Bilder från nyss......



Bilder tagna alldeles nyss...fy vad varmt det varit idag! Men ack så härigt!!! vi ska INTE klaga!!!
Här kommer en bild på altanen å på trallen som vi nyss gjorde.... vi fick faktiskt flytta ut vid 18:00 för att äta även fast vi öppnat alla glaspartier...å det vill säga att det e skjut dörrar runt om hela altanen...så vi fick inviga trallen på riktigt å satt ute å njöt av värmen till kl21:00 .... å det e varmt ännu!!! det va rena rama utlandsvärmen idag!!!

Vi var även ute å åkte mc idag!!! fick ju en mjukglass ....men fy vad det e dyrt med sådanna...min nötkross gick på ! Håll i hatten....9kr!!! så typ 30 kr för en strut iår.... men men!!! är det sommar så e det! ;0)



En liten hängblomma i plast.....hihi har jag på altanen med... ska tror jag köpa tomat planter å sätta dit i år... det e ju rena rama växthuset där vissa dagar speciellt när man inte e hemma!!! å solen ligger på!



Super fotografen har ju varit framme....skyller på at jag satt snett... =0).... här spelar vi lite Guitar hero Metallica!
Det var allt för idag!!!

Ska ta med mej kameran imorrn så kanske det kommer bli lite mera kort då!!!

Had'de!

Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Nämen titta, vad fint det blev med trallen! Vi har ju också ett sånt där parti bredvid vår altan och det är jätteskönt! Satt faktiskt där nu i kväll i kvällssolen och smygrökte en varsin cigarett... ;)

Första på väldigt, väldigt länge.

KRAM!

2009-05-30 @ 22:37:09
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Lillkakan!

hihihi!!

Jasså satt ni där å smygrökte! =0)

Såg idag att rökare skulle få höjd försäkrings premie.... ;0)

KrAm!!!

2009-05-30 @ 23:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0