Trixat!


Hejhopp!! hoppas att detta blir ok nu! är ny innom detta att göra collage...hihihi Hoppas att det blir något så när....
Här ser ni lite bäbis kläder samt min jacka som jag handlade, mina shopaholic böcker!! å min käre kitchenaid!!!

Annars har det inte hänt s åmycket grejjer här idag förutom att jag jobbade till 4 idag !! å att jag har 1dag kvar till semester!!! lovely!!! mycket Lovely!! det ska bli skönt!!

Är det någon som e haj på att göra om i bloggen så säg till!!! jag vill ha hjälp att pimpa den ! =0) ändra bakgrund å så!!

Fikade idag med =0).....en brownie bit!! men dom är inte stora!! så de kan jag äta med gott samvete! =0) ni måste prova att baka den ni med!! men först måste ni ha receptet! å jag lovar att det kommer någon dag!! har det inte i närheten av datan...utan i teleonen!! så ni få hållas ett tag!

Hoppas att ni har det bra!!! Kram!!!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Det är underbart att ha ett liv som utvecklas för varje dag..helt underbart att titta i spegeln & se att det ändras då & då..Ha en skön kväll..

2009-07-16 @ 21:32:08
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Det står jämnt i en röstning mellan en tjej och mig så det har blivit en ny omröstning mellan oss, och jag skulle vara jätte tacksam ifall du kunde rösta på mig. Alltså på "lovisa rosén" Glöm inte att skriva ditt namn när du röstar för annars blir rösten ogiltlig, och skriv gärna till mig när du har röstat så att jag kan tacka dig! Här är länken: http://blondinjennifer.blogg.se/2009/july/star-lika.html#comment :)

2009-07-16 @ 22:46:10
URL: http://lovisarosen.blogg.se/
Postat av: C a m i l l a

Hej igen! Nämen, är sambon avundsjuk på vår lilla båt. :) Ja, det är inte snyggaste båten precis, men stor och stabil. Perfekt för oss. Motorn är gammal, men går som en klocka. Den är fint skött. Vi fick köpa båt, motor och trailer för 9000:-. Det känns som om det var värt det dubbla. ;) Kompispris.

KRAM och Grattis till semester även för dig!!!

2009-07-18 @ 18:26:42
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: C a m i l l a (igen)

PS! Jag har kommenterat här förut, men det måste ha försvunnit. Sött collage! Tyvärr kunde jag inte klicka upp det och förstora det, men lite kunde man se på bilderna i alla fall.

Kram igen!

2009-07-18 @ 18:28:07
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0