Music and lyrics :o)

 Hallå!!!!!!

Nyss har vi sett music and lyrics!!! den va jättebra!!! en typisk min typ av film!!! den kan jag rekomendera!!! men inte till killar som inte tycker  om tjejfilmer, för detta var en sådan!!! :o)

Annars har jag varit till stan å köpt en present till min hund!! som fyller år imorrn!!! :O) åsså har jag å sambon varit ute å hurtat....sprungit!!

Sedan har jag lagat szechuan från grunden.....lite För starkat vart d...man ska nog inte hä i all den vitlöken...man kan nog minska d!! å sambal.....man blev både tårögd å snuvig på kuppen åsså brände d om munnen!!!! hihhhi inte så bra kanske men d va gott!! till d hade jag wokgrönsaker å kyckling!! MUMS!!!

sedan har jag varit lite onyttig när vi nu har mumsat lite på godis.......:o( men men......jag fick ju gå en extra sväng när vi kom hem från våran löptur när vi kom hem upptäckte jag att jag hade glömt mina nycklar hos mamma å pappa för jag var rädd att jag skulle tappa dom på vägen när jag sprang.......så jag fick mej en extra tur i dag med andra ord!!

Nu ska jag kolla runt lite!! på nätet!!!                      HöReS!!!

Kommentarer
Postat av: Agnes

har tänkt att jag skulle se den! och när du säger att den är bra så är det väl ett måste :D

2007-08-04 @ 22:04:27
URL: http://lovelymee.blogg.se
Postat av: Linn

Ohh, den är så jäkla bra! speciellt den låten dem sjunger! ahh =D <3

2007-08-05 @ 09:50:15
URL: http://sisterhoodfashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0