Lördag, söndag å idag!

Lördag: Summering utav vår personalfest! hahaha!!! Ja vi började ju lite smått hos "Svampis" å hennes man! där dracks det Whiskey, Cider å en drink med typ enbart sprit...den var iaf god å smakade kaffe!!! Vi hade jättekul där före!
Sedan bar det i av till jobbet!! Uppvaktning av Svampis som fyllt år! Där bjöds det oxå på grejjer vill jag lova!!! Drack en whiskey å cider där! sedan bar det av till bussen!! jag blev välldigt glad i hatten å sjöng! Som vanligt!!! Bussresan flög fram! drack cider på bussen å en martini!!!
Väl framme på casinot fick vi alla skärpa till oss lite!! :O) där blev det kort tagning med!! för att komma in..... men det gick ju bra!!! Det vart mat med en stek som jag inte åt utan jag åt potatis.... å sallad.... å sås!!! Mera dricka till maten iform av en cider å en Whiskey..... det var en trubadur med men det spelade inte så bra musik å det varade inte länge..... Sedan gick vi runt å minglade lite å sedan köpte jag en Frozen, Strawberry Margerita!!!! mummmmmmssss!!!!! å väldigt dyr :O)
Sedan spelade vi bort 500kr på sådanna spel automater å sedan vann vi lite som vi oxå spelade bort.... Men men om man inte gamblar vinner man inte!!!
Väl i bussen hem undrade *P* om min sambo hade knockat mej.... men jag bjöd på en gammal fin sång igen!!! men gud så segt det var at sitta på denna jädra buss hem alltså!!! :O) Det blev natta kl 02:20.......
Kom på en sak till .... Vi beställde en hamburger tallrik å dela på i baren svampis å jag... mn det tog sån jädra tid så i kompensation fick jag kaffe kanelbulle å cocacola å en renklämma!! men renklämman fick svampis karl ta!! :O) Dom i baren tyckte att vi var roliga så det bjöd på det !! :O)

Söndag: Vaknade jag kl 09:00 å trodde kanske att man skulle känna av sviterna från lördagen men ack så jag trodde fel!! mådde ju prima jag!!! så glad jag var!!! Gårdagen var en blåsig å renglik dag .... jag hade laddat ner nya 90210 Beverlyhills!!! som jag kollade på det var 6 avsnitt å ganska bra!!! roligast är när det gammla skådisarna från den gammla goda serien e med!! sedan blev det middag hos mamma å pappa !!! kålpudding!!! Sedan såg jag på Kriteriet på tv !! vilken underbar häst Maharadijan är!!!!
Sedan bakade jag även en banan/ tiger kaka!!! :O)

Måndag: Jobbat till kl 12:00 för att vi skulle till vetrinären med hunden på återbesök!!! så vi var hemma vid kl 16:00 , sedan har jag bara varit ute en sväng i blåsvädret!!! ska gå en prommis igen sedan tror jag!!!
Har ju även Mamma Mia filmen hemma som jag kanske ska se ikväll!!! Naaaajs!!!
Nä nu ska jag ta å hitt på något innan jag ska bege mej ut i blåsten!!!

BaBaj!

Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Hej svejs i stugan!

Du är utmanad hos mig angående shoppingvanor. =)

Kram!

2008-10-08 @ 16:10:42
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0