Glass, sol & elitloppet!!!

Ännu en häääääärlig dag!!! vaknade kl 8:00 å sedan städade jag garderoben å hittade ett par tunikor samt ett par byxor som har varit försvunna en längre tid!! =0)

Var ute å handlade ett bord å 4st stolar + att det följde med ett parasoll.!! men sambon har inte att ihop detta ännu men jag hoppas att han gör det imorrn...därav inge bilder...eftersom det inte e kul att ta bilder på en låda! =0)

Annars har jag varit nere hos mamma å pappa i värmen å suttit ute i en solstol i gassande värme!! ätit Isglass (spirello) Twister å en magnum, fick middag där med efterrätt det blev glass å jordgubbar!!!! LYX!!

Har kollat Elitloppet med å tyckte att rätt häst vann!! Jag är jätteglad över att "kungÅke" fick vinna ännu en gång med Torvald Palema!!! där fick tv4 en knäpp på näsan eller en rejäl näsbräna =0)

Nu ska jag kolla på SöndagsParty men Filip & Fredrik på 5an!! Ha en härlig sommar kväll!!! idag har vi haft + 30,5 i skuggan!!! =0)

Bilder från nyss......Bilder tagna alldeles nyss...fy vad varmt det varit idag! Men ack så härigt!!! vi ska INTE klaga!!!
Här kommer en bild på altanen å på trallen som vi nyss gjorde.... vi fick faktiskt flytta ut vid 18:00 för att äta även fast vi öppnat alla glaspartier...å det vill säga att det e skjut dörrar runt om hela altanen...så vi fick inviga trallen på riktigt å satt ute å njöt av värmen till kl21:00 .... å det e varmt ännu!!! det va rena rama utlandsvärmen idag!!!

Vi var även ute å åkte mc idag!!! fick ju en mjukglass ....men fy vad det e dyrt med sådanna...min nötkross gick på ! Håll i hatten....9kr!!! så typ 30 kr för en strut iår.... men men!!! är det sommar så e det! ;0)En liten hängblomma i plast.....hihi har jag på altanen med... ska tror jag köpa tomat planter å sätta dit i år... det e ju rena rama växthuset där vissa dagar speciellt när man inte e hemma!!! å solen ligger på!Super fotografen har ju varit framme....skyller på at jag satt snett... =0).... här spelar vi lite Guitar hero Metallica!
Det var allt för idag!!!

Ska ta med mej kameran imorrn så kanske det kommer bli lite mera kort då!!!

Had'de!

slappar....

På altanen efter en arbetsdag....skulle kunna gå ut i rabatten å rensa lite...få se om jag ids eller orkar detta!! men det e fint när det e gjort! =0)

SEdan jag kom hem från jobbet så fick jag mat hos pappa å mamma sedan gick jag å hunden på prommenad å sedan sovde vi lite =0)  jag behöver i princip bara sätta mej så sover jag!!! men men!! imorrn har jag tagit ledigt! har ju lite att göra!
Ska bla åka å köpa lite blommer tror jag!! =0) därav kanske det e kul om det e rensat i rabatten!!!

Vi ska ju på en liten semestertripp med grannarna med!! till dalarna! i sommar! det ska bli kul....jag var där rätt mycket när jag var liten! så det ska bli kul å se om det föråändrats någe!!

I midsommar helgen eller rättare sagt midsommardagen bilar vi ner till göteborg för att se ac/dc! vilket ska bli kul faktiskt en liten avstickare liksom innan semestern börjar!!

Nä nu måsta jag ta å göra ett ryck....sitter jag längre e risken stor att jag somnar! =0) sedan i kväll kollar jag boston the party med filip å fredrik !!

bajjbajjj!!!

I'm Back.....Tillbax!!! =0)

Gör ett nytt försök till att börja blogga..det har varit lite mycket nu den senaste månaden!! Huga...snart e maj över oxzå!!!

Den senaste tiden har jag haft/gjort:

Varit till stockholm med jobbet å sett Buddy Holly (Brolle...) det var jättetrevligt å kul!!! Uppskattat att fara någonstans med sina arbetskompisar!!! men stackars min ruumskompis som jag släpade upp i ottan för att få tillgång till hotell frukost!! Mums vad gott det var!!! =0)

Haft 30års fest/kalas i dagarna 3! började den 1 maj med att vi var ett gäng som sammlades å åt å drack gott ända in på småtimmarna!! fick mycket fina presenter!!! en liten lampa, ljustakar som man kan sätta upp på väggen till altanen, presentkort blommor mm.... presentkort e alltid bra att få!!! åsså fick jag blommstercheckar!!! mycket mycket bra!!!!
Den 2maj kom min  moster med familj hit!!!
å den 3maj så fyllde jag 30år!! hipp hipp till mej!!! utav mamma pappa syrran å sambon fick jag något jag önskat mej vääääällllllldddddiiiittttttt länge!!!! en ROSA kitchenaid!!!!! Hipp hipp hurra!!!! jag blev överlycklig å har hunnit med att baka bullar i den med!!! den står sååååå fint på bänken i köket!!!

Nu i onsdags så tog vi en dagstripp till hälsingland å tröäffade usin å faster där!!! de har köpt stuga å det var jättekul att träffa dom!!!  Hunden tog dig ett dopp i sjön som bvar alldeles nedanför så han blev nöjd med =0) sambon knäppte lite å bla blomman i innläget var från den trippen!!!

Igår var vi på marknad med grannarna i stan inntill....där köpte vi varma chips, chokladbollar, älgkorv till pappa å samt en rökt fläsk till pappa å sambon! sedan så var vi ut å åt å jag tog pytt i panna.....hahaha!!! gott var det å längesedan man åt det!!!
Senare på kvällen så åt jag glass/grädde å jordgubbar å kollade på Hendrik Schyfferts show som var mycket underhållande!!!

Idag söndag har jag kollat på när trallen till altanen blev klar!!! ska be sambon ta lite bilder så jag kan lägga ut å visa!! sedan har mamma å pappa varit här å grillat!!!
Sedan just för en liten stund sedan så var jag å grannen ut på en prommis!!! det var riktigt varmt men blåsigt!!!

Nu ska jag hoppa in i duchen å sedan bänka mej vid filip å fredrik!!! Vi höres!!!!


RSS 2.0