jobb & kattungar!

Ja...så har min början på denna vecka varit....och urstädning av huset ....vi har tillgång till garage ocg förråd som inte är tömt!! känns lite lite lite trist ändå att man har sålt sitt lilla hus...men ack så kul att flyttat hit!!!

Idag har det varit sjuka på jobbet....å vi e ju som alltid ...lite fr lite personal...men vem bryr sig...man får bara lite mera att göra! det funkar för mej men inte för vissa...men sånt är livet....har haft ett mördar pass idag!!

Idag for min älskade syster hem igen!!! hon har varit så snäll att hjälpt oss  med att flytta!!! å städa ur oss!!! :o) tiden går så fort ...hon är inne på sin sista semester vecka hob me...å hon har haft 5....det känns som om jag fått en höst deppretion!!!  eller hur det heter å stavas!!! :o)

Grannens små kattungar e såååååå söta!!! jag har fått hålla i en mini katt!!! hon fick 4st bäbisar!!! man e ju bra sugen !!! min sambo undrade om jag ville ha en...men vi har ju en jackrussel terrier!!! :o) å han e ganska kvick att jaga om han får... men om man håller i han så bryr han sig inte !! å han har fått nosat på grannens katt med!!! men det e väll jakt instinkten som sätter fart när han ser att dom sticker iväg!

Näääää nu ska jag durcha!! i vårt nya badrum!! hihihi

Ha d !!!

Nu har vi flyttat!!!

Det är därför jag varitosynlig den sista tiden!!!
Så igår sov vi första gången i huset!!! det känndes bra!!
Men vi har ganska mycket kvar att flytta....de stora sakerna har vi flyttat å det är liksom inte lika jobbigt som de små....om man säger så!!!
Man har ju den förmågan att dra på sig en hel del grejjer..... hahaha!!!

Hoppas att ni andra har det lika soligt å varmt som vi har det!!! det är ju som i medelhavet!!! härligt att värmen kom tillslut....även fast man jobbar!!!

Kramar!!!!


Då var det måndag igen!!

Ja...nu e det åter till vardag och slit!!!
Mycket nu med huset å så....det e ganska mycket grejjer att packa å flytta har vi kommit på sambon å jag!! men men ...skam den som ger sig... :O)

Idag åkte syrran hem igen....hon kanske ska komma en gång till innan hennes semester e slut!!! det e så kul när hon kommer ...man träffas så sällan... det e synd!!! :o(

Men men... idag har vi ätit vanlig husmanskost hos mamma å pappa!! det var pappa som va kock idag så det blev korv å potatis!! det var gott!!!

Annars har det inte hänt någe spännande i mitt liv...jodå....jag å sambon upptäckte att vi fått fel grejjer till våran diskbänk...så då blev det försjutet med den me!!! surt sa räven.... allti ska något ktångla!!! men jag börjar bli van!!! hihihi

Nä nu ska jag äta en ostkrok eller två....

Hej Hopp

Vardagen grå....

Ja nu e man tillbaka i denna trall igen...men men... den som spar han har ...dagar kvar på semestern...hihihhi

Det verkar ska bli finfin väder denna vecka!! jobbar ganska bra tider må jag säga iaf....så nu bli det hårdkörning från vårt håll....det är snart dax att flytta in i det nyrenoverade huset!! det ska bli saååå kul!! hoppas att vi kan flytta in redan i helgen som kommer!!! håller tummsen för det!!!

Nu är det batman på tv 3!! jag vill se den nya batman filmen.. den verkar lite läskig....kanske kan hyra den sedan!!! hahahaha!!

Nä nu väntar sängen så man kommer upp imorrn bitti väckaren ringer på härliga 05:45 tiden!!! AHHHHH Lovely!!! näää kanske inte men men!!! Ha d

http://www.youtube.com/watch?v=TLkbh2Nw7ws

Kvällen med iron maiden!

Japp!!! nu har man sett dom oxå! Iron maiden!!!  jag tyckte att dom var bra!! synd att Bruce inte hade sina bästa dagar bara...han hade drabbats av en förkylning!! hade gärna hört mistluren i sin helhet!!! jag är avundsjuk på alla som ska te Ullevi ska ni veta!!! d var kung!!! duktigt arbete att byta kulisser med!!! bilder kommer inte idag på bloggen!!! lovar att uppdatera dom sedan!!

Som sagt det var en heltrevlig kväll förutom att jag fick migrän å inte kunde njuta av showen i sin helhet...jag kräktes 5ggr tror jag på hemvägen....NOOOT GOOOOD!!! menmen...jag var inte människa igår heller...mina ögon var svullna av skallebanket igår....
Igår var vi ut i stockholm...å handlade lite!! I like hemtex speciellt när man kan fynda sängkläder till bra pris!!! så det gjorde jag!! Köpte Coldplays nya skiva Viva la vida med!!! jag älskar Violet Hill!!! å ja jag e avis på bloggis camilla som ska på dom!!! :o)

Nu ska jag kvälla in....det har varit några långa dagar!!!

Över ut!!!

3 dagar till Iron maiden!

Ja men visst e det så!!! nedräkningen har börjat!!! skall bli kul att gå på dom!!! vi blir full bil ner!!! syrran ska oxå med men ska ej gå på maiden dock!!! annars är det samma gäng som förra året på Metallica förutom att vi har bjudit med en kompis som är så bussig å hjälper oss med att renovera så han blev jätte glad!!! :o)

Idag har det varit halvdassigt väder....så hunden i huset har varit sur!!! :o) men som tur var blev det uppehåll så vi kunde gå ner te mamma å pappa en sväng ikväll!!! nu ligger han under sängen å e lite sur ismyg!!! :o)

nu e badrummet klart med!!! blev superbra å jag e suuuper nöjd med hur det blev med tapet å golv inne!!! ska bli kul att se hur det ser ut när duch hörnan e på plats med...å vårat nya badrummskåp!!!

jag har börjat att tömma skåp i köket med så nu börjar det att hända lite grejjer!!!! :o)

Nu ska jag äta cheddar popcorn!!! d e jag värd!!!

CiAo

Heldag!!!

Ja verkeligen har det varit det!!!
Är sjukligt less på att renovera å köpa nya grejjer!!! lite hemskt men nu vill ja att det ska vara klart!!!
Hittade en grymt snygg fondtapet att ha i hallen med!! så det är panel hälften av väggen å sedan fond!!! sambon e inte lika glad åt mönsterpassning som jag e !!! hihihi!!!

Men men!!! snart är det klart....eller inte!! har köpt tapeter....bänkskiva...blandare....diskbänk...lister ... mm...mm...
Hittade en finfin tunna att ha hundmat i idag på ikea!! åsså hittade jag de Blommor jag ville ha i tvrummet med när vi fått dit hyllan som vi ska ha så det kommer att bli suuuuper nice!!! :O)

Datorn min e nu borta....hoppas att de inte hittar felet på den utan att jag får en ny,....det är inte kul att ha en dator som bilden fladdrar på å att den tillsist blir helsvart så man inte ser något....men men !!! Annars hoppas jag att dom hittar felet!!!!!


GOOOOOOOD natt!!!!


Frozen strawberry margaritas! tack!!

Todelooo!!!!


En uppdatering äen fast det inte hänt så mycket!!!

Det är fullt upp med husrenovering....typ slutspurten!!!

Det verkade spurta på bra ända tills sambon kom innstormande till mamma å pappa igår å sa att det va fel på våran dyra men ack sååååå  fina fondtapet!!!

Jodå fel som heter duga va det!!!! Japp!! å den som kom ända från frankrike...... nu kommer det att dröjja tills vi får den igen!!! surt sa räven ....åt rönnbären!!!


Den ar helt sned skuren tapeten ....fanns inget som stämde där inte!!!!


Idag e det hur kallt som hellst...inatt va det bara 5grader varmt!!! fytysan! närmare höst än sommar återigen!!!


Å min dator e fortfarande knäpp...fladdrar å far samt har den mörknat i skärmen!!! Skumt!!!

Igår gjorde jag strawberry margaritas...ala frozen!!! Gott blev det !!! jädrit gott!!! ja ni som löser min blogg vet att jag har lagt ut receptet på den!!! jag rekomenderar det varmt att prova!!! ( man kan dock ta mer jordgubbar!!)

Nu ska vi åka  å renovera igen!!! jaja!!! tjata tjata!!!

Hoppas att ni som läser denna blogg har det varmare än jag!!!! :o)




Semester snart!!!

JAAAAAAA!!!!

Snart e det semester!!! LOVELY!!!
Imorrn jobbar jag sista dagen sedan har man ledigt i 2 veckor!!!! vikket jag ångrar lite men...men.... jag har ju 2 veckor sparade så jag bryr mej inte särskilt mycket!!!
Har inte sett sambo på hela veckan!!! vi har jobbat om varann...inte så kul ...men det e inte så att vi blir less på varandra iaf!!! :o)

Imorrn är det bara att fylla på affären igen!!! å så ska man göra tårtor!!! alltså smörgås tårtor!!! :o)

Hoppas att syrran kommer hem med!!!! det ska bli kul i sf!!!

Nä nu ska jag hala mej i säng!!! tror jag!!! jag har ingen energi!!! måste samla kraft!!! hihihi

Ha det bra!!! å hoppas att solen skiner på er alla!!!!

RSS 2.0