Majbrasor!!! men inte här!!!

sista april......så var denna månad slut!!! men det går mot varmare tider d känns ju helt ok!!!
Det blev ingen brasa för mej...jag jobbade till 19:15 å sedan for vi till en kompis en snabb sväng...sedan for vi hem te mamma å pappa!!! syrran har ju kommite hem!!! så vi satt där å kollade på majbrasa i från ulvön!! det va ju riktigt trevligt ...men jag å folkmusik går inte ihop....men men...bara å bita ihop!!! :O)

Läste i tidningen att Robbie ( på tal om musik...) williams skaffat ny brutta!!! tycker lite synd om han ja....han verkar ha otur i dt mesta!!! men d e nog lite så att va känd...att man inte kan lita på någon och om d e  ute efter att man e känd å pengarna bara??? urch å fy!!! det vill man ju inte!!! men jag hoppas att han åker på turne igen någon gång...det va ju så kul!!! Good luck to robbie!!!

Näe nu känns det verkligen som om jag ska ta en cider!!! ;O) nu e det helg för ikväll å i morrn!!! happy första maj!!! Skål å tack!!! ;O)

trött, trött, trött....

Ja herregud vad jag e trött!!! jag fick ju jobba idag så det blev inget gjort här hemma.....imorrse ville jag inte kliva upp...fattar inte att man e så jädra trött!!! vårtrötthet kallas d...men jag brukar vara pigg på morrgon iaf!!! men dendagen kommer förhoppnings vis me.... :O)

 går när jag skulle pallra mej i säng undrade smabon om jag verkligen skulle gå å sova...-JAAA d ska jag ( kl va kvart över 22!!) -D tror jag inte att du sk sa han åt mej...det visade sig att vh1 visade en metallica konsert sedan isommar...rock in rio tro jag att det va!!!! men vi hann bara se några låtar..det va lite synd!! men fyyy faen va bra dom e!!!! I LÖVE dom!!! längtas tills skivan kommer !!!!!!!

Såg även att jag hade fått mina grejjer som jag beställt!!! d jag skulle få av min sambo som födelsedags present!!!! mina muffin mormar.. ska hämta ut paketer imorrn...för att jag orkar inte idag...inte ens bakning kan pigga upp mej för tillfället!!! hahahahaha!!!

Idag har jag plockat varor å beställt hem nya.....å varit i kassan...så det har inte hänt någe speciellt idag med andra ord!!!

Imorrn e det sista april!!!!  me brasa å allt!!!! men jag ska nog inte gå på någon sådann...jag jobbar hela dagen...8-19 imorrn!!!  Det är bättre att dom med barn få gå på den tycker jag å att jag får jobba ;O)

Nu ska vi gå en sväng med russelltussell innan jag hoppar i durchen!!!  BajjBAJJ!!!

19grader varmt!!

image32  Ja d e äntligen vår!!!! fast kallt i luften ändå!!! alla barn går i tröja å kort byxor....men d e bara att locka förkylningen på sig tycker jag....det känns att d fortfarande e tjäle i backen....så jag behåller kläderna på ett tag till ja!!! :O)

Snart fyller jag år me....d e allti svårt att önska sig något för jag kan komma på en hel hög me grejjer när jag inte fyller år eller innan jul....men nu vette tusan....min sambo undrade! jag kom på att jag ville ha wii fitness! eller vad d heter...d verkar kul!!! jag skulle vilja ha ett rum med bara sådanna grejjer för alla dessa grejjer tar en massa plats!!! typ plats man inte har!! :O)
Det e olika tv spel å alla dessa grejjer till ...d ska va gitarrer....å dosor...åsså spelkonsoller....ett extra rum skulle va bra!!! lekrummet för vuxna!! :O)

Idag blir det kassler grattäng för min hjärna orkar inte hitta på någe mera idag...jag har tillbringat dagen åt att göra sallader på jobbet!!! matvete/kyckling! trodde inte att den skulle gå åt men den tog slut först av alla!!! :O) d e bra at kunderna börjar att uppskatta nyttigare grejjer med!!!  skinka/ost å ris....åsså vegetarisk med fetaost!!  sedan blev det pasta carbonara med!!! d e allti uppskattat såhär på måndagen!!! när d står å inte vet vad d ska handla för någe!!!

Imorrn e jag ledig om d inte ringer ut mej förståss.....hoppas att det e bra väder i sådanna fall ska jag ta å klippa lite buskar åsså ska jag tvätta trallen !!! den har blevit skitig i vinter så den behöver rengöras!!!
kanske man kan ta några fönster till me...få se hur mycket jag gör!

Idag ska jag försöka baka hallon kaka!! jag har hallon i kylskåpet så d e bäst att man gör något med dom!!!
Nä nu kallar middagen ...sedan blir det prommis med hunden...åsså måste jag hänga tvätt...allti lika kul... :O)

Med bild och allt......

287449-30 (300w x 225h) Mina Lime / chili muffins.....äntligen har jag bakat dom!!!

Bilden kanske inte e den bästa....men nu har jag iaf lagt ut en bild....väntar på min a snygga muffins formar me!!! dessa va ju inte direkt kula!!! :O)

Jag har även hunnit med att putsa fönster idag... sovrummet med nya gardiner jag köpte igår....åsså köksfönstret!!! nu e dom tagna iaf!!! halleeeeeelulja....hahahaha!!!

Igår kväll satt vi å kolla körslaget på tv!!! d tycker jag e ganska kul att kolla på!!! tycker lag canes e bäst!!!! d väljer så coola låtar !! men brolle å lotta e bra me!!! d e dom bästa som e kvar nu!!!

Satt även å spelader guitar hero igår å jag har kommit till the devil på medium....d e jäkligt svårt!!!! jag har gjort längre änn sambon så lite stolt e jag allt!!! Hahahahaha!!!

Jag har glömt att medela att jag åt cheddar popcorn i fredags...men d var inte cheddar fast d stod d på påsen....d va vanliga salta...hur kul blev d!!! jag som hade längtas så till dom!!!

Nu ska jag å hunden gå ut på en lång prommis!!! han har legat å varit sur ett bra tag!!! så nu ska vi ut i solen...så länge den e kvar vill säga!!! ha de bra!!! bajjbajj!!!


Uggla!!! ja du e kul!!!!

JA!!! d har jag gjort!!! jag har handlat nya gardiner till sovrummet....ganska tråkigt men endå!!! d var fina å det e ju huvudsakern!!! å det var inte panelisar heller!!!
Annars har jag varit ute å sedan har jag kollat travet!!! jaghar inte gjort ett dugg idag...varken putsat fönster eller bakat....jag skäms!!!
Imorrn tar jag nya tag!!! då jäklar!!!! hahaha!!! hoppas jag iaf!!! då bli d andra bullar seru!!!

Ska prova att baka muffins nu då!! eller så blir det en socker kaka!! med någon härlig glasyr!!! ska göra en variant på chilin innan den går ur kylskåpet e det tänkt!!! hahaha!!!

Nu har vi sett ett hus oxå!!! d e ju helt otroligt att man bara sådr kan tänka sig att flytta....men men !! jag trivs bra här å när man snart har renoverat klart så hittar man nya objekt!!! lite surt e det allt!!! men men !!! d blir nog ingen deal...eller???

I helgen kommer det folk hit!!! min faster å hennes karl! kommer å sedan ska mamma å pappa komma hit å syrran me...måste ju prova å baka någe extra gott då !!! så man har att bjuda på!!!
Åsså blir det mat med!! lax å pressad potatis hade jag tänkt!!!

Vi ska ner och hälsa på min faster när det e elitloppet...hade inte tänkt att åkt iår men jag e så  sugen på att fara så nu ska vi åka!!! vi e så välkommen så!!! så det blir en liten semester tripp dit me då!!! ;O)

Är det någon som ser -vart fan e mitt band??? jag holler på att garva ihjäl mej åt uggla!!! han e ju skit kul!! N har jag oxå börjat....osch osch osch osch  när jag äter!!! hahaha!!! den serien e bäst på tvn nu!!!

Nu ska jag kolla vad sambon gör!!! bajjbajj!!!

Då blir d......

Snart!! Lördag hela veckan, lördag hela veckan ,lördag hela veckan lååååååånnnnnggggg!!!! :O)
Ja idag har man faktiskt gjort helg!! d känns lite härligt!!!
D har tåm sopat gatan idag så man kanske måste puts fönstren eller någe sådant!!! men ikväll ska jag slappa!!! åsså ska jag ta å äta cheddar popcorn å dricka en cider!!! tycker att jag e välförtjänt av d!!!

Nu sitter min sambo å svär över guitar hero.....hahaha!!!! han har kommit på när man ska spela med 4 pluttar.... an blir så irriterad när d går dåligt !!! ibland går det bättre för mig å det gör att han blir ännu surare!!! ;O)

Jag har bestämt mig för att jag ska ta å baka imorrn....men vad det blir vet jag ej!! men d lutar åt en paj å kanske muffins!!  för jag e sugen på att gjöra muffins med grön glacyr....ska försöka fota isf!!!

Idag har jag jobbat!!! jag har bjudit på mat....d var paellja....d va ingen höjdare tycker jag!!!! men d va många som åt ändå!!! :O) så d måste ha tyckt att d va gott iaf!!!

Vi har även hunnat ta våran runda me!!! med hunden!!! d va ganska kallt tyckte jag!!! ;O)

Imorrn ska jag följa med mamma å pappa med te stan tror jag!!! få väll se om jag hittar någe!!! jag har ju ett tillgodo oxå!!!

nu sk ajag ta en xcider= spring!!! mycket god!!!! bajjbajj!!!

Desperata hemmafruar !!!

Hallilåja!!!

Nu har jag kommit hem!!! har varit hos kompisar å fikat!!! mycket gott va d....beach 2008....her im not comming :O) hahaha!!!

Ja dagen i korthet!!! jag har jobbat!!! gjort wraps med lax, kyckling å vegetarisk kebab.....å en massa tårtor!!!
Åsså har jag bakat!!! på jobbet!!!

Det blev inget bak idag heller hemma...vi kom hem å var ute å gick med vårat mufflon får...hunden!!! :O) åsså har vi varit hos våra kompisar!!!

å nu tänker jag slappa å kolla desperata hemmafruar å ta en cider.....hahaha!!! ja jag vet att det e torsdag!! men jag tar en iallafall!!!

BajjBajj!!!!  :O)

Today is a good day.....

Hello!!!

Ja här sitter man nu mätt å bellåten!!! har nyss käkat middag!
Idag blev det lax med krämig vitlök å scharlottenlöks sås!!! mycket gott var det iaf!!! :O)

Det blev en matlåda till sambon med!!! jag äter väll mitt dagliga lunch bestående av mini yoggi på jobbet!! med lite musli!! :O)

Idag har jag jobbat d vanliga!!! hehehe!!! så det har inte hänt så mycket idag!! ska iaf gå ut å gå långa rundan med sambo å my doggelidog sedan!!!

Och om jag får ett annfall baka mina chili/lime muffins...jag e  så sugen på att smaka en!!! hahaha!!!

image43Men det ska vara röd chili!!! men jag tycker att detta ser ut som spansk peppar....???
Idag e det greys på tv'n men jag har ju redan sett detta programm!!! hahaha!! det är härligt att inte behöva se allt heller!!!! man kan kolla när man själv vill!!! de tycker jag e bra!!!

Nu har det kommit några typer å kollat på bmw hojjen!!! hoppas att det tar med sig den hem!! :O) så slipper vi ha den var!!! vi e sugen på en ny bil......vi e inte nöjd med saaben!!!! så vi får se hur det blir med d!!! jag vill ha en bmw 525 touring!!! de vill p me!!! men men vi får se hur det går med det hela!!!

Någon dag måste man kratta gräset med.....d e inte min starka sida.... men det måste göras d me.

Alla tycker att våren e den bästa högtiden av alla....men jag tycker om hösten me på någe sätt....där kan man ta å dra täcket över huvudet om man vill å sedan kolla tv!! Å tända ljus å så!!! :O) men jag e mycket piggare nu på våren iaf!!! hahaha!!! jag vaknar typ kl 06:00..... då e jag pigg me!!!

Nä nu e hojj människorna här....kanske man måste gå å visa sig.....eller inte !! hahaha!!!

Bajj bajj!!!!


Inget idag heller!!....

Nä just det!!! ingen bakning idag heller....har just klivit innanför dörren....har jobbat ätit å alldeles nyss kommit hem med hunden å sambon från en lång prommis!!! det var jätte härligt!!! å nu ska jag strax kliva in i durchen för att sedan åka iväg på ett möte på jobbet!!!

Sedan när jag kommer hem ska jag bara chilla lite för att gå å sovasedan....å imorrn e det upp med tuppen igen å jobb!!! men d e ganska härligt att veta  vad man ska göra!!! jag har välldigt svårt att bara sitta stilla!!! eller man kan säga det att jag har ganska många järn i elden...ibland kan man bränna sig med!!! å det e inte kul!!! d vill jag lova!!!

Imorrn kanska vi blir av med våran gula hoj!! vem vet?? men det skulle va bra om den försvänn ...jag tycker att det räcker med en!!! ;O) hihihi!!!

Å få se om jag provar att baka muffins imorrn ....utan mina nya muffin formar!!!! jag längtas verkeligen till dom!!! åsså längtas jag till n'r man kan sitta ute på våran uteplats till sommaren !!!! :O)

Ska kolla om man ska köpa någe att plantera i rabatten med!!! men jag måste årdna plattorna där först så inte d ramlar omkull!!! mina som jag hade grävt ner e så bra har inte rubbat sig ett dugg....men d min köre sambo hädde ner har lixsom flyttat sig!!! så att säga......

nä nu ska jag hoppa in i durchen!!! innan mötet!!! //BAJJ

I LÖÖÖVE mina.....

Ja just det!!! Muffins / cupcakes formar!!! har fått dom i en tidig födelsedags present av my sambo!!! :O) jag e sååå glad att jag hittade dom!!! jag som har köpt en ny muffins bok med en massa olika muffins i !! jag har köpt ingredienserna idag till chili lime muffin!!! men har inte hunnat bakat idag!! få se på onsdag om jag får tid på eftermiddagen!!! ;O)

Idag har det strulat lite på jobbet....datorn  vägrade att spruta ut kvitton å tok hängde sig!!! det var ju inte så kul!!! det blev strulit värre...vi fick hoppa bland kassorna!!! det va inte kul!!! :O( jag gillar inte att sitta i andras kassor!!! man har ingen koll!!! tycker jag!!!

Annars sedan jag slutade jobbet så har jag å sambon med hund varit på en prommis å sedan så har jag kollat sista delen av häxdansen.....den var ganska bra!!!

Imorrn har vi möte....d e alltid något om man råkar sluta lite tidigare än man beräknat!!! så måste man ner på jobbet igen!!! men men !!! man måste ju höra vad som sägs där me!!!

Nu det n'sta vi ska göra med jobbet är att vi ska åka på v75 när det är på hemmabanan!!! det ska bli kul!! har bokat bord me....dit ska sambon me med sitt jobb!!! fast det är pingst me.......

Till helgen ska jag å hunden relaxa å göra roliga saker tesammans!!! :O) vi ska ta en välbehövlig sovmorgon på lördag iaf!!! å hoppas på att det blir bra väder så vi kan vara ute på prommisar me!!! kanske ta me fika eller någe sådant!!! sambon jobbar å mamma å pappa skulle iväg te stan då!!  så då e man solokvist!!!
kanske man kan ta å putsa ett fnster med....men det e ju inte så kul!!! :O)

NU ska jag lägga mej å läsa tidningen!!! gonajt!!!

Personalfesten!!!

Ja då har denna vecka oxå gått!!! med persnal fest å bowling med karaoke !!! det gick ganska bra!!! hahaha!!

Att man kan ha ett sånt kul gäng på en arbetsplats!! mn vi har det jädrit kul!!! det har vi!!! vi delade upp oss i lag i går !! åsså bowlade vi!!  vårat lag vann!!! d pengar vi van för ska gå till en v75a e de tänkt iaf!!!

Jag gjorde en strike!!! åsså en sittande strike....hahaha men huvudsaken va att jag strikade...sittande eller stående?? vad spelar det för roll!!!  :O)

Idag blev det inte så mycket gjort!! har varit ute å suttit i solen!! åsså har jag å p varit ute på lång prommis med hunden!! åsså i kväll var jag å en kompis ute å gick!!! så sedan har jag inte gjort så mycket!!!

I går så hade jag stora städar dagen....jag torkade tillå med av skåpsluckorna!!! fy!!! men nu e det gjort!!! som tur e!!! jag gillar inte att städa men det är allti trevligt att komma innanför dörren å känna att det luktar friskt !!!! :O)

Jag var snäll å erbjöd mej att jobba längre på sista april me....en arbetskompis som har barn... så jag erbjöd mej att stanna 3 timmar längre!!! så hon kunde åka på brasa me barnen istället!!! man e väll för bussig!!! :O)

Vi ska ju sälja våran skinngrupp me å igår höll det på att bli budgivning på den!!! nu e det 3 personer som vill köpa den!!! så den kommer nog te någon av dessa personer!!! jag håller en extra tumme för att svampis köper dom!!! :O)

Nu ska jag gå å lägga mej för att avnjuta en natts sömn innan morrondagens drabbningar!!! på jobbet!!!

GNAJJTT!!! bajjbajj

Grannens envisa katt!!!

Men toodeloo!!!

Ja idag har man jobbat mera än vad jag skulle göra... det var en på jobbet som skulle operera foten så jag ryckte in!! mera pengar att shoppa för i götet lixsom!!! :O)
Imorrn bär det av te stan med jobbet!!! vi ska hämta lite insperation!!! det ska bli kul!!!
Nog tjatat om jobbet..fast d känns som jag inte gjort mycket mera än de de hära dagarna!!! :O)

Jag har iaf hunnit med att ta en kvällsprommis med my dog!!! å grannens katt e inte sen att följa me...men d går ju inte såå bra lixsom...min hund ska ta katten..men inte äta upp den eller så...utan han ska leka me den...vilket inte den vill...så katten reser ragg å går med....gu va jobbit!!! den e egenteligen en innekatt me...d har hälsat på varandra förut i vintras när vi var ute å skottade snö...då kom den me..å då fick d hälsa på varann...men speciellt rädd e jag att den ska komma in när man har dörren öppen på sommaren...det blir inte lika kul då e jag rädd för....!!!

Nu har det börjat att ploppa upp blommpor i mitt as till rabatt...jag ska försöka göra iårdni ng den så den blir lite finare när tjälen hargått ur backen!!!
Jag hade börjat så bra att sätta plattor emellan gruset å rabatten...mina första 5 står jättebra där ännu men min sambo var inte lika händig...de plattor han satt dit har lixsom börjat röra på sig å ser fallfärdiga ut....så man fr göra det någon dag frammöver!!! för så här vill jag inte ha d !!! ;O)

Nu håller jag på att tvätta lite kläder så att man får d bort gjort...att det kan vara så jobbit att tvätta lixzom...det sköter sig självt jag vet d...men det e d å hänga upp!!! jag hatar verkligen d!!! tänlk om 100 år kanske d finns!!! men vad har man för nytta av den då???

Nu ska jag spela guitar hero....hahaha!!! bajjbajj!!!

Greys anatomy dagen!!

Ja så har man jobbat å slitet å nu sitter man här å har sett de avsnitt som var kvar på greys!!! mycket bra serie!!! man kan inte sluta kolla!!! har man sett ett så vill man se ett till!!!! :O) har även hunnit med en långprommis med hunden...inget vidare väder....efter d blev det frukost!!! jag åt faktiskt en bra sådann....ett päron....en ny joghurt som var jätte god...mini medjordgubb å lime å till den blev det lite musli!! sedan åt jag en smörgås å drack ett jätte gott te som jag har fått av syrran!!! apelsin å chili te!!! MUMS MUMS!!!

Imorrn har jag heldag igen på jobbet så jag tänker ta med mej lunch tänkte jag!!! åsså ska jag köpa en vegetarisk lasagne tror jag till middag!! ja så får d nog bli!!!

Nu sitter sambon här vid bordet å håller på med en utav hans mc hjälmar han ska ju ta en tur på den gula bmw biken...den är nu till salu...vi tyckte att det räcker med en...men som vägarna är här skulle det vara bättre att ha offroadarn kvar ist sportisen...fast sportisen e roligare!!! hahaha
Han ska ut å ta premiär turen nu i snöslasket.....mu får det gärna torka upp...ingen mer snö...hunden blir blöt å skitig utav detta väder!!! :O)

På onsdag ska vi te sundsvall genom jobbet!!! ska hämta lite inspiration från andra företag där nere!!har hört att vi ska få tid att gå i affärer å handla me.....hahaha!!! kul kul!!!

Å på lördag e det p fest!!! jag längtas verkeligen!!! det ska bli kul at umgås utanför jobbet!!! det var ett tag sedan vi gjorde det nu!!!

Jag sa åt syrran att orup å lena ph skulle te hennes hemmstad!!! så nu kanske man vill gå på d me...mycket bli det frammöver...men det e riktigt kul!!!

Nu ska sambon gå ut i garaget å skruva i hop hojjen å åka en sväng medans jag ska spela guitar hero!!!!

hahaha!!!! bajjbajj!!!

Planering = klar!!

För våra personal fest!! tåm chefen e me på noterna!!! hahaha!! å respektive fick följa!!!  d ska bli  super duper kul!!! hahaha!!! å svampbob me man ska gå!!! vi e såååå lyckliga att d oxå ska me!!! :O)

Annars har man jobbat på som bara den idag......  sedan när jag kom hem gjorde jag en hemma gjord pizza!!! mycket god sådan...med salami å skinka tomater oliver...mumms mumms!!!

Nu kollar jag på vad bli d för mat?? han e ju sååå jädra cool!!! per morberg!!! hahaha!!!

Idag har jag spelat guitar hero!!! d e ju skiit kul!!! kul så inn i hvetet!!! :O) men jag har spelat en version på datorn...den riktiga kommer imorrn!!! med gitarr å allt!!! hahaha!!!

Varför e det så många unga människor som röker...d som inte ens är myndiga står ju å blossa i varenda hörn...fattar inte d riktigt!!! äcklit e det me....att dom inte fattar vilka följder d kan ha med sig!!! MEN  d e väll coolt tycker d...men d e tragist!!!! :O/

Imorrn ska jag göra en planka på jobbet...en planka ed frukter å skinka å en massa annat!!! en sk exotisk planka!!! för 16 pers så man har d  man gör!!

nu ringer telefonen...syster är i den!!! bajjbajj

planering pågår!!! :O)

Hoppas att allt går vägen nu!! vi tjejer i jobbet ska ha en liten fest nästa lördag om allt gåpr som planerat!!! :O) vi ska ut å äta å bowla å karaoka!!! hahaha!! hoppas bara att detta blir av!! så det inte blir något som rinner ut i sanden!!
Ja idag e jag ledig!! sedan jobbar jag 10 dagar i rad!!!  jippie......eller jag vill ha lite semester!!! hahaha men men d går nog bra!!
I går på jobbet gjorde jag mat för brinnande livet...flygande jacob, pasta carbonara, skinkgratäng med chili tomater, vegetariska lasagne...mm... åsså sallader i massor....tiden flög i väg !!! sedan var jag hos frissan!!! ILÖVE it!!! lite längre hår runt om å sedan så e det uppklippt på huvve...jag älskar denna frizz!!! :O)

Sedan i går kväll såg vi 27 dresses!!! jag tyckte att den var jättebra!!! men min sambo tyckte typ endast en sen var kul i filmen!! men det e en perfekt film för mej!!!

igår till middag gjorde jag oxå vegetarisk lasagne!!! mumms!!! jag gjorde mycket mat så mamma å pappa oxå fick äta åsså blev det kvar så jag har ätit idag å ska ta me mej imorn på jobbet!!! jag jobbar 8-19...så det e bra  att ha med sig något att äta på!!!

Idag ska vi äta mos & fläsk!!! å stekt lök!!! GÖTT!!!

Vi har faktiskt gjort nån nytta idag me...vi gick en sväng med el hundo!! men det e inte kul väder ute nu...mer höst änn vår!!! hoppas att det blir bättre väder snart...i helgen visade d fulväder i går...å i dagens tidning var det bra väder...jag e ganska så sur ver d!!! :O)

Nä nu hoppas jag att vi får i hop ett gäng te nästa lördag å att vi få komma ut lite me jobbet!!! :O)

Bajjbajj!!!

Ny dag!! nya tag!!

TJABBA!!!

Änteligen söndag lixsom....hade sovmorgon....vaknade kl 09:00 men drog mej te kl 9:30...sedan gick jag å min hund en prommis på ca 45 minuter!! det var riktigt härligt...men hade lite för mycket kläder på mej...jag tror ju fortfarande att det är december å -15grader ute....hahaha
Sedan så gick vi te mamma å pappa en sväng å sedan for jag in te stan å handlade lite!! sedan fikade vi!!  sedan har jag gjort en cheescake te våra vänner som vi ska åka te sedan idag!!!

Varför finns gruppen emd??? jag fattar inte varför d ska göra covers på låtar som man inte tycker om heller...dels låter den lika dannt som den gammla fast den var bättre...typiskt irriterande musik!!! varför jag kom på de e att jag har vh1 på å de e nick hits.....stackars barn...hahaha

denna vecka har man lång vecka på jobbet...man jobbar helg men det går  d me!!! måste ju få ihop massa stålars te man ska te göteborg!! d e ju snart känns det som!!! jag längtas jätte mycket te vi ska åka dit!!! en långhelg!! men grabbarna ska se stcc å vi ska kolla affärer å så!!! de ska bli såååå kul!!! ;O)

Snart e de ....go shorty its ya birthday.... min födelsedag!!! hahaha undra varför alla sådanna låtar har shorty me....vem e han lixsom...d spelar en massa andra låtar å då kommer åxå shorty upp lixsom!!! konstigt!!! men det e en kul låt tycker jag!!!

Imorrn e det stora hårklippar dagen....längtas massor te de!!! d e så långt på huvve så man kan inte göra någe kul me de nu!!! hoppas att man blir nöjd när man går i från frizzan imorrn!!! men d tror jag ...jag blev ju de sist me!! :O)

Hörde att vi kanske inte kom me på casinot på våran personal fest!!! de har tydligen nån fundering på whisky proning....å de e jag ju me på!!! hur kul e inte d....men d e typ bara jag å chefen å *I* som dricker whisky på jobbet så det blir lite synd om d andra då!!!

Nääää nu e det svampbob på tvn...;O)  blir bjuden på mat idag me....spagetti hos mina kära föräldrar!!! nu ska jag dra!!!....imorrn ska jag göra vegetarisk lasagne!!! MUMS!!!!image42jag längtas te d släpper sin nya skiva!!! ;O)

start spreading the news.......

Men tjabba!!! nu e man tebax igen efter en fjälls semester!! va borta en vecka!!! det var härligt!! jag passade på att bli förkyld me å fick en släng av magsjuka...hahaha men man överlever det mesta lixsom!!!


Snart ska man jobba igen...det känns bra!!! man saknar jobbet när man e ledig å vill ha semester när man jobbar..men men...så e man lixsom!!!


Jag tog å ryckte min lilla hund så nu e han som en liten mager hund!!! han e ju inte mager..men han har ju annars så lång påls så när man ryckt honom blir han nästan som en valp!! :O)


Imorrn ska man ut å gå igen!! hoppas att det blir bra väder...ska städa lite me osså ska jag tvätta å sedan ska vi hälsa på några kompisar som ha vaktat vårat hus...ska dit me chees caken!! som jag har lovat!!! d tycker att den e super god!!! d e den me!!! mumma!!!! ;O)

I fjällerna va pappa å *P* ute å fiskade...mamma å jag blev kvar i stugan men va ute ändå!!! d fick jätte mycket fisk!!! d hade även fått släppt tillbaka en massa små firrar me!!! såhär mycket fiska har vi inte komit hem me!!

I torsdags var d nicklas mat på tvn...där var han i new yourk å åt cupcakes...nu vill syrran åka dit å p e ju inte sen han heller så d lutar åt att vi kanske åker dit i en vecka eller så!!! det skulle vara skiiit kul att åka dit!! det finns ju jättemycket att kolla på!!
P sa att vi fick väl i sådanna fall åka på en solsemester me...hahaha!!! ja vi få se vart d hammnar åt...men usa lutar det åt iaf!!! :O)
image41 d sa vi ju förra året me...men då blev d kreta!!! men på tisdag eller onsdag ska ju när å fjärran åka dit!! d måste man se......BAJJBAJJ


RSS 2.0