat kolla på serien Sex and the city!! jag har ju sammlingen å kollar på kvällarna!!! en del avsnitt har man ju glömt å de e ju så kul!!! hahaha!!!


Det närmar sig kalas i helgen!!! då jag ska på 40års kalas!!! det ska bli kul!!! men undra vad man ska ha på sig då??

Har rotat lite i garderoben å slängt in i tvättis!!! så jag få väl se! i värsta fall måste något innhandlas!! ;O)


Nu ska jag ta å gå en blogg runda!!! tja!!!


Na na na na na na .......

Ja ungefär så går ju Pinks nya låt!! tucker att den e kul å bra!!!
Idag har jag varit på jobbet å jobbat lite.... :O)
Imorrn måste jag stanna kvar längre för att det fattades folk! men men jag bryr mej inte specielt mycket!!

Har fått problem med nacken igen.... skulle behöva gå till naprapaten ..... ja jag vet d!! men det blir när det blir!

Har förälskat mej i introt till Metallicas The day that never comes...... ME LOVE IT and LIKE it!!
De är bara sååååå kung!!!

Förra året den här tiden var vi på Kreta! med syrran å hennes kille!!! mycket kul å härligt å varmt!!!
Nu sitter man hemma! 8grader varmt ute ! å längtar till varmare tider!! Men hallå det e ju bara 3 månader tills jul ju!!! hihihi!!!
Undra om det kommer att bli mycket snö i år??? eftersom det finns mycket mycket rönnbär!!!

Jag har gått en prommis med hunden! ska kanske gå en till med en kompis men hon e inte hemma ännu!! få se hur det blir med det!

Maten idag bestod av Grillkorv med mos å förståss!!! - Sweetchili sås!!! :O)

Nu ska jag dricka en kaffe latte tror jag!!!

Born to push you around
You better just stay down
You pull away
He hits the flesh
You hit the ground
Mouths so full of lies
Tend to black your eyes
Just keep them closed
Keep praying
Just keep waiting

Waiting for the one
The day that never comes
When you stand up and feel the warmth
But the sunshine never comes
No the sunshine never comes........

Har ju hunnit med en del idag.....

                        
UnderBara blommor som doftar helt lovely!!! liljor talar vi om!! dessa har jag fått av mamma å pappa dom har haft sådanna ute på deras baksida men nu har vi tagit in en del å natten till igår så hade dom frösit ... alltså dom som var kvar ute vill säga!!!

Annars så har ju syster åkt hem idag igen! tiden går verkeligen fort när hon kommer hem!! Men det e roligt när hon är hemma eftersom vi inte träffas så ofta! :O)

Annars har jag mest varit ute å gått prommisar idag! med hunden! nu efter vi ätit var vi ute en timme!! så jag tänkte innta soffläge sedan med en film!! :O) å en kaffelatte!!! Mums!!

Imorrn är det jobb igen!! ett nödvändigt ont vill säga!!! men det e kul d me!!! hoppas att det blir hyffsat väder så att jag kan plocka in det sista svartvinbären om det inte har frusit vill säga!!! :O( har inte våga kolla på dom!!! men svartvinbärs saft e ju nästan det godaste som finns bland dricka vill säga!!! nummer ono e ju Margeritas :O)

Hoppas att ni har haft det bra i helgen!!!ME like: Metallica!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Igår fick jag den nya skivan !! tycker att den e super!!! jag skiter i vad pressen skriver!!Det hoppas jag att dom oxå gör!!! speciellt Expressen!! där fick d dåligt!!
Jag tror dom inte fattar hur bra den är!

Jaja nog om dom nu!!! idag har jag varit te stan med mamma pappa å syrran...köpte ett spel te svampis på hennes 40års dag bla. Typ fia med hutt.... :O)
Annars så har det varit kallgrader här inatt...nu är hösten här...

Igår fick jag ett paket av syrran det var en skål!!! en blå jättefin skål!! ska fota å visa er den sedan! mariemekko!! :O)
Vi åt tacco gratäng så nu har jag matlådor med denna gratäng i typ 100år framöver....känns som det iaf!! Började å se Brudens bäste man igen för syrran hade inte sett den , men vi såg inte klart den! få göra det sedan!!

Nu ska vi gå ut på en höst prommis med hunden!! det är kanske bara 7grader varmt ute , men det bryr sig ju inte hunden om!!! men matte!! :O) men nukan man snart ta fram ful mössan!! hihihi

Ikväll äter vi hos mamma å pappa!!! tror det blir något med kyckling!!

Ha det bra boggisar!!!

I kväll en latte å Fools gold....

TJENA!! alla som läser min blogg!!
Jag har missat nästan hela gör om mej på top model.... det är ju d som är kul tycker jag!! men men.....får se en film istället!!! Fools gold blir det ikväll!! hoppas att den e bra!!!

Idaghar jag jobbat eftermiddag å idag var en sådan dag när orken inte orkade fram till mej.... men men .... på förmiddagen gick jag en sväng med hunden å sedan så plockade jag av honom lite hår :O)
Han blev ju förståss sur men han blir desstå gladare när han får lite mindre päls!! :O)

Sedan så satt jag hemma hos mamma å pappa! jag såg Hem till gården med honom! tycker att den serien e ganska kul!!! 

Imorrn ska jag Jobba ett tag på dagen å sedan ska jag  bjuda mamma pappa å syrran på mat!!!!
Syrran kommer ju hem imorrn så det blir taccogratäng hade jag tänkt!! mums!!

Nä nu ska jag kika runt på andras bloggar innan film rundan!!!

HejSvejsGrusÅGnejs......
 


The brides best man....

Har nyss kollat på den filmen å rekomenderar den!!! den var helt klart en av d filmer som har varit bäst nu på slutet som jag har sett!!!
Nu ska jag kvälla!!!! Godnatt!!! :O)

Vissa dagar får man....

Bara vara ledig, gå i sina myskläder, inte behöva sminka sig,!!! sådanna dagar finns det ju inte mycket av i mitt liv!! men de få som finns.... ME like!!!

Idag hara jag ju varit ledig!!! helt lovely!!! såvde tills kl 08:00 å sedan gick jag ut å gick med hunden!!!
När jag kom hem tog jag å tvättade en tvättis, plockade ihop sedan gårdagens film kväll.... ( goneBabygone ) hoppas det stavas så....filmen iaf.... :O)
Sedan så snodde jag ihop en äppelkaka! min arbetskompis som e sjukskriven ( svampis ) om ni vet vem jag nu menar :O) ni som följer denna blogg.... kom hit å hälsade på för att innspektera vårt nya hus!!
Hon hade köpt sallad med sig så man blev så mätt så man inte orkade någon äppelkaka... :O) vi satt å pratade om ditt å datt å sedan var kl 13:15 å hon skulle åka å hämta barnen!!

Sedan skulle sambon ut å gå med grannen så de tog hunden med sig så jag blev själv!!! så jag tog å bara var ett tag!!!
Sedan när dom kom tillbaka så fikade vi kaffe å äppelkaka!!! grannen kom med!!! :O)

Sedan tog jag å borstade igenom hunden för att nu är det pälsbytning på g.... fick av en hel del med hår!!! sedan gick jag å hunden en prommis så nu ligger han helt utvilad i hallen!!! :O)

Snart ska jag börja med maten.... enkelt idag.... eftersom jag ej e hungrig med!! korv å brunaböner.... jaja man kan ju få va lat ibland......

Sedan i kväll ska jag kolla top model å dricka svartvinbärs saft :O) kanske äta en banan päron eller nektarin....eller en vindruva !! :O)

Har ni hört Amy McDonald?? mycket bra musik....


http://www.youtube.com/watch?v=c6MRYLWJb1o

Har faktiskt skivan i telefonen nu :O)

Donna karen har flyttat hit :O)

Hallå i stugorna!!

Idag har jag ju jobbat heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela dagen lång ! förutom när jag smet te frizzan å toppade å slingade håret vill säga!!!
Min jobbar kompis har en moster som tar hem parfymer från usa så idag fick jag köpa en liten DKNY av henne!!! Jippie!!! en röd som doftar helt lovely!!!
Men min jobbarkompis hade en annan som luktade gott nu ;O)

ja så idag har man inte gjort så mycket!!! var ute på en prommis med hunden bara!!! imorrn har man oxå kvälls passet så man ebörjar ju inte förrän kl 14:00 så jag får se vad man hinner med!!!!

Min sambo e upp i det blå förstår ni..... han har köpt en I phone....... skulle vilja ha en jag med men men..... jag e glad åt min skrotiga ericsson w810i  :O) i den kan jag ju oxså lyssna på musik...åsså har den ju varit på en hel massa konserter....robbie williams, linkingpark, metallica, ironmaiden...... ja vad sägs ;O)

Nä detta blev ett mycket konstigt innlägg!!!!

Ha de!!!

Margaritas å dans....

Ja!! där har ni min lördags kväll i en liten ask.....
Jag å grannen såg Lets dance åsså hade jag gjort Mango Margaritas!!! gula å himmelskt goda var dom!!!! mumms mumms!!! skulle jag måsta välja utav alla drinkar så e margaritas godast!!! :O)
Vi satt å skrattade å fattade inte varför vissa fick så höga poäng.... lite synd om svensk paret....jag tyckte dom dansade bra!!!
Nog talat om gårdagen!!!

Idag SÖndag : jag vaknade kring 08:00 men drog mej till 08:40 sedan blev det en prommis med hunden!!! sedan när vi kom hem ca 10:00 så tog jag å tvättade ....d behövdes!!!
Efter d så tog jag tag å städade sambons datarum.... vi hade allt möjligt där så nu e det fint !!!
Vid 12:00 Gick jag ut å klippte ner häcken på frammsidan så att den kan bli grön å fin till våren å sommaren...i nu läget var den i jättedåligt skick med en massa gammel kvistar i ...fick ta sekatören å en vanlig hand dragar såg.... så jag fick all motion jag behövde där tror jag..... en hel släpvagn med kvistar blev det ....å då snackar vi en släpvagn som är xxl.....
Efter 16:00 var jag inne igen å höll på att förbereda lasagne som jag bjöd mamma å pappa på sedan fick jag en matlåda :O) sambon hade ätit på jobbet han!!! sedan blev det 2st matlådor till å sedan en större en för 2 portioner!!! bra att ha när man inte orkar laga mat!! :O)

Sedan så fikade vi dammsugare ( åt ej någon igår :O)  ) å kaffe!!!

Sdan så pratade jag med faster i stockholm en sväng å sedan gick jag å hunden på en prommis igen!!! kom in 20:13....
Ikväll kommer jag att sommna ovaggad!!! det vill jag verkeligen lova!!!!

Imorrgon blir det jobb igen åsså ska jag klippa mej å slinga!!! hoppas att det blir bra!!!

Godnatt!!!!!


Lets dance.....

HALLÅÅÅÅ!!!!!

Ja idag har man ju jobbat lite....
Före innan jag började gick jag å handlade  hittade 2st blommkrukor som är fyrkantiga å svart med vitt mönster!!!
Jag hade ju blommor som inte hade nån kruka så man gatt ju upp med plånkan igen.......

Sedan när jag kom hem från jobbet så gick jag å hunden på prommis å sedan åt vi tacos!! alltså jag å inte hunden ;O) han åt några sockerätror efter han hade ätit mat han!!!

Så nu ikväll kommer grannen över å vi ska kolla på lets dance europa.... det kan ju va kul!!!

Då ska jag äta en arraks damsugare ..... om jag inte får ett ryck å svänger ihop en äppelkaka..... hmmm nu blev det svårt...... hahahaha!!!!

Imorrn ska jag försöka att gå ut å gå!!! på morgonen!!! sedan ska jag försöka tvätta lite å så.....

HA en fortsatt revlig lördag!!!!!!
 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Recept på arraksbollar här:

1 pkt Sockerkaksmix
1 1/2 dl Socker

2 msk kakao

1 dl Arraks Punch Essens

175 g Rumsvarmt margarin

*Arbeta ihop till en smidig, kladdig deg.
*Ställ i kyl låt stelna
*Forma till bollar dekorera med choklad strössel.

Man har det inte lätt....

Vågen måste visa fel..... höll på att trilla bakvägen å dimpa i golvet när jag såg d som stod.....
Nu är det godisförbud i huset!!! å därmed basta!!!

Nu ska jag försöka att röra på mej mera med!!! nu får det vara slut på stilla sittandet !!!

Å just idag fick jag godasaker i från delicato ....naturligt vis... det var dammsugare med arrak å choklad strössel.... å vit dammsugare.... ja ni ser ...inte konsta på att man har gått upp i vikt!!!

Nä nu jädrar ska jag äta nötter å lagoma portioner mat....å inte masthuggare portioner.....jag äter som en grovarbetare... åsså mera vegitariska saker ska det bli....

BUHUHUHUHU!!!! jag e sååååå sur...... inget mera skåpätande för min del....nu återstår frukt vatten å ja vad då......

Idag har jag jobbat precis hela dagen!!! så jag har inte gjort någe särskilt.... ska jobba imorrn med!!! fast bara till 15..... sedan ska jag ta å städa hemma göra morots stavar å dela äpplen å päron så man har något att gnaga på till kvällen.....
PÅ söndag ska jag ta itu med träningen jag ska försöka gå en riktigt lång tur!!!!

Kram alla bloggisar!!!! trevlig helg om vi inte hörs någe mera!!!!

AJkea.......

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Orsaken till detta är mina nya skor..... det gick bra till en början....men hallå....vi for 09:00 Å kom hem kl 19:00.... å gå hela dagen i sina nya skor var ingen hitt jag lovar INGEN hitt!!!
Så nu stoltserar jag med blåsor ovanpå min lilltå..... :O( hur kul är det liksom.... typ inte!!!

Jag har handlat idag.... 2st vaser på Indiska!!! jag älskar denna affär plus att på dom var det 25% rabatt såå det var ju bra!!!
Sedan blev det en låda med tallrikar på Ikea mycket bra....plus 2 st flees filtar till tv rummet....gröna var dom!
Sedan handlade jag en ute lampa med på Bauhaus som vi ska sätta vid entren på framsidan.....
Deo å duchcrem,  en tröja på Cubus....ja ni vet man kommer knappt ihåg allt!!
Sedan blev det lunch på Waynes... en grillad macka med pesto å mozarella å en mellan latte..... sedan fikade vi på ikea en morotskaka lite vatten å kaffe.... sedan åt vi middag med en hamburgertallrik  fast inte på någe snabbställe... men vad god den var :O)

Så nu sitter man här.... mätt belåten å lite fattigar.... fast det är jädrit kul att åka iväg på en heldag men en kompis!!!

Åsså det obligatoriska besöket på apoteket....köpte magtabletter å alindrin mot huvudvärk!!

Sådär ja ... där har ni min dag!!! hoppas att eran oxzå varit bra ;o)

Var bla in på KICKS å där luktade jag på DKNY dom luktar himmla gott !! Men jag gillar Diors parfymer jag!! ;O) men jag tror jag ska ta mej en funderare på en sådan dkny......

BAJJ BAJJ nu ska jag gå å vara lite trevlig med min sambo!!! som jag inte har sett idag!!!  :O)

Nu är det bara att ånga på.....

Hallå i bloggstugorna!!!

Ja  idag har man jobbat.... det vanliga ......inget nytt där inte direkt!!!

Åsså har jag varit ut en liten prommis med hunden så att han vart nöjd för stunden!!!

Nu tänker jag börja på övervåningen lite iaf... vi har ju ett ganska stort allrum som måste bli klart!!! bättre sent än aldrig...men nu e måttet rågat ;O)
Måste sätta lite fart med bort ångning av gammal tapet !! Så att sambon i huset kanske blir lite imponerad å börjar att tapetsera efter d..... ;O)  man kan ju alltid hoppas!!!

Kanske attjag går en till runda med hunden nu när solen lyser ute!! ganska varmt va det med!!! kanske att man blir lite piggare å alertare nu.... men idag på jobbet har vi jäspat om varann ... man blir ganska deprimerad när det regnar ute!!!

Imorrn ska vi åka till Ikea å handla... det finns ju en hel  drös med affärer där!!! så vi har ju de vi kollar på....tänkte att vi skulle åka itid med... så vi har bestämmt att fara kl 0845 så vi är där lagomt till dom öppnar!!!
Min kompis har varit flitig å skrivit en lista på vad som ska handlas.....det har inte jag gjort... men jag handlar säkert ändå  .....UTAN lista!! ;O)
SKulle vilja haft nå roliga gardiner nu till hösten... få se vad jag hittar!!!!

Nu ska jag gå å ånga lite!!! ;O)

Ha en fortsatt trevlig kväll!!!!

Jag har bara Regn hos mej....

Japp!!! det har det varit hela dagen lång!!!! som Orup sjunger!!!

Det började med regn å slutade med d me..... tur för mej att jag tog på mej att jobba idag då...9-19 !! :O)

Så idag har det inte hänt så mycket här.... jag å P å C va ute på lunch idag å åt sallad å en utav d antagligt sista mjukglassarna som jag kommer att äta i år....
Det resulterade i att jag fick ont i magen... :O(
Men men .... e man glupsk så e man.....

Sedan när jag kom hem så blev det en halv pizza....vågade inte äta så mycket eftersom min mage ej va så bra!!! men sambon fick ju en matlåda  i den onyttigaste varianten som fanns!! så han blev iaf glad!!

Till filmen så såg vi "arkiv x " filmen....men jag som inte följt serien för att jag e så rädd för sådanna grejjer tyckte inte den va vidare kul!! jag hade roligare med hunen som hade hämtat mina sockar å hade d som leksaker.... :O)
Jag hatar att va rädd när man kollar på film....jag fick bla blunda å kolla med ett öga.... :O( men men ... nu e det gjort!!!

Imorrn blir det jobb igen!! men då slutar jag halv 3!!! lovely!!! känns som det var år å dar sdan jag jobbade en förmiddag!!! då ska jag ta med hunden på en go prommis så man bli på bättre humör!!! å hoppas att det inte regnar!!!

Nu blir det natta!!!

JAg har uppgraderat min dator föressten....( jag å jag...sambon :O)  ) så nu går den ju skiiit fort!!!

Gnatt!!!!
                                                                                                             

Dessa blommor ska jag leta vaser till att ha på vår nya tv möbel....bänk!!! :O) på torsdag!!!

2 laxar i en lax ask.....

Japp!!!

Idag var det måndag igen å måndag betyder ju....-JA just d!!! Jobb!!

Tog ju på mej extra idag!!! (som anden i lottoreklamen.....-Du får extra! här får du extra....)  jaja men dom förbenade pengarna e ju så bra att ha!!! ;O)

Idag har jag gjort sallader på brinnande livet.... 2st lax sallader med bönor å linser å grejjer!!!.... åsså skinka ost sallad med!!! å en vego förståss!!!

Och nu efter att jag slutat så var vi å åt rester utav den goda skinksteken hos mamma å pappa!! ;O) å sedan efter d har jag varit ute å gått prommis med hunden!!!


Nu har jag ont i huve å vill gräva ner mej!!

Å värmepumpen ger i från sig ett ljud av någe slag när den varvar upp...sambon missnöjd.... å jag förstår d!!!


Det var på noll ute i morse med kallt å eländigt...vi hade frost på bilrutan med!!! inte alls bra!!! NU E HÖSTEN HÄR!  Urch!!!!!

Nu ska jag kolla vad jag ska göra....ska försöka ta mej för något men vill samtidigt inte göra något!!!

Hej !!!


RSS 2.0