WHY!!!me.....

Ja ni den som det visste...men d e lika bra att få det sagt! Jag har RAMMLAT!!!! hihihihi!! det e inte alltid så lätt att vara mig har jag kommit på! ibland kan jag gå å filisofera åsså sekunden senare kan jag ligga där på marken...å sedan tar det ju hundra år att at sig upp med för då håller jag på att skratta ihjäl mig !
Det e tur att man inte ligger där i någe lort!! d kunde jag ha gjort med!!! hunden kom å kollade vad fasiken jag höll på med å sambon höll på att garva ihjäl sig..... det e jag i ett nötskal! jag gjorde iaf inte illa mej! :O)

Idag hade jag kort dag på jobbet! å sedan dess har jag prommenixat med hunden först en lite kortare sväng å sedan en längre ja den jag rammlade! sedan har jag youtubat lite Metallica klipp! dom e ju så roliga!
Nu vet jag inte vad jag ska ta mej till utan jag ska nog sätta mej å relaxa lite i soffan!!

Får inte sova på nätterna igen...det har varit så förut med ....vet ej riktigt vad det e men det e inte så kul det kan jag lova!
Så jag hoppas att jag få sova inatt!! :O) HOPPAS!!! HOPPAS!!! HOPPAS!!!

Imorrn e jag ledig å då tror jag mej bestämt att jag ska ta å börja riva ner tapeten på övervåningen så vi blir klara där någon gång! skulle villja ha en innflyttningsfest! :O) ibland e man jätte på för att ha en å i nästa sekund e man INTE sugen!!
Men snart om 2veckor ska vi ju på Casinot så då kommer min 40års jubilerande kompis hit före å ha en egen fest innan vi sluter upp med resterande! Hihihi
Å hon kom på att jag fyller 30år nästa år då blev det inte lika kul! hahaha jag trodde jag var 28 men det visade sig att jag inte var det utan 29 ;O)

Nä nu ska jag gå å va lite social....om man nu kan va d! har ju inget å äta på....få nog ta en morot eller två!!

Tjing!!!

 Bild från migrän konserten i sommar :O) Iron maiden! på stadion... The Trooper.....


Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Häftig bild! :) Men migränkonserten kommer jag ihåg, det lät inte kul.

Kram och ha en fin dag!

2008-09-23 @ 07:34:09
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0