Depend!

Ja så heter nagellacket jag hade på bilden igår..men tyvärr så har jag inte nr på flaskan men kan kolla upp det om det e någon som vill köpa det!!
De har små flaskor som inte ligger å skräpar å blir dåligt å till priset av a25kr.....så jag tycker att dom e suveräna!!!=0)

Idag har man jobbat å stått i....somnade inte förrns efter kl00:00 igår....det e ju så varmt!!! men vi SKA inte klaga på denna värme...men min hund mår inte bra av det men en liten regnskur skulle göra susen!

Har gjort sallader på brinnande livet idag!! man ställer fram å sedan har kunderna köpt upp d! men det e ju kul att det e rullians på grejjerna!!! =0)

Imorrn är det jobb från 8-16 sedan ska mamma å pappa komma över å grilla å sedan ska vi ha någe fika med tror jag!!! är barnsligt förtjust i djupfryst schwartshwald tårta.(om d stavas så nu då) men ni fattar nog vad jag menar!! =0) kanske ska köpa en sådan...sedan till köttet blir det fritera pommes! det lät gott!! =0)

Har mutat min sambo med att ta fram lite chips för att han ska kolla på Morden i midsummer....jag e ju så rädd för sådanna program...eler rädd å rädd.... d kan ju vara lite kusliga tycker jag!! =0) men först så ska man ju kolla på Allsången!!

Köpte 2st tröjor/toppar iag med...men har inte fotat dessa...ska försöka att fota lite kläder som jag köpt på slutet!! =0)

På lördag ska vi kolla barnvagn i umeå...så vi vet på ett ungefär vad vi ska köpa men det lutar åt en sådann......



Jaja...det var slut för mej idag!! ska kolla in Allsången nu!!! men vi höres imorrn!!! =0)///KRAM!



Dagen idag.....

Fattar inte att vi snart e inne i Juli!!!! Vad händer.... fattar inte...fyllde ju nyss 30....tiden bara rinner iväg =0(

Idag har jag jobbat 8-14! härligt pass.....gör det imorrn med!!

Jag vaknar så förbaskans tidigt nu på morgonen.... vaknar kring 05:00....dels att det e så varmt + att min inneboende tycker att det skulle va trevligt med någe käk!! =0)  då snackar vi inte sambo utan min bäbis..... den brukar ha förmågan att sparka lite kring 5 snåret!!

Sedan jag kom hem har jag gjort uppstekt pannkaka till middag!! med sylt å liiiiite glass!! =0) sedan så tog jag å städade badrummet!!! välbehövligt!!! å sedan så plockade jag fram dammsugaren med!! så nu är det fiiiint igen!! =0)

Här kommer lite pics sedan i nyss....kan man säga! =0)



Denna muffins fikade jag ute på trallen!!! =0)



Med kaffe & mjölk till!!! =0) snygg jumbo mugg!! hihihi



Fick en ny tidning idag med!!!



En häng ampel jag har ute vid trallen/altan...har även en sådan på frammsidan!



Närbild =0)



Mitt nya ROSA nagelack!! =0)

Ja där har ni min dag!! men nu ska jag prommenixa med hunden!! å sedan ska jag kolla på Lotta från Liseberg =0)

Ha en fiiiiiiin kväll alla!!!



Värmeslag!! =0)

Åååååååååååååååå vilken dag!!! härligt har det varit i värmen!!! nu sitter man här å kollar sommarkrysset på 4an... man tar igen sig kan man ju säga!!
Idag har jag gått prommis ner till mamma å pappa! å sedan har jag suttit ute på trallen å haft det bra!!
Tvättat lite å hängt ut...man kan säga att det torkar fort!!! =0)
Min hund tycker inte att det e lika kul med värmen den stackaren....inte så konstigt ...gå med vinterpälen på i värmen!!!

Här kommer lite pics...fattade inte att det var efit idag...men ändå!!!



Denna bild togs i slutet av april när vi var på Brolle å buddy holly med jobbet!!! bättre sent änn aldrig! =0)



Mina Lyckliga Lotta som tyvärr frös under en kall period.... men har åter hämtat sig!! de står på trallen!! =0)

 

2st närbilder på dessa blommor .....Lyckliga Lotta!!! men de var inte så lyckliga när de frös å blev bruna....



Dess godingar åt jag oxzå !! riktiga törst släckare !!! =0)

Ja det var ju min dag i solen....lite tråkiga kort kanske!!! men nu fotar jag med min sambos gammel kamera som jag försöker lära mig fatta!!! men den lilla rosa jag har har jag göteborgs bilderna i!!!

Nu ska jag ta jordgubbar å glass!!!!  MUMS!!!

Ha det bra alla i värmen ! //Kramen!!

2 bilder....



Snyggaste bilden på mej å sambon! =0) eller hur....undra vad vi kollar på...dessutom har jag dubbelhaka vilket jag e lite sur för =0)



Här kommer en till bild från ett par kompisar som var med på resan som satt ovanför oss......

De var det hela för idag =0) vi har dock inte lagt in våra bilder på datorn ännu!!! men vi ska göra det med!!!

Hoppas det har varit varmt hos er alla idag med!!! här har det varit 27 grader varm... jobbade 7_16 idag så jag har hunna med en prommenad å hänga ut å plocka in tvätt!!!
Nu ska jag gå å äta jordgubbar å glass hade jag tänkt göra!!!

Hoppas att ni får en trevlig torsdags kväll alla!!! /Kramen

Helgen!

Midsommar:  Jag jobbade hela dagen lång....eller ett tag iaf!!! 07:30-15:15 sådanna dagar är det kul att jobba tycker jag! så det gör inte så mycket!!! =0) vi hade en liten fest på jobbet...vi åt winerbröd....schwartschwald tårta ( om det stavas riktigt så det vet jag ej... =0)   ) sedan åt vi även smörgåstårta.....så snacka om fest vi hade!! =0)
Sedan efter jag slutat så for jag hem å durshade å bytte kläder å gick ner till  mamma å pappa å åt middag å även jordgubbstårta å smörgåstårta  =0) hihihi ja det blev rätt mycket !!
Sedan satt vi å kollade lite tv om midsommar på något slott...kommer inte ihåg vad!
Vi var nog där till 10 tiden å sedan var det bara att gå hem å packa saker till Göteborgs resan!
Sedan så stupade man i säng å kl 04:00 ringde väckaren så då var det bara att gå upp! =0)

Midsommar lördagen: vi for ju rätt tidigt...kl 05:00  å plockade upp min sambos jobbarkompisar å for!!! denna resa var bland de roligaste jag gjort!!!
Vi var framme i Göteborg vid 14:30 tiden å satt å surrade länge på hotellrummet innan vi bestämde oss för att gå ner till hotell resturangen å äta!
jag hann somna innan ett tag med innan middagen på hotellrummet där jag hörde att det pratades om vad jag hade i magen...de tror stenhårt på en pojke =0) det var kul att höra dom surra!!!
Ska sägas att jag delade rum med 3st karlar ... men det gick ju bra! =0)
Sedan var klockan närmare halv 9 när jag gick tillbax på rummet å kollade lite tv å sedan så satte jag i öronproppar å somnade....grabbarna var nere i baren tills kl var 00:00 innan deom kom innsatpplandes!!!

Söndagen: Spenderade vi morgonen till att äta en STOR hotelll frukost!!! de gillar man med hotell!! =0)
Sedan så åkte vi buss ner på stan å sedan gick vi vidare till Liseberg!!! där vi spenderade hela dagen innan vi gick tillbax till stan å åt på en resturang, efter det så gick vi på Ullevi å såg Ac/Dc vilken show de bjöd på!!! tur att jag åkte !!! började å ångra mej före men tur att jag åkte!!! =0)
Sedan i slutet av konseren fanns det en låt som det sköt typ salut i...det kan medges att magen inte gillade detta!!! =0)
Det sparkades rejält =0) eller så head bangade bäbisen!!!! =0)
Sedan så köpte min snälle sambo en nygräddad munk åt mig!!! det var bland det godaste jag ätit =0)
Vi tog bussen in till hotellet igen å somnade kanske kring 01:30 tiden!... ska medges att jag å en av grabbarna e ganska lost så vi skulle typ visa vägen till bussen...som tur va så gick vi ju åt fel håll så vi fick gå efter d erfarna istället =0)

Måndagen: vi gick upp å åt frukost å sedan så gick vi på en mack inärheten å köpte alla tidningar där det stod om Ac/Dc i å sedan satte vi oss i bilen å for hemmöver då var klockan 10:30....sedan så for vi igenom dalarna hem å åt middag i falun å sedan så fortsatte vi hemmöver...vi var hemma vid 00:00 .....men snacka om att det var mera bilar ute då änn midsommardagen! =0)

Tisdag!: vi tog en slöar dag å tog en sovmorgon med! sedan så for vi å  beställde torrfoder till hunden å sedan så for vi å handlade! å åt middag hos mamma å pappa! sedan var jag över till grannen en sväng å surrade! åt glass å jordgubbar!!! sedan så kollade jag ju Allsången !!! nu e det sommar!!! drack kaffe på trallen med!!! härligt!!!

Onsdag: Jobba jobba joooobbbbbbbaaaaaa!!! 8-19.... sedan så har vi grillat å ätit glass å jordgubbar åsså gick vi en sväng med hunden!!! så här sitter jag nu!
Jo jag kom på en grej...när vi gick på lieberg så höll Lotta Engberg på att öva inför hennes sommar på Liseberg pogram! =0)

Nu ska jag kolla runt lite!!! bilder kommer en annan dag!! =0)///////KRAM!

Blandad kompott!!

Idag har man jobbat 7-16!! det haar varit mycket att göra på jobbet idag!! Studenter i staden imorrn!!! Jordgubbar har plastas kan jag lova!!! å Jag har typ en släng av Ischias....om det stavas rätt...det vet jag inte!!! det kommer å går!!....



Såhär blev bilderna jag tog i måndags tror jag att det var...är dagvill numera!!!  våran nya utemöbel på trallen!!! glasbord var det med =0) å man kan släppa på stolarna så  man kan luta bak i dom med!!!  + ett parasoll som vi inte satt dit ännu!!!



En till bild......



Denna fick jag av min snälla syster idag!! jag började att se typ 1 avsnitt men då gick det på 5an å konstig tid med på söndagar tror jag d var!!! så nu ska jag se den från början!!! =0)

   

Plus fick jag denna mini bubblizz!!! jättegott godis =0) å te fick jag med!!! Munkte & Månskenste!!! + en fin nk burk!!!!!
Samt fick jag en gratis tidning i brevlådan idag!!! jag var en utav dom utvalda!!! hahaha!!!



Ska hugga in på denna Ambrosia kaka...som e KÖPT!!!! ja jag vet...skämmes på mej.... nu kom jag även på att min Kitchen aid inte varit med på bild ännu!!! få knäppa ett på den med!! =0)

Nu ska jag fika lite!!! å kolla tv!!!

KRAM!!!



Kallt!!

Idag har det varit kallt å blåsigt här!! BURRRR!!!! bara 10grader idag var det!! tur jag hade vinterjackan framme ;0)


Annars har jag jobbat!! sedan blev det till att handla lite baby kläder till en kompis En gammal vän! vi bodde grannar när i var små!! hon fick en pojke i mars så hon var ju på besök å fick fika samt babykläder å en klänning till hennes dotter  !! =0)

Det är alltid kul när de kommer hem på besök!! det e synd att de bor så långt bort!!


Igår så var jag ledig å gjorde i stort  sett inte mycket!! kollade hem till gården å somnade...middag taco paj sedan somnad jag!! =0)
Så de var min dag!!! igår!! skulle ha varit med på vårruset men jag bangade i sista stund!! men jag tror jag hade det bättre hemma!!!

Nu sitter jag å kollar på Greys på 5an!! trodde jag sett alla avsnitt....men tydligen inte!! detta hade jag inte sett!!

Tog lite kort på den nya utemöbeln men har inte lagt in korten här....det kommer det med!!

Imorrn jobbar jag lite längre på jobbet typ 4timmar tror jag det skulle bli!! man få va tacksam att man kan få jobba lite mera i bland med! men nu e det mycket beställningar eftersom det e studenten här!!

Ha det bra!!! så höres vi !!!!


RSS 2.0