OS feber!

Kan man ha annat i dessa sport tider??
Det e hur sjukt som hellst! jag brukar ju kolla annars ochså men e det för att jag e hemma å lyssnar på radion hela dagarna å läser tidningarna som jag e extra påverkad i år?? Kul e det iaf!! stort med!
Våran granne ligger lite bakom Johan Olssons framgång! (även Anna Olsson) så det e lite extra kul! =0)

Annars idag har vi varit på Bvc med Lilleman å allt var bra! idag har han fått en smakportion med gröt! å i lördags fick han lite mangopure! inga protester där inte! ( kanske han har fått glupskheten från mamman?? )

Köpte även en tripp trapp stol på blocket! allt behöver ju inte va nytt!! =0) spjälsängen kommer från grannen med!! de hinner ju inte slita ut dom som de kan göra med kläder ( men med tanke på alla kläder hinner som inte nöta på dom heller =0)....

Imorrn är det en vecka kvar tills jag ska klippa lite å slinga ev färga det mörka men jag vet inte, skulle vilja bli superblond igen men att  hel bleka håret är ju inte kanske det bästa, på ett så gansk långt hår!! å det e jag rädd om med!! =0) så det blir nog slingor iaf!!

Idag blev det Chili con carne här, det var typ 100 år sedan man åt det! men jag gillar ju alla sorts bönor så det e ju gott!! mums!!

Har beställt utav min svägerska som e sjukt duktig på att sticka å virka varsin OS mössa åt mig å lilleman!! hahaha!!! tyckte dom var rätt coola!! =0)

Nu ska jag fortsätta å inte göra något! =0)
Ha det bra bloggisar!! Kramen!!

Todäjs food ;0)

Blir hemmagjord pizza!!
Det var ju 100 år sedan jag åt det!
Dels var jag inte sugen på pizza när jag väntade barn, å sedan när jag hade gallstensanfallen så kunde jag inte äta....men jag kan inte säga att jag har saknat det! =0)
Men idag blir det premiär för det iaf!!

Gud så trötter jag var i morse....detta OS kommer att ta knäcken på mig! =0) men jag tycker att det e kul med så i en vecka till få jag stå ut!! =0)
För tillfället knaprar jag lite godis sedan igår! som överlevt KONSTIGT nog!! annars brukar det inte bli över! =0)

Nu vaknar den lille sonen så jag hoppas alla får en fin fredag!! å helg!!! om vi inte höres mera !!
Kram mina vänner å HEJJA Sverige!!=0)

S N Ö of Sweden!

Hallå!
Ursäkta mitt lilla blogg uppehåll men nu har jag inte haft tid igen! ibland blir det så!
Vi har ringt å bokat för dop bla =0) men det e ju över en månad dit!
I helgen var vi hos våra kära grannar på middag å mello! men jag har ingen favvo direkt ännu! få se hur det blir till helgen å om det inte korsas med OS! De vill man ju inte missa!! Vilka kämpar!! Hejja Hejja!!

Annars rullar det på som vanligt!!

I söndags på allahjärtans dag så fick jag ett jättefint armband!! SNÖ of sweden! Här kommer bilder!!

     

Ni får ursäkta mina mobil bilder men jag vet ej vart den lilla kameran är =0) det är iaf ett svart läder armband med 3 silver pluttar å på den i mitten står det SNÖ! I Love It!!! Tusen tack!!!!
Sambon å jag gav varandra en bakelse! =0)

Idag blir det Tacos till middag!! igår blev det kassler potatis å champinjon stuvning!!! Det var jäääääättegott!! men idag blir det Taccos!
Vad har ni på era?? jag har Banan, sallad, gurka, tomat,ost å sås! sammt cremfraich! jag äter mest ostchips till!! Mums!

Nu ska jag fixa maten!! Hoppas ni har en bra dag/kväll!!!
Kram mina vänner!!!

En botox senare....

Haha!!
Ja så kan man ju ochså  se det...
Verkar som narkosen på min op gick sisådär... jag hade ju fläskläpp när jag vaknade...å tänkte väl inte så mycket mera på d...men dagarna efter så var jag svullen å fick blåsor... ringde vc å de sa att läkarna va sjuka så om jag kunde vänta...men det kunde jag inte när ena ögat oxzå va svällt... jaja ...fick träffa en sköterska då....
Kom hem med allergi tabletter....
Provade men blev inge bättre! så idag fick jag ringa igen...fick 3 olika salvor...en för ansiktet där jag fick utslag... en till ögat...å en till munnen... å allergi medicin!
Nu får det räcka!! + att de tog blodprov när läkaren tyckte min hals såg svälld ut..... =0/
Nu e jag less!! Nu vill jag att det ska gå smidigt förbi!! å bli frisk!!! =0)

iaf så var jag å hälsade på mina kollegor igår å de ville att jag skulle hoppa in lite å jobba framöver...bla med datum koller...å det e ganska kul tycker jag!! så det blir att jag hoppar in några timmar veckan när sambon har ledig vecka tror jag!! =0) lite extra cash e aldri fel!! för vi tar ut så få dagar så det kan va bra att få ut lite extra!!!!

Till helgen e vi bjudna till grannarna på mat! härligt!! å mello!!
Men nu börjar ju os med!! Jippie!!!

Annars så händer det inget hära!!

Jenny: jo de gick in som du skrev i inlägget men tejpar med en hemsk brun telp som jag gruvas att ta bort !! det känns som de har klistrat dit den =0) hihihi!!

Nu börjar snart halv 8 hos mig!!

Kramen bloggvänner där ute!! Var rädd om er!! =0)

Hallå hallå!

Nu e jag på benen igen!
Op'n gick väl bra...hade över 50 stenar...hahaha!! inte konstigt at jag hade ont! =0) men nu kan det bara bli bättre!! Men Gud va dom tejpar...å hur ont gör det inte att ta bort denna tejp????!!!! jag minns ju bara snittet!! huga.....
De gick in från nveln iaf å sedan är jag fint tejpad rund hela magen känns det som....jag tror de gjorde 3 eller 4 hål...har inte riktigt koll på det!
Mådde som en överkörd grävling av narkosen .... fy vad jag var dålig.....kräktes 3ggr när jag kom hem....usha!! + att jag fick förkylningen av sambon med.... så ni kan tänka er vad ont det gör att nysa....=0/
Jaja det kan bara bli bättre!!

Såg ni schlagern igår!? jag tyckte Dolphs nummer va bäst =0)  Hahaha! han kommer ju härifrån jag bor! =0) eller han växte väl upp här! vi har ju gått på samma gymnasium! =0) hihihi!!

Här kommer ett recept på kyckling:

kyckling ala Mango!

Tärna kyckling fileer i mindre bitar bryn på i panna ( alt gillad kyckling....)
Lägg i en ungsfast form.
Blanda sedan:
2dl grädde (matlagnings går bra)
2dl crem fraich
1dl mango chutny (jag brukar ta sweet mango chutny)
3msk chili sås
2msk curry
2tsk paprika pulver

Strö sedan över paprika å purjo om så önskas....( brukar göra dubbel sås =0)  ) & 0st
Grädda i 10-15 min 225grader serveras med ris!

Detta är gott å enkelt bara att prova!!! Mums!
Igår gjorde vi ju Camillas Whisky kyckling vilket uppskattades här hemma! det var jätte gott med pressad potatis till med!! Mums! alla gillade denna rätten!!! =0)

Handlade igår! blev ett par byxor till lille A å en tröja till mig!! =0)
Bildbevis har ni här...

 Lille A's byxor har jag tvättat! så dom få ni se en annan gång! =0) detta är en stor tröja! =0) Me like!

Kram å härlig söndag!! på er alla bloggisar!!!


Gruvas....

Jo jag tog å gjorde Cupcakes... skulle bli likt kakmonstret.... blev snarare vrak monstret...hittade inte de jag behövde för att göra dom ...hahaha!! bild vette tusan om de kommer...kanske!! =0) Färgade iaf cocos blått! =0) Men hittade inge bra ögon till monstret så det slutade med att jag fick bryta av kakor å hä på...=0)

Det har inte hänt så mycket idag annars.... jag vet inte riktigt om jag e rädd...det e som det e... hoppas jag inte behöver ligga kvar iaf! Tur att jag har mobilen isf! har ju hela köret i den...men tror att jaginte kan blogga med den...=0)

Jaja...det känns nästan som jag e sjuk...men det e för sambon e det...å  nu mamma kände sig krasslig...typiskt!! men men ...det kanske e oron!

Vet att ni håller tummarna åt mig imorrn!! det betyder mycket!!

Kram på er!!! =0)

Jag & Berocca....

Berocca Performance 45 brustabletter med apelsinsmak
Haha!! jo visst e det så....jag å Berocca....Rädd för at bli sjuk nu tills imorrn...eller att bi snuvig ändå!! Det e verkligen trist!! men men ...Peppar peppar!! jag har klarat ytterligare en dag!! =0)
Sambon sov på soffan...Hiihii...å vi har inte bråkat heller!! =0) Han e snäll å ville inte smitta ner mig!
Igår så kollade vi på Mästarnas mästare!! Tycker att 1:an har mycket bra program, åsså slipper man ju faktiskt denna förbaskade reklam....=0)

Lilleman fick en spjälsäng igår! så nu ska vi packa undan vaggan.....han har ju börjat rulla lite...å vaggan e inte bra då...=0/
Han sovde då bra i nysängen...även om mamman plockade upp han vid halv sju å snusade på honom i sängen! Hihi!! nu ligger han i babysittern å små pratar lite! funderar på om jag ska ta på mig lite kläder å gå en sväng med honom å hunden när sambon kommit hem igen....han följde med pappa,han skulle ju få andvända snöslungan så då blev han lycklig =0)

Det far lite snö i luften här med....lite orolig e jag dock för imorgon men jag hoppas å tror att det går bra!! jag vill åka hem samma dag å inte sova över....Huuga!! jaja det GÅR nog bra!!
Ska dusha i Descutan ikväll å imorrn bitti...åsså få man ju inte smörja in sig...stackars mitt hår å mitt ansikte...ansiktet är nog torrt som det e...=0(....

Ha nu en fin dag mina vänner!! Kram kram!!


Snart slut slängt!

Hahaha...snart få jag sluta slängs/spy galla på folk! ;0) lite vitsigt där av mig!!
Nu e det soppa som står på matsedeln...för idag e sista dagen innan op'n jag får ta tabletter.....så nu vill jag inte ha någe annfall....=0)

Lilleman ligge på golvet på fårskinn (fusk) å en filt å rullar till sidan ...närsomhellt rullar han runt... ligger han på mage ser det ut so om han kryper iväg närsom hellst!! =0)

Idag har jag varit ute å gått på prommis med vagnen ner på konsum å varit på apoteket å köpt Descutan som man ska dusha i innan opn...

Sambon e förkyld...jag livrädd att bli sjuk så här nära innan opn...så här undviker vi varann!!=0)

Nu ska jag hänga tvätt!!
Ikväll missar jag inte Mästarnas mästare på 1an!!

Ha en fin tisdag käre bloggare!! =0)


-32...NU E DET NOG!!

Hihihi!!
Ja nog få det vara det nå...har inte varit utanför dörren med vagnen på flera dagar nu...jaja det blir nog en vår ska ni se tillslut!
Idag e sambon som sagt hos vetrinären med hunden, jag sitter här å sitter! =0) men har plockat å tvättat å startat diskmarskinn iaf! alltid något!
Lilleman sover å jag passarpå att kolla runt i bloggar! =0)

Middagen idag vet jag inte vad det ska bli...törs knappt äta någe nu med bara imorrn kvar å ta min galltablett för jag skulle vara utan i 2 dagar före op'n så nu hoppas jag att det där jag kände igår var mitt sista annfall...

Annars har jag kollat lite på nätshopping idag ...på lite barnkläder...å lite åt mig själv, men har beslutsångest så det blev inget köp!

Fick mail ang ringen från cocoo å jag ska få ett mail när den kommer in i shoppen igen, just nu gick den inte att köpa!!

Till helgen kör schlager festivalen igång igen! Me like!!=0) Man ä väll lite av en schlager nörd...hihihi... men det e ju tradition...fast lite segt att det ska vara så många veckor bara....det var bättre för när det var en kväll!! =0)

Hoppas ni har en fin måndag å bra start på veckan!!

Kram bloggisar!!


RSS 2.0