Min söndag oxå lite bilder dårå.....

Måste börja med dessa!!! mycket goda karameller....dyra men goda!!! rekomenderas!!!  Mycket lakrits smak med!!!



                                   
Min blåbärs cheese cake som jag bjöd grannarna på förra lördagen.....fick komma med denna dag ist :O) MYcket god är denna som har vit choklad i sig med!!! ska d va så ska d va!!! ;O)


                                 
Här kommer lite bilder på grannens kattungar.....här med katten Gustav.....det är vad jag kallar honom :O)


                                                               
Söta är dom....vill ha en men ändå inte ;O) jag har ju min hund....som är som en katt med!!! vill sitta i knät å så........

 Mina skor!!! dom var riktigt härliga...men kanske inte d snyggaste som ögat skådat.... ;O) men för att bara kosta 84;50- så vad är det att tjata om ..... nu bor dom i skohyllan hos mej!!! :O)

                                
              Min fina orkidee som jag fick av mamma å pappa!! från cult design med!!! fin var den iaf!!!  :O)

Tv rummet   med nya tvn å tv bänken från ikea, ursäkta den otroligt svarta pricken i bilden....men det är ju min mobil vi pratar om.... som jag har kastat i golvet otaliga gånger när jag blivit förbannad.... hahaha....eller buhuhuhuhu...... ;O)

 Här kommer en bild på bokhyllan med....... 
                                                                                                                                      MEN.... jag ska fortsätta att fylla                        
                                                                                                                                      på den med filmer å mera böcker :O) har ju
                                                                                                                                      mera uppe på vinden.....
                            
Har faktiskt suttit å druckit världens godaste rödvin på altanen i värmen  i eftermiddag när jag kom hem!!! ;O) rekomenderas mycket varmt!!! jag tog ett glas igår med!!! Prova ni med!!! gott är det jag lovar!!!

 Har suttit å kollat i denna tidning med!!!

 Bilden talar för sig själv....solnedgång..........

Japp!!!! där har vi lite bilder på vad jag har gjort i helgen.....idag har jag ju inventerat 10-15 å de mina vänner är ju dubbel timmar :O) så vi fick allt 10 st timmar ist för 5 !!! hahahahaha!!!! me werry happy!!!! :O))
Annars har jag å sambon varit nere hos mamma å pappa å ätit stek å sås!!! mumma mumms å sedan potatis förståss!!!
Nu håller sambon på att sätta in värmepumpen med vår kompis som har en firma som håller på med sådant!!! så jag hoppas att vi får lite värme i huset med!!!
När jag väl komm hem efter middagen så gick jag en sväng med hunden å sedan så har jag suttit på altanen å avnjutit ett litet glas vin å kollat tidning!!! en härlig stund var det!! det kan jag lova att det var!!!

Grannarnas ungar ha varit ute å lekt å hängt som apor i träd  med!!! :O) de har varit kul att kolla på!!! hahaha

Nu borras det å sågas det för fläkten!!! själv ska jag slå ner arslet i soffan å kolla tv!!!!

Ha en trevlig vecka nu bloggisar!!! vi höres imorrn!!!! CIAO!!!!

Shopping idag!!!

Ja!!! det blev det dag.... följde med mina föräldrar å handlade lite grejjer.....fyndade ett par skor på halva halva rea priset :O) svarta lågskor....man behöver ju inte så höga när man redan e 1,76.... ;O) sedan handlade jag lakan med!!! det var oxå rea!!!

Sedan var det marknad på stan så då slank det ner en langos med!!!

Grannarna har magsjuka !!! dom stackarna!!! huga!!! hoppas inte att basiluskerna når enda fram.....


Det hände en bussolycka här i trakterna i torsdags... det var verkeligen inge kul! Busschafören dog.... å eftersom vi har en kompis som kör buss så vet jag vem han som omkom oxå var!!..... Hemskt!!! han var alltid glad å trevlig! jag fick allti åka gratis med honom med!!! å nu e han borta!!! Tragiskt var ordet.... ja man hittar inte ord i en sådan hära händelse.......

Tänker på de annhöriga!

Imorrn blir det jobb..... inventering rättare sagt....men vem bryr sig egentligen när det e 100% man får så e vidär i 5h så får vi för 10h osv..... så det känns ju bra!!
Har tagit på mej extra i veckan med!!! det känns bra att ha pengar över till att göra roliga grejjer med!!! :O)

Nu känner jag mej utpumpad.... inte på topp!!! men men .....
Hoppas att det är bra med alla andra och att helgen blir fortsatt bra för er!!! :O)


Dessa vackra blommor har mamma å pappa haft på deras baksida!!!  Sänder en tanke med denna bild till de anhöriga i bussolyckan!!!


That's Not my name....That's not my name.....

Haha!!! ja min sambo hade rätt!!! jag tycker att den är bra å lysnar nu på YouTube i smyg ;O)
Den e ju så kul ...man blir ju glad... hahaha!!!

Nu luktar det jättegott i huset!!!!  Jag har bakat en äppelkaka!!!! mumma!!! en lukt av äpplen å kanel!!! mmmmmmmmmm en god doft!!!

Idag har vi ätit tacos med!!!  prova med banan...... att äta till!!! det var jättegott!!! om ni gillar banan i mat så kan jag varmt rekomendera detta!!!! prova ni me!!!

Idag har jag jobbat å det har rullat på i sin vanliga lunk.... MEN!!! ( tony irving MEN) vi har blevit  bjudna med vårt jobb på casino!!! med bussresa å inträde å lite att spela för!!! hur Nice e inte det på en skala!!!??? den 4 oktober ska vi åka iaf!!!! det ska bli kul!!!

Nu lyssnar jag på Metallicas nya låt!!! den e ju sjukt bra!!! The day that never comes..... jag har ju givetvis förbokat deras skiva på cdon!!! :O)

Min sambo hade läst någonstans att ACDC skulle ut på turne nästa år.... har lyssnat på deras nya me!!! hoppas att de kommer till sverige me då!!! isf ska vi åka!!! :O) hoppas att Metallica kommer me!!!! det skulle va kul å se dom igen!!!!

Nu laddar jag inför imorrn då jag änn en gång bjuder på mat på jobbet..... kyckling file med enbärssås......åsså ska en arbetskamrat bjuda på tårta!!! det ska bli kul!!!

Nu längtas jag till nästa torsdag när vi ska å handla jag å en kompis!!! det ska bli grymt kul!!!! åsså längtas jag ju till när jag ska klippa mej med!!! för nu e måttet rågat.....den 8 september e det dags!!!!

Nu ska jag ta å se vad sambon å grannen hittar på...de ska sätta upp lampor som vi ska ha på ute platsen!!! så nu jädrar ska vi ha belysning där me!!! ;O)

Kram bloggisar!!!!

PS...... Har ni hört Slipknot's nya låt??? den e oxå bra!!!! ;O) DS........

LIllkakans äppelkaka :

ca 6 portioner

3st stora äpplen
vaniljsocker ( det som ni tycker behövs)
300g smält smör
3dl socker
4 ägg
4dl mjöl
3tsk bakpulver

ugnen på 180 grader i ca 45 min.

skala å dela äpplen i mindre bitar, lägg i formen och häll kanel på.
smält smör
mät upp socker, mjöl, ägg , bakpulver, vaniljsocker i en skål tillsätt smöret och vispa!
häll sedan smeten över äpplena
sedan in i ugnen på 180 grader i ca 25 min eller tills den e genom gräddad!
servera med glass eller vaniljsås!!!

God kväll!!!

Nu blir det andra bullar.....

Nu efter att man varit på  en höst rusk prommis med hunden med dis å regn så  har sambon gått över till grannen å låna en film!!
Jag har gjort kaffe å ska ta fram kanelbullar ur frysen!!! sedan ska här  fikas!!! ska ha en STOR kaffekopp med mjölk å bara njuta utav det!!!
Det är väll så man ska ha det en regnig  kväll som denna!!! i soffan med en film å fika !! å ljus förståss!!!

Ha en trevlig kväll!!! bloggisar

Blä!!! urch!!! :O(

JAAAA!!!!  verkeligen!!!


Jag tänkte laga till en kyckling rätt men det slutade att jag fick improvisera!!! å inte så gott heller.... hahaha!!!  det var 2st burkar som var en soppa men man kunde tillsätta kyckling osv..... men soppan såg hemsk ut å där stod jag med 2st öppnade burkar!!! inte vidare kul!!! till å med sambon tyckte att det såg oaptitligt ut så jag slängde dom!!! sedan så blev det en sisådär  rätt!! godare har jag ätit!!! ;O)


Nu har jag stillat min hunger med min chokladkaka jag igenteligen skullet mumsa på ikväll....men vad göra!!!! hahaha!! :O)


Idag e det regnigt å grått!!! förkylningar går det på jobbet... annars har det varit som vanligt där med!!! höstrusk e det iaf!!! vart tog våran sommar vägen??? :O(


Vill baka något ist....men vet ej om jag ska göra en morotskaka eller biscottisar....har inte bestämt mej....eller så går jag ut med hunden en sväng å sedan kanske jag får nya tag å bestämmelser angående bakningen.....


Det är sånna här regniga dagar man vill dra någe gammalt över sig å sova vidare!!!!


Ska kolla bloggar nu å sedan gå med hunden å sedan SEDAN ska jag kanske baka någe!!! ;O)


Vi höres!!!   CIAO


Ännu en vecka.....

Ja!! det är det....å jag har jobbat hela dagen idag! så idag har jag inte bakat någe heller..... :O(
Men men ..... det går bra ändå!!! de får så lov me det!!

Idag har man inte gjort många knop förutom att jobba då!! åsså drog hunden med mej å min kompis på en prommis så vi fick ventilera oss lite på vad som hänt i dag osv..... ;O) det är härligt!!!

Imorrn ska jag bjuda på något nytt!!! mamma å pappa ska komma på mat hade jag tänkt....sambon blev sur för jag hade sagt tacos först...hihihi!!! men det ska bli någon ny kycklingrätt!!! återommer med recept om den gick hem.... det vet jag ju inte ännu!!!

Tror att jag ska baka Biscotti någon dag!!! har aldrig provat så någon gång måste ju bli den första!!!

Nu sitter min sambo å spelar guitar hero....å blir förabannad!!! har typ hört den låten 10ggr....han ska klara HELA låten utan någe fel har han sagt!!! så nu e han sur å irriterad me.... dåli förlorare e han!!! hahaha

Nu regnar det ute....eller det e någe dis som far!!! det e sådanna hära dagar man längtar till sommaren igen....värmen framför allt!!! ;O)  det e utlandet som man får åka till då!!! jag har ju 14 dagar kvar att ta ut nu !!! i semester dagar så d få man väll ta å tänka på då!!!

Nä nu ska jag ta å ducha!!! å kanske om jag får..... kolla på tv!!! eftersom den andra tv'n inte e innkopplad!!! sitta å kolla sambon tänker jag inte göra iaf...... han e bara så sur å grinig när han inte klarar låtarna!!! hahah!!!

Hej så länge bloggisar!!! ;O)

Solen skiner å härligt är det!!!!

JA!!!  denna helg har varit supertrevlig å kul!!!

I lördags så plockade jag in bär å gjprde saft å hadde pappa här på lunch!!! han hjälpte mej med att göra saft!!!
Upptäkte sedan att jag fått en SNYGG spricka på hällen på spisen....WHY??? :O( men men gjort e gjort liksom......
Jag hade fullt upp hela dagen.....dels att jag höll på med saften å sedan så gjorde jag en mycket god middag....med fläskfile å cheddar å lite annat!!!!
Å sedan en blueberry cheese cake!!

Vi fick ju främmande av våra mycket goda grannar !!! så sedan blev det lite guitar hero å singstar!!!! hahaha ja det var verkeligen kul!!!

Igår så fortsatte jag med att plocka bär å göra saft!!! blev innbjuden till grannen med att kolla på deras små kattungar!!! har ju döpt en !!! katten gustav för att den e orange!!! hahaha!!! den e jättesöt å jag tror inte jag ska kolla nåmra för då tar jag en jag med.....

Idag ska jag oxå fortsätta med saften å plocka bär å tvätta eftersom vädret e så bra!!! sedan bär det av till jobbet med!!! jag börjar kl15 idag!!! å imorrn när jag skulle sluta tidigt så tog jag på mej att jobba,..... jaja man ångrar sig när man väl står där men vad göra??? pengar e allti bra att ha!!!

Ha en trevlig Måndag nu!!!! CiAo


Fredag å lite bilder....

 HAHAHA Vad fula de ser ut här...... men men ...

 Väl i ugnen ser d lite snyggare ut ......

 Ja ser man på...man skulle ha snurrat lite på bilden....

 Ja nu ser man att det ser ut som kanelbullar iaf!!! :O) förhoppningsvis!!!

Idag har man jobbat så jag  har ej hunnit med någe spec...... nu håller sambon på att sätta ihop vår hylla!!! så nu får vi se hur den ser ut!!! :O)

Hoppas nu att det inte regnar imorrn....då blir jag lite ledsen!!!! jag ska ju plocka in svartvinbär......å göra saft å ha gäster på middag!!! ska baka med....hoppas att jag har alla grejjer hemma!!! 

Nu snodde hunden min jacka!!! han har bollat ihop sig på den!!! :O)

Ha en trevlig fredagskväll nu!!!

Ni som besöker min sida!!! skriv gärna!!! ;O)

Nästan alla dagar....

Bakar jag!!! :O)

Idag har jag inte gjort så mycket ...jag har jobbat å varit på kondis å ätit godsaker.....inte så bra ....men gott var det!!

Har även tagit på mej en massa jobb när jag egentligen ska gå hem för dagen å när jag e ledig....pengar behövs alltid!!! så det e ju bra!!!

Nu har sambon satt ihop tv möbeln..... men inte bokhyllan!!  Jag ska försöka lägga ut bilder på det när dom e klara!!! men nu e det så att jag inte fick till bilderna sedan jag bakat igår....min dator kräver en uppdatering tydligen....men jag ska försöka att lägga ut bilder!!! LOVAR!!!

I helgen har jag sagt åt pappa att han ska komma å kolla på travet å os med mig ...sambon jobbar .....å då har jag sagt åt an att han ska hjälpa mej att koka saft ;O) ska låna deras saftmaja hade jag tänkt!!! mamma skulle iväg på någon visning av kläder där hon jobbar så då blev han ensamm så då tänkte jag att vi kunde koka saft!!! ;O)

Ska även göra någon smarrig efterrätt eftsom vi ska ha folk på middag!!!
Måste baka en Blueberry cheesecake med ( allti bra att ha i frysen...) åsså tänkte jag göra en morots kaka!!! mycket gott!!!
Ska även baka mera bullar med !! det är ju gott att ha till saft!!!

Imorrn på jobbet är det jag som står för en bjudning igen!!! det blir ungnsstekt falukorv å mos!!! å nästa fredag bjuder jag på tårta!!! ;O)

Nu ska jag gå å kolla tv!!!! bajjbajj

Lediga onsdag.....

Idag har jag bakat kanelbullar, varit ute på prommenad med hunden.
Fått fika främmande.
Varit å klippt gräset hos farmor.....

Ätit kåldolmar!!! mums!!! :O)

Varit te ikea å handlat en bokhylla....å en tvmöbel.... ska knäppa kort på dom sedan....

Nu ska jag sova!!!

Godnatt :O)

Min tisdag.....

Idag började jag inte förrän kl 14:00 men jag har inte åstakommit så värst mycket!! hihihi!!!

Hjälpte pappa med att sätta upp sin luftvärmepump.....kollat ophra ( stavas det så....skulle behöva gå en kurs istavning!! :O)  ) dagens programm var om  livet före detta liv osv.....mycket intressant de där tycker jag ...är det reinkarnation det heter..... sånt tycker jag e kul att läsa om!!!

Min morfar dog när jag var 1år så jag kommer inte ihåg honom alls....lite synd men det är nog han jag fått mina baka talanger av...han var nämligen bagare å hade eget bageri/konditori!!! :o)
Men här kommer det lustiga!

Min morbror köpte bageriet efter han dött å sedan hade han det ända tills några år sedan då han sålde det i sin tur....... men min morbro jobbar kvar....
Det var en eftermiddag när det var en kund som stoppade min morbro å sa .
-Har ni anställt flera bagare??
-Näe inte vad jag vet , svarade min morbror.
-Konstigt , när jag satt å fikade ute på terassen så kom det ut en bagare med en såndär gammal sockerbagare mössa, å vita kläder....... sa mannen.
min morbror började tycka att detta varkonstigt så han frågade *J* som nu rår om bageriet om han anställt någon som inte han visste om.....Men det hade han inte....
Så han frågade tjejerna som jobbar där om dom hade tyckt det var konstigt å beskrivit mannen som kunden sett...
-Näe inte d...sa den ena.
-Jag vägrar gå in bakom å diska när jag är själv , sa den andra...-Det känns som jag är iaktagen.....
Åsså började min morbror att fundera....den enda som han visste å som bar dessa kläder var ju min morfar....... å vem vet...kunden kunde ju ha varit synsk utan att veta om d........

Så tydligen har min morfar visat sig.....jag tror benhårt på det.....å det där med synsk ligger i släkten.... mamma är lite åt de hållet....hon ser grejjer...å jag kan ibland svara till 100% att jag har sett en människa stå bredvid mej fast det inte var någon där.......

Nu ska jag ta å läsa ur Renée voltaire´s kok bok!
Imorrn ska jag baka bullar tror jag....jag e ledig....å sambon jobbar tills kl 15:00 å vill åka en sväng på Ikea.......vi får se hur det blir!!!

Godnight på er alla!!!!

En trist måndag var det.....

HUUUUUUUUG! va tråkigt det är när regnet öser ner!!! man blir deppig , trött, seg, å skulle hellst av allt dra någe gammalt över sig!!! :O)

Idag har jag jobbat långdag!! 8-19 så jag har inte gjort någe särskilt!!!  Var ut med mamma på rasten å tog en latte å räkmacka!!! det var kul!!!

Åsså idag när vi kom hem så hade vi blevit bjudna på 40års kalas till min bästis jobbar kompis ( som e sjukskriven) svampbob!!! det ska bli jättekul!!!! den 20 september var det tror jag om jag inte mins fel!!! :O)

IMorrn har jag sovmorgon å börjar inte förrns kl 14:00 ....har typ eftermiddags passen denna vecka men jag bryr mej inte!!!

Men så synd det var om Sanna Kallur idag!!! tycker såååååååååå synd om henne!!! Men hon kommer tillbaka!!!

På lördag har vi bjudit över grannarna på mat!!! så då tänker jag bjuda på bloggis Camillas fläskfile gratäng!!! ;O) längtas redan!!!!

Nu ska jag ta å fika Pecan paj å glass som blev kvar igår!!  Å en kopp kaffe!!!

Goood kväll!!!!! Bloggisar

Receptet kommer här!!!!!

Pecanpaj!!!

Pajskalet :

3 dl vetemjöl
120g smör
3krm salt
3krm socker
3msk vatten

Blanda ihop till en deg & tryck i pajformen
Förgrädda i 200grader i ca 20 minuter

Fyllning:

120g smör
1msk vetemjöl
1msk majzena
3dl ljus sirap
1 ½ dl socker
3krm salt
2 lätt vispade ägg
3 msk vaniljextrackt ( jag hade vaniljsocker)
175g hackade pecannötter


Koka upp smör & socker, sirap vetemjöl,  salt & majzena i en kastrull, sjud under omrörning.
Låt svalna till rumstemp.
Blanda nötter vanilj ägg slå i pajskalet & grädda i 175grader i 35-40minuter.
Vänta i 2h innan servering!
Serveras med en glass kula!!

Smaklig måltid!! :o)


Har bla sett fotbollsproffsets Figo's nya hus....

Halloooooooo på er!!

Jag har inte försvunnit bara varit lite frånvarande de senaste dagarna...det är så när man inte fåt bredband å det tar 100 000 000 000 000 0 000 år att ladda en sida på nät eller blogg....men nu har jag  lyckats nästla mej ut :o)

I början av veckan gjorde mitt nya husliga jag ( HAHAHA) en kräm! krusbärs kräm på 2 liter krusbär!! har lite kvar ännu!! gott blev det iaf!!

Sedan idag har jag bakat! det blev en Pecan paj!! som är ruskeligt god!!! mumms mumms!!! I love it!!!

I fredags på vårat jobb så fick jag stå för demon på jobbet!!! det är faktiskt kul!!! att stå å surra lite med kunder som vill provsmaka!!! denna gång var det frukost!

Annars har det mest varit vardagliga sysslor som jobb, tvätt, jobb, tvätt :o) sova å jobb.... inget socialt umgänge här inte!!! det kan ju bli förmycket av det goda !!! :o)

Men igår efter det att jag jobbat klart så for vi till min moster å morbro å kusin på middag!!!
Åsså fick vi kolla in Fotbolls Figos nya sommar hus.....eller sommar å sommar.....Ganska stora ENORMA villa!! som de blir grannar med nu!!! det var ett jättefint hus!!! med en jättefin inngång å en sådan stor glas solfjäder eller vad man kan kalla det ovanför ytterdörren!!! tänk va coolt ändå att han liksom kommer att va där!!! :o) men det är inte klart ännu!!!

Idag har jag gjort Pecanpaj å bjudit mina föräldrar på som kom hit å hjälpte oss med fläkten som nu kommit tillrätta!!! så nu e den snart uppsatt!!! somnade i soffan gjorde jag även...medans mamma å pappa var här....förlåt!!! men jag har ju börjat dricka koffeinfritt kaffe!! mest på skojs skull för att kolla om det verkeligen  e kaffet man blir pigg av....å det verkar det vara!!! jag har väl inte somnat när vi haft främmande förut!!! hahaha!!!

Har köpt en ny spännande kokbok med!!! med en massa nyttigheter i!!! ska försöka laga något nytt nån dag!!

Hitade bland utländska produkter en ny soppa som man kunde göra något spännande med kyckling å svamp i å bambuskott som jag tänker prova!!! det skulle serveras med ris!!!

Kanske till helgen ska vi bjuda hem våra grannar på middag!! även tjejerna på jobbet ville komma å kolla på huset å jag har lovat att vi ska hitta på någo frammöver ...en arbetskompis hade köpt singstar me!! :O)

Nu ska jag hjälpa sambon!!!
Lägger ut lite bilder!!!

 Krusbärskrämen!!! Ûbergod :o)

 Pecan pajen..... den är god som det ser ut va??? :O) kanske ingen vacker bild men det e god!

 Hur säger dom.... Mycker rönnbär mycke snö?? eller......

 Min nya kokbok!! Köp en ni med !! massor med spännande grejjer i den!!!

Vi höres bloggisar!!!   Todelooooooooo :o)

Utkast: Lite bilder ...

Lite bilder från helgen......


 Mycket god glass!!!! i love it!!! choklad fiskar i var det med!!! MUMMA!!!

 Här kommer nästa sort som jag provade!!! det var typ kakbitar i !!! mumms!!! ska man kosta på sig någe extra så är Ben & Jerry värda alla slantar!! det vill jag säga!!! :o)

 Tagen från bilen!!! inte så kul men ändock!!! en bild!! hihihi

 Detta kuddfodral hittade jag till min hund!! ;o) tyckte att han var lik fåret på bilden!! hihihi

 Hår grejer å duchcrem kan man aldrig få för mycket av!!! ;o)

 Hello Kitty huvtröja å sockar!! hahaha

 Min STORA popcorn skål å min  lilla söta godis sockerskål!!!

 Sängkläder....

 Mina fina gardiner...som inte ser så värst fina ut där d ligger.....

 Min söta ängel!!! en ljuslyckta!!! som passar bra i köket nu!!!!

Ja där var d jag hade handlat i umeå!!! idag har det inte hänt så mycket kul!!! har haft ont i mitt huvud! bjöd mamma å pappa på middag! det blev råkostsallad å gratinerade grova mackor med pesto å mozarella!!! å till efterrätt blev det en svartvinbärs paj!! skördade i trädgården för

En ny vecka är här!

Ja!!! en ny måndag har nästan gjort sitt!!
Har handlat en ny spis idag!! så nu e man 6000-kr fattigare....men men tänk vad mycket gott bröd jag kan göra!!! ;O)

Kan inte visa några bilder idag eftersom det krånglar lite! men men...jag visar allt jag handlat å Ben & jerry glassen jag har ätit!!! ;O) dom var ju bara sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå goda!!! min nya last!!! men här där vi bor så finns dom ej! så jag får hälsa på syster mera!!! hihihihihi

Idag har jag jobbat med! nu är man inne i sin vanliga trall!!!
Motionen har jag börjag komma igång med oxå!! var ute på en prommis igår !!! härligt!!! fast jag hade på mig för mycket kläder......

Imorrn skulle jag varit ledig men jag jobbar ändå!!! det är bra att ta på sig lite mera ibland me!!! jag jobbar bara till 14:00 så jag tror det ska gå bra!!!

Ska kanske ta å plocka lite svartvinbär å göra en kaka imorrn!!! ska även bjuda mina kära föräldrar på mat hade jag tänkt!! Det ska bli grillad toast med pesto å mozarella å en härlig sallad!!! vego blir det!!! mumms mumms!!!

Vi har även köpt en ny tv !! en plattis som kommer om någon dag bara!!! pappa å mamma köpte en likadan!!! hahaha!!! hoppas att vi får den innan helgen!!! å jag VILL ha vår fläckt med som vi har väntat på i 2 veckor tack vare att det hade skickat fel först så den felande har vi hemma!!!! TJOHO!!!! ;o(

Nu ska jag gå å kolla tv!!! kanske någe os sammandrag!!!! Å grattis till grann komunen som fick os silver!!!!

Cioa!!!


I Umeå!

Hallå!!!

Nu bloggar jag en sväng från Ume....
Vi ska snart dra hemmöver igen efter att vi varit här sedan igår!!
Har hunnit med en heldag på stan bla. åsså har vi fikat å ätit å handlat å mått gott!!!
Har även hunnit med att äta 2st Ben & Jerry sorter! dom var JÄÖTTEGODA!!
Det kommer bilder sedan i bloggen på vilka glassar jag ätit å grejjer jag köpt!!! har handlat ganska mycket!!! hade spenderar byxorna med mig!!! :o)

Bloggar mera imorrn !!

Ciao bloggisar

Klater och elände!!!

Ja!!! d var visst det jag sa alldeles nyss!!!
Häe har det hänt grejjer ser ni..... nu har vi 2 spiar å ingen funkar.....men så har väl alla eller???

Det är tur att man är kompis med en som jobbar som elektriker ..... han har hjälpt oss!!! tur!!!
Fick en bättre beg. spis av pappa!! jag blev jätteglad! mycket snyggare än detta härk som vi haft nu! å när jag skulle till att baka rabarber smul paj så gick...huvudströmmbrytaren! tror jag visst att det var 2 ggr... sedan stoppade vi in den gammla härket å då rök det ur kontakten..... så nu står vi utan fläkt å spis!!! aaaaaaaaa d e LOVELY d!!!

Så nu är det bara att lätta på plånkan igen å köpa en ny spis! jaja vad göra....måste ju ha något att baka i iaf!!!

Igår jobbade jag hela dagen så det blev inte mycket annat gjort....var ute å kastade boll med hunden på kvällen!

Nu vill jag tända ljus å ha det mysigt! det känns verkligen som hösten är här!!! HJÄLP!!!!!

Imorrn far vi till syster yster!!! ska bli kul!! ska gå ut å äta å gå på stan! det är ju till björkarnas stad vi åker ...som det så fint kallas!!!
Där ska vi sova över tills lördag!!

Snart ska jag träna upp min allt för dåliga sommar kondis!!! man har ju gått upp lite under sommaren!!! hihihi man får ligga i hårdträning till vintern ist!!
Vi har bestämt kl 18:30 jag å min kompis! ska ta med hunden me!!! så han blir glad!!

  Här är en bild på cliff å katten Jens!! hihihi grann katten! // Trevlig kväll!!!

Här kommer lite bilder...

kök kök

kök2kök

font tapet i hall fond i hallen

fond å panel Vit panel  å fonden....hallen

sovrum Sovrummet

fond sovrumfonden i sovrummet

 Tv rum

 tv rum...sambon i soffan ....hahaha

alta ute rummet

hund  Min hund i den nya sovkudden

hundsäng Ja det står det på den....hihihi

matrum Matrum lite svårt att fota....

fjärilar Fjärilar vid bron....

fjäril Igen....

 Ingången....

bi vädersnurra jag fått av grannen :O) COOL  tycker jag :O)

bakis altanen igen...

utsikt vy...eller vad det heter...från baksidan

frqmmis husets front :o)

prommis jag å hunden på prommis...

m Många M skyltar på vår väg :o)

å Och en å som ringlar fram!

väg Hunden på språng på vägen !

ich Jag å Cliff ! ser inte riktigt klok ut!! men det har kliat i ögona idag så jag fick ta bort sminket !!! hihihi

icåynd Igen!

ha Detta kan man oxå stöta på!

omsprungen & en äldre dam som sprang om oss....hahaha ja men vi hade lite problem...vi fotade ju så mycket!! tror Hunden blev förvånad me!! när vi blev omsprungen!!! men vi gick ju!!! :o)

Ja se där ...fick ni en liten inblick i mitt liv!!! kanske inte så intressant men ändock ganska normalt!!! hihihi!!!

Imorrn är jag ledig! ska bli härligt!! men ska klippa gräs å åka på tippen med lite granna...är inte klar än med renoveringen så jag få fota mera sedan!!!

Tjing

Söndagen här var.....

Ganska seg å trökig....hihihi
Ja den var det faktiskt!!! jag har varit med om roligare!!! sambon jobbade så jag har varit själv förutom att jag har varit över hos mamma å pappa och att jag å hunden var ute på prommisar!

Idag har vi även möblerat matrummet så det e klart! det blev riktigt bra!!! är nöjd med resultatet!!!

Har kollat på dokumentären på svt om kulstötaren och diskuskastaren Stefan Färnholm! den var bra gjord tycker jag! gillar dokumentärer!! så sådanna kan det ha mera om tycker jag!!

På fredag börjar os!!!! Jippie !!! det är kul att följa med å kolla på sändningarna tycker jag!!! Men det är synd att dom är lite sent på kvällen antar jag!! eftersom det är i peking..... Men men ! det visar säkert repriser å så ändå!!

Hoppas att våran fläktkåpa kommer till veckan!!! annars blir jag lite sur!!! vi fick den ju i veckan men dom hade ju skickat fel.... det är typiskt oss!!! att det alltid ska krångla!!! det är i alla fall en vit fläktkåpa....hade en rostfi förut men nu ville vi ha en vit så så var det med det!!! :o)

Nu är himmelen alldeles rosa här....där vi bor på vår baksda så går solen ner....ska försöka att ta kort någon gång innan det blir vinter så får ni se vad fint det är!!!  Måste fota lite tapeter å så med!!! så ni får se hur vi har det i vårat krypin!!!.....

Min kära granne var in på fika förut så vi satt å surra å drack kaffe nu i kväll!! det är trevligt att det är god sammanhållning här !!

Konstig dag å ännu konstigare inlägg blev detta men men..... hoppas ni har en trevlig måndag i morrn...ska försöka att ha det jag med!!! Tjing!!

Bonat golv å klippt ner buskar!

Ja ...det kan man ju oxå göra en lördag som denna.....men fint blev golvet iaf!!! men jag är inte klar med buskarna ännu!!!
Dom som bott här innan hade ju inte höllt efter dom speciellt bra.....så det var mest gammla kvistar i dom så idag har jag varit framme med en sekatör ( stavas det så..)
Åt middag idag hos mamma och pappa det blev tacos å till efterrätt en JÄTTEGOD pecannöts paj!!! mumms mumms!!!

Igår var jag till min granne å drack frozen strawberry margaritas!!! mumms mumms å sedan blev det cider...eller bacardi lime! det var kul att sitta å surra ett tag!!! hihihi!!

Imorgon ska jag väl fortsätta att grejja ute om det är väder!!! hoppas att det är fint väder !!! det är liksom så mycket roligare då!!!

Nu ska jag med min bacardi tropicol invänta cold case å kolla las vegas!!!

Över ut från mej!!!! hoppas att ni haft en bra lördag!!!

RSS 2.0