Gud vad hemskt det är med måndags morgon.....

img_9234 (MMS)

Gud vad hemskt det är med måndags morgon.... Lilleman på dagis efter 2 veckor med bedròvlig hemsk förkylning, tårar kom det å ropet efter mamma kommer sitta kvar tills jag stämplar ut..... 7 grader varmt är det med..... Låg vaken å kunde inte sova inatt heller... Inbillade mig till ha alla de fel... Från hjärtklappning till allt möjligt! Buhuhu:0( hoppas dagen går i 100 knyck gärna 110:0) nog gnällt!! Kramar!!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Skickar massor av kramar till dig vännen! Hoppas att du mår bättre. Vad jobbigt det verkar att lämna sonen. Kan du inte bli hemmafru/lyxhustru tills han vuxit på sig lite?

Kramar om!

2011-11-14 @ 10:08:36
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Jennie

Tack för inbjudan, avvaktar lite med min anmälan. Vet inte riktigt hur jag kommer må då. Det är många om nu men mår jag som jag mår nu så kommer jag definitivt. Vi får höras senare!

2011-11-14 @ 10:25:54
Postat av: Linda

Ja måndagar kan man hoppa överHemligt glöggrecept. Näedu.. vi köper på systemet det vi ska ha. Dom jag gjort nu är "gamla" presentglöggar (från förra julen) - utan alkohol - som ingen öppnat och druckit upp. Så nu köpte jag en flaska god cognac och fördelade på dessa tre halvlitersglöggar. och vips fick jag rena rama lyxglöggen. Gott blev det. - fast jag har bara smakat nån mun - inte på riktigt ännu

2011-11-14 @ 21:46:20
URL: http://www.candygirl.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0