Söndagen den 3advent!

Jag å en kompis va å såg Nana Hedin å Fredrik Kempe i kyrkan! men gud så bra det var!!! Fredrik va hur kung som hellst , han körde massa låtar blandannat från Chess!! Man blev nästan tårögd av vissa låtar!!!

Igår kom vi på en kul julklapp te p! hahaha undra vad han säger om d!!! ;O)

Igår gjorde jag Kola med!! men P äter ju upp alla....men men tur att han tycker om den! istför att man skulle fått kasta bort den!! han tyckte att dn smakade werters!! :O)

I dag har jag å hunden varit ute å sprungit med hunden å jobbat!!! en massa folk har det varit!! men men det e ju jul 1gång om året !!! så det är bara att ta det därefter!!

Nu sitter jag å kollar letsdance på 4an!! tyckte lasse brandeby va hur kul som hellst!!! haha!!

Nu ska jag glo vidare!! bajjbajj

Snart så kommer kalle å hanns vänner.....

Gröt till barnen....sprit till pappa....snart så kommer kalle å hanns vänner...disk te mamma sömn te mormor...snart så kommer kalle å hanns vänner!!! :O)

Idag har jag varit ute å handlat en stackars julklapp.... det går bra trögt!! men jag har ju en vecka på mig.....hahaha!

Ieftermiddag var jag å hunden ute å sprang me hunden...somnade på soffan hos pappa efter :O) å sedan har jag städat lite hemma!

Te middag vart d faktiskt hämt pizza!! å sedan har vi suttit å kollat lite tv! å druckit glögg å ätit lite hemmgjorda karra!!

jag har faktiskt städat lite med!!!  å tvättat!!!

Nu ska jag kolla hipphipp!!! bajjbajj

13 december = Lucia!

image34Tjabba!!!

Idag är det lucia, har faktiskt set lite på tv innan jag började jobba!!! åsså har jag ju köpt Peter Jöbacks julskiva med tidningen idag!!!
I går gjorde jag tusen å en natts dadlar .. d blev mycket goda!!! :O) åsså gjorde jag pappas choklad godis!!! mums mums!!! d e ju bara föööör goda!!!
Idag har jag gjort smörkola!!! ännu så länge ser det bra ut!!!
Det är extra kul att bjuda på något som man gjort själva!!! :O)

Imorrn har jag tagit ledit!! eftersom  jag har såååååå mycket att göra innan det är jul!!! jag jobbar hela veckan till veckan...måndag-söndag!! men är det jul så är det å då e det bara att jobba!!! :O)

Idag har jag även varit ute och sprungit med hunden...gjorde även det igår!!! det var härligt!! jag trivs bättre på vintern tränings mässigt sett!! det är friskare luft ute med!!! på sommaren blir man täppt i näsan...iaf jag!!!

Så imorrn blir det lite handling åsså ska jag göra smörgåstårta åsså ska jag städa å göra mera godis å fika!! åsså ska jag å hunden ut å träna åsså ska vi fara å tända ljus på mormor å morfars å farmor å farfars gravar!!

På söndag ska jag å en kompis på julkonsert i kyrkan med bla Nana hedin å fredrik kempe!! det ska bli mysigt tycker jag!!! lite jul i förtid har aldrig varit på någe sådant tidigare men har hört att det ska vara trevligt så vi håller tummarna!!!

Bajj bajj ska hänga tvätt nu!!! ;O)

Andra advent!

Men vart tog decembers första del av månaden vägen?? tiden rinner förbi......

Idag har jag hängt upp de sista gardinerna åsså har jag följt med å sjutsat syrran te bussen, vi har tagit in granen men inte klätt den änn....snart!! åsså har jag gått ut på prommisar med hunden!!

Det finns så mycket jag skulle ta mej tid att göra men allt känns jobbit på någe sätt....inte alls kul!!! å imorrn jobbar jag 12h...inte heller kul!!! det blir mycket jobba frammöver julen...men men...det får gå d me....

har även hunnit med at kolla skidor på yv!! kul att vi kom 3a i staffeterna!! mycket bra kämpat...synd bara på damerna att anna d tappade så  i sista streckan!

Nu ska jag försöka börja med maten....det blir tomtegröt å limpmackor med julskinka å cognacswurst!! mums!!
sedan ska vi försöka klä granen åsså tror jag ma å pa skulle komma förbi!! de är och äter julbord!! lyckos dom!!

Ska spana efter julisar me.... måste göra d!!! åsså ska jag kolla om jag hitar diana kralls julskiva!! mycket bra tycker jag!!! då kanske man kommer i lite stämmning!!!

Te veckan e det julgodis som står först på min lista!!! MUMS!!!  BAJJ BAJJ

Jul jul strålande jul.......

Nu ska jag ta mej i kragen å blogga lite mera änn vad jag gjort det senaste dagarna å veckorna.....tiden går så fort så man hinner inte med!!

I går var det begravning efter min älskade farmor, den var fin !! hon hade blevit nöjd tror jag!!  det var inte en massa okända som det var på farfars!! men nu vet jag att hon har hittat alla gammla vänner å bekanta och att hon alltid kommer vara en del av mitt liv!!! hon håller nog ett vakande öga över oss.....lite som eva dahlgrens......det bor en ängel i mitt rum.....:O)

Idag har vi varit te stan....jag har köpt middag tills imorrn...gröt! det e ju snart jul å då blir det gröt å skink mackor te middag....i dag åt vi hos mamma å pappa!!
Har köpt block ljus idag så nu har jag hela 19st tända i huset!!! så nu e jul mysigt här!!! imorrn åker granen in tror jag, den får ju bara va inne ettlitet tag ändå!! åsså blir det mysigt å hemtrevligt av den!!

Nu måste jag köåa julklappar....paniken sprider sig närmare å närmare....fy tusan...men jag vet på ett ungefär vad jag ska köpa tror jag eller ???? hoppas det!!!

I tisdags ville jag både grina å försvinna på samma gång.....min beckham frisyr hade blevit lång å jag tänkte att nu e det dags för en för en förändring.....jag blev korthårig å typ brun röd.....gud va jag ville bort å spola tillbaxs tiden.... efter 2 dagar stod jag inte ut så på torsdag fick jag göra ljusa slingor i håret så nu e det brunt å slingat....man lär av sina misstag....ska ALDRIG göra så igen....mitt hår var ju sååå långt nu kort....buhuhu!!! nääää en sak e säkert att jag ska inte färga det brunt igen!!!!

Nu kommer syrran ska se film....å äta lite  chips tror jag!!! :O) BAJJ BAJJ!!!

Personalfesten....

Ja då vart det måndag igen å första jobb dagen efter julfesten.....hahaha!!! den va riktigt kul...vi stod å sjöng på stolarna...å alla va impad att jag kunde alla låtar ....men sån e jag.... jag behöver bara höra låtar nån gång....antar att jag har något super minne av någe slag där!!! så numera på jobbet e jag en levande karaoke marskin..... :O)

Nu snöar det ute!! hoppas att det drar spåret snart isf ska jag ut å åka skidor nån dag frammöver!! idag var jag å hunden ute å sprang lite!!

 Idag till middag blev det gröt!! gott i gott gott!! åsså hade jag köpt julskinka me...men jag åt salami å cognacs wurst ist!!

Imorrn ska jag klippa mej!! igen å göra slingor tror jag!! åsså har vi personal möte!! allti typiskt att d e möten när man e ledig!!

Nu ska jag ta fram jul blommorna!!! det ser tomt ut!!! BAJJ BAJJ


RSS 2.0